Erkek ona bakacak, gezdirecek, maaşı kadından az olamayacak, iyi bir işi olacak.. vs
Böyle düşünen insanların, aşkına güven olur mu?

Erkek ona bakacak, gezdirecek, maaşı kadından az olamayacak, iyi bir işi olacak.. vs
Böyle düşünen insanların, aşkına güven olur mu?

Bu sorunun cevabını öğrenmek istemeniz gayet doğal ama aynı şey erkekler için de geçerli. Her kadın maddiyata bakmayacağı gibi her erkek için de geçerli olmayan bir kalıp var erkeklerin kafasında. Mesela kadında fizik, kadın dedin mi etine dolgun, kılsız, bakımlı, her daim evet diyen, yani kısaca kadınları bir kalıp içine sığdırıyorlar. Hâl böyle olunca kadınların da bu tarz beklentilerinin olması gayet normal oluyor. İki tarafta hep bir şey istiyor, sevgi adı altında ama sevgiyle alakası olmayan istekler.
İstersen tanrıya bak bizi gerçekten hiç mi hiç ilgilendirmez
Ama ortamda bizide rezil ediyosun
Her anlamda
Hatta bir kıza burada yeni gelip buraya 15 senedir bakmadın bana demiştim yeni yeni burdayken anlayana
Cevap
7Cevap
yetişme tarzı
Geçici ilişkilerde kadınlar çıkarcı erkekler fırsatcidir. Aşk diye birseye ben inanmıyorum. Parası olmayan adam fırsat oluşturmak için tabi ki kadınlara utandırma taktiği uygulayacak. Parası olan adam bunu umursamaz bile.
Evlilik gibi ciddi ilişkilerde ise iki taraf da doğacak çocukları için ideal olanı seçme eğilimindedir. Erkeğin genç güzel doğurgan büyük göğüs ve kalçalara sahip kadın istemesi ekstra olarak kadından ev içinde hizmet beklemesi ve çocuk bakımı beklemesi ile kadının çocuğuna iyi genler aktarabilecek ve yeterli maddi sağlayıcılığı yapabilecek erkek istemesi aynı şey.
Erkekler olarak kadınlar sizden illaki maddi çıkar sağlayacak. Bunun için çalışıyor ve zengin olma arzusunda oluyorsunuz. Önemli olan paranızı buna değecek bir kadına yedirip yedirmediginizdir. 2 günlük bir * için tarlasini arsasini satan erkekle 20 yıl boyunca kendisine sadık kalmış iyi bir eş olmus karısına doğum gününde araba alan adam aynı zeka seviyesinde değildir.
Çoğu öyle olabilir ama herkes yine aynı değil genellemek doğru olmaz bence bir ksdın kendi kazanıp harcarsa daha mutlu ve tatmin olur yeri geldiğinde sevgilisi ya da eşinden de yardım alabilir ama sırf maddiyat için biriyle olmak kötü ve sevmediğini gösterir
Alışverişi seviyoruz çünkü 😉
birde saç baş yaptırmayı , bakımlı olmayı gezmeyi tozmay 😉
Kadınlara sormalı ama aileden öyle görerek büyüyorlar ya, pnun etkisi olabilir. Resimler güzel, indirir kullanırım🙂
Bence erkekler kadınların bedeninden, kadınlar da erkeklerin maddiyatından etkilenir. Bence biraz etkiye doğan tepki gibi oluştu.
Para her şeyi çözen bir güç bu materyal kapıları açınca dişi de gücü sevince paranın erotik dansı ortaya çıkıyor...
Bazı kadınlar kendini uyanık sanıyor. Bu tip erkekler de parasıyla hizmet alıyor, keyfine bakıyor. Kimse kimseyi bedavadan geçindirmez.
evrimsel süreçte güç avcılıktaydı
şimdi ise para da
kadnlar da gücü seviyorlar genelde
Baya büyük bi genelleme olmuş. Siz erkekler de cinsellik peşindesiniz sürekli
Ben beklemiyordum da ne oldu bekleyeni seviyorsunuz işte yaranılmıyor
Zeki insanlar, parayı sevmemek manyaklık olur
Kim demiş öyle olduğunu?
Ben oyle bir beklwntiye girmedigim için beni benimsemiyorsun dedi gorusmeyi kestik
Erkekler de başka işe yarar ne var ki:)
yetişme tarzı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?