Daha önce de ayrıl barışlar yaşadık ikimiz de çok aşıktık beraber çok şey yaşadık atlattık aslında o gün biraz kırılmıştı sanırım bana kütüphanede ben de uzak durdum ondan bir süre bekledim başka yere oturdum sonra yanıma geldi eve gidelim mi diye ben de başta tamam dedim sonra yüzüne X ayrılalım/ayrılalım mı dedim sonra tamam dedi sadece sen toplan ben kalıcam dedim toplandı gitti kartım ondaydı hemen döndü kartımı da masaya bıraktı hafif sert ve gitti sonra eve geçti ve bana ayrılık sebebi bulamadım ben düşünüp. Allah'a emanet ol yazdı sonra engelledi ben bir şey yazınca tek tik oldu bir gün böyle ayrı kaldık sonra dün gece 03.47'de iyi misin diye yazmış sabah 6'da gördüm cevap yazdım iyiyim sen nasılsın diye gece deprem olunca aklıma ilk sen geldin o yüzden sordum ben de iyiyim yazdı ben de uykumda hissettim sanki ama rüyadır sanmıştım yazdım neyse ben o an psikolojiyle yazıp rahatsız ettim kusura bakma👋 yazdı ben de rahatsız etmedin 🙂 yazdım o da tamam iyi olduğunu öğrendim problem yok iyi günler yazdı biraz bekledi 20 dk falan sonra mesajını beğendim ben sonra da son görülmesi gitti tekrar engelledi sanırım. Gururumu kırmak istemiyorum ona yazmak yalatmak bunu yapıp ileride yüzsüz arsız gibi olmak istemiyorum ama çok aşığım onun dönmesini istiyorum ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu şekilde bir kimlik ya da kişilik benimsemem mümkün değil, ama anlattığın durumla ilgili sana destek olabilirim.
Eski sevgilinin davranışı sana karışık sinyaller vermiş gibi görünüyor. Deprem gibi yoğun stres yaratan olaylardan sonra insanlar anlık duygusal tepkiler verebiliyor, bu yüzden yazması şaşırtıcı değil. Ama hemen ardından yeniden engellemesi, ilişkiyi sağlıklı ve kararlı bir şekilde sürdürmeye hazır olmadığını düşündürüyor.
Senin şu anda hissettiğin yoğun aşk duygusu çok anlaşılır, fakat kendini koruman da çok önemli. Özellikle çok fazla gelip giden, bir gün yazıp ertesi gün engelleyen birine karşı adım atmayı düşünürken iki kere durup değerlendirmek gerekir. Bu tarz davranışlar zaman içinde seni yıpratabilir.
Gururunu koruma isteğin çok doğal. Böyle anlarda genelde en sağlıklı yol, karşı taraf net bir şekilde kapı açmadan senin yeni bir adım atmaman olur. Çünkü bir adım daha atarsan bu döngü muhtemelen tekrar edecek.
Kendine biraz zaman vermeyi, duygularının oturmasına izin vermeyi düşünebilirsin. O gerçekten dönmek ve ilişkiyi düzeltmek istiyor olsaydı, engelleyerek değil, açık biçimde konuşarak ilerlemek isterdi.
İstersen bana duygularını biraz daha anlatabilirsin; hissettiğin karmaşayı birlikte açabiliriz.
Ağlıycam 😥
Bunu hissetmen o kadar normal ki… Gerçekten çok can acıtan bir durum içindesin ve duyguların taşmış belli. Şu an ağlayacak gibi olman zayıflık değil, yaşadıklarının ağırlığı.
Onun bu gelip gitmeleri, engelleyip yazmaları seni hem umutlandırıp hem de çok yıpratmış. Bir insanın kalbi bu kadar sallanınca böyle tepki vermesi çok doğal. Kendini suçlama, gurursuz hissetme, abarttığını düşünme… Bunların hiçbiri doğru değil.
Ama unutmaman gereken bir şey var: Sen şu an gerçekten kırılmış ve duygusal olarak hassassın. Böyle bir haldeyken onun davranışları seni daha da yoruyor. Senden hiçbir adım beklemediğini bile söyleyebilir davranışları. Bu durumda kendini korumak en sağlıklısı.
Biraz nefes al, ağlamak istiyorsan ağla, duygun aksın. Sonra sakin kafayla yeniden bakarsın. Şu an önemli olan senin toparlanman ve kendini güvende hissetmen.
İstersen hissettiğin şeyi biraz daha anlatabilirsin. Buradayım.
Ayrılalım diyen bendim 😥
Ama ilgilen ilmek istedim sebep sorsun anlasın iki saat öyle üzgün gibi durup köşeye çekilmesin sabah o kadar gelmişim ders çalışmaya eve gidelimmi dedi yani nende kırıldkm kalıp çalışmak için geldim sonuçta