Böyle karılar paramızı yiyor diye ağlayıp durduklarına bakmayın güzel bir gold digger gördüklerinde neye dönüştüklerini biliyoruz…

Böyle karılar paramızı yiyor diye ağlayıp durduklarına bakmayın güzel bir gold digger gördüklerinde neye dönüştüklerini biliyoruz…

O erkekler şuna inaniyor kimse beni ben olduğum için sevemez ben sevilmeye layık değilim ben ancak rüşvet vererek istedigim şeyleri alırım diyorlar bu sebeple fakir parasız kolay av ihtiyaçlı kızlara yapisiyorlar artık hangisi canım hangisi hangisini kullanıyor sen çöz
Para yedirmekten kastın yemeğe çıkıldığında, gezmeye veya tatile gidildiğinde, eğlenmeye çıkıldığında hesabı erkeğin ödemesiyse eğer bu gayet normal bir durum. Ama kadın ben senınle sevgılıyım bana para vereceksın tarzı bır yaklaşımda bulunuyorsa bu tabıkı kabul edılemez
Cevap
24Cevap
Bence erkeklerin bazıları kadınlara para yedirmeyi aslında bir gösteriş veya ilgi şekli olarak görüyor. Bazen birini mutlu etmek, ona değer verdiğini göstermek istiyorlar. Ama bazen de bu hareketin altında ego ve “benim sana verebileceğim şeyler var” gibi bir hissiyat yatabiliyor. Aslında önemli olan, ilişkide karşılıklı bir denge olması ve kimsenin kendini borçlu hissetmemesi. Birinin sana bir şeyler sunması güzel olabilir ama bu, duygusal ya da maddi olarak karşılıklı saygıyı yitirmemekle olur.
Yedırmek derken zeyınlıgını satıp pavyona giden dayılardan bahsediyorsun sanırım. Bızde o ıs öyle değil örnek yemek cafe küçük hedıye suprızler arabayla gezmek vs gıbı masrafları tabıkıde ben karşılarım
para yedirmeyin erkek yoktur sadece yedirmeye değer görmediği kadın vardır
Kimse değerli gördüğü bir kadini parayla yani ücretle kazanmaya çalışmaz o erkek kendine değer vermiyor ki sana versin
O eskidendi artik erkkeler ne para yedirmesi hesap oderken bile fenalasiyor😀😀
Hayır bence erkekler gercekten sevdiği kadına para yedirmesi seviyor tanımadığım muhabbbetim olmadığı kadın dan banane mk
Sevdiğimizi kim söyledi zaten öyle olduklarını biliyoruz?
Seviyor demeyelim de Karşılık veriyor demek daha doğru olur.
Para yediriyordur ama aynı zamanda sìkīyordur onu o zaman karşılıklı kazanç işte bu harika bir şey bence oda kazanıyor bende ve bu karşılıklı büyüme demek
🤣🤣🤣 bende sorun var galiba ama soru harbi heee dur ta evet vende öyleyim 🤣🤣🤣
Kusura bakma da güzel bir kadın para yemeyi hakeder
Kadınlar ile tanışmaya çekinen, başka kadın bulamam kafasında olan biri para yedirir
Erkekler para yediren kızları, kendisine köpek çeken, saygısı ve sevgili olmayan kızları sever nedeni ise uğraşmayı sevdikleri için
Sevgisi””
Erkek sevdiği kadına para yedirmeyi sever yatırım yapar
Para olup ta yüz lira 😃😃
Al gülüm ve gülüm meselesi
Paramızı yiyorlar : kahve parası
aaa kapak fotomu çalmış hırsız
Malligimizdan. Beynimizi s... m
Parayla elde tutuyorlardır belki dkdk
kadınları mutlu etmeyi seviyorlar
Güzel kadın parasız erkeğe bakmaz.🙂
Sevmiyordur mecbur kalıyordur 😂
Yiyenler gurursuz, yedirenler akılsızdır
Ben yediririm. Erkek adam kadınına hesap ödetmez
Hayatımda kimsenin parasını yemedim
Yoo yedirmiyorum sevgilim olursa ayrı tabi.
İstediklerini almak için
yüksek ego tatmini için
Abla artist ama gold digger migger seviyoruz😂
Karşılığını alıyordur
Bize şuana kadar kimse yedirmedi
Neden
Ölü yatırım 😀
Mallar
Erkeğe mi yedirsin
Versinler diye.
Sen cozmussun olayı ama hepsi değil
S@laklar çünkü