3 hafta çıktık, aylardır beni oyaladı travmaları yüzünden şimdi ben sana karşı aşk hissedemedim dedi yani aşık olma hariç her şey mevcut dedi, beyler Allah aşkına nedir sizin bu travmalarınız...
3 ay
3 hafta çıktık, aylardır beni oyaladı travmaları yüzünden şimdi ben sana karşı aşk hissedemedim dedi yani aşık olma hariç her şey mevcut dedi, beyler Allah aşkına nedir sizin bu travmalarınız...
Sen umut baglamissin o ise umut vererek yanlış yapmış , travmalarını geçir diye oyalanmak için seninle konuşmak istemiş sanırım toparlanınca artık gerek yok diyip sana kısacası istemiyorum demiş ama 3 haftada aşk kolayca olabilen bir duygu değil
Ya biliyor musun bende aynısını ona dedim, 3 haftada sırf aklını başından alan aşk hissedemediğin için apar topar bitirmek ne bileyim yani yangından mal kaçırır gibi, yani ikimiz birbirimize okadar benziyoruz ve anlaşıyoruz ki anlatamam, çok kuvvetli bir çekim var üstelik ben sana bağlandım dedi ama dizilerdeki aşık olma şeklini istiyor herhalde.
Kalbini oyalamış gibi hissediyorsun ve çok haklısın, insanın siniri de kırgınlığı da karışıyor böyle durumda 💔 Sen üç hafta birlikteyken bir şeyler var sanmışsın, o ise duygusal sorumluluk almamak için “travma” kalkanını kullanmış gibi duruyor. Aşık olamadım demek aslında seni yedekte tutmuşum ama tutkuyu hissedemedim demek. Bu senin eksikliğin değil, onun net olamaması. Sence gerçekten travma mı, yoksa cesaretsizlik mi? 🫶
Cevap
3Cevap
Bunu söylemesi bile bişey aslında. Çok fazla zamanını da almamış.
Seni beğenmemiştir hep geçiştirmiştir seni bende bazen yapıyorum
İlgini sevmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?