Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. kadınları etkileyemeyen tipler istediğini verirsem oda bana verir tarzı bi kafayla kendilerini pazarlıyorlar. dölleyici (yani genetik veya huy kendisini erkek olarak işe yarar kılan çocuğun benzemesi istenecek beraber üremek istenecek erkek) özelliklerini arttıramadıkları için klasik düz hesap erkek mantığıyla kaynak arttırma kafasına giriyorlar bari iyi bi sağlayıcı olayım ordan yürüyeyim diye bir nevi kolaya kaçmak ayrıca umut fakirin ekmeği eğer bi gün para yaparsa manita da yapacağına inanmak istiyor öteki türlü işi daha da olanaksız çünkü.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayGenelleme yapmıyorum ama tuvalet kağıdı yerine para kullanan kadınlar var paraya secde eden tapan para da para parada para diyen lidya tarihi ile ilgilenen parayı icat eden topluma ilgi duyan atalarını ondan sanan benim damarımı kessen yeşil dolar aktığını iddia eden çok var mesela ben görücü usulü bir kız ile tanıştırıldım kız daha durumumu sormadan ne iş yapıyorsun araban var mı evin var mı gelecekte ne düşünüyorsun en son dedi kusura bakma paran olsa seni kurtarırdı bu tipe kim baksın dedi maalesef böyle kadınlar var bak tekrar diyorum genelleme yapmadım başka yerlere çekmeyin konuyu
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
3 ayBaşka birşeyi yoktur. Aslında Para da önemli değil.
Bazı insanlar var paraları var ama ev yok ya da arabası yok Uzun süreli gitmez.
Sadece araba bile olsa bir şeyler yaşamak için yeter.
Benim ev var araba var para da var her türlü yolumu buluyorum fizik de var. Zaten arabayı gören kızlar daha doğrusu araba olduğunu bilen insanlar direk Zıplıyor yani sosyal uygulamalardan falan.
Kısacası ne kadar tipin olursa olsun araban falan yoksa özellikle keko dediğin adam gider arabada en güzel kızı gondikler00 Yorumla
Erkekler değil, kadınları parayla avlanacağını düşünen erkekler desek yeridir.
Kadınlar sürekli para avcısı, evlenirken o arabadan, bu evden, altın vs. istedikleri için para ilgili olarak gözüküyor kimsi kadınlar.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
u 3 ayVizyonsuzlar, hayır yani paraları da yok ki djfj
345 Yorumla- 3 ay
Öyle mi dersin
- 3 ay
@Parlakgölge öyle
- 3 ay
Sen bir erkeğin parası olmadığını nereden biliyorsun
- 3 ay
Genelde böyle düşünen erkeklerin parası yok znfkd
- 3 ay
Parayla imanın kimde olduğunu asla bilemezsin 😁
- 3 ay
Sezeriz djfk
- 3 ay
😂😂😂
Peki bende var mı yok mu - 3 ay
Ücretsiz fal bakmıyoruz
- 3 ay
Ücret sorun değil
Sen bak bakalım - 3 ay
Sjdjsjsk :D daha neler
- 3 ay
Ücretsiz bakmıyorum demedin mi
Bende para sorun değil dedim
Sen bak bakalım 😁 - 3 ay
Tamam para sorun değil dediğine göre paran var :D bakmaya lüzum kalmadı
- 3 ay
Kestirip atıyorsun ama 😉
- 3 ay
@Parlakgölge yoo çözdüm olayı. :D
- 3 ay
Neyi çözdün bakalım 😊
- 3 ay
Zaten hiç bir şey sundukları yok bide para olmayınca iyice kuduruyorlar işte
- 3 ay
@günes121212 evet normal erkekler parayla kadın tavlayamayacaklarını bilirler ya.
- 3 ay
@VForFendi 😄😄 'para sorun değil' dedi
- 3 ay
@VForFendi benim kadar jetonun olsa sürünmezdin merak etme
Cebinde 5 kuruş yok gelmiş bana laf ediyor - 3 ay
@Sosyetic_SheqiiL sende benimle dalga geçme 😉
- 3 ay
@Parlakgölge eee sen nereden bileceksin onun cebindeki parayı 😅🤦🏼♀️
- 3 ay
Sen biliyorsun ya
Sorun yok 😉
Zaten sen almanyada yaşamıyor musun
Sana hemen Isparta ederim
Bende sorun yok 😉 - 3 ay
@Parlakgölge o ne demek
- 3 ay
Her kadın parayı sever
Bunlar boş konuşmalar şu an - 3 ay
İspat ederim demek istedim
- 3 ay
Hayır her kadın parayı sevmez. Evet konuşma boş.
- 3 ay
@VForFendi senin sülaleni satın alacak kadar param var merak etme
- 3 ay
Kadına yalakalık yapmak için yorumlara atlama
Sakın - 3 ay
Tamam beyler tartışma olmasın 🤦🏼♀️
- 3 ay
Bu senin yüzünden oldu
Neyse - 3 ay
Hayda ihale yine bana kaldı
- 3 ay
Evet öyle
Çünkü bizim yazışmamıza o ne karışıyor
Senin avukatın mı?
Sen böyle misin - 3 ay
Çünkü burası böyle bir site 😒
- 3 ay
@Sosyetic_SheqiiL O kadar haklısın ki
- 3 ay
Oldu, yazın yazın sonra mod yok mu bildirim geliyor 🤦🏼♀️
- 3 ay
Konuların alakasızlığı şaka mı 😕 mersi.
- 3 ay
@VForFendi erkeklere nazar değmiyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayBazı kadınlar onlara bu durumu bu şekilde lanse ettikleri öyle bir izlenim verdikleri için..
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 3 ayKarekter yoksunu erkekler bunu yapar. Kendine güvenen karekterli adam gibi adamalr bunu yapmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Fakir olduğum için hiç o toplara girmedim sjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
3 ayKadınların dilinden anlamayan erkekler öyle yaparlar gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
3 ayÇünkü bazı kadınlar para için her şeyi yapıyorlar, evlenecekleri erkekten bi mehir istiyorlar çocuğun durumu o kadar iyi değil onu zora sokuyor, var böyleleri görüyoruz sosyal medyadan da nişanı attı diye haberlerini. Önemli olan iyi bir kalbe rastlamaktan geçer vesselam...
00 Yorumla
3 ayBurdan biri dedi erkekler kadıblar duygusallık ihtiyacıyla geldikleri için çok ebeğendiğimiz kadına bile hayat boyu rol yaparız erkek gerçekliği budur... Kadın aşk sevgi istiyor beklenti bu diye dış görünüşü ve cinsellik alabilmek adına herzaman oynuyoruz... Para odaklı kadınların erkek gerçekliğini fıtratını anlayabilmiş akıllı kadınlar olduğunu düşünüyorum... Biz hala sevgi ve aşk duyabileceklerine inanan ezikler... Paragöz kadınlar baştan beri haklıydı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence erkekler bazen kadınları etkilemek için para kullanıyor çünkü parasal gücün bir şekilde çekim gücüne dönüştüğünü düşünüyorlar. ama sonra kadınlar paraya karşı duyarlı davrandığında da şaşırıyorlar dimi? sanki para kullanırken bunun bir sonucu olacağını düşünmüyorlar gibi. kadınlar da paraya karşı duyarlı davrandığ
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
3 ayBurada iki unsur var.
Birincisi parayla her şeyi satın alabileceğini düşünen erkekler ikincisi de güzellik ya da başka yollarla paralı bir erkeği yakalamaya çalışan kadınlar ikisinin de bakış açısı sevgi odaklı olmayıp tamamen maddiyata dayalı sonra gelsin boşanmalar, anne baba arasında mekik dokuyan çocuklar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
3 ayParadan kastın ne
Bu yasima kadar calismişim etmişim har vurup harman savurmamişim zekam ile malimi cogaltmisim ALLAHima şükür güçlü erkek olmuşum hava atmak degil ki bu
İlerideki esime cocuklarima bakacak kivama gelmisjm kendimle gurur duyamaz miyim yani
Bu hava atmak değil bence
Kadinlar da para göz değil bu arada
Para kazanma azmi olan güçlü adamdan yanalar para ile güç aynı değil ama kapilar birbirine cikiyor sadece00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBen ilk buluşmaya otobüs ile gidiyorum.
Sonra maaş konusu felan açılırsa
" Mühendis asgari ücreti" diyorum.
Evin var mı? Diyen olunca da
" Babamın evinde kalıyorum şu an" diyorum.
" Hıııı" diyorlar ve ikinci görüşme olmuyor.
Buna ne dersin?
04 Yorumla- 3 ay
Kızlar yalancı abi bende işin içindeyim biliyorum onlar adamlığa karaktere dürüstlüğe bakmazlar ya tip ya para başkada bir esprileri yok geri kalanlar içinde rahatını bozmaz lar
Cevap sahibi3 ay@GüvenilirFenaAdam tamam ben de para yok diyorum en başta...
Benim parama mı yaslanacaklar?- 3 ay
Doğru Türk kızları onlar yaslanır paraya dinleri imanları para onların erkekte para yoksa terkediyorlar
Cevap sahibi3 ay@GüvenilirFenaAdam durumum çok kötü değil çok şükür ama oyum var buyum var diye anlatan bir tip de değilim
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Toy ve düşük seviye erkek modelleridir onlar. Kadın konuşurlar ama kadını anlamazlar. İflah olmaz bir futbol bağımlılıkları vardır. Yaşamdaki bütün meseleleri parayla çözebileceklerine dair boş umutları vardır
12 Yorumla- 3 ay
Çok doğru 👏🏻👏🏻👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
3 ayTavus kuşları kuyrukları ile, penguenler dizdikleri taşlar ile, horozlar ötüşleri ile, geyikler boynuzları ile dişileri etkiliyorken paranın icadından sonraki dönemde erkek cinsi insanların dişileri para ile tavlamaya çalışması normaldir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
3 ayÇünkü paradan etkileniyosunuz. Deniyoruz yani. Neyden etkilendiğinizi siz gosteriyosunuz. Görüyoruz. Az çok beynimiz çalıştığı için. Çalışmalarımız da o yönde oluyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
3 ayKarakteriyle kazanamayacaklsrini bildikleri icn tek vasflarini kullaniolar sonra da agliolar ama kadınlar paragöz diyenler asgari ücret alan yetersizler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Erkekler kadınlara nazaran çok daha basit varlıklar. Daha önceki deneyimlerinde doğrusunun bu olduğunu görmüştür ki bende yanlış benim karakterime değer vermeyeni ben ne yapayım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayPara lüks araç ile bir şey elde etmeye çalışan erkekler ile vücudu teşhir ederek insanları etkilemeye çalışan kadınlar ölümüne kapışır dünya gün geçtikçe dahada çekilmez oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u 3 ayEzik erkek hareketleri. Vardı benim de peşimde bir ara birisi. "Param da param." diyor. Bana ne ya 😹. Parası olabilir de, bunu göze sokmaya çalışması ve gösteriş yapması iticiydi.
00 Yorumla
3 ayEtkilemeye çalışmıyor erkek yapısı gereği elindekini her zaman Eşi için kullanır ve eşi için harcar ve bunun karşılığında da bir tebessüm bekler bir tepki yani ondan maddi bir karşılık beklemez ancak manevi bir karşılık bekler tabii ki de bu gayet normal bir şey ve bunu yapıp senden beklediği de zaten sadece bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 3 ayÇünkü bir karakterleri yok öyle adamların bence arabasıyla eviyle göze girmeye çalışır. Paragöz akılsız kadınlar da bunu yer. Sonra da ah vah edip Müge Anlı'ya esraya çıkıp veryansın ederler. Sdf
00 Yorumla Cunku paradan etkileniyorsunuz 😂 bedenini parayla satan cins icin fazla ozguvenli konusmalar bunlar 😂😂neyse yine etkilesim aldin benden iyisin bugunde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
3 ayPara kullanmak çoğu zaman etkilemek ve değerli görünmek için yapılan bir davranış bazıları ilgi kazanmanın kolay yolu olduğunu düşünür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayParası olmayan ile konuşuyor musunuz ki güldürme beni bu dediğine kargalar bile güler para ile banyo alan önünde eğilen aşık olan kadınlar var ağzınızın suyu akar boşuna yalan söylemeyin milleti kandırmayın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Eğer işe yaramayan bir şey olsaydı bu yöntem kullanılmazdı. Paragöz etkilendiği için değil etkilenildiği bilindiği için söyleniyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayBi parayla, bide kaslı vücutla 😄😄 İnsan olsalar yetecek aslında
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayUcuz ruhlu parasından Başka hiçbir şeyi olmayan erkek tipinin işidir Bunlar Hanım kız Asil erkek Bu haltı yemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
3 ayParayla etkilemeye çalışan mutlaka vardır yok diyemem ama sizin %80'lik kısmınızın tek önem verdiği şey para.
00 Yorumla
3 aykadınlar paragözdür kabul edin evet erkekler de paragözdür ama bi kızın isteklerini alınca bak nasıl ayrılamıyo senden izle gör
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayBunun pek çok örneğini acı bir biçimde gördüm. Çünkü kadınlar paranın dışında birşeye değer vermiyorlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. Elbette yeterince gelir olmalı. ama para her şey değildir. Kendini bilemeyen insandaki para bazen o kişiyi rezil edebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadınların Paragöz oluşundan olmasin sakin? Gencinden yaşlısına herpsi Zengin deyince akan sular duruyor🤷♂️🤔🤔
00 Yorumla
3 ayÇünkü bazı erkeklerin tek sunabileceği şey paradır acı gerçek budur aslında ama asla kabul etmezler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Mesela kaç erkek tanıdın kaç erkek sana parasından bahsetti genel olarak konuştuğuna göre baya geniş çevren var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı. Kadınlar neden parası olan erkeklerle birlikte oluyor?
Ben parası olup da kadınsız kalan erkeği görmedim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bazı erkekler parayla kadınları elde ettiği için bütün kadınlara bu şekilde yaklaşabileceğini zannediyor çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayKadını çenesiyle karakteriyle tipiyle etkileyemeyen kişi son çare olarak parasıyla etkilemeye çalışıyor işte
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayNasıl ki kadınlar oltaya yem yerine disilikkerini koyar, erkeklerde aynısının bir benzeri olan parayı oltaya koyuyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayYok başta onlar onu soruyor zaten. 😅
Hemcinsimde bunu bildiği için ondan önce davranıyor çoğu bence. 😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayGünümüz Türkiye'sinde çoğu kadin en çok ona bakiyor o yüzden erkeklerde para ile etkilemeye çalışıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu şey ya , kadınların bedeniyle erkekleri etkilemeye çalışması gibi ucuz bişey.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
3 ayErkekler parayı kadınlar için kazanıyor çünkü.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayBaşka etkileyecek vasıfları olmadıkları için
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 ayZekasıyla etkileyenlere düşüyoruz içeriden gizli bilgi enter
113 Yorumla- 3 ay
Yani hiç hediye gezme tozma, yeme içme, vs beklemiyor musunuz?
- 3 ay
Kesin inanıyorum 😄 tip ve maddiyat değil demi zeka dedin
- 3 ay
@GüvenilirFenaAdam bazı kadınlar zeka diye diye ölüyo. Hayır bu zekayı neyle ölçüyolar. Bizde çok zeki değiliz şimdi açıkçası.. Karşıdakinin zeki olduğuna nasıl karar veriyorlar?
- 3 ay
@Umutsuzvaka0307 davranışlarından ve analitik düşünme yeteneğinden anlıyorum ben
- 3 ay
Bende anlasam @Umutsuzvaka0307 ben pek inanmıyorum zekaya önem verdiklerini tiptir yalan söylüyor
- 3 ay
@GüvenilirFenaAdam kendi paramı kazanan birisi olduğum için maddiyata düşen birisi değilim. Tipi gözüme hitap ediyorsa okey ekstra bir yakışıklılık beklentim yok
- 3 ay
Anladım sonuçta tipin hitap etmesi lazım aynen tip dediğim çıktı 😄
- 3 ay
Hemen hemen herkes kendi parasını kazınıyor zaten ama çalışılsa bile daha üstü olsun istiyorlar... yani adam sadece zekiyse ve parası yoksa sizin için yeterli mi? Lütfen gerçekçi olalım
- 3 ay
@GüvenilirFenaAdam abi tip herkeste önemli saf mısınız siz ya ama gidipte bi kıvanç tatlıtuğ istemiyoruz benim gözüme hitap etsin okey
- 3 ay
Saflıktan değil çünkü çirkin albenisi olmayan tipsiz ama aşırı zeki erkekler var ondan dedim hepsi bekar eline kız eli bile değmemiş yoksa sende evlenirdin zekaya baksaydın
- 3 ay
Doğru tamamdır cevabı mı aldım ben 😄 zeka değil sonuçta zeka herkeste var tip çok önemli
- 3 ay
@GüvenilirFenaAdam zeka herkeste mi var? Bayağı komiksin he
- 3 ay
Engelli veya kronik bir hastalığı yok ise herkeste var burada İQ dediğimiz kavram var zeka seviyesini o belirler sen kaç aralığında istiyorsun 126 iyi midir 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayÇünkü kadınlar paragöz bu kadar basit.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÇünkü sonuçta kadınlar parası olan erkeklere düşüyor, eriyor, bitiyor.. Fakir erkek sevmiyorsunuz.
29 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@35FOCA35 yengeç
Cevap sahibi3 ay@35FOCA35 valla ne yalan söyleyim çok değil ama önemli, hediye mehdiye istemem mantıklı şeyler yapsın parasını çarçur etmesin benim için yeterli. Mesela bana çiçek falan almasın istemem, hediye de istemem ne olursa olsun, yeme içme dünya para ona da gerek yok. Yatırım yapsın kendine. Bn zekilikten falan anlamam, tip okeyde dış görünüşü iyiyse kendine yetecek kadar parası varsa yeter..
Cevap sahibi3 ay@35FOCA35 yani anlatmak istediğimi tam anlatamadım aslında ama özetle, kimseye para yedirmeyin, kadınlara da zengin zevkler yaşatmayın varsa o size yaşatsın sizden bişeyler bekleyen insanlarla olmayın
Cevap sahibi3 ay@35FOCA35 Ankara
Cevap sahibi3 ay@35FOCA35 rica ederim.. 🙂Sen de..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayBen öyle bir erkek görmedim de öyle keko çok. Kekoları adam yerine koyan size sormak lazım
00 Yorumla
3 ayTalep düşen çok ki bu yola yönelmişler demek ki Talep olmasa uğraşmazlardı
00 Yorumla
3 ayKadınlar seveni değil parası olanı istiyor erkeklerde onları satın alıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayCunku sizi etkileyen iki sey var biri para bir tip
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 ayParadan başka bir değeri olmayan parayla etkilemeye çalışabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Onu yapanlar eğitimsiz, düşük profilli varoş erkeklerdir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Kadınların paraya önem verdiğini düşündükleri için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayKadınlar da etkilenmesin o zaman, demek ki alıcısı var bu işlerin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. tek başarıları paralarının olması çünkü bu hayatta.
00 Yorumla
3 ayGizli bir güç gibi hissediyoruz olabilir.
Dolayısıyla kaldıramayanlar zart zurt hissettirebilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u 3 ayNereden buluyorsunuz bu tarz erkeklerı dıyesım var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
3 ayPara ile etkilemeyi bırak direkt sahip olabiliyorlar.
00 Yorumla
3 ayParayla etkilemeye çalışan erkek kadar etkilenen kadın da midesizdir!
00 Yorumla
3 ayHer erkekte bunu göremezsiniz hatta bu söylediğin erkek grubu azınlıktır..
00 Yorumla
3 ayYoo bu devirde kadınlar paradan etkileniyorlar zaten “ hepsi değil”
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler