Erkekler neden kadından para bekliyor?

Evlenemedim çünkü düzgün birini bulamadım. Güzelim de yumuşak huyluyum da ama beni sevmiyorlar hep para beklentileri var. Memurum ve sonradan hukuk fakultesini bitirdim. Görücü usulü veya sosyal hayatta tanıştığim ve evlilik niyetiyle görüştüğum erkekler benim istifa etmemi ve avukatlik yapmamı istemiyorlar. Maaşimin kesilmesini istemiyorlar. Ofis kirasi vs maddi destek vermek istemiyorlar. Hemen hemen hepsi evlenince maaşimi ona vermemi bekliyor. Evin var mı diye sorduğum erkek sinirlenip beni paragöz ilan ediyor. Halbuki evlenecek olan ve orta yaşa gelmiş bir erkek elbette bu yaşina kadar ev sahibi olmuş olmalı ve aile kuracaksa ev de sağlamalı.

Benim dedemden kalan tarlalar var davasi bitmedi. Mesela onu da alirsam ufak bir tekne almayı düşünüyorum çünkü denizi çok seviyorum. Yatirim yapmak ev arsa vs yapmak istemiyorum. Bunları erkek düşunmeli ben mi düşuneceğim?

Çok mu şey istiyorum. Evi arabası iyi bir işi olsun, ben çalışmasam da seve seve bana ve ailesine baksın. Benden para beklemesin. Ben de sonuçta kazandiğimi kumarda yiyecek değilim aileme harcayacağim ama beklenti istemiyorum. Kocam parasini bana getirsin beraber yatirim yapalim , beraber harcayip yiyelim. Sen ben olmasin. O benden beklemezse ben herşeyimi zaten ortaya koyarim gidip kime vereceğim ki başka?

Ama herkes menfaatçi, kimse dağ gibi arkanda durmuyor. Herkes vermeden senden ne alabileceğine bakıyor. Eril enerjileri yok. Ben benden para bekleyen adamla niye evleneyim ki? Haksiz miyim?

Erkekler neden kadından para bekliyor?