Ailem sevgilimle evlenmeme karşı çıkıyor, sevgilim de pes etti ne yapmalıyım?

3 yıldır sevgiliyiz evlenmek istiyoruz, artık aileme söylemenin zamanı gelmişti, ailem de bu konularda asla mülayim değil yani sevgili işlerine kötü gözle bakıyorlar. 3 yıldır gizli gizli buluşuyorduk sadece yakın arkadaşlarım biliyordu. Bu arada sevgilim müslüman ama yabancı ülkeli fakat Türk'den farkı yok aramızda da şimdiye kadar asla bu konuda problem yaşamadık. Aileme söylediğimde kabul edeceklerini düşünüyordum fakat öyle olmadı. direkt karşı geldiler başka ülkeli olduğu için anlayış göstermediler vatandaşlığı da yok. Ona bunu ilk söylediğimde nasip olursa olur olmazsa olmaz dedi ama sonralardan bana yabancı gözüyle baktılar diye aileme sinirlenmeye başladı. Annesi annemi aradı bir nevi görücü usulü gibi annesi annemden bana talip olduklarını söyledi annem yaşı küçük okuyor diyerek kibarca reddetti (yaşım 20) ama asıl vermemesinin nedeninin yabancı ülkeli ve vatandaşlıklarının olmadığı için olduğunu sevgilim biliyordu. Bir defa daha aradı annesi annem yine aynı şeyleri söyledi. Ben kaç defa konuştum ama olmaz dedi. Sonra sevgilim pes etti akşam konuşalım ortak bi karar alıp yollarımızı ayıralım peşlerinde koşamayız vermiyorlarsa bizde zorla almayız kaç kere gelecez daha dedi halbuki sadece telefon konuşması oldu evimize gelip isteme falan olmadı. Ve o gün akşamına yolları ayıralım herkes işine baksın konuşmayalım artık dedi ayrıldık. Ertesi gün akşam ben dayanamayıp yazdım içim daralıyor konuşmayacak mıyız dedim. O da konuşsak bir şey değişecek mi dedi. Annesine söylemiş konulmayacaz artık demiş annesi de zorla güzellik olmaz istemiyorlardı zorla güzellik olmaz demiş konuşmanızın bi anlamı yok demiş. Bana razı olacaz özür dilerim kapatalım dedi ve bu 4. Günümüz 4 gündür konuşmuyoruz ilk defa bu kadar uzun süre konuşmadık benim hala içim daralıyor sizce bundan sonra ne yapmam gerekiyor🥺🥺

Ailem sevgilimle evlenmeme karşı çıkıyor, sevgilim de pes etti ne yapmalıyım?