Sürekli yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diyorlar. Bence erkek popoları da gayet güzel yani. :D peki bu laf yemeğin salçalısı, erkeğin kalçalısı olarak söylenseydi nasıl olurdu? Bence gayet güzel :D

erkekler için kadın kalçası kadınların doğurgan ve anaç olduğu izlemini verir. Kadınlar ise dolgun kalçalı bir erkek gördüklerinde cinsel birliktelikte güçlü ekek izlenimi alırlar bununla ;ilgili yapılmış araştırmalar var Her iki taraf içinde kalça cinsel çağırışım etkisi yapıyor.
O söz yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı, erkeğin geniş omuzlusu makbul şeklinde değil mi?
Mart'ta yaklaştı zaten :)
@_король reis şimdi bunlar emmioğlu 🤣😜 iyi eğitim almış zengin çocukları küfür etmesini beklemiyorsun dimi?
@_король küfür yok :)) saygılı olmak gerek.
Tabi taş gibi popo olmalı. Erkekler gtü göbeği salıp iyi olduklarını sanıyorlar şöyle yuvarlak pürüzsüz popo olsa yalarım
Kıllı kıllı iğrenç 🤢
evettttt kocaman tassss gibi poposu olan errrrrkege ölürüm oh hele daracik esofman giyincee ahhhhh

Iğrencsin
İlki kötü😁
Beni gosteriyo hahahahah benimde ayni bir kac kizi popoma bakip ellerini uzattigini gordum
Cevap
71Cevap
Devir degisti artik, onceden sadece erkekler kadinlari suzerdi boydan boya. Yok poposu guzel olsun, yok ince belli olsun derlerdi. Simdi kizlar da akillandi, biz ince bel ve guzel bir popoya sahip olup gobekli birine mi bakacaktik dediler ve genis omuz, kasli kollar ve guzel bir popo❤biz
Tovbe tovbe erkegin poposunun guzel olmasinin ne ozelligi var ki bu kizlae dehset valla😅 onun yerine genis omuz iyi😎
Son yıllarda kadınlarda trend mi oldu noldu bilmem ama erkek poposu hayranlığı başladı. Ben bu konudan muzdaripim. Bitirin bu trendi kumaş pantolon giyemez oldum sizin yüzünüzden.
Ooo Gamer filmi alırım bir dal 😂😂
Sorunun cevabı ise erkeğin fiziksel özellikleri kadınlara çekici gelir, kadınların aksine erkekler hemcinsinin fiziksel özelliğini beğenip takdir etmez.
kendimi sapık gibi gördüm bak şimdi olmadı bence hiç :D
herkes biraz sapıktır :)
@Xaxiondrakeem ben değilim :D öyle erkeğin popsuna bakmam
niye :D
@Xaxiondrakeem gereksiz napcam bakıp :D
doğru diyon :D
@Xaxiondrakeem öyle
Eskiden kadınlar erkeklerin kalçalarına karşı ilgisini dile getiremezdi, şimdi bunu dile getirebildiklerine göre söylenebilir.
olum benim totoya da bakıyolar la iş arkadaşım bile diyo kız tabi. ne buluyolar hiç mantık kuramıyorum
Erkekte popo guzel olsun bence bir nedeni yok hosuma gidiyo sadece
Biz pek bakmıyoruz bence ilgimizi cekecegini sanmıyorum :)
Sokakta önünden yürüyen erkeğin totosuna bakmayan kozda ne biliym yani
Bende kızların totoslarina ya 😂
E ne blm ne:))
Yok erkekler için ‘Yemeğin salçalısı, erkeğin paralısı.’ Deniyor 😂
erkeklerin poposu evet daha dik ve az yagli sadece kadinin kivrimlari ve kalcasi genelde daha yanlara dogru ve tahrik edici o yuzden oyle diyorlar sanirim birde ince bel oldumu yemede yaninda yat yani😍💖
sıkı ve ufak popolu erkekler cazip bulunmuyor mu kalçalı erkek ne anlamadım?
Kesinlikle söylene bilir, bu konuda bir çok erkek tacize de uğramıştır :)
Yahu madem kadın poposu söz konusu, şuraya bir Kim Kardashian fotoğrafı koyun sayın moderasyon :D
2si için de geçerli değil bence.
Görseldeki gibi ufak kadın kalçası iyidir 👍 xD
Erkekler için de söylenmesin kadınlar içinde, kalçalı nedir yahu hangi devirde yaşıyoruz.
kaslısı de kaslısııı :D :D kas her kapıyı açar :D. açılmazsa kırar
Bence söylenilebilir erkekde göt yoksa kötü degilde oldugu zaman da baya dikkat cekiyo
Evet söylenmeli. Ben sokakta hep erkeklerin totosuna bakıyorum 🤭
hmmm
@Xaxiondrakeem beyler kudurmayin ya
niye :D
Offf bir kalçam var şerefsizim çoğu mankenden daha güzel. Aynaya bakıp ereksiyon olduğumu bile hatırlatım. Sallamıyorum gerçekten😂😂😂
erkeklere kalça yakışmaz göbek yakışır bardak koy iç üstüne :D
Evin balkonlusu erkeğin göbeklisi 😂
Gelip Gİdip elleyen kadınlar var kalçamı Neymiş Çok güzelmiş Sende spor yap Sende kendine dikkat et
değiştirmeyelim lütfen ben kızları hala o saf halleriyle hatırlamak istiyorum 😃
Ben caldim tabiki ne ugrasacam yorum yazmaya 🤣🤣
Ya ne kadar cimrisiniz ya bir durum icin ne hale getirdiniz beni😂😂
Ne yazigi sevap isledi adam belki 😂😂
Bence sizde bakıyorsunuz şekilli bir erkek poposuna 😝😝😝
Gerçekten bakıyor kadınlar. Sen okadar sakal traşı ol, saça jole sür, jilet gibi giyin, ama ayağa kalkınca ilk bakılan yerin popon olsun. Ayıp ayıp
değiştirmeyelim lütfen ben kızları hala o saf halleriyle hatırlamak istiyorum :D
@Anoniem_ tamamen kendi yorumum.
Kızlar siz hep popomuza mi bakıyorsunuz nedir ya bu sizin popo sevdaniz,😂
Beyler bunlar bizim iffetimize göz koymuş😂😂😂
Kadının kalçası güzeldir erkek için söylenmesin
çok zayıf erkek hoş değil
Bakacak başka yer kalmadı gote mi bakacaz yani😁😁
Türk kızı erkeğini seçerken kendinden iyi ok atmasına, iyi at binmesine bakarmış şimdi vakit değişmiş Katun
Değişmiş aynen sapiklasmislar
Ne alaka erkekte kalça niye olsun ki 😂
Baseni olan erkekler için geçerli değil
Gayet güzel olurdu bence 😁😁😁
Erkeklerin popolarında ne buluyonuz? 😂
Bence söylenemez söylenmemeli 🙄
hayır ya saçmalamayıııın 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Okurken utandım ya , söylenmez
Kaslı maslı birşeyler demek en iyisi
Tövbes ya 😂😂😂😂 yeminle kafayı yediniz ha iyice
Totomuza baktığınızı biliyoruz tamam 😂
Evet ama sıkı olmalı, löpür löpür olmamalı :-D