Sevgilimin ailesi beni istemiyor, evlilik konusunda geri adım atıyor ne yapmalıyım?

Merhaba, dünyanın en güzel ilişkisi içerisinde olduğumu sanıyorum herkes gibi ama olaylar hiç de öyle ilerlemedi. Sevgilimin annesi 8 ay önce vefat etmiş ve biz 4 aydır beraberiz, ve babası da kanser (detay önemli olduğu için yazıyorum) biz daha flört aşamasındayken babası beni biliyordu ve biz sevgili olduğumuzun 3. haftasında babası ve halasıyla tanıştırdı, bende 5. haftada tanıştırdım annem ve kuzenimle (annem babam ayrı temsili erkek olarak en büyük kuzenim geldi) aradan bir iki hafta geçmesiyle halası bana annemle tanışmak istediğini söyledi ikisi de müthiş panik insanlar olduğundan dışarda mini bir tanışma yapılmasının en doğrusu olduğunu düşündük ve halaya bildirdik fakat halası buna karşılık kendi yiğeninin evine bizi davet etti ve bizde bunu kabul etmeyip evimize davet ettik fakat halanın tavrı aşırı çirkindi. Siz zahmet etmeyin ben dışardan alıp gelirim yiceğimizi, evinizden utanıyosunuz gibi 100 kere böyle bişey olmadığını anlatmama rağmen devam ettirdi ve babamın köyde olmasına rağmen bu teklifi bize 1 gün öncesinden mecburiyetten kabul ettirdi, benim ailem tepkiliydi ister istemez ama benim hatrıma gene de sustular, tanışma bitti zaman geçti sevgilim babasıyla kavga edip benim yaşadığım şehre taşındı (konuları tamamen benden bağımsız) ve bir anda beni hem halası hem babası heryerden engelledi ve istenmeyen gelin oldum :d sevgilim buraya geldiğinde ne kalıcak yeri ne de ev tutucak parası vardı ve annem gene de ona boş duran evimizi verdi, her yorulduğunda ben destekledim onu ve yılbaşında evlenme teklifi aldım hiç istemediğim bi şekilde almama rağmen durumunun olmamadığı bildiğimden hiç sorun etmedim. Fakat şimdi benim kendi ailem tanışmalar vs olduğundan isteme bekliyorlar ve sevgilim kendini şu an bi ailem yok diye savunuyo (bunun için manevi dayımla gelebilceğini söyledim ve durumu iyiyken söz hediyelikleri elbise vs aldık masrafımız yok) benim de ister istemez bu ilişkiye olan inancım bitiyo, bu gece bunu ona söylediğimde tekrardan bana aynı bahaneleri sundu 4 aylık bi ilişki 2 aydır bu şehirde ve işe girmedi, hazıra da dağ dayanmadı tabi durumu sıkıştı, yüzüğümü satabilirsin gibi seyler de söylememe rağmen beni anlayışsız biri olarak hissettiriyor. Ben yoruldum biraz sanırım napıcağımı bilmiyorum yardıma ihtiyacım varr

Sevgilimin ailesi beni istemiyor, evlilik konusunda geri adım atıyor ne yapmalıyım?