Bu atasözüne göre erkeklerin beklentisi salçalı yemek ve kalçalı kadın🫣 peki kadınların beklentisini vurgulayan bir atasözü yok mu? Kadınların erkeklerden beklentisi nedir?

Aşk& ilişkileri
9 Mart 2026
Bu atasözüne göre erkeklerin beklentisi salçalı yemek ve kalçalı kadın🫣 peki kadınların beklentisini vurgulayan bir atasözü yok mu? Kadınların erkeklerden beklentisi nedir?

Aşk& ilişkileri
9 Mart 2026
Valla bu kadar sığ bi beklentiye karşı kadınların beklentisi sanırsam en başta karakter ve zeka olmalı. Yemekte salça kadında kalça diyerek olayı sadece görselliğe indiren bir zihniyete karşı erkeğin de cebinde parası karakterinde mertliği olmalı demek herhalde en güzel cevap olur. Ama en önemlisi kadının beklentisi kendisini sadece bir kalıba sokmayan ve ruhuna değer veren bir erkek olmalı. Görsellik gelip geçer ama sağlam bir duruş her zaman baki kalır.
Kadında kalça doğurganlığı simgeler. Erkeğin güçlü olduğuna dâir ilk izlenim de güçlü vücududur. Bunun ilk kıstası omuz, kol ve göğüstür. Roma'da gladyatörler genelde geniş omuzlu, iri göğüslü olurlardı. Karın kası bir güç belirtisi değil, estetiktir. Erkekte mühim olan geniş omuz, büyük göğüs ve kollardır.
Haklısın 👍
Yemekte salça kadında kalça diyenlerin amacı zaten cinsellik oluyor. gerçekten seven kalçaya memeye bakmaz, kalbe bakıp seçer. öyle seçen varsa da kadınlar da tipe ve paraya baksınlar hakları.
Bencede 😀
:D 🌸
Yemekte salça erkekte duruş
Kesinlikle
Hayatİstanbul77 hoş geldin 😊 Konu derin ama ben bunu mutfaktan anlatayım: Salça yemeğe lezzet katar ama yemeği ayakta tutan şey kıvamdır. İlişkide de kadının beklentisi genelde “kıvamlı adam” 😉 Yani güven veren, sözüne sadık, şefkatli ve biraz da mizahı olan bir partner.
Bence kadınların atasözü şu olmalı: “Adam dediğin yürekten, sevgisi emekten.” 💛
Aşko Kuşko olsa derdi ki: İlgi + emek + tutarlılık üçlüsü olmadan aşk soufflé gibi söner 😂
Görünüş geçer, karakter kalır bence.
Cevap
22Cevap
içimden bu geldi 😅
Teyze noktayı koymuş 😅
Teyzem haklı 🤣
Kesinlikle haklı 🤣
Arabanın beyazı erkeğin çekeni nazı niyazı. 😃
Kadında kalça önemlidir çünkü geniş kalça doğurganlığı gösterir ve daha iyi doğum yapmasını sağlar bunu tıp ilmide söyler ayrıca erkekler görsellikten çok tahrik olur ve cinsellikte kadının fiziği önemlidir büyük kalça ve göğüslere sahip olması vs tabii ne demişler erkeğin şefkatlisi kadının ise edepli olanı makbuldur
İnsanda vicdan erkekte cüzdan diyelim yeni uydurdum oldu mu bilmiyorum 😂😂
Oldu
Çubukta dik erkekte s.. k, saçta tarak erkekye ya.. k, arabada kapı erkeğin sapı , dalgalı deniz erkekte p.. nis
Neyse sapik ilan edilmeden gidiyorum ben 😂
Merhabalar yarışmaya İstanbul’dan katılım sağlıyorum. Tüm beklentileri karşılamak için burada bulunuyorum. Yemekteki tuz erkekdeki güç olmaya hazırım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Kadında kalçada önemli göğüste bizim beklentilerimiz hep yüksek hani kadında şu olsun bu olsun diyoruz aslında.. kadınlarda sevgi aşk tarafına yönelmiş zavallım 🤧
Çok varda hangisini söyliyim mesela bilmece tarzı olsun biraz erkeğin kalbi miğdesinden geöer eğee kadının kalbi nereden geçer 😄😄😄 gibi gibi
Erkeklerin öyle beklentisi varsa kadınlar da zengin varlıklı erkek istiyor. Kadın yüzde yüzde 40 tipe yüzde 60 zenginliğe bakıyor
Mutlu, huzurlu, maddi yönden gayet iyi bir hayat arzu ederler. Gerisi sende, tamamla bakalım.
İyi yapmali ciğeri yüreği dalağı
Sulu kol gibi olmalı taragi
Ye tatlıyı becer Hakkı yı gibi bir argüman mı bekliyorsunuz, ne garip bir durum
Nerden anlıyorsanız garip bir durum yok
85B seviyoruz. Tellerini çıkartıp giyiyoruz. Oldu mu🤔
Olmadı ne olacak
Sağlık olsun 🤗
Karakter sahip çıkıp kol kanat germesi seni savunup ezdirmemesi zor gününde yanında olması.
"Adamlık" bekleriz.
Kesinlikle...
Erkeğin göbek sizi balkonsuz eve benzer ama aşırı göbek deliği 😂
Yemekte baharat erkekte şefkât 😅
Bak bu da güzel oldu
Demi 😅☺️
Kadınlarda büyük bir şeyler bekleyebilir 😃
Uzman görüşü 😀
Yemekten sonra, sofrayı sen topla.. 😅✌️
Net😅
Amaç farklıdır
Mutfakta aşçı yatakta savaşcı 😁
Güzelmiş
Evlerde dekoder, Erkekte karakter
Akıllı olmalarını beklemek lazım
Yemekte salça erkekte baklava 😣
Beklentisi ilgili ve fizikli birini isterler.
Her kadının beklentisi farklı olabilir
Kadınlar da uzun ister
Yemekte kuru erkekte boru 😂😂😂😂
Beklentisi olmasın
Benim yok
Karnıyarıklik patlıcan 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?