6,7 aydır birlikte olduğum adam beni bugün terk edip gitti?

6,7 aydır birlikte olduğum adam beni terk edip gitti. Benden önce bi evlilik yapmış ve 3 tanede çocuğu var. Ve eski karisi da benim sevgilimi tehdit etmiş așaģalamis da beim sevgilim de büyük bi miktarda borcuna var bankaya ve sabit bi ișide yok. Doğru düzgün ne kendine nede bana bi başkasına ailesine zaman ayırma fırsatı oluyor her şey üst üste geldi ve farkındayım da bunun fakat beni terk etti bana benim borcum var su su kadar ve benim kendi ayaklarımın üzerinde durup kendime bakmam lazım seninle evliliğe hazır değilim dedi bende dedim ki hemen istemiyorum ki sende zaten dedim ki beklemede biliriz de dedim. Daha sonra ben bir haftadır bunu kafamda düşündüm ve sana evlenince halini cehenem ederim ben biliyorum bizden özle zada böyle olmaz dedi ve bazı sebeblerde var dedi bana. Bende sordum borcum var dedi vs. Bende olsun varsın senle kuru ekmek yerim dedim. Oda bana ben düşündum sana diyecektim fakat bana birakmadin ve çalıştım sürekli dedi. Dedim simdi mi diyorsun bana bunu 6,7 ay olmuş ilişkimize dedim. Daha sonra sen daha iyilerine layıksın ben tam bi adı herifim diyip ben kararimda kesinim ve bu karara vardiysam böyle de kalır dedi. Bende dedim sonuna kadar kararına saygım vara ama bizi yok etme dedim. Oda ben seni sevmeyi denedim ama sana sevgimi veremiyorum olmuyor dedi. Sizce napayim o kadar yazdım hatta iş yerine gittim bana ukala bi şekilde bizden olmaz dedi bende gittim üzgün bi şekilde şimdi napiyim ben ailesiyle de konuştum ailesi de benim yanımda ama oğlan ben istemiyorum diyor ısrar ediyor buyuzden silesi bir şey dese bile fikrim değişmez dedi bana. Ve benden daha iyilerine layıksın ben seni sevmeyerek evelenipte seni evde tutupta zirf evlendi biriyle dedirtmek için istemiyorum dedi ve bende disarda olmak seni aldatmak istemiyorum dedi. Bilmiyorum bu eski karsii bu oğlanı tehdit etmiş seni bitiricem süründurcem diye. Şimdi oğlan benden ayrdildi cok üzgünüm lütfen kadi da kararlı hi erkekler olsa bile nasil gelir geri?
6,7 aydır birlikte olduğum adam beni bugün terk edip gitti?