AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
o zaman bizde parası olan kadınları istiyelim.. bas bas eşitlik diye bağıran biz değildik.
umarım mutlu olursun ece .. kolyede güzelmiş. .. hoşçakal
Bizde parası olan bir kadın istiyoruz. Para illa erkekte olacak diye bir şey yok. Eşit değil miyiz çalışın siz de zengin olun bizde de zengin kadın peşinde koşalım.
Bugün netflix de "Tinder Avcısı" diye bir belgesel izledim direk aklıma o geldi 😏
Parası olan yediyorur. Parası bitince de kadın gidiyor.
DirekT
Oysa ki "de"lere bilhassa dikkat etmiştim. 🤦♂️
Enayi olduğunu düşünmek başka, enayi olduğunu bilmek başka. 😬
Biz Parayı zaten kadınlar için kazanıyoruz. herkes değeri kadar birini isteyebilir gayet normal.
Alan memnun satan memnun olayı var bence kıskanmalarına hiç gerek yok.
sorun sizsiniz para ile saadet olmayacağını bilmiyorsunuz
Sorun tabi sevgi saygı sadakat istiyorum çünkü para herzaman gelir gider
Zengin olmadığım için hiç umrumda değil, canları cehenneme benden uzaklar zaten..
Sorun değil kendi hayatı ama paragöz kadına değer vermem. Objeler değeri hak etmez
Cunku adamı degıl parasını sevmıstır bundan daha buyuk sorun var mı
2 tarafli anlasmali dolamdiricilik 😂aman ne samimiyetsiz ne samimiyetsiz
Benim için hiç sorun değil yediren memnun, veren memnun.
Gayet mantıklı durum sonuçta her güzel şeyin bir bedeli var
bence bi problem yok alan memnun veren memnun (parayı )
Yani haklılar çünkü para için beraber olan insanlar var iğrenç bir durum
Benlik sorun yok mutlularsa o şekilde mutlu olsunlar
Üzerimizden menfaat sağlamaya çalışıyorlar.. ondan olabilir mi?
Erkeklerde çok saf guya. Bazılarıda güzel kadın olmazsa olmaz diyor. Al işte oylelerine boyle paraya bakan kadin lazim))
Bence para yedirenler sorun etmiyor, yedirecek parası olmayanlar sorun ediyor…
Sorun değil. Erkekler de güzel kadın istiyor. Biri gelire diğeri gidere bakıyor. İki taraf da memnun
Neden olmasın sevgi de tüm her şey çıkarsızca karşılık beklenmeden yapılır aşk ta bu böyledir böyle bir şeyle karşılaşınca o bir erkeğe samimi ve gerçek gelmiyor
Bu biyere kadar insanın zoruna gidiyor. Zengin insan sayısı az çünkü. Sonra kabulleniyosun. Kadınlar zengin erkekleri daha çekici buluyor. Hayatın kuralı bu.
Ben tipsizim ve zenginim. Benim hiç sevgilim olmadı mesela. Baya zenginim ama hiç yaklaşan kız olmadı. Demek ki parası olana değil de parası olan yakışıklılara yaklaşıyorlar.
Bence oro. sbuuular daha delikanlı o kadınlardan. Hiç olmadı amacı belli... Basıyorsun parayı çatara patara veryansın. Sonra alıyor voltasını gidiyor. Hiç olmadı niyetini önceden belli ediyorlar...
hakli kadinlar cunki kendi ayaklari uzerinde durmalarina izin verilmedi baba evinde dislandi hep kocan alsin koca evinde olur denildi para kelimesine asina buyuduler
Aklı basında bir adam sevdiği değer verdiği kadına harcadının zaten lafını yapmaz kazancını değer verdiğin kadınla harcıyamıyorsan kazanmanın ne mantığı var
Bazı erkeklerinde bafileme peşinde olması neden kadınlar için sorun peki? Erkeğe istediğini veren de kadın değil mi?
Çevremde öyle Servet avcısı çok insan var genelde umursamıyor yoluma bakıyorum
Adam zenginse zaten her zaman eskort vs bulabilir istediği muameleyi fanteziyi yapar gerçekten değer veren kadın bulmak önemli hale gelir
Kadinlar konusunda basari saglayamayan erkekler parayla ustun saygınlık elde ettikleri için hem sikayet edip hemde hoşlarına gidiyor kadinlarla eglenebiliyor ama parasi gidiyor pozitif ve negatikflik bir arada
Para için birlikte olan kadın eskort erkek de jigolodur nokta buna itiraz eden eskort ya da jigoludur o kadar.
Biz kadınlar erkeklerle eşitiz derken neden parasal olarak fazlasını hep erkekten bekleriz?
benım için sorun değl akıllı kadınlar parası istemelidir saadet parayla olur laf karın doyurmaz altına araba çekmez
sorun yapan erkekler hata yapıyor istemeleri normal ama yalan ve ihanet olmadığı sürece herşeyi isteyebilir kadınlar
Bu nasıl soru. Karşıdaki insan değil mi? Duygusal bsy yaşamak hakkı değil mi. Niye asalaklarla vakit harcasin
Bence bir sorun değil
Kadın istediği herşeyi elde etmek ve ilişkide maddi sorunlar istemeyebilir😊
Bende zengin bir kadınla birlikte olmak isterdim😅
İnsanlara kullanılmış hissettiriyordur belki aynı sekilde bir erkegin beni sadece güzellik için istemesi gibi kullanılmışlik hisseder insan
Sanki paraya tapmiyormussunuz gibi davraniyorsunuz yani sorun iki yuzluluk her kadin parayi onemsiyor parasiz erkekle cikmiyor
Bi erkeğin parasına bakmam ona göz bile dikmem lara muhabbetti yapan erkeklerden de nefret ederim parasıyla hava atmaya calisani da paramla döverim ahahhaah
Doğru kızı tavlamak için para harcayıp şikayet ediyorlar
Kadının sevdaya değilde paraya taptığının göstergesi olduğu için sorun tabii ki..
Herkes açık rızasıyla oluyorsa bir problem goremiyorum
Benim için sorun yok
Boğazı kesilip çocuğunun yanında ben ölmek istemiyorum diyen ben değilim
Devam böyle
Nasıl bir bağlantı kurdun arkadaşım , bunu yapan hemcinslerinin dimdik karşısında durman lazım bunu yaşadıkları için kadınları suçlaman değil!
Paraya önem verdiğiniz kadar bir erkekte karaktere merhamete insan oluşuna da önem verip biraz seçici olmanız
Her hıyar var diyene tuzla koşmayın diyorum ama kime diyorum
Bakıyorum size diyorum
Sizin de zaten ne iş yaptığınız belli onun için beni anlamamanız gayet normal iyi geceler dilerim...
Şu konuşma üslubuna bak hele bakış açısı içler acısı...
Şöyle düşün, seni sevmiyorum sadece göğüslerin için seninle beraberim?
Bir insanın parasına göz koymak çok karaktersizce çünkü.
Çünkü aşk sevgi parayla alınıp satılan bir şey değildir
Beni param icin tercih eden kadina kalbimizi mi verelim yani?
Yoo neden sorun olsun ki, ben de paralı kadın istiyorum mesela?
Gerçekten sevilmediğini düşünürler e tabi biraz da paracıklarını düşünürler 🤣😋🔫
Para her şeyin kapısını açar diye düşündükleri için olabilir.
Erkekler hangi kankasının parasını yer sonra, kafasını doldurmayın adamların.
Yo sorun değil neden sorun olsun. Alan memnun veren memnun.
Bende parası olan kadın istiyorum mesela bence gayet mantıklı
Gayet normal bu devirde.
Para=rahat hayat standartları
Sıkıntı yok ya kullanılmak istiyorlarsa neden problem olsun
I şöyle diyebilirim parası olan erkegi şerefsiz buluyorlar kıskanıyorlar falan
Biriyle neden sevgili olursun veya neden evlenirsin parası için mi yoksa onunla mutlu bir yuva kurmak için mi beraber olursun?
Verilecek cevabın içinde erkeğinde neden sorun yaptığını anlamış olacaksın diye düşünüyorum 🙂
Para için kalbini bedenini herşeyini satan kadınları sevmem
Bana para için gelen yarın benden daha çok parası olana gider. Para için gelen kızı günlük defalarca ziksem yeridir olması gereken de bu !!