+1 yılÖncelikle tüm yorumları okudum. Güncellemeni de okudum.
Bu yorumu yazma amacım gerçekliği ıskalalayan subjektif yaklaşımların eleştirisi üzerine olacaktır.
Her şeyi geçtim. Yorumların büyük çoğunluğu en temel mantık hataları içeriyor. Kesinlikle objektiflikten uzak. Elinde olmayan birtakım maddi olanaklara sitem eden erkekler ile zenginliğin içinde doğmuş bazı kadınlar ve bir kısmı da söylediği ile yaptığı birbirini tutmayan kişilerin kendi içinde çelişkili yorumlarını okudum.
1. Donanımsız, beceriksiz, yeteneksiz bir adam, en azından para avcısı kadınların radarına girecek kadar dahi para kazanamaz zaten. Bu bir gerçek. Bu gerçeği ıskalayarak yapılan tüm yorumlar subjektif olduğu kadar sürrealisttir. Kendi konforuna uygun bir sanal gerçeklik arayışıdır.
2. Birisi demiş ki yakışıklı değilse ve özgüveni yoksa ancak parayla etkileyebilir falan filan.
İnsanlar, iyice hipergamiye bağladığı için 9/10 profil altını çirkin görüyor. İnsanların büyük çoğunluğu ortalama ve bir tık üstü tipolojiye sahiptir. 7/10-9/10 arasıdır ama her nedense hipergamikler tarafından çirkin/tipsiz kabul ediliyor. Arkadaşım bir insan senin tipin olmayabilir ama bu onu tipsiz yapmaz. Belki alıcısı çoktur. Ortalama bir tipe sahip her erkek fiziksel karizmasıyla/finansal gücüyle her kadının radarına girebilir kim ne derse desin.
3. Ahmağın biri de demiş ki, 2/10 tipiyle en iyisini istiyor. 2/10 tipte çirkin bir insan evladı yok sen herhalde goril cinsi yaratıklardan bahsediyorsun. Onları ancak hayvanat bahçesinde görürsün. 2/10 profil bir insan yok.
Sonuç olarak toparlayayım.
Zeka, yetenek, özgüveni olmayan hiçbir erkeğin çok fazla parası da olmaz. Hiç kimse çıkıp da bana zekası, özgüveni, yeteneği yok ama parasına güveniyor falan diyerek saçma sapan konuşmasın burada.
Bir insan sizin tipiniz olmayabilir ama bu o insanı tipsiz yapmaz. Alıcısı çok olabilir. Kaldı ki 7/10-9/10 arası tipi olan hiç kimse tipsiz falan değildir.
Bir de şu var. İnsanların ne konuştuğu değil neyi tercih ettiği önemlidir. Herkes ilgi, sevgi ister ama Disney Masalında yaşamıyoruz. Bu hayatta her şeyin bir iktisadi temeli vardır. Her şey para değil bu doğru ama parasız da yaşanmaz. Bu da madalyonun diğer yüzü.
Ayrıca ilgi ve sevgi bekleyen kızların yüzde 100'ü de yokluk ve zorluk görmemiştir zaten. Villada, köşkte, yalıda büyümüştür hepsi de. Ama o cennetten 3 gün çıkarın onu. 24 saat de ilgi/sevgi gösterseniz onu asla elinizde tutamazsınız. O malum villaya, köşke, yalıya geri döner.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin maddiyatla kızları etkilemeye çalışmasının birkaç nedeni olabilir: Güvensizlik: Bazı erkekler, maddiyatlarının onları daha çekici ve güvenilir kıldığını düşünürler. Bu nedenle, maddiyatlarını kullanarak kızların ilgisini çekmeye çalışırlar.
İlgi çekme: Bazı erkekler, maddiyatlarını kullanarak kızların ilgisini çekmeye çalışırlar. Bu, özellikle özgüven eksikliği olan erkeklerde yaygındır.
Kontrol: Bazı erkekler, maddiyatlarını kullanarak kızları kontrol etmeye çalışırlar. Bu, özellikle narsist veya manipülatif erkeklerde yaygındır.
İşte erkeklerin maddiyatla kızları etkilemeye çalışmasının bazı yaygın örnekleri: Kızlara pahalı hediyeler almak: Bu, erkeklerin maddi durumlarını göstermelerinin en yaygın yollarından biridir.
Kızları pahalı restoranlara ve kulüplere götürmek: Bu, erkeklerin kızlara iyi bir zaman yaşatabileceklerini göstermenin bir yoludur.
Kızlara pahalı arabalar ve evler göstermek: Bu, erkeklerin başarılı ve başarılı olduklarını göstermenin bir yoludur.
Ancak, maddiyatla kızları etkilemeye çalışmak her zaman etkili olmaz. Bazı kızlar, maddiyata önem vermez ve erkeklerin kişiliklerine ve karakterlerine daha çok değer verir. İşte erkeklerin maddiyatla kızları etkilemeye çalışmaktan kaçınması için bazı ipuçları: Kendiniz olun: Kendinizi başkalarına göstermeye çalışmayın. Gerçekten kim olduğunuzu kabul edin ve kızların sizi bu şekilde sevip sevmediklerini görün.
Kişiliğinizi geliştirin: Maddiyat dışında kızların ilgisini çekebilecek bir şeyler bulun. Örneğin, ilgi alanlarınıza ve becerilerinize odaklanın.
Kendinize güvenin: Kendinize güvenin ve kızların sizi seveceğinize inanın.
Umarım bu bilgiler yardımcı olur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnış soru. Erkekler neden parayı seviyor, ya da neden paralı olmak için hedefleri var diye sorduğun zaman, aslında karısını eşini anasını felan mutlu etmek için ya da aynı sebeplerden bu kişileri hadini göstermek için zaten para peşinde koşar. Ya da hovarda dır paran için seninle birlikte olan kadınlara daha çok sahip olmak istersin bu yüzdendir. Eh bu sebeplerden para peşinde koşan erkek, parayı bulduğuma göre gelsin kadınlar diye de düşünür. O yüzden neden etkilenmeyen kadın görünce şaşırıyordur. Kalcası dolgun memeleri büyük kadının ona göre giyinmesiyle aynı durum bence. 2 karakterden de tiksiniyorum.
00 Yorumla
Erkek çalışıp bakar, para ile aile geçindirir bu mantıktan ilerleyip, yeni modern dünyada kadınlar para harcamayı sever, ben onu böyle mutlu ediyorum, gücümü böyle gösteriyorum gibi bir hal aldı. Hala bunun etkisinden çıkamıyor olmaktan kaynaklı bir durum zannedersem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAy onların maddiyatla etkileme anlayışı bir kahve bir yemek. Gören de yatlar uçaklar sanacak. Erkekler inanın biz kadınlar ismarladiginiz kahve ve yemeklerin peşinde değiliz. Biraz onurlu kisilerseniz bunlarla hava atmazsiniz
40 Yorumla
+1 yılDonanım sahibi değil, beceri sahibi değil, yetenek yok... e elde bir parası kalıyor avlayabileceği. Kendi gibi donanimsiz para avcısı kadınları avlayabilirler ancak
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu tür erkekler başka ozlelikleri olmadığından dolayı olabilir. Açık komusmak gerekirse para etkilemek için kullanılan bir nesne olmaması lazım ve bazı kadınların da buna düşmemesi lazım kim parayı ilişkide öne sürüyorsa o erkek den bir cacık olmaz kesin bu kadın içinde geçerli boş bir kavanozun içine atılan bir kaç bozuk paraya koşan kadında kendi karakterini sorgulama si lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi bazı kızlar itiraz edecek ama gerçekler böyle maalesef. genelleme yapmayı sevmem ama çoğu kız paraya tapıyor haliyle adam kıro da olsa parasının gücünü kullanıyor mantık basit. fakat şöyle bir şey de var. artık devir değişiyor. erkek kadın eşitliği diye bir şey çıkardılar. kadınlar da artık okuyup, çalışıp para kazanıyor. daha doğrusu günümüzde kadınların eril enerjisi yükseldi erkeklerin de tam tersi dişil enerjisi yükseldi. çevremde gördüğüm erkekler birinden ayrıldığı zaman hemen başka birini bulma ihtiyacı hissediyor :D yalnız kalamıyorlar. kadın gibi oldular iyice. o yüzden tek sığınağı parası olan cahillerin kaybetmesine de çok az kaldı. çağa ayak uydurmaları kendilerini geliştirmeleri lazım. çünkü bilgi güçtür ;)
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru mantıklı tespit kendini yetiştiren erkek parasını öne çıkarmaz zenginliğini de öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğu paranın gücünden etkileniyor
ama kararkteri düzgün insanlar karakteri düzgün mü değilmi ona bakıyor.
genelde kişiliği oturmamış olanların paradan etkilendiği görülüyor
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç sevmem parası ile övünen erkeği falan. Maddiyat ile kendini öven erkek benden uzak dursun para düşkünü bir insanla asla bir ömür falan geçirmek istemem şahsen ben. Baba parası ile övünen adamsan bence uzak duracaksın öyle adamdan sana hayır gelmez. Benim tam tersi bu durum hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sonradan gören insan geri kalan insanları hiç görmedi sanıyor hepsi bu. Olsun ya da olmasın, bu uzaktan bakılınca bile utandırıyor ise gerisini açıklamaya gerek yok...
Ne demişler Allah derdi kuluna taşıyabileceği kadar verir.
Ama sanırım parayı öyle yapmıyor :D10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır dediğim erkek sürekli param var diyerek beni kendine çekmeye çalışıyordu ama mide bulandırıcıydı. Sevdiğim adam parasız ama kaliteli mesela.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı gördüğü kızlar maddiyat için bu kişiyi kullandıgı için sanırım.. Oda gelip işte aaa demekki parayla her kızı etkileşim algısına kapılıyo
43 Yorumla- +1 yıl
Bazı kızlar mı parayı seviyor ufak at parayı çoğunuz seviyor😀
- +1 yıl
Gördüklerim hep böyle 😯
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlay tamamen maddiyat mı bilmiyorum ama mesela bir adam benim çevremden bir kadına IBAN at göndereyim demişti. Kız sadece şakasına yol için param kaldı tek demişti. Ve kız adamın o mesajına uçtu resmen. Olay parayı almak değil o karşı tarafın eril olduğunu, erkek olduğunu hissetmek sanırım.
02 Yorumla- +1 yıl
erillik bu değildir ya, bence bu değil
- +1 yıl
Emin ol o adamda eril ve errrrrkek olduğu için o parayı atmamıştır ilerde o kadından bişey isterse şaşırma
+1 yılEtklivek bir param yok param evim vs herseyim oldugu zamanlar dost gorunenleri de girdum simdi cok sukur kumseye muhtac degilim insanlardan uzagim kac yildir
10 Yorumla
+1 yılÇünkü siz kadınlar güce bakıyorsunuz, başarıya bakıyorsunuz. Başarı demek para demek. Çok eski yıllarda da kadınlar en çok avlanan erkekleri çekici buluyordu
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara manevi olarak bir şey veremediklerini bildikleri ve para ile her şeyi elde edebimeye inandıkları kadınları da bu koşulda zayıf gördükleri için...
10 Yorumla
+1 yılBeni hiç bir erkek maddiyatla etkileyemez aksine erkekler kaliteli duruşu olan kadınlara öyle teklifte bulunmaz bakar ona göre kadın parayla yola gelebilecek standartlarda ise az çok olduğunu düşünürse teklif eder yoksa konusu açmaz ben böyle erkeğe de denk geldim köpek muamelesi çekersen seni etkilemeye çalışmaz aksine özgüvenini sorgular sana parayla ya da dokunarak yaklaşmaz bence sorgulanmaya da ihtiyaçları var herkes haddini bilsin her kuşun eti yenmez
50 Yorumla
+1 yılÇünkü artık kızların %90 dan fazlası paragöz sevgi saygı güven vb. Onlar için önemli degil parayı ver senin olur. İki kere tecrübe ile sabit.
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle kızların %90 nin karakteride yok sadece paraya bakıyorlar erkeklerin şerefsizi çoktur ama kızlar kadar yoktur
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSüreklı aracından maddi durumundan bahseden erkek cidden çok itici
35 Yorumla- +1 yıl
Ne var arabalarini seviyorsa bunu seninle paylasmasinda ne var. Ben de seviyorum bahsediyorum. İslerimden kazanacagim psralardan bahsediyorum. Planlarimdan bahsediyorum. En iyi dostumla konusuyorum bunlari. Sevgilimle neden konusmayayim
- +1 yıl
Etkılemekten bahsedıyoruz ılerleyen bir ilşkiden değil. Daha dk bir gol bir arabam param su kadar kazanıyorum gibi şeyler. Yoksa sevdicegmse giydgi dona kadar bilirim zaten
- +1 yıl
Siz kizlar yokmusumuz nasil da kendinden emin Şu an bak
- +1 yıl
Az örnek al.
- +1 yıl
Biz zaten kendimizden eminiz matmazel. 😏
+1 yılBence sohbet etmesini bilmeyen erkekler ve yakışıklı olmayan erkekler ayrıca bir becerisi olmayan erkekler bunu yapar genellikle egolu oluyorlar parasıyala herşeyi hallede bileceğine inanıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela ben özür dilemek için pahalı bi hediye aldım.
Büyük bi zarfa mektupn yazdım ve koydum. Sonra diğer zarfa da pahalı hediyeyi koydum ve "maddi şeylerlembitşey çözme peşinde değilim, aşkımı temsilen lütfen bunu kabul et" yazdım. Bu nasıl sence00 Yorumla
+1 yılÇakallar dışı kurtları maddiyatla elde edeceklerini sanıyorlar haksızda değiller maddiyata bakan çok kadın var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler fakir arabasız gösterişsiz erkeği heryerde aşağıladığından erkekler züppeleşiyor maalesef...
16 Yorumla- +1 yıl
@zürazhr ben hiç cinsellik yaşamadım onları yaşayanlara kızınız
- +1 yıl
@zürazhr ben kimseyi aldatmam aldatan adama adam kadına kadın demem bunu belirtmek istemiştim sadece...
- +1 yıl
@zürazhr gözlemlerinize saygı duyuyorum.
+1 yılhem cinslerinin çoğu zengin seviyor maalesef. isterse terminator gibi ucube ucube gezecek erkeğe bile tamam diyecek bir sürü kız var bu dünyada
14 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin tercih ettiği kız kalitesi işte
- +1 yıl
kızların çoğu da maalesef doğru düzgün erkeklere bakmıyor. ya keko abi, maço keko diye geziyor ya da zengin diyor.
- +1 yıl
erkekler kendini düzeltir öyle tipler olmazsa seçme şansları da düşer ki seçen de pek yok seçenlerin zeka seviyeside belli
- +1 yıl
bence iki tarafta suçlu.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yakışıklı değilse ve özgüveni yoksa tek çaresini para olarak görüyordur. Paraya bakan kızlar da çok olduğu için bu yönde ilerliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Masaya otururken; iphone, bmw anahtarı, cüzdan, zippo çakmak ve marlboro sigara yı çıkarıp koyacan 😂
10 YorumlaBurada kadınların sorularına bakarsanız anlarsınız. Maddiyata önem verilince erkekler de onunla etkilemeye çalışır tabii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar sürekli maddiyatı dile getirdiği için olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence de cok utanc verici. Ama acaip ise yariyor biliyor musun.. kizlarin tamamina yakini dusuyor hem de. Cok kucuk bir azinlik var bu ise prim vermeyen..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Devir öküzlük devri. Herkes paraya tapıyor maalesef
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesın etkıleme yontemı baska demek kı resmıne bakınca sende baska sekılde etkılemeye calısıyo gıbı duruyosun ama demek kı her ınsanın farklı tarzı var ne kadar ıtıcı gereksız sacma olsada var
22 Yorumla- +1 yıl
Uff fena.
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Parayı severim ama parayla etkilemeye çalışandan nefret ederim hiç şansı yok 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılGayette başarılı ıluyolar ne tipsizlerin yanımda ne manitalar var 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Paraya bakıyorsunuz yani paraya bakmıypruz diye hikaye anlatmayın
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılHer kızı parayla etkileyebileceğini sanıyorlar o durumda iyi değil çünkü herkes aynı değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç işim olmaz maddiyatlı kızla kim ugrasacak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Para ile kız tavlayan başka da meziyeti olmayan erkektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Kadınlar paracidir. Paralı erkek yakışıklıdır. Kadının canını al parasını alma 😀
10 YorumlaBen güçlüyüm demek istiyorlar ya da yeteneksizliklerini para ile örtmeye çalışıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHemcşnslerinden paraya düşkün olan çok olduğu için, senşn gibş gururlu kız az
11 Yorumla- +1 yıl
Sohbet mi o zaman soralım neden helada foti çekiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveni olacağına malına güveni var sanırım 😂
11 Yorumla
+1 yılÇünkü kapasite olmayınca parayla etkilemeye çalışır bu daha kolay
10 Yorumla
+1 yılErkekler değil parasından başka hiç bir şeyi olmayan ezikler demeliydin
11 Yorumla- +1 yıl
Tüh 12 saat kadar geç kalmışım 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcizlikten başk abirsey degil. Kisilikle etkilemeyi tercih ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. kadınların çoğu güce düşer. Kimisi fiziksel güce kimisi hayallerini süsleyen güce
20 Yorumla
+1 yılBunlara düşmeyen zeki bir kadın, tebrik ederim sizi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlara daha iyi bi hayat sunacagini gostermek icin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Çünkü kadınların genel istediği bu. Böyle düşünmeyeler tabi ki var
10 Yorumla
+1 yılGünümüz kadını paracı çünkü. Aileden böyle görüyorlar. Yetişirken suyunu az veriyorlar büyüyünce başımıza kalıyorlar. Erkek olanda kendini sağlama alsın bii zahmet.
00 Yorumla
+1 yılYaaa para yiyen kadın daha değerli işte erkek parasını kadın ezsin diye kazanıyor artık. Tabi çer çöp olmayan erkeğe rastlarız umarım bu gruptan ayrı olarak.
00 Yorumla
+1 yılEtkileyebilecekleri başka özellikleri yok çünkü.. Kadını zihinlerinde metalaştırmışlar. Genelde kullan at tarzı görür o tarz erkekler.. Cıddı ılıskı cıkmaz onlardan
00 Yorumla
+1 yılÇünkü başka elle tutulur özelliği yoktur etkilediği kızlarda sadece kız olduğu için yani bazı organlara sahip olduğu için birlikte olup (sadece cinsel birliktelik olarak düşünme) parasını yiyodur. Sonuçta bir ilişkide 2 tarafında kalitesi birbirine yakın olur
02 Yorumla- +1 yıl
Bi ilişkide tipe bakacak olursan karşı tarafta tipe bakar. Cevabımda dediğim gibi 2 taraf birbirine yakın olur, tabi arada istisnalar da olur ona lafım yok nexe olsa istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
Yani eğer anlamadıysan daha açık konuşayım diyelim ki bi erkeğin tipi 2/10 bu erkeğe 8/10 kadınlar bakmaz. ya da mesela 8/10 erkekte 2/10 bi kıza bakmaz eğer ilişkide tipe bakılacak olursa. Zaten millettende senin paranı yemek için can atıyordu ronildosla sevgili olayımda benim için para harcasın diye düşünüp uyuyoruz hep
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Kızlar Soruyor" site tarihinin en büyük trol sorusu olmaya aday gösteriyorum bu soruyu. 🤦♂️😅🤣🤣
05 Yorumla- +1 yıl
sanırım sen öyle etkiliyorsun milleti:d
- +1 yıl
Bu güne kadar aksini görmedim. Senin de öyle olduğuna eminim. ya da erkeksin.
30 yıldır bu gezegende, bu ülkede yaşıyorum. Ya sen hangi gezegendesin acaba? ;-) - +1 yıl
kendi parami kazanacak gücüm varken bir erkeğin parasinin neyinden etkileneyim 😄 gidiyorsunuz abuk subuk tiplere hayran oluyorsunuz sonra genelleme yapiyorsunuz 😄
- +1 yıl
Yav he he :-D
- +1 yıl
Senin adına gerçekten çok üzülüyorum devir değişti artık, gözünü aç derim yoksa gold digger (para göz kızlar) tarafından kullanılmaya devam edersin tabi onlarda seni etkilemenin yolunu biliyodur. Mağarada yaşadığın için bi taraflarını açmış kızların peşinden gitmeye devam et
+1 yılBiz sizi maddiyatla etkilemeye çalışmıyoruz siz maddiyattan etkilendiginizi apaçık beli ediyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kadınlar sadece maddiyata bakıyor etkilenecekleri başka bir şey yok çünkü parayla satın alındıklarını anlatıyorlar bu sayede
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani kadinlar daha garantici ve kendi menfaatlerine gore erkeklere gittigi icin para da bunun en buyuk silahi olduğu icin parayi tercih etmis olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sizde bedeninizi açarak etkilemeye çalışıyprsunuz bende bundan utanıyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇapsız olanlar bunu yapar. Çünkü maalesef maddiyatları dışında övünülecek bir şeyleri yoktur ve buna sığınırlar..
00 Yorumla
+1 yıldiğer konularda donanımsız ise ne yapsın işte zeka yok kültür yok karakter yok parasıyla etkilemeye çalışacak tabii
00 YorumlaParanın satın alamayacağı bir kadın yoktur. Kardeşimiz oyunu kuralına göre oynuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların ilk derdi para olunca onlar da o taraftan yürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe ben ne çevrem zengin nasıl yapıyorlar hiç bilmiyorum örnek verir misin ne diyor mesela 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yapanlar sal, ak ve enayi olup kendini sömürtmeye hazır oldukları için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer birey neye en çok değer veriyorsa onu gösterir, herkes farklıdır.
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat