Herkese musmutlu aksamlar Yemegin salcalisi makbuldur evet ama peki siz hangi salcayla yapilan yemekte salca cok olmasa daha iyi olur diye dusunuyorsunuz? Yoksa her zaman bol salcali daha mi iyidir dersiniz?
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür doğru mu?
Cevapları soruyu anlamadan ve okumamış olmalarından yargılıyorsun ama zaten senin bu soruyu sormandaki amaç buydu.. Insanları yanıltmak.. neden diye soracak olursan eğer o görsel ile sorduğun sorunun bir alakası yok.. sorun zaten evet detayda başlık da tamamen bağımsız zaten..
Yargilamiyorum yahu sohbet ediyorum bir kisi haeic hepsiyle espriyle sohbet ettim. Ki cogu kisi yorumlarda sohbet ettigim tavrimi tarzimi bilen kisiler😂😂😂 elbette yaniltmak icin konulmus gorsel bunu inkar ettigim yok ki zaten maksat sohnet olsun renk olsun😊😊😊 musmutlu aksamlar
Calis anam😂😂😂 benden gecti bu yastan sonra ne edem. Kalcayi falan sekillendirmeyi gencler dusunsun🙈🙈🙈 hec ugrasamam. Ben rahat gariyamm obez oldum. Rahatliktan😂😂😂
bilmiyorum neden söylenmiş. efendim nedenini bilmek lazım bence hantal olur bir sebebi vardır türk erkeğin görüşüdür 7 milyar insan var yer yüzünde bence onların görüşüde önemlidir
Ahahaha ellerinde operim anneciklerinizin saka tabiisi guzel yuregine saglik yollamis kadar oldun hepsini😊😊 ben de yapiyorum kurutma islerini ama salcayi bilmem onu anca hazir aliyorum😂😂 ev salcasi satan bir yer var burda 😊😊😊
Aha musteri buldum salca satılır salca satılır 😂😂 kilosu besyuz milyon tl 😂😂 hazir alinmaz yaw en guzeli kendin yapcan 😀😀 yedirmem o benim tontonum ama ellerinden opmek serbest 😂😂
Neyy yaw ney😂😂 ha bu arada sizlere muthis bir sayfa oneriyorum bakin bakim salcalara nasil olmus yalniz asiri kilo icerir ben deyim 😂😂😂 hesap adi _demet_le buradan salcaciklarimizi görürsünüz 😂😂😂
Haklisin tercih meselesi aman bosver kullanma evliysen kocanla aran bozulur felan ya da nisanli felansan buyuk problem hem biZ kullaniokda noluyor hec kullanmaa ayrica o espriydi 😂😂
Kiz ben o gruplardaki dedikodulardan kactim da boyle ilkel hayata gecis yaptim zaten🤣🤣🤣🤣 accuk gukdurukcu bir tipim var yaa sonra bir Bakiyom girmeyince trip atiyolar neden gelmiyon etmiyon ee agsama kadan tlf elimde millete laf mi yetisir bendeki de kafa yani🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar