Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler zaten açıkçası şimdi kadınlara gerçekten sevdikleri için yanaşmıyorlar açık ve net konuşalım bu sitede neler neler gördük neler bizim ağzımızı açık bıraktık erkekler amacı kadın kadınların amacı para alan memnun satan memnun maalesef gerçekler böyledir zaten artık bir çok ilişki çıkar üstüne kurulu öyle aşk sevgi bağlılık bunlar çok eskide kaldı erkekler başka şeylere bakıyor genelde kadınlar paraya bakıyor ekonomik şartlarda bunu aslında zorunda bırakıyor karışık işler ya ama böyle olan evlilikler eninde sonunda bitiyor
111 Yorumla- +1 yıl
Ayn iyi ozetlemissin
En İyi Cevaplar
Bunun iki temel sebebi olduğunu düşünüyorum
1- Erkekler, kadınları genel olarak fiziksel olarak beğenir ve çıkıp "ben seni olduğun gibi seviyorum ama senin derdin para" der ki aslında bakarsan bu doğrudur. Fakat bu da aslında birini parası için sevmekten farklı değildir. Fakat bir çok insan para için sevmeyi ahlaksızlık basitlik olarak görürken fiziksel olarak beğenip sevmeyi aşk yorumluyor ki bu aslında çok saçma.
2- Ben normalde aşk filmleri falan izlemem ama arada kız arkadaşımla falan sinemaya gittiğimizde izlediğim kadar bu filmler gerçek dünya olmadığı için kızlar için hiç paranın önemi olmuyor. Kız bir erkeği görüyor seviyor, ama neden? Muamma... Erkeklerde gerçek hayatta bu tarz bir davranış bekliyor kendisinin hiç bir özelliği olmamasına rağmen bir kız gelip ona sihirli bir şekilde aşık olacak, o aşık olan kız da tabi ki Emma Stone fiziğinde biri olmalı yoksa bir anlamı kalmaz...20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara yaranılmaz. Parasız pulsuz hallerini bir kadın çeker ve sever sonra o kadını yollu bir kadınla aldatırlar, sonra o yollu kadından kazık yiyince aşk acısı ayağına ağlanırlar, sonra millete hanım kız arıyorum duyurusu yapıp, gidip eskortlarla takılırlar. Yani bunlarda mantık aranmaz. Parası olan zaten yediriyor, olmayanda bütün çene. Tıpkı tipsiz erkeklerin yakışıklı erkekleri kıskanması veya sevgilisi olmamış tiplerin, olan tiplerin tiplerine laf atması gibi.
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Komik olan şey kendileri de parasıyla etkilemeye çalışıyor kadını.. böyle tipler zaten paragöz kadından başkasını çekemez kendine.
Erkek parasını kadın bedenini konuşturuyor. Sonrasında neden ağlarlar anlamış değilim.
Bazı beceriksiz erkeklerinde bahanesi oluyor bu.
Parası olmadığı için tercih edilmediğini söyleyip dururlar. Türk kadınlarını paragöz gösterirler.
Fakir fakir konuşuyorlar işte😃50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
142Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılParayı kendi isteği ile yediren bir erkek için sorun değilse diğer kimse için sorun olmaktan çıkar. Paramatik olarak görünen ya da altın yumurtlayan tavuk olarak görünen erkekler, altın vuruşu yapan horoz olduklarını fark ettikleri gün para yedirmezler. Ardından şu şarkı çalar: para para para açılmasın ara varlığı bir dert yokluğu yara🎷
20 Yorumla
u +1 yılDoğru tespit. Bence ayırt edemiyorlar sorun orada “bu kadın beni mi, paramı mı seviyor” bu çelişki insanı öldürür 😃
311 Yorumla- +1 yıl
Parayı seviyorsunuz bence
- +1 yıl
@Yakutistan parayı kim sevmiyor :D? Ama kendi adıma konuşabilirim, ben kendi kazandığım parayı seviyorum 😅
- +1 yıl
Başkasının parasını yemeyi seviyorsunuz diyelim o zaman 😂😂
- +1 yıl
@Yakutistan kimsenin parasına ihtiyaç yok :D
- +1 yıl
O yüzden mı paragözlü kadınlar?
- +1 yıl
@Yakutistan aaa genelleme yapmayalım pls
- +1 yıl
İşte sorumda bahsettiğim erkeğe bir örnek 🧘🏼♀️ hep yedirmiş o yüzden her kadın yiyici sanıyor-lar
- +1 yıl
@pilly_bhebek goool 😅
- +1 yıl
Klavyesine ötenazi yaptım artık bize yazamaz nerdeyse her kıza yazmışda 😄
- +1 yıl
Aynen bende :D engeli bastım beyin diyeti yapıyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu kadınlara para yediren erkekler zaten isteyerek ve bazı hedeflere ulaşmak için o kadınlara para yediriyor. Onları kullanıyor, işleri bitince yenisine geçiyorlar. Al gülüm, ver gülüm hesabı yani alan veren razı...
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Cimri erkektir para yedirmez bazı kadınlarda sömürüyor sagolsun sanki bankamatik 😀
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İşin aslı şudur. Alan razı veren razı durumu olduktan sonra kimsenin bir şey demesine gerek yoktur.10 Yorumla
+1 yılMerhaba
Benim için hiç de sorun değil parası için birlikte olan insanlar belli bir süre sonra mutlu yakalayamıyor adamdan ayrılmak istiyor adam da parasını yenirdi için gururunu yediremiyor tek bir kurşunla kafasına sıkıp bu dünyadan gidiyor erkesin kendi hayatı isteyen istediğini yapabilir benim ilgilendirmiyor, zaten beni param için sevecek bir insanı ben hayatımda tutmayı hiçbir zaman istemem onun dışında da isteğin insan istediğini yapabilir bizim kimseye bir zorumuz yok, Evet bu dünyada para gerekiyor ama kefenin cebi de yok bunu da unutmamak gerek.22 Yorumla- +1 yıl
Bir insanı parası için sevmek kadar aşağılıkça bir şey yok. Resmen çıkar ilişkisi. Erkeği sevmiyor aslında. Parayı seviyor. Kendini kullandırmamalı bir erkek. Para avcısı kadınlar da toplumdan dışlanmalı.
- +1 yıl
Ama işte bunu zamanla anlıyor insan
+1 yılKadınların paralı zengin erkek istemesinin tek bir sebebi var o da çalışmamaları ve entelektüel birikimlerinin zayıf olması. Yani iyi eğitim almış, kitap okumuş, gururlu olan bir kadın bir erkekle seks yapmak karşılığında para istemez. Bu kadının kendi bedenini metalaştırıp satması demektir. İşte bundandır ki parası olan erkekler kadınları diledikleri gibi aşağılarlar. Erkekler neden istemez? Aslında bu istemedikleri anlamına gelmez parası olan, kolay para kazanan erkeklerin en çok isteyeceği erkektir. Kolaydır. Bir ürünü satın almak gibidir. Parası olmayan ya da para kazanmak için emek sarfeden erkekler istemez çünkü parayı kolay kazanmamıştır. Parasını da seks için birine vermek zor gelir.
210 Yorumla- +1 yıl
Parası olan erkeklerin en çok isteyeceği kadındır demek istemiştim.
- +1 yıl
@refleks22 her kitap okuyan iyi eğitimli olmuyor. Eğitim sadece kitap okumak demek değil. O işin öğretim kısmı. Eğitim ahlak demek aynı zamanda. Bizim erkeklerimiz de iyi eğitimli/ahlaklı değiller. Yani kadın denilen canlının sadece seks yapılmak için var olduğunu düşünen erkekler yüzde 99.9 maddi konularda takılıp kalmamızın sebebi bu ülkede sadece %2’lik bir kesimin zengin olup geri kalanın fakir olmasıyla alakalı. Aslında yurtdışında Avrupada falan bunun biraz daha az olmasının sebebi Avrupada güzel kaliteli giyinmek, bir ev araba sahibi olmak, tatile gitmek, kaliteli beslenmek, kaliteli vakit geçirmenin bu kadar pahalı, efor sarf edilmek zorunda olmamasından kaynaklanıyor. İşsizlik oranının kadın ve erkek için çok yüksek olması, ev almanın araba almanın iyi bir telefona bilgisayara sahip olmanın lüks olması, iyi bir tatil yapmanın lüks olmasından kaynaklanıyor. Yine inandığınız din de bozuk. Din insanların algısını belirliyor. Kültürü inşa ediyor. Dine göre erkek kadının sahibidir. Kadının yemesinden içmesinden giyiminden barınmasından cinselliğinden sorumludur. Bunun karşılığında da kadın seks yapar çocuk doğurur. Seks yapmayan ve çocuk doğurmayan kadın bunların hiçbirine layık değildir. Din aslında insani yaşamanın karşılığı olarak seksi sunuyor. Kadın erkek arasındaki ilişkiyi bir alışverişe dönüştürüyor. Bu sadece İslamda yok. Hristiyanlıkta da var diğerlerinde de var. Ekonomik açıdan özgürleşen kadın, laik bir eğitimle düzeltilen bir toplumda kadınlar cinsel özgürlüklerini tam şekilde kazanacak ve kendi geleceklerini güvence altına aldıkları için de bir erkekle sadece zevk için, arzuladıkları için birlikte olacaklar.
- +1 yıl
@refleks22 yine erkeklerin de kolay birlikte olan erkeği cebelleştirmeden birlikte olan kadınlara da kolay/basit kadın yaftası da yapıştırması var bunda. Yine kadının seks yaptığı erkek sayısı üzerinden kadına ahlaksız, namussuz denmesi de var.
- +1 yıl
din kelimesi geçtiği ilk yerden itibaren okumadım yazdıklarını bunu bilesin. bu toprakların en ateisti bile mal mülk peşinde. siz böyle davranmaya devam ederseniz erkeklerde parasını verdim istediğim gibi kullanırım derler. ha bu arada erkekleri de bir kadın yetiştiriyor unutmayalım
- +1 yıl
@refleks22 kadınları da bu duruma getiren erkekler. Bunu da unutmayalım. Bu arada o dediğin erkeklerle benim aramda hiçbir şey geçmez. Ben zaten kendi paramı kazanmadığım için kafede restoranda bir yerde bir şey yer içerim de benim içtiğim çayın kahvenin parasını ödetmek zorunda kalmayayım diye kimseyle sevgili dahi olmadım. Bir tek üniversitede oturup kahve içmişliğim oldu onda da kendi içtiğimin parasını kendim ödedim. Babamdan başka bir erkeğe muhtaç olmamak için atanmadığım için kimseyle görüşmüyorum, buluşmuyorum. Öyle erkeklerin benden yana elde edecekleri bir beklentisi olamaz. Ama işte bu memleketteki her şey çarpık ve ben de ister istemez bunlardan etkileniyorum. Bu sebeple sevmiyorum bu zihniyeti, bu din algısını. Bana itiraz edeceğine git kuranı oku. Problem oradan başlıyor. Kuran diyor sana karıyı s1keceksen parasını ver karnını doyur üstünü başını al mehirini ver diye. Senin ülkende dindar nesil yetiştirmek isteyen hükümetin de börek yapmasını bilmeyen kadın aldatılmayı hak eder, kadının en büyük mesleği anneliktir, kadın öyle rahat gezmeyecek sokaklarda, gülmeyecek tarzında cümleleri ortada. Bugün kadın istihdamı diye bir şey yok ülkede. Üni mezunları bile üni biter bitmez patır patır evleniyor. Çünkü iş yok güç yok. Evde de barınamıyorlar evlenmekte çareyi buluyorlar. Çalışsa da kendi mesleğini yapamayacak, kendi mesleği olsa da çalıştığı parayla hiçbir şeye sahip olamayacak. Üstelik seks yapsa da namussuz addedilecek. Ne gerek var idealist kadın olup okuyup, çalışıp kendi hayatını inşaa etmeye? Bir adam bul evi arabası olsun sana düğünde bolca altın taksın gez. Bitti gitti.
- +1 yıl
@refleks22 senin o doğu kültürü dediğin şey Arabın İslamının ta kendisi.
- +1 yıl
@refleks22 alakası yok.
+1 yılÇünkü bu acınası bir durumdur, empati yapıp kendinizi erkek yerine koyun; "parası için bir kadınla evlenmesi" ne kadar aşağılık bir varlık olduğunu düşündürür değil mi? Kadının malvarlığından faydalanmak için evlendiğini düşünürsünüz, ne kadar şerefsiz olduğundan söz edersiniz değil mi? Bunun tam tersini yani kadınlar zengin koca istediğinde ise gayet normal karşılanıyor. Bu cinsiyetçilik değil de nedir?
Bana göre bir ilişkide paraya bakıyorsan sen zaten evlenmek niyetinde değilsin, para yemek niyetindesin. Kızlar açısından böyle bir şey düşünen varsa bunun mesleği zaten var, icra edebilirler.20 YorumlaBazı kadınların erkekleri SADECE parası için istemesi = Bazı erkeklerin bir kadını SADECE dış görünüşü için istemesi. İşin ironisi, her iki cins buna zemin yaratıp sonra da drama queen'lik yapıyorlar kadınlar/erkekler şöyle vefasız, boyle sadakatsiz diye.
Erkeklerin bu takıntılarını hiçbir zaman anlamayacağım. Çunku ilk etapta kadınları paralarıyla etkilemeye çalışıyorlar, parası olmasa ona yüz vermeyeceğini bile bile gold digger bir kadına para yediriyorlar, onları gerçekten sevenlere yan bile bakmıyorlar. Para bitince, kız gidince vay kadınlar şöyle böyle! Kadınlarda da aynı durum geçerli, herşeyi güzellik sanıyorlar. Erkekler direkt belli eder zaten seninle ne için olduğunu. Buna rağmen o erkeğe guvenip kariyer planlaması yapmıyorlar, sonra da aldatılıyorlar.
Başıma silah dayasalar bile bu hayatta tek gayem güzel olmak olmayacak20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. her şey para değil kızlar , ben çok aşık olduğum bı adamla evlendim oda bana aşıkti durumu iyi değildi ozamanlar Allah'ın yardımıyla durumumuz düzeldi yıllar geçtikçe, şimdi evimizde var arabamzda. Ama ben en zor günlerinde hep yanında oldum onun. Hiçbir zaman yarı yolda bırakmadm parası yok diye. Hep destekledim onu.
11 Yorumla- +1 yıl
❤️✨
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevgisinin gerçek olduğuna inanmayız kaldı ki bu arkadaş olarak da böyle birisi senin paran için seninle oluyorsa Her anlamda diyorum Bu seni gerçektenden memnun eder mi? bir sor kendine yani sebep baya bariz açık sorman tuhaf geldi bana bunun dışında sadakat konusundada nerdeyse hiç güven vermez Durumun kötü olduğu zaman veyada daha kabarık bir cüzdanı bulduğunda hemen arkasını dönecektir. Şimdi gelelim yediren erkek olayına bunun konu ile alakasını anlayamadım Yani mantıkla alakası ne şunu mu demeliyiz Beni terk etti sıkıntı yok cebi kalın olanı seçiyorsa Zira hem cinsimiz yediriyor Ne alaka anlamadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Paralı erkek isteyenlere hak veriyorum. Bunu istemeleri hiç sorun değil.
Fakat iki önemli sorun var.
1- Maddi olarak erkeği sömürürken kendisinin ona hiç bir şey vermek istememesi.
2- Bir an önce evlenip, sonra hemen boşanıp, bir daha adamn yüzünü bile görmeden ömür boyu nafaka alma çabası.
Yani bu ikisi aslında özünde "hiç vermden hep almak" gibi saçma bir mantığa dayanıyor.
hayat kadını bence bu saydığım insanlardan daha onurludur. Çünkü paranın karşılığını verir.
Ama bu saydığım iki kadın türü bildiğin "HIRSIZ, DOLANDIRICI, GASPÇI"dır. Amacı sadece paranı almaktır.00 YorumlaPara avcısı kadını tercih edeceğime sevdiğim sevebileceğim kadını tercih ederim ömrümü onunla geçiririm ve paramı da onunla paylaşırım. Ha para avcısı kadınla olmuşum ha eskortla benim gözümde hiç bir farkı yok. Sevgimiz gerçekse sevdiğim kadar seviliyorsam zaten param değil paramız olur beraber gül gibi yaşar gideriz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorun öncelıklı krıterın para olması. bu yalanın bır boyutu da mesela sapyoseksüel kadın.. bunlar zekı erkekten hoslanırım derler.. lakın bu zekı kavramı aslında başarılı ve iyi egıtım almıs bırıdır. . yanı aslında olay ben sana para yedıreyım sen benle yat konusu ıse bu durum bır ılıskı degıl bır tıcarettır.. bunun adına ılıskı denmesı bızı uzen
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu kişinin nasıl bir kadın istediğine bağlı bir olgu bence. Paralı erkekten hoşlanan kadın isteyen birisinin sorun etmesi saçma zaten.
30 Yorumla
+1 yılDeğer verdiği kadına yedirir erkek ama bazı erkekler hedefine ulaşmak için yapar bunu ee tabi yapamayınca kadın milleti değil mi paragöz der konuyu sıvamaya çalışırlar.
30 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir karşılığı vardır. Para için birlikte olan kadının amacı zaten bellidir. Erkekte kadınla o amacı görünce bir süre sonra sıkılır ve çöp oldu der bırakır durum bundan ibaret. Para için kendini erkeğin koynuna atan bir kadının gözümde eskorttan farkı yoktur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim en nefret ettiğim şey böyle kadınlardan nefret eden erkeklerin kadınlara zaten en baştan değer vermemesi. Çoğu düzgün bir ilişki istemiyor ve hepsi takılmalık ilişki peşinde. Yaşları anca belli bir yere gelince mecburen ilişki arayaşına giriyorlar. Böyle erkekler varken kadınlar nasıl neden kime güvensin? Kimi neden sevsin? Para için birlikte olmayı asla savunmuyorum gurursuzluk ama demek istediğim daha sevgiden bir haber bir cinsiyette oturup başkalarını eleştirmesin.
47 Yorumla- +1 yıl
Size değer vermemiz için 1 tane mantıklı şey söylesene?
- +1 yıl
Kusura bakmayın kötü davranıp üzünce bizi seviyorsunuz bağlaniyorsunuz. O yüzden iyi davranıp değer veremeyiz maalesef 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yıl@Yakutistan düzgün insan sevseydin. Gidipte süsüne makyajına aşık olduğun insanları sevmeseydin. Biraz da seni seveni sevseydin.
- +1 yıl
Biliyorum süslü makyajlı kızlar çoğu eminim makyajsız vasat veya çirkin. Ben kendim için demedim ki? Çoğu erkeğin düşüncesi böyle zaten. Kadınlara değer vermezsen sevilirsin zihniyetinde çoğu erkek. Bende dahilim
- +1 yıl
Sevgilim hiç olmadığı için kendim için demedim
Cevap sahibi+1 yıl@Yakutistan çoğu erkek dediğin burdaki kadınlara ulaşamayan ve nefret eden erkekler. İşte sen eğer ki bir insanı normal haliyle bile sevemiyorsan sevmeyi bilmiyorsun demektir. Bir düşünceyi sadece şu kadarcık kişi de bana katılıyor diyip de savunmazsın. Bir somut delilin bir yaşantın olmalı. Kötü davranan erkeği kimse sevmez. Ha sen sevilmek için kötü davranıyorsan o çok fena bir psikolojik bozukluk. Çocuklar dikkat çekmek için hasta numarası yaparlar ya tam ondan olur.
Cevap sahibi+1 yıl@Yakutistan tamam işte senin de olmamış. O yüzden diyorum. Sen düzgün insana denk gelsen seni gerçekten seven ve kötü davranırsan onun bunun travması olursun ve senin yüzünden bütün erkeklerden nefret eder. Ama sen diyorsan ki ben bundan memnun olurum. O ayrı bir tartışma konusu.
Erkekler için kadınların parası olan erkekleri istemesi sorun değil. SADECE parası için istemesi sorun. Yoksa herkes rahat yaşamak ister ama kimse montofon ineği olarak görülmek istemez. Bu ikisinin ayrımını yapmak lazım. Arada çok kalın bir çizgi var.
17 Yorumla- +1 yıl
Sadece parasında gözü olduğunu bile bile o kadınla olmaya devem eden erkekler için ne demek istersin birde üstüne psikolojisi bozuluyor bütün kadın paragöz diye yaygara yapiyor-lar
Hem bile bile av ol hemde avcı'dan şikayetçi ol ne şeker 😄 - +1 yıl
Genelde o tip ilişkilerde al gülüp ver gülüm oluyor. O diğerini parası için monfoton ineği gibi sağarken diğeri de etin faydaları olan proteinden faydalanıyor ama bak bu da başka bir sorunun konusu olur: "Erkekler kendisiyle para için birlikte olduğunu bildiği kadınları neden hayatında tutar? "Erkekler kendisiyle para için birlikte olduğunu bildiği kadınlar yüzünden neden tüm kadınlara para avcısı yaftası yapıştırırlar?"
- +1 yıl
Evet benim konumda bu şu an ben daha gizemli söylüyorum sanırım ))
- +1 yıl
Şahincim senin yaptığım ironiyi anlamani beklerdim😄 bir insanın söylediği şeyin aynısını farklı yollardan dolandirip sonra aynı yola çıkartıp sonra da detaylandırmamişsın demen kaçıncı level oluyor acaba.. bana sorarsan sadece yormak hem kendini hem karşındakini
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimmiş o irkikler... : D
Çıksınlar bakalım pistte...
Aman.. Biz neleri gördük..
Bu İşin kadını erkeği yok..
İnsanoğlu nankördür.. : )
Para harcamak için vardır.. Erkek elde eder sonra , yolu verir..
Kadın başka kollara gider..
Doğanın kanunu bu.. : )
Al , gülüm ver gülüm...
Üniversitelere bakın neler neler...
Gizlicikk, escörtler... : ))))))))))))))10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. İnsan, kendisi olduğu için sevilmek ister. Sahip olduğum herhangi bir şeye kapılıp gelen kadın zaten kötü günümde benim yanımda olmaz. Böyle birinin olması yerine, hiç kimsenin olmaması en azından daha iyidir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. aşkın ve sevginin gücü yerine, para'nın gücü ile aşık olduğunu bildiği içindir. her erkek koşulsuz sevilmeyi ister.
kraliçe olup köle ile beraber olacağına, köle ol kral ile birlikte yaşa. bu takdirde erkek , maddi ve manevi her türlü partnerinin yanında olacaktır. HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA MUTLAKA ZEKİ BİR KADIN VARDIR. sözüne istinaden, Her başarılı ilişkinin arkasında mutlaka sevgi dolu bir kadın vardır. diyebiliriz. tabi her ilişki iyi olacak diye birşeyde yok.00 Yorumla
+1 yılo erkeklerde yedirmesinler parasını yiyecek potansiyelde ki kadından uzak dursunlar.. paragöz kadın her hali ile belli eder kendini bir kere ilk önce ilk aşamada yani maaşını sorar çünkü onu yedirip içirebilecek mi merak eder potansiyel var mı merak eder ve ne yazık ki bence erkeklerde de var öyleleri her neyse
kimse parasını birilerine yedirmeyi istemez gocunabilirler ama cimri olanları ayrı konu tabii ki00 YorumlaTürkiye genelinde orta halli ve fakir erkek çok kadınlar tabiki gerçek Bi ilişki içinde geleceğini dusunucek kendiside yeterince iyi Bi durumda değilse fakir birini tercih etmez bence ve herkes kendinden iyi durumda olanı kıskanır biraz aslında bunu kadınlar arasında daha çok görürsün koca parası yemek babası parası yemek gibi laflar ya herkesin kısmeti ayrı artık bunu anlamalıyız yiyeceğin yemekte esinde geleceğinde kaderin kısmetinde ne varsa o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. *Sorun olan, seviyor gibi görünüp, gerçekte maddi menfaat peşinde koşulması. Yani dolandırıcılığın en berbat hali olan maddi, manevi istismar olur.
*Önceden dürüstçe, paran için seninle birlikte olmak istiyorum denilse, (ki bunu söyleyebilecek cesaret ve dürüstlükteki kadını alkışlar, saygı duyarım) o zaman zaten alan, verenin razı olduğu dürüst ve saygın bir anlaşma olur.00 Yorumla
+1 yılValla kadın olsam bende paralı erkeklere verirdim vereceksem, ne diye parası olmayan ve bunu bana yansıtan bir erkekle birlikte olayım ki?
Belki yanlış düşünüyorum birçoğuna göre, ama sevgi, aşk kavramları soyut kavramlar, var olduğundan bile emin olmadığımız, ve kime karşı bu var olduğundan emin olamadığımız duyguları hissetsek hep zarar gördüğümüz bir hayattan bahsediyorsak, yemişim sevgisini aşkını.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kendilerini objelestirmeye neden olup siddete maruz kaliyorlar. sevilmenin bedelini maddiyatla odeyen adam kadini kendi malı oyuncagi olarak kodluyor bilinc altinda. bir gun olup gidecegiz gencler paraya maddiyata takilmak yerine kisacik omru mutlu bitirin. maddiyat mutluluk getirmiyor sadece daha fazlasini arzu ettiren kisir bir döngü.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılyok yaw ne sorunu :)
bu da erkek ozguven zaafiyeti :)
bizde para yokki oglum bize bakmazlar ( cunku ona butun hayati boyunca kimse bakmamis )
kadinda da :)
neden zeki ve basarili kadinlar yalnizdir :))))
degildir ne yalnizi bunu diyen ne basarili nede zekidir :)
ayni durum yani00 Yorumla
+1 yılSorun erkeğin parasını sömürmesi, parasız olanlarla vakit geçirmemesi, para için her haltı yiyebilecek kapasitede olması, erkeklerinse böyle kadınları çok rahatlıkla kullanabilmesi ve kadınlarında buna göz yumması.
Sorun bu işte sonra sonuçlarına bizin gibi garibanlar katlanıyor00 Yorumla
+1 yılBunu sen istersen ve yeterince param varsa kuruşuna kadar seninle yerim, gram üzülmem 🤩 Fakat sorun şurada senin kalibrene uzaktan bile yaklaşamayacak olanlar da bunu istiyor!!! Herkesin de harcayacak o kadar parası olmadığını düşünürsek, çıtayı düşürmeli kadınlar yoksa yakında lezbiyen olacaklar 🤭🤭🤭…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sadece kadınlar yapmıyor birde erkeklerde sks yapacak kadınlar arıyor ve bunu yapanda kadınlar değil mi gibi bir soru bu herkes aynı değil karakterle alakalı herkes kabullenmek zorunda değil neden böyle algı yaratıyorsun yediremediğin şeyler mi var ki yinede umursama kendine yapıon ne yapıosan
11 Yorumla- +1 yıl
Çeviriden çevirmeye çalışacam
Zengin erkek hayatının çoğunda para için arkadaş çevre sevgili olduğunu anladığında artık kolay kolay kimseye güvenmiyor bazense on yargı devreye giriyor ama yaşanmışlık engelliyor yeni bir sevgili veya arkadaş edinmeyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılBen parası olan bir kadın olmak istiyorum, bağımsız. Başkasının parasını yemek benim için ters.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü paraları yokk 😄 şaka bir yana bir erkekle parası için beraber olan kadınlara acayip sinir oluyorum yalnız onlarda gözlerini dört açsınlar diycemde onlarda bazı durumlarda bile bile lades oluyorlar bilemedim ortada ciddi bir çelişki var 🤷🏾♀️
10 Yorumla Yedirmek istemediğimiz için sorun. Hayatında hiçbir baltaya sap olamamış birisinin benim maaşımı işimi bilmem ne mi sorgulamaya hakkı yok. Zaten öyle karıylada işim yok. Neyseki onlar gibileri için simon leviev abimiz var :d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani adam kadına parayla sahip olmak istiyorsa kadında buna raziysa bu kimseyi alakadar etmez ama adam kalpler bir olsun istiyorsa ama kadin sadece parayi istiyorsa iş değişir haliyle o zaman da parayla birlikte olmayan bi kadin arasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sorun, çünkü anormal bir durum.
Cimri bir insan değilim. Elim açıktır fakat para için birlikte olan kadınlara yaptığım şey nettir; yer içerim hesabı kitler görüşmeyi keserim.
Yediren köşede ağlasın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılparası olan para yediren erkekler için sorun değil zaten ki
parası olmayıp kızları götürenleri izleyenler boş yapıyor
uzanamadıkları ciğere mundar diyorlar işte21 Yorumla- +1 yıl
Ne anlamda götürmek acaba? Hahaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılAlan razı veren razı kime ne !
Lakin bunu bir meziyet olarak gören/gösteren ve/veya kıstas olarak belirleyen kadınların aşağılık düşüncelerini kelimlere dökmesine bağlıyorum.20 Yorumla İnsan kendısını kendısı oldugu için yanında olan birisini ister bu yuzden parası olan sızı s2er geçer hayatınız boyunca kullanılırsınız sizin gibi insanlar (erkekler de dahil) hayatını devam ettirmek için hep birilerine muhtaç olarak bir parazit gibi yaşarsınız. kendı ayaklarınızın üzerinde duramazsınız.
20 Yorumla
+1 yılŞimdi, kadını tavlarken para yedirirken adamlara sorun olmuyor ama kadınla sevgili olup evlenince kadın birden paragöz oluyor 😂😂😂
bak allahın işine10 Yorumla
+1 yılÇünki kimse parası için sevilmek istemiyor bir kadının sevgisi paraya sırtını dayamasıni istemiyor para ile yanında olan para bittince sevgide bittiyor düşmez kalkmaz bir Allaha...
10 Yorumla
+1 yılKendileri güzel akıllı güçlü kız ister hiç sorun değil ama kadınlar parası olsun diyince sorun üzgünüm ama paralı erkek güçtür. Ben parası olan bir kadınım. ama kocam paralı bir erkek ihtiyacım yok ona ama güçlü oluyor bubu bildikleri için kadınlara sallıyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim için sorun değil param için bir kadın benimle evlenebilir ama onunda parası olacak en azından bana yakın olmalı maddi olarak güçlerimiz birleşirse daha kaliteli yaşamımız olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Param yok yine de benim için bir sorun değil. Çünkü kadınlar para yerine tipe ya da uzun boya takıntılı
21 Yorumla
+1 yılBı erkeğin seni sırf dış güzelliğin için istemesi nasıl sorunsa buda öyle
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın doğası zaten güçten etkilenir. Helal parayı da reddedecek değilim. Onu diyen erkekler parayı bulsa çok kadınlı yaşamak isteyecek saftirik insanlar
30 YorumlaÇok itici geliyor bana, insan biraz mahçup olur yahu empati yapar erkekle 😅
30 YorumlaErkeklerin seksi kadın istemeleriyle ölümüne kapışır bu soru
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aşk için yani sevdiği için birlikte olmuyorlar da çıkar için birlikte oldukları için. Sorun edilir..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güveni olmayan erkekler için sorun bu durum. Hem yakışıklı hem paralı erkek için neden sorun olsun
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında çıkarı var erkeklerin cinsellik, kadınların rahat bir şekilde kendilerine para harcamaları.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyet olmadığı için bir garip görünüyor. Yoksa kim ne yaparsa yapsın kimsenin umurunda değil.
Bu tip kadınlar çok güzel rol yapıyorlar.10 Yorumla
+1 yılErkekler de parası olan kadınları seçseydi bu da sorun olurdu. Sonuçta manevi değerler hiçe sayılıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılParayı yediren erkekler ise sorun değil tabi ama sadece parası için birlikte olması sorun
20 Yorumla
+1 yılBunu sorun edecek kesim paralı erkek kesimi değil parasız erkek kesimidir😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin saftirik olmasi , Harbiden cinslerim enayi baska birsey degil. Ben olsamda zirnih koklatmam. esim olursada isi gucu olsun ev kadini istemem...
20 Yorumla
+1 yılBatsa guzel geliyor sonra rahatsız oluyorlar anlıyamadım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılKimi erkek parası için sevilmeyi istemez kalbi için sevilmeyi ister
20 Yorumla
+1 yılO erkeklerde güzel fizik istiyor bence aynı şey çıkar ilişkisi
20 Yorumla- Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınların, parası olan erkekleri istemesi erkekler için neden bir sorun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler