Benden hoslanıyorum deyip iki gün sonra başkasını sevdiğini söyleyen erkek ne yapmaya çalışıyor?

Oğlan benim sevgilim değil ama ona hoşlandığımı söyledim o da ben de hoşlandım falan demişti 2 gün önce ben her şeyi düzgünce bitirelim demiştim o da tamam demişti onu yazdıktan sonra bana uzun bir paragraf yazısı yazdı neden soğuk davrandığını falan söyledi eğer sesli konuşsaydik her şey daha farklı olurdu dedi bir de aramız her ne kadar kötü olsa da buluşmak isterim falan demişti sonra o günden sonra yine aramız bozuldu ben de aramız bozuk diye arkadaşımın hesabından istek attım bakalım yazınca ne cevap verecek diye arkadaşım olduğunu bilmiyordu ama sevdiğim var demiş ve sevdiği ben değilim çünkü o farklı bir şehirli birisi demiş insan niye böyle bir şey yapar? Hayır anlamıyorum ki sevdiğin varsa istekleri niye kabul edersin niye bana o kadar uzun yazı yazarsın

Güncellemeler
4 ay
Şunu da söyleyeyim ben bir ton laf sayıp her yerden engelledim ama o hiçbir şey olmamış gibi hala WhatsApptan engellememiş.
Benden hoslanıyorum deyip iki gün sonra başkasını sevdiğini söyleyen erkek ne yapmaya çalışıyor?