Güzellik & Bakım Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı mı makbuldür? HzLuciferrr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yemeklere şalca güzel bir tat katıyor, kalça da kadınlara estetiklik görsel bir güzellik katıyor. Siz bu söz hakkında ne düşünüyorsunuz?#HzLuciferrr Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı mı makbuldür? Cevapla Estetik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Türk milletinin böyle lafları beni öldürüyor şgşgşgş 2 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Türkiye farkı :D Yorumla
Fütursuzcaa Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Kaşık gt karı sevmem ama aşure kazanı gibi de olmasın 2 0 Yorumla
үεηgεçвεy Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Salçayı da severim🍅kalçayı da 🍑Fotoğrafta ki detayın güzelliği 2 0 Yorumla
SapKral Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl La zaten kalça kadını kadın yapar vmsmsmsDesem az kalır 😂😂😂 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevmiyorsa ne yapayım kalçayı 😊kafibufukofte mı yapcaz 😊 1 0 Yorumla
CaptainKerem Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Herşeyin fazlası zarar. Çok salçalı yemek de kötü olur çok kalçalı kadın da kötü olur 1 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Basen olmadığı sürece kalça güzel görünüyor. 3 4 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl az yiyin :D Yorumla ta00ta +1 yıl Çok çalışın 😂 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl güzel slogan oldu 😂😂 Yorumla fatihılgın +1 yıl Biraz basen iyidir. Yorumla
Paşalog Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu kalça emek ister sabır ister iyi girer :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemekte kimyon kadında minyon 3 3 Yorumla SapKral +1 yıl 👏👏👏 Yorumla Cemo9909 +1 yıl minyon ama kalça şart Yorumla SapKral +1 yıl @Cemo9909 aynen 👍 Yorumla
pinarmihg Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl keşke ben de biraz kilolu olabilsm çok zayıfım :( 5 1 Yorumla Cemo9909 +1 yıl kaç kilosun ki Yorumla
Sıcaksarap88 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kalça taş gibi olmalı evet 😛 3 1 Yorumla Cesutbey +1 yıl Senin ki Gibi mi 😁 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sonrada tüm pantolonlarımim popisi yırtıliyor 2 6 Yorumla Çıtırçıtıryerim +1 yıl Nedenki Yorumla Cemo9909 +1 yıl o kadar büyük mü yaa :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani kötü durmuyor ama büyük bence Yorumla Cemo9909 +1 yıl Pantolnlarin çok mu dar ki yirtilio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazıları dae Yorumla Cemo9909 +1 yıl beğenir misin peki sen kalçalarını sanki iyi duruolar gibi ya dik midir yuvarlak ya da sıkı nasıldrı Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çok iyi be. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Türk milletinin böyle lafları beni öldürüyor şgşgşgş
Türkiye farkı :D
Kaşık gt karı sevmem ama aşure kazanı gibi de olmasın
Salçayı da severim🍅kalçayı da 🍑
Fotoğrafta ki detayın güzelliği
La zaten kalça kadını kadın yapar vmsmsms
Desem az kalır 😂😂😂
Sevmiyorsa ne yapayım kalçayı 😊kafibufukofte mı yapcaz 😊
Herşeyin fazlası zarar. Çok salçalı yemek de kötü olur çok kalçalı kadın da kötü olur
Basen olmadığı sürece kalça güzel görünüyor.
az yiyin :D
Çok çalışın 😂
güzel slogan oldu 😂😂
Biraz basen iyidir.
Sarkık olunca çekici gelmiyor 😂
çok büyük kalça sevmiyorum
Evet, öylesi makbuldür 😏
Tam tersine
Küçük kalça seviyorum ben
Sıkı olması şartıyla evet
Bu kalça emek ister sabır ister iyi girer :D
Yemekte kimyon kadında minyon
👏👏👏
minyon ama kalça şart
@Cemo9909 aynen 👍
Kalça güzel detay evet.
keşke ben de biraz kilolu olabilsm çok zayıfım :(
kaç kilosun ki
Kalça taş gibi olmalı evet 😛
Senin ki Gibi mi 😁
Aynen öyledir
Evett
İvitt öyle 🤨
Gözlemleyen iyi gözlemlemiş🤔
salça sevmem ama kalça severizz
Hayır.
Sonrada tüm pantolonlarımim popisi yırtıliyor
Nedenki
o kadar büyük mü yaa :)
Yani kötü durmuyor ama büyük bence
Pantolnlarin çok mu dar ki yirtilio
Bazıları dae
beğenir misin peki sen kalçalarını sanki iyi duruolar gibi ya dik midir yuvarlak ya da sıkı nasıldrı
Lusifer seni...
Güzel got😀
Kadınları bir birey olarak görüyorsak hayır.
Evet
Çok iyi be.
Kalça iyidir iyi
Kalçaya bak ımh