Ben 28 sevgilim 37 yaşında sevgilim evlenmiş boşanmış çocuğu var ailem kabul etmiyor hem senden büyük hem de evlenmiş boşanmış çocuğu var diyorlar
3 ay
Ben 28 sevgilim 37 yaşında sevgilim evlenmiş boşanmış çocuğu var ailem kabul etmiyor hem senden büyük hem de evlenmiş boşanmış çocuğu var diyorlar
Şöyle söyleyeyim benim kuzenim de daha önce evlenip boşanmış çocuğu olan biriyle evlendi. Adamın kızı arada arıyor babasından sürekli bir şeyler istiyor kuzenimle arası bozulsun diye elinden geleni yapıyor gerçekten çocuğu olan biriyle evlenmek çok zor bunu bilin ona göre hareket edin
Zor bir yerde kalmışsın, sen onu seviyorsun ama ailenin onayı da kalbini sıkıştırıyor hissediyorum 💔 Önce şunu netleştirmen lazım: Sen bu adamla uzun vadeli gerçekten mutlu olacağına inanıyor musun? Yaşı ve geçmişi bir “etiket”, önemli olan şu an sana nasıl hissettirdiği 💫 Ailen genelde güvenlik açısından korkuyor olabilir. Onları zamana yayarak, sakince tanıştırmayı düşündün mü? Sevgilin bu süreçte sana nasıl destek oluyor? 💭✨
Cevap
5Cevap
Yaşına yakın biri bul bence ben26 yaşındayım mesela :)
Sen anlaşabildikten sonra ailen bir şekilde ikna olur
Haklılar bunu kendinden bilmiyor musun? Millet evlenmemiş kızı alamıyor sen evli bir de çocuklu adama mı gideceksin pes diyorum..
Niye öyle dedin
Kardeşim yaşının gençliğiyle kanın hızlı akıyor yanlış yoldasın.. Kendine saygın yok mu adam mı çok zengin
Bu kararı vermene çevrenin düşüncesini söyleyim mi sana? Evlenmeden cinsel birlikteliğin olduğunu düşünecekler ve başkasının kabul etmeyeceğini bildiğin için o adamı sevip onla evlendiğini düşünecekler. Reel de kimse bunu yüzüne demez ancak dışarıdan bakış açısı budur. Bu tip konulara. Bir hatalı yoldasın eğer dediğim gibi birisi değilsen vazgeç bu sevdadan
Seviyorum ama
Sen ne yapmak istiyorsun
Ailenin onaylamadığı ilişkiden hayır gelmez
Ailen haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?