Aylarca onu sevmemi isteyen sevdikten sonra giden erkek?

Merhaba,
Daha önce 5 yıllık uzun bir ilişkim oldu çocukluk yaşlarımdan gelen. Ona çok fazla güvendim. Çok sevdim, aileler tanıştı söz tarihi alındı. Evlenecektik. Yani bu tarihin yaklaşmasıylada beni birlikteliğede ikna etti, halbuki korkan bundan çekinen bir kızdım ama çocuktum, duygularıma yenik düştüm inandım. Cinsel birlikteliğimiz oldu. Daha sonra beni aldattığını öğrendim ama küçük bir aldatılma değildi defalarca kez aynı insanla hem duygusal hem cinsel anlamda bir aldatılmaydı. Bunu yakaladıktan sonra uzun süre yinede ona bir şans verdim, o beni tekrar tekrar buna pişman etti. Ne kadar çekinsem cinsel birlikteliğim yüzünden, ayrıldım. Çünkü kabul edemedim. Arkasından iki yıl boyunca kimseden hoşlanmadım bile duygularım köreldi. Önüme gelen her doğruyu, her yanlışı harcadım. Sevmekten çok korktum. Çünkü aşkın, sevginin beni ne kadar üzdüğünü gördüm. Bin parçaya bölünüyordum. ama deniyordum sevmek istiyordum, sevilmek istiyordum. Birileriyle tanışıyordum, sonra kaçıyordum. Sanki seversem, oda beni ortada bırakıcakmış gibi geliyordu. her şey yalan geliyordu. Ben bile kendimi yalan hissediyordum. Bu durum beni o kadar değiştirdi ki insanları en ufak hatasında silen, mantığıma uymadığı anda silen, kalbime giremediği anda silen ve sürekli kendime ve birilerine şans veren bir hale getirdi. Ne karşımdakine, ne de kendime inanmıyordum çünkü. Sonra hayatıma birisi girdi. O kadar temiz, o kadar net, o kadar iyi bir kalbi vardı ki, bir ay her şey çok güzeldi. Sonra eski sevgilisinden ona mesaj geldiğini gördüm oda gülerek cevap vermiş ama hayatımda biri var da demiş bunu bana zaten kendisi attı. Ama o an, ben yine heveslerime kırıldım. Aynı şeyleri yaşamaktan çekindim ve bazı şeyler içimde derinleşmeden ona iyi biri olduğunu, kalbini kırmak istemediğimi ama benim kendime ve bir başkasına inancım kalmadığımı yinede her iyi/kötü gününde beni arayabiliceğini sadece bir ilişkiye hazır olamadığımı sevgimi netleştiremediğimi ve onu oyalayıp kandırmak istemediğimi söyledim. Yedi ay boyunca çok istedi, çok koştu peşimden çok sevdiğini ilk defa aşık olduğunu söyledi. Ama ben onu üzmekten o kadar korkuyordum ki çünkü kendime inancım yoktu, benden uzak olmasını istedim. o sıra arkadaşım olan bir insanla görüşmeye başladım sevgili oldum hatta. Buna ihtiyacım yoktu ama, beni sevdiğinden emin olduğum için ona ve kendime şans vermek istedim 10-15 gün sürdü. Ama anladım ki ben uzak durmaya çalıştığım insana aşık olmuşum. Sürekli o aklıma geliyordu, sürekli ona kaçmak istiyordum. Ona gitmek istiyordum bir yandanda ona zarar vermekten korktuğum için, kendime engel olmaya çalışıyordum. Sonra çok düşündüm dedim ki bence acısına da, tatlısınada değer bunu oda sende hak ediyorsun git ona. Gittim, ama ona ben hayatıma birini aldım diyemedim sakladım. Çok güzeldi, çok mutluyduk. Ama o benden habersiz telefonumu karıştırmış o hayatıma aldığım insanı görmüş. Eski mesajları, eski fotoğrafları. Ben seni severken sen istediğini yapıyormuşsun diyerek benden ayrıldı. Devamı yorumda
Güncellemeler
+1 yıl
Ama o kadar çok çabaladım o kadar çok kendimi açıkladım ki, olmadı. Artık gerçekten hayata kızıp intihar etmek istedim. Onun üzülmesine dayanamadım, kendimden iğrendim. Birisi sonunda bana tokat gibi vurmuştu. Aslında ben o değildim ama o hale geldiğimide görememiştim. Psikolağa gittim, hastaneye yattım sonra o geldi kafasında ki tüm sorulara yanıt verdim. Kendimi kaybettiğimi, ama onunla bulduğumu söyledim. Çok çabaladım. Barıştık, daha sonra onunla bunca zaman yaşayamadığımız herşeyi yaşadık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle tanıştı, hergün ona yemek yapar götürürdüm. Arabamda hep onda olurdu. Ondan ne malımı, ne sevgimi ne ilgimi hiç birşeyimi esirgemedim. Beni tekrar aşka sevgiye inandırdığı için minnettardım. O beni affetsede ben zaten onu üzdüğümü her hatırladığımda kahroluyordum. Hergün beraberdik, birbirmizin arkadaşı canı ciğeri olmuştuk. Cinsel birliktelik de yaşadık. Beni sevdiğine, beni bırakmayacağına emindim. Zamanla, sürekli hatamı yüzüme vurmaya başladı. Hep dedim ki olsun, hakkıdır elbet
Aylarca onu sevmemi isteyen sevdikten sonra giden erkek?