Evlilik denilen şey sadece erkeklerin işine geliyor bence en fakiri bile kendine hizmetçi arıyor
2 ay
Muhtaç olsunlar diye işte, bi yanlış yaparsam beni terkedemesin diye düşünüyorlardı genelde şimdi bu biraz değişti çalışsın kendine baksın ki yanlış bişey yapar boşanırsam nafaka bağlanmasın herkes yoluna baksın diye düşünülüyor artık
Erkeğe muhtaç kalmasını istediği için.
Ancak tam tersini erkek istediğinde ise bu sefer kadın yine erkeği suçlamayı hak sayar.
Tek başına yetemeyeceğini mi düşünüyorsun diye.
Sizce hangisi doğru veya yanlış?
Benim bir tezim var fakat bunu uygulamaya sokacak cesareti olana şahit olmadım?
İlk önce sizden soruma cevap bekliyorum.
Detaya katılıyorum erkeklerin işine yarıyor. Soru başlığına ise katılmıyorum kendilerine muhtaç istemezler çünkü paralarını paylaşmayı istemezler. Kendi parasını kazansın bana yük olmasın ister birçoğu..
Tanrı kompleksi (haşa) erkekler kendilerine muhtaç olsun istiyor bu tamamen aşağılık kompleksi. Çoğu da dindar ama namus kavramı onlara göre bir kadına işliyor …
Bu söylediğin öfke ve hayal kırıklığı kokuyor, haklı sebeplerin de olabilir 😔
Bazı erkekler gerçekten güç hissetmek için kadını ekonomik olarak kendine bağımlı kılmak istiyor; bu net bir güç ve kontrol meselesi. 💸
Ama hepsi böyle değil, Türkiye’de artık eşitlik isteyen, birlikte yük alan çok erkek de var.
Mesele evlilik değil, kimin nasıl bir karaktere sahip olduğu. Yanlış erkek evliliği kölelik gibi hissettirir. 💔💍
Cevap
22Cevap
Her erkek böyle değil ama maalesef bazıları gerçekten bu zihniyetle hareket ediyor. Para bağımlılık yaratınca kadın kaçış yapamaz diye düşünenler var maalesef. Neyse ki günümüzde kadınlar ekonomik bağımsızlıklarını kazanıyor ve bu tip ilişkilerde denge değişmeye başladı.
Daha çok beklerler
Ve evet çoğu hizmetçi arıyor kendine
Bunu bir erkek neden ister bilemedim. Bence hiç mantıklı değil.
Tam tersi aslında;
Kadın muhtaç olmasın ki özgüven sahibi olsun. Kendi çevresi olsun. Gerektiğinde özgüveniyle partnerine ışık tutabilsin. Kesinlikle çok daha sağlıklı. Hem erkek için hem kadının kendisi için.
Ona vereceği cuku ve parası vardır başka da şeyi yoktur
Kadın da zaten onları talep eder burası Ortadoğu
Ortadoğu da yaşanmaz nefes alınır. Yaşamak insanlara has bir konudur
Pohpohlanmak istiyorlar diye yorumladım. Kendinden emin erkek yanında kendi gibi biri ister ama bu da erkeklerin basit kısımları işte. Size kendşnene emin erkekler denk gelsin bacılarım
Bedava hizmetcileri ellerinden kacmasın diye bu yuzden erkegin duzgununu alın. Erkeklik kaba kuvvet magandalık demek değil once ogrenin.
Kültür kalite sıfır. Avratlar diye sana hitap etmek lazım.. erkolar? erkek sizin bel kemiğiniz yer yüzünde erkek olmasa yaşama şansınız sıfır. Erkeğe köle ve hizmet etmek için yaratıldığını asla unutma emi..
bence de evlenmeyinde erkekleri de mutsuz etmeyin. Biz geyşa istediğimizde emin olun alasını buluruz.
erkeğin dogasında var kendi kolonisini kurmak yönetmek
Öyle bir beklentim yok. Hatta kendi ayakları üzerinde duranlar daha ön planda benim için.
Yoo öyle bir şey yok, kadın öyle söylediğin gibi düşünürse evlilik yapamaz ve mutluda olamaz
Her erkek böyle düşünmez ama.. Maddiyat ikinci planda kalır.. 👍
Elinde tutmak için, köle gibi.
İste bu yuzden okuyorum
Kadınlar ekonomik özgürlüğünü ellerine aldıktan beri zaten evlilik orani da dustu
Gercekten oyle zaten bu yüzden okumayan calismayan kadınları istiyolar
Erkek olarak boyle dusunmenize sevindim acikcasi böyle erkeklerin kalmis olması guzel bisey
Adı üstünde erkolarla tanişmişsin erkekle değil.
Hayatımda hiç kimse olmadı ki ama gördüğüm kadarıyla düşünceleri boyle
Demek ki aile ve çevrendekiler böyleymiş, bende ortak hayatları paylaşan kişileri görüyorum mesela
Kontrol edebilmek adına
Aciz olan erkek karakteridir
Mühür kimdeyse hüküm ondadır.
Çarpık bir bakış açısı
Tamamen yanlış düşünce
Ben istemem kendi ayakları üstünde durabilsin
Üstünlük kurmak için
Oyle zaten
he heee
kendinden altta olmasını ister her anlamda
Yoo istemiyom
Yoo ben istemem