Evlenecegim kişinin ailesi beni istemiyor! Vazgecmelimiyim bu ilişkiden?

26 yasındayım. 4 sene 3 aydir birinle beraberim kendisi almanyada dogmus büyümüs aslen antakyalı ben ise bulgaristanli bir türk. 4 sene güzel gecti ask hisetmesemde dostluk ve aliskanlıkla bu ilişkiyi yürrütüm. En sonunda evlilik kararı aldık. Aileleri tanıstırdık bende hep kusur aradılar sacma sapan seyler bulup bizim onlara uygun olmadıgımızı söylediler. Yinede devam etti beraberligimiz. Ama artık dayanamıyorum gecen gün gene laf sokusturdular daha evli degiliz bana böyle yapıyolar dışlıyorlar beni. Kimbilir yanlıs bişey desem ne yapıcaklar. Erkek arkadasım babasının sözünden cıkmıyor. Ne zaman bir adım atacaksın artık 4 sene beraberiz dediğimde "bekle daha dur" diyor. "ben istiyorım ama ailem uzatıyor " diyo.. Sizce bir erkek gercekten evlenmek istese onu annesi babası durdurabilirmi? 2 gün once ayrıldım cünkü gene kusur buldular annem de mesaj attı "artık yeter bizi kücük düsürdügünüz bu iş bitti kızımı arama" diye yazdı. 4 sene ayrıldık barısrık ama iş ciddiye bindi ve hic bisey yapmadı bu Aile. Bana sevgi saygı göstermediler oglan iyi sakin biri ama evlilik için olmuyor. Üzülüyorum ama böyle devam ederse beni hep ezicekler dimi? Amaçları ne sizce?
Evlenecegim kişinin ailesi beni istemiyor! Vazgecmelimiyim bu ilişkiden?