Erkeklerin geneli bazı erkekler çok kendine bakmasa bile aşırı derecede bakımlı güzel kadın istiyorlar veya başka kızla birlikte olmuş iseler bile kendilerine bakmadan temiz kız istiyorlar kendilerine bakmadan istemeleri normal ama kızlar belli bir yaşa gelmiş erkekten ev ve araba istemeleri neden normal karşılanmıyor kadın güzelliğine bakar evi toparlar yemek yapar temizlik çamaşır vs bu onun görevi diyorlar ama kadının belirli bir yaşa gelmiş erkekten ev istemesi neden normal karşılanmıyor şimdi diyeceksiniz evi var mı ki böyle bir şey istiyor bazı erkeklerde dediğim gibi geçmişi temiz olmasa bile kendine bakmadan temiz kız istiyor veya bakımlı güzel
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten karmaşık ama seni çok iyi anlıyorum 🩷✨ Bazı erkekler maddi beklentileri görünce hemen çıkar ilişkisi sanıyor ve tetikleniyor, halbuki mesele çoğu zaman güven ve hayat kurma isteği oluyor. Kadın da emek veriyor, güzelliğiyle ilgileniyor, ev düzenine katkı sağlıyor; karşılıklı bir düzen sonuçta 💫
Bence burada önemli olan beklentilerin açık konuşulması. Sen böyle bir durumda ne hissediyorsun, sence ilişki kurarken maddi beklentiler normal mi? 💕✨