Anlatacak kimsem de yok.. Aşk ilişkilerinden anlayan birileri var mı..
3 ay
Anlatacak kimsem de yok.. Aşk ilişkilerinden anlayan birileri var mı..
Şu an üzülmen normaldir çünkü insanın beyninde olan mutluluk hormonları bir kişiyle çok zaman geçirir ve bu esnada o mutluluk hormonlarını besleyen olaylar kelimeler duygular ortaya çıkar belli bir süre sonra onları kesildiği zaman beyin istemsizce seni mutsuzluğa sürükler ve senden tekrar aynılarını yaşamak için o kişiyi adım atmanı ister bu sefer de gurur devreye girer izin vermez yani kendi içinde savaş ilan eder tabii bu uzun sürmez ortalama karşı kişiye bağlandığın seviyeye karşı değişir örneğin aşık olan bir insan en fazla Bir senede iki sene acı çeker sonra unutur çünkü insan bedeni unutmak ve unutmaktan ibarettir hiçbir şey sonsuza kadar sürmez yani ne sonsuza kadar mutlu yaşayabilirsin ne de sonsuza kadar mutlusun biri biter biri başlar bir döngü gibi düşün elbet buna da unutacaksın ama ne zaman o belli değil bunun farkına varıp şu an kendini toparlarsan bu geçecek süre boyunca kendine vereceğin o zararlardan kaçırmış olursun
Sen böyle deyince bilmiyorum
👍👏
sevseydi bırakıp gitmezdi boş ver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir illaki bi ayrılık koyuyor insana ama naparsın hayat acımasız işte kıymetini bilen birilerini bulmaya bak
giden gitmiştrr gittiği gün bitmiştrr.. Sen gideni değil giden seni kaybetmiştr.. Bu sözü hep söylemiştim.. Bi zamanlar..
Gidene Kal Demem kalana git demem sözleri diye diye.. En son bu hale düştm.. Koyuyo.. yakında buluşacaktık o kadar zamanımı verdim fedakarlık yaptım sonunun böyle olmasını istemiyordum
anladım kuzu ama şöyle düşün iyi bi adam olsa boşa umut vermezdi hadi verdi gerçekten sevse bırakmazdı bence o yüzden gönlünü ferah tut bence kendini üzdüğüne deymez o çocuk
acıyo😔 acıtıyq..
seni çok iyi anlıyorum alkol falan içiyorsan iç biraz rahatlatır ve samimi bi arkadaşınla dertleş anlat ona de ben böyle yaptım bukadar emek verdim sevdim ama onun yaptığına bak de şarkı dinle biraz ayrılık şarkıları falan ben öyle yapmıştım ve azda olsa ciyerimin ateşi hafiflemişti
8 ay 8 sene önemli değil.
Önemli olan terkedilmiş olman.
Sen niye iyi olmuyormuşsun bakayım. İyi olman için bir neden var oda yolun başında bunları yaşaman. Bırak gitsin
O kadar zamanımı vermiştim gece gündüz neredeyse onunla konuşmak için çok vakit ayırmıştım genelde arayarak konuşurduk vakit geçirirdik Bazı geceler sabahlardık veya sabaha kadar beraber uyumaya çalışırdık telefonda Hayatımda en çok ona dürüst olmuştum ondan destek beklemiştim sonunun böyle olması bana çok koydu Onun için yaptığım fedakarlıklar aklıma geliyor Dedim işte bu dedim gerçekten dedim Bu benim hayatım olacak dedim ben Asosyal bir insanım Bana yeri geldiğinde arkadaş yeri geldiğinde sevgili gibi davranmıştı Tamam ağzı bozuk olmasına rağmen bana genellik kaba davranmasına rağmen.. yine de sevmiştim öyle olması içime çok koydu
Güzel olan herşeyi yaşamışsın ne güzel. Her duyguyu tat. Her acıyı da tat. İnsana öyle şeyler katıyor ki sen bunun şu an farkında değilsin. Sana üzülme demeyeceğim. Üzül kahrol ağla sıkıntılar içinde kaybol. Bak garip gelecek ama bunlar seni çok olgunlaştıracak. İnsan zamana bırakmalı. Zaman gerçekten en iyi ilaç. Birden toparlanmaya uğraşma. O an ne hissediyorsan mecbur yaşayacaksın. Ama bunu yaşarken en tatlı şekilde yaşamaya ne dersin 😃😉 öncelikle artıları ve eksileri düşünerek başla. Yalnız kalma. Bu süreçte çok insan içine karış. Bunda psikoloji olarak çok işe yarıyor. Anlaştık mı? 🥰😚
söz vermeyeyim ama anlaştk..
Bu da bir adımdır .
Günden güne not al
Nasıl değişim göstereceksin bakalım 🙇♀️🙋♀️🎀
Kalbin kırılmış, hem de 8 ay az bir zaman değil… Sana bağlanan umutların bir anda bitmesi insanın içini gerçekten boşaltır 💔 Şu an kötü hissetmen çok normal, güçlü olmak zorunda değilsin. Ama şunu unutma; terk edilmek, sevilmeye değmezsin demek değil. Bazen insanlar bizimle aynı derinlikte kalamıyor sadece. İçinde en çok ne acıtıyor, özlem mi yoksa yarım kalmışlık mı? 🌙✨
Cevap
19Cevap
Kendine zaman ver, geçecektir hissettiğin mutsuzluk. Yalnız kalmamaya çalış, bu konuya hapsolup kalma, dışarıya çık, insanlarla görüş.
Genellikle çok arkadaşım yok işte o benim için hayatım.. Olmuştu HAYATIM
Şu an sana böyle geliyor olabilir ama inan geçecek ve geçmişe dönüp baktığında, “Devrim çok haklıymış” diyeceksin :) Bu konuyu kafanda düşünüp durma, başka şeylere odaklan, ilgini çekecek şeylere yönel.
Burada ancak deli çıkarsın , bunların anladığı aşk testosteron aşkı
sitenin geneli
dimi..
Terk etme sebebi sence kabul edilebilir sebepler mi?
Giden gitmiştir kendi bilir sen yaşamına bakacaksın
Var durduk yere mi oldu durduk yere olmaz bu
Seni gerçekten sevseydim sana bu şekilde kaba davranmazdı gerçekten seni seven insan seni kaybetmekten korkar sana zaman ayırır önceliği sen olursun
senden beklentılerı ısteklerı varmıydı pekı?
Neden terk etti seni sorun ne anlatabilirsin bana dinlerim seni
Sizi istemeyeni niye bu kadar kafaya takarsınız ki
sevgi..
başkasını bulursun geçer gider.
Kısa süre bence yani üzülürsün elbet ama geçer
Ne oldu anlat hayatım
Geçmiş olsun
😭😭😭
Unut
Buyur dinleyin seni
Ağla
Zamanla gececek
Neler oldu
Merhaba yaşım 18 karşımdaki kişiydi 22 Bu kişi ile aynı yerde yaşıyoruz ama buluşmadık daha henüz genellikle iş yerinde oluyor ev den işe işten eve. kendisi mesai falan yapıyor ama Vakit buldukça beraber Konuşuyoruz bazen tüm gün terk edilme nedenim onun huyuna alışamam Yani sürekli Benimle ilgili sorumluluk almıyor beni kırdıgında özür dilemiyor tamam uzatma bitti diyor. Bana haber vermeden sağa sola gidiyor sonra dan düzeltmişti kendini azck geneline karışırım.. Benim hayatım diyor benim özgürlüğüm Sen karışamazsın nişanlanmadık falan falan diyor Ben de kızıyorum Tabii biz sevgili değil miyiz karışırım diyorumm.. Hayatımda erkek arkadaşım olmasına karışıyor ama Zaten birkaç tane var Ona da karışmasın bir zahmet durup durup küfür ediyor Bana olmasa bile bu durumdan rahatsız oluyorum Ona kaç defa diyorum ama bu huyundan vazgeçemiyor. Çok kaba saba konuşuyor.. Nazik değil aksine dağdan inmiş ayı.
En sonunda sinirlerim bozuldu misal bir kavga esnasında ufacık bir küfür dahi etse kavga konumuz unuturum ettiği küfüre kızarm. Çocuksun diyip duruyor.. beni olduğım gibi sev anlaşamıypruz bitirelim diyordu son zamanlarda.. Bazı zamanlar arkadaşlarına daha çok vakit ayırıyor oynadığı oyuna vakit ayırıyor sürekli geziyor Bunları ben yapsam.. ağzıma sıçar
son olay da beni aradı açamadım Tabii Hasta olduğum için mesaj attım hastayım canım anlayışlı olur musun falan diye ama bana dedi ki.. bana ne aç telefonu.. Açamam dedim "o zMan fotoğraf a"t dedi "atmayacağım " dedim sevdiğimi "görmek istiyorum" dedi Ben de dedim ki.. hastayım bu halimi atamam.. neyse işte akşam beni aradı açtım Biraz konuştuk bana şakasına şey dedi popon tekme atıyorum Hadi kapat" bende dedim doğru konuş bak dedi "karının göte tekme atılır kapa telefonu işe dönücem" bende kavga ettim.. Ondan sonra dedim ki bir daha aramanı açarsam ne olayım o da dedi ki İyi ben de yazmayacağım ne olacak bakalım.. Dedi
Kapadı telefonu her neyse işte Gecenin saat ikisinde beni aradı açtım.. "dedim Ne var niye arıyorsun".. Kızdı "kapat şu telefonu suratıma kapattı mesaj attım..
bana dedi ki
arıyorum ne var diyorsun? Ne var ne diye?
engelledi
.
Ondan sonra bir saat önce Facebook'a hikaye attı yeniden başlıyoruz ama yalnız diyerek
💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
Adı Berkay mı çok tanıdık geldi tavırlar da
Biraz ergen seninki takılma daha çok kişi çıkıcak karşına okuluna odaklan
yedeklere bak
Dinlerim istersen
Yardımcı olabilirim
Nedenkii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?