Bekar bir erkeğim, benden 4 yaş büyük ve evlenip boşanmış bir kadınla beraberim. Ailemden yana bir sıkıntı olursa ben ne yapmalıyım?

Selamlar

Bekar bir erkek olarak kendimden 3-4 yaş büyük bir kadınla ilişki içerisindeyim. Ben onu oda beni seviyor. Kendisi bundan 7-8 sene önce çok kısa süren bir evlilik yaşamış. Geçmiş evliliğinden bir çocuğu yok.

Biz beraber olarak birçok konuda anlaşıyoruz. Hayallerimiz hayat görüşlerimiz vs aynı dili konuşuyoruz bir çok konuda. En azından benim daha önceki ilişkilerimde olduğu gibi çocuksu kavgalar, anlayışsızlık saygısızlık gibi durumlarla karşılaşmıyorum. Çok fazla toksik ilişki yaşadıktan sonra böylesine anlayışlı bir kadınla vakit geçirmek beni ona daha çok bağlıyor. Elbette evlilik vs gibi durumlar için belki daha çok yol var ama yine de fikir sahibi olmak istediğim konular var.

Geleceğe yönelik toplumsal baskı ve ailevi durumlar beni muamma içerisinde bırakıyor. Ailemin bu konuda nasıl tepki vereceği ve benim ne tepki verip nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Önerilere ihtiyacım var.

Bekar bir erkeğim, benden 4 yaş büyük ve evlenip boşanmış bir kadınla beraberim. Ailemden yana bir sıkıntı olursa ben ne yapmalıyım?