Iyi geceler , 30 yasindayim iyi bir meslegim hayatim , herseyim varken buyuk bir hata yapip gecen sene 20 yasindaki biriyle evlendim, nisanlimdan yeni ayrilmistim tamamiyla boşluk, bilinmezlik donemindeydim, evliliğimden şu anda 4 aylık bir oğlum var. Her ne kadar ben yaşimi gostermesem de, yani oda daha buyuk durduğundan pek yas farki oldugu belli olmuyor iliskimizde ama onun okulu , işi, ailesinden maddi destek almasi v. s beni çok yipratti.. Onu seviyorum ama daha fazla katlanamiyorum davranislarina. Şu anda surekli ek iş yapiyor, gitme ben çözüyorum desem de gidiyor beni dinlemiyor, surekli cocugumla yalnizim. Bi kac kez bosanacagimi soyledim ama cok karsi cikti cok sey göze aldigini soyledi ama dusundukce iyice uzaklasiyorum bilmiyorum çok mutsuz da degilim ama kararsizim.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSoru bana nedense troll gibi geldi ama yine de cevap vermek istiyorum
Ben bakınca ortada bir sorun göremedim tabii ki de sen içindesin yaşıyorsun belki buraya yazmadınğın daha onlarca şey vardır ama en azından yazdıklarına yorum yapmam gerekirse dediğim gibi ben ortada bir sorun göremedim. Eşin okuyormuş ailesinden maddi destek alıyormuş aynı zamanda çalışıyormuş Sen de sanırım çalışmıyorsun ve 4 aylık çocuğunla beraber evdesin doğru mu anlamışım
Aslında bakıldığı zaman neredeyse her evlilik ya da daha doğrusu birçok evlilik böyle yapılıyor böyle yaşanıyor böyle oluyor. sizin evliliğinizde aman aman kötü ya da garip bir taraf göremedim.
Sen sanırım eşini sevmiyorsun çünkü zaten nişanlından ayrılmışsın ve boşluk anına denk gelmiş böyle evlenmişsin. Maalesef insan birini sevmeyince bu kişi kim olursa olsun ister eşi ister sevgilisi ister Arkadaş ister kuzeni bir akrabası bir tanıdığı hiç fark etmez her hareketi gözüne batıyor Sen de sevmediğin için sanırım her hareketi gözüne batıyor
Son olarak büyük ihtimalle eşin kendini yetersiz görüyor o yüzden bu kadar çabalıyor yani iş konusunda falan o yüzden bu kadar çok çalışmak istiyor fazladan, sen ona onun yetersiz gelmediğini söyle hissettir hatta sert bir şekilde konuş eğer tatlı dilden anlamıyorsa01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba , oncelikle kesinlikle trol degil ama ne yazık ki ispat edemiyorum bunu.. Yorumunuz icin tesekkurler, ben peyzaj mimarıyım şu an haftada 4 gün çalışiyorum, oda normal zamanda haftada 3 gun 3 4 saat okula gidiyor, okul harici online ve fiziki olarak calisiyor.. Ozellikle geceleri bazen 6 saat calistigi oluyor eve cok bitkin geliyor genellikle o döndügünde cocuk uyumus oluyor ee zaten gunduz de yok...🤷🏻♀️ ve evet berbat bir nisanlilik yasadim keske hic olmasaydı çok dagildim o sirada tanistim yalan degil ama herseye ragmen seviyorum onu.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnız kaldığın için böyle düşündüğünüzü sanıyorum, bence şans tanımalısın, çünkü erkek 20 yaşlarında ve karakteri ile davranışları yeni şekle giriyor, sen bu konuda ona eşlik edebilirsin. Bir diğer nokta, eş olarak mı görüyorsun yoksa yaşça küçük bir çocuk olarak mı görüyorsun? Bu konuda sanki onu çocuk gibi görüyorsun bu onu fazla üzer ve kabul edilmek için belkide kendisini işe ve para kazanmaya veriyordur. Bence erkeğin yaşı 30 olunca, sende 40 olunca çok uyumlu olursunuz diye düşünüyorum. Mutluluklar dilerim, bu arada çevrene bence bakma, direkt boşan gitsin diyen çok olabilir, çünkü yıkmak yapmaktan çok kolaydır.
00 Yorumla
+1 yılo her şeye yetebileceğini düşünen hayalperest bir adam sen ise ayakları yere basan ancak yanında destek olacak birisi isteyen kadın
aslında bu iş en baştan hatalıymış sen bu hatanın üzerine birde çocuk yapmışsın. hata üzerine hata..
daha karakteri pek yerine oturmamış bir adamla evlenirsen olacağı bu ha belki de karakteri oturmuştur ancak hayata bakış açınız bile uymuyor sanki buradan bakınca ha..
ne yapacaksın ne yapmalısın oturup düşünmelisin..00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında hala olgun yaşına bile erişememiş bir çocukla evlenirken bize mi sordun? Erkekler zaten çok geç olgunlaşıyor ve önemli şeyleri daha sonra idrak edemiyor, ekonomik özgürlüğünü bile eline alamamış ve hala okulu devam eden biriyle evleniyorsan herşeyi göze almalıydın.. umarım tüm sorunları sadece bunlardır, en azından diğer sorunlar yoktur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerahba, bence çocuğunuza da yanınıza alıp yeni bir hayat kurmalısınız yani bu evlilik başından beri hatalı olmuş zaten ama artık şimdi yeni bir hayat kurup önünüze bakmalısınız. Bu evliliğin sağlıklı bir şekilde gitme ihtimali kalmamış bence. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bu o kadar kolay değil.. Tamamen bir kalemde silip atmam imkansiza yakın.
- +1 yıl
Rica ederim. Tabii ki kolay değil ama bir yerden başlamak lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yaş farkı değil adamın sorumsuz olması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılYav zaten yaş olarak orantısız birisiyle evleniyorsun onun hala bi toy senin ise yetişkin olduğunu çözümleyemedin mi? Bunu sevgililik aşamasında bile anlayabilirdin ki muhtemelen bazı şeyler işine gelmemiş ki görmezden gelip evlilik yolunu tutmuşsun. Ee bunun sonucunda zaten birbirinizin hayat sorunlarının farklı olacağı belliymiş bunu tamamen kendin seçmişsin. Evlilik oyuncak da değil ki mantıklı karar verilmesi lazım olan sadece doğurduğun cocuga oluyor. Aşağıda birisi yazmış evlilik eğitimi verilmeli cidden öyle!!
19 Yorumla
Soran+1 yılBen enine boyuna dusunmeden evlendim mesela annem bana çok karsi cıktı.. Eski nisanlimla yasadiğim buyuk sorunlardan sonra mecbur kaldilar kabullenmeye hatta kardesim ve babam hâla gercek yasini bilmiyorlar.. Ama Şu an kararsiz ve üzgün dusunceli olsam da seviyorum onu
- +1 yıl
Eski nişanlısı ile olan problemleri kapatmak istemiş sanırım. Tam bir sevgi de değil mecburiyet gibi evlenmiş
- +1 yıl
@afyonluuu03 niye mecbur olsun silah zoruyla mi evlenip cocuk yapti ve adamin yasini ailesi 27 olarak biliyormus demek ki gosteriyor...
- +1 yıl
@senemay48 kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez. Dünya hali her şey olabilir
Soran+1 yıl@afyonluuu03 Eski nisanlimla iyi ki bitmis diyorum tabi ki bilmiyorum belki de ben buyutuyorum
- +1 yıl
Bazı şeyleri yaşayıp görmek gerekiyormuş. Ben de evlendim ayrıldım doğru yolu buldum. her şey bir imtihan her şey bir tecrübe aslında.
Soran+1 yıl@afyonluuu03 Hakkınız da hayirlisi olsun.
- +1 yıl
Sizin sorunuza gelince buna en güzel cevabı siz kendiniz bulursunuz. 3 yıl 5 yıl sonrası ne olur diye. Şayet şu anda sıkıntı yoksa düzgün giden bir yaşamı bozmaya gerek yok
- +1 yıl
Önceki ilişkisinin sorunlu olmasından kaynaklı diger iliskilerini daha özenli seçmeliydi. Zaten bir mesleğinin olduğundan bahsediyor kimseye de muhtaç degil kendi başına en azından bir süre saglikli düşünüp zamanını kendine ayırmalıydı ama bunlardan bahsetmek zamanı geriye almaz ilişkide çok ciddi bir sorun olmadığı takdirde bence devam etmelisin. Eşin en azından bazı şeyler için çabalıyor sorumsuz birisi olsaydı bu daha büyük bir sorun olurdu o yüzden iyi düşün ve karar ver
Selamlar,
Her şey iyi gidiyorsan bu düşünceye kapılman çok normal değil. Geçinmek ve daha iyi bir gelecek için çalışmak gerekiyor. Çoğu insan bu durumda memnun iken senin memnun olmaman biraz tuhaf geldi bana. Biraz altında sanki farklı şeyler var gibi. Belki biraz ilgisiz kalıyor olabilir sana karşı orasını bilemem. Eğer arada kötü muamele, şiddet ya da aldatma yoksa bazı şeyler yoluna girebilir. Zaten senden boşanmak istemediğini dile getirmiş. Bence ilişkine biraz daha şans ver.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fevri davranıp ani kararlar verme, kocanın yaşı küçük daha olgunlaşacaktır, değişecektir merak etme. Evet kendinden bu kadar küçük biriyle evlenerek hata yapmışsın ama anlattığın şeylerin çözülemeyecek konular olduğunu düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla kocan baba/koca psikolojisine girdiği için bir şeyler yapmaya çalışıyor, yeterli olmaya, kendini ispatlamaya falan çalışıyor. Bence ilerde çok iyi bir ilişkiye dönüşebilir bu durum. Sıkma canını biraz daha sabret kocan hele bir olgunlaşsın hayatının geri kalanını geçireceğin adamı o zaman tanırsın. şu an ergenlik döneminin sonlarında olan biriyle birliktesin, kuşak farkından dolayı bu tarz düşünce ayrılıklarınızın olması normal. Hakkınızda hayırlısı.
10 Yorumla
+1 yılAşabilirsin bunları ya. Çocuğunuz var öncelikle bir de seviyorum diyorsun. Ek işleri yapıyorsa, azaltsın çocuğuna ve sana vakit ayırsın. Eğer ayırmazsa neler yapacağını anlatman iyi olur. Bu sayede belki kendine gelir, zamana bırakmak gerekir. Kendisi evliliği tam olarak anlayamamış, alışamamış ve hala bir birey ve kendi bir aile kurmuş olmanın ne olduğunu tam olarak bilmiyor olabilir. Zamanla, doğruyu göstererek çözüm yolu bulunur diye düşünüyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklisiniz bilmiyorum Şu an kafam o kadar karisik ve doluyum ki.
- +1 yıl
Anlatırsan dinlerim. En azından kafanı boşaltmış olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler zaten geç olgunlaşıyorken bir hata edip karakteri henüz oturmamış biri ile evlenmişsin. Maalesef sorunlar artarak devam edecek. Çünkü erkeklerin olgunlaşması için en az 30 yaşını görmesi gerekiyor. Yani önümüzdeki 10 yıllık süreçte karakteri değişecek, hayata bakış açısı değişecek ve sorunlar yaşamaya devam edeceksiniz.
Zor bir durum içindesin.217 Yorumla- +1 yıl
Sevmis ki evlenmis bence etrafimda var boyle evlilikler gayet guzel ilerliyor. Cocuk o yasinda kendinden yasca buyuk bi kadini etkileyebildiyse oldgundur hemde evlenmesi cocuk sahibi olmasi ve bunum farkinda calisiyor didiniyor kucucuk bebek var ortada bence bosanmamalilar. Yani cocuk yapacak kadar büyüdüyse sorun yoktur bence.
- +1 yıl
@Senemay48 Bir evliliği sürdürebilmek için sadece sevmek yetmiyor bence. Hiç evlenmedim, etrafımdan gözlemlediğim kadarıyla tecrübe edindim.
Çocuk daha çok küçük.. 20 yaşında bir erkekle 30 yaşında bir kadın hayata çok farklı bakar, ilişkiden, evlilikten çok farklı şeyler bekler.
20 yaşında olmasına rağmen olgun olduğunu iddia edebilirsiniz ama maalesef öyle olmuyor. Erkeklerin tam olarak karakterleri 30-33 yaşlarında oturuyor, kadınların ise 27 yaşlarında. Bu çocuğun hayata bakış açısı çok değişecek, zamanla evli olduğu kişi bunu anlayacak maalesef.
Tabii tüm bu şartlara göre gene sürdürülebilir ama çok sıkıntı yaşanacağı aşikar. - +1 yıl
Yani genc olabilir ama artik biri anne digeri baba. Kadında 55 yaşinda degil sonucta genc, is guc sahibi bir kadin ve eminim ki cok daha yasina uygun meslek sahibi birilerini bulabilirdi ama hayat onlari birlestirmis bence.. bak kendiniz hic evlenmedim. diyorsunuz olgunlasmak ayri bir durum ama bilmiyorum bu adaminda evinde bekleyen bir karisi evladi var üstüne calışıyor okuyor bana cok sevimli geldi..
- +1 yıl
@Senemay48 Ben evliliğini bitirmesini önermiyorum; yanlış anlaşılmasın. Sadece mevcut duruma daha realist yaklaşıyorum.
Siz biraz daha duygusal yaklaşıyorsunuz. Olgunlaşmak, sorumluluk sahibi olmak çok farklı bir durum ve gerek kendimden, gerekse çevremdeki erkeklerde gördüğüm kadarıyla tam anlamıyla olgunlaşmanın zamanı 30'lu yaşlar.
Örneğin siz kendinizi de referans alabilirsiniz, eminim 20 yaşında ki düşüncelerinizle, hayat görüşünüzle şu anki düşünceleriniz, hayat görüşünüz çok farklı. Ve ataerkil toplumlarda kadın daha erken yaşlarda olgunlaşmasına rağmen.
Soran+1 yılYorumlariniz icin ikinize de cok tesekkur ederim...20 yasindaki benle 30 yasindaki ben arasinda cok fark var evet 20 yasinda herseyi kafama takan baskalarinin dusuncelerini onemseyen, hem okuyan , hem calısan evlilik dusunmeyen biriydim o zaman sorsanız bu yasima geldigimde asla kendimden kucuk biri ile evlenmem derdim hatta 1 yas kucuk birini reddettigim bile olmustu zamaninda sonra is hayati nisanlilik kötü tecrubeler edindim ama eşim edinmedi hop universiteye basladi 1 2 yil gecti evlendi cocuk sahibi oldu. Zaten onunla en basinda da niyetim evlenmek degildi ama onu sevdim kendimle de çok celistim çok vazgectim ama yine de evlendim onun payıda cok buyuk oda cok cabaladi. Şu an bi cocugumuz var ikimizden bi parca tanismasaydik belki de hic olmayacakti. Bazen cok kafama takiyorum cok sorun ediyorum bazen vazgecmek gitmek istiyorum ama onu cok seviyorum. Şu an da cok karisigim.
- +1 yıl
Rica ederim.
Sizin bu ilişkideki en iyi yönünüz onunla empati kurabilmeniz sanırım. Bu çok önemli.
Yaşı henüz çok küçük, karakteri oturana kadar sorunlar yaşayacaksınız maalesef ama kendisiyle empati kurabildiğiniz sürece ve ona kendinizi iyi ifade edebildiğiniz sürece sorunları aşmanız da mümkün. Umarım mutlu olursunuz. - +1 yıl
@Senemay48 Saygı, hoşgörü ve merhamet.. Bu erdemler insanın mayasında varsa vardır, yoksa yoktur; sonradan öğrenilemez, öğretilemez. O yüzden evliliklerde bu erdemlerden biri eksikse huzursuzluk yaşanır. Herkes evlilikten mutluluk bekliyor ama hata ediyor, evlilikten beklenmesi gereken huzurdur. Huzur olduktan sonra mutlu olma durumu kişinin kendisi ile ilintilidir. Kendisi mutlu olamazsa, kimse mutlu edemez.
- +1 yıl
@Senemay48 Bebişler her zaman tatlıdır. Tüm canlılar büyüyünce şirinliğini kaybediyor :D
- +1 yıl
@Senemay48 Bir bebek vakti gelmiş olabilir mi? Sanki özlem içeren bir merak :)
- +1 yıl
Aslında cok istiyorum bi cocugum olsun ama yapacak biri yok 😂 biriyle anlasip o raddeye varmam da cok zor. Bende nisanlmdan ayrildim ayni bu hanimefendi gibi ama o hayatini yoluna koymus yoluna devam etmis evlenmis ben bulamiyorum birini bu sebeple hic cocugum olmıcak galiba.
- +1 yıl
@Senemay48 Naçizane olarak bence yanlış düşünüyorsun. Daha yaşın 26 ve artık ülkemizde evlenme yaşı bayağı yukarı çıktı.
Muhakkak karşına biri çıkacaktır ve muhakkak tanımaktan memnun olacaksındır.
Ben 39'um, ben bile olabilir diyorken, senin bu kadar olumsuz düşünmen ayıp :D
Özel değilse neden ayrıldın? - +1 yıl
@Senemay48 Zararın neresinden dönersen kardır. Ayrılman veya gerçek yüzünü evlenmeden önce göstermesi senin adına çok daha olumlu bir davranış olmuş.
Zaten nişan bittikten kısa süre sonra evlendiyse, kendisinin amacı evlenmek için evlenmekmiş belli ki.
Karamsar olma :)
+1 yılBelli ki seninle ayni seviyede olabilmek icin para kazanma cabasında. boyle dusun temamen iş yapmasa butun gun kari kiz ve ya da video games oynayarakta gecirebilirdi bu yasta bir adam. Onun icinde cok agir bir yuk oldu bende kendisinden buyuk karyerli para kazanan bir bayanla evlenmesi. her erkek kolay kaldiramaz. ve sunu belirtiyim benim esim 31 yasinda ve halen cocuk gibidir.
Aileler herzaman abartirlar bu cocuklarina bir iylik
oldugunu zannederler fakat degildir. Esinle bunlari hic dile getirdin mi?
ona Senin varligin yeterli cok sukur iyi kazaniiruz sen ve bende. onun ginede Evin reisi oldugunu belli et ama evin reisi olmadan bebeginizin yarim sevgiyle nekdar saglikli buyur bunu acikla tam bu yaslarda hem babanin hem annesini gormesi gerek ama yasla alakasi yok emin ol11 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla tanistigimda da calisiyordu zaten ailesi ile yasamiyordu ki okuyordu burada hala devan ediyor. Olgunlasmamis davranislari yoktu oncesinde de cok efendi bi insandi hâla öyle.. Ama surekli bir is hırsı yani bazen eve sesi kısık geliyor saatlerce maç yayinı yapıyor, bu kadarina gerek yok ki... Bu sekilde ben zorlaniyorum ona yansitmamak icin herseyi paylasamiyorum v. s.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden böyle yapıyorsunuz? Sudan sebepler yüzünden nasıl insanları hemen gözden çıkarıp hayatınızdan silebiliyorsunuz anlamıyorum. Boşanırsan o çocuğa da yazık olacak. Belli ki esin de seni seviyor sen de onu sevmeyi denesen de evliliginiz kötüye gitmese
32 Yorumla- +1 yıl
Yaşı sorun ediyor şu an.
Soran+1 yılGözden çıkarmiyorum ama sorunlarimi çözemezsem de baska carem kalmiyor diyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesinden nasıl maddi destek mi alıyor? aslında bu iyi bir şey değil mi? Davranışları vs nasıl çocukça mı yani tam olarak sorun nedir? Oğlunuzla yalnız kalmak ise bu durumu daha nazik bir dille anlatın ben seninle daha çok zaman geçirmek istiyorum gibi.. Hemen boşanmayı düşünmeyin sonuçta ortada bir bebek ve onun geleceği de var. 30 yaşında biri olarak bu olgunluğu göstereceğinize inanıyorum. Bir de 30 yaşındaki bir kadında olgun olmayabilir bu biraz insandan insana değişiyor yaşa çok takılmayın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O çocuk da seni seviyor..
O söyle düşünüyor, ben senin için sizin için ek iş yapıyorum, seninle geçireceğim o değerli zamandan bile fedakarlık ediyorum, zevklerimden fedakarlık ediyorum , seninle yaşamak için her şeye katlanıyorum diye düşünüyor... Sen de gururlusun ailesinden yardım almasını istemiyorsun, o da muhtemelen sırf bu yüzden ek iş yapma kararı almış.. senin için.. Yani çok fedakar olduğunu, kendini parladığını düşünüyor..
O bu hisler içindeyken senin bir normal yorumun ona dağ gibi acıtıcı gelir.. bilemezsin..
Bence eğer fedakarlık yapıyorsa senin için, seni seviyor demektir.. bunu haykirmanin başka halidir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşı sorun etme hatta avantaj. Etrafımda rekor bende 7 yaş küçüğüm ben eşimden Haziran'da 30 sene bitti ilk yıllarda çok çekti Allah var pişman oldu sayilir ama zamanla her şey yoluna giriyor.. tecrübeyle sabittir.
210 Yorumla
Soran+1 yılCok sevindim beni mutlu ettiniz, tesekkurler.. Eşinizi anlayabiliyorum.
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yıl@senemay48 ben ailesi ile pek sorun yasamadim zaten gorusemiyoruz da farkli sehirdeler.
@1asosyal Nasıl kökten çozdünuz?- +1 yıl
Ya annene dedim ki anne ben bunu balkondan atiyim ölsün dedim aman oğlum yaman oğlum yapma etme falan o zaman dedim yarın bosaniyorum yine etme tutma.. eeee derdin ne ana kötüyse bı şekilde kurtulacağız iyi ise bı sus bı daha bana laf söyleme dedim bibdaha hiç tek kelime duymadım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani evlenmissin.. Cocugun olmus.. O cocugu anne baba ortamindan uzaklastirip bilinmeze atmaya hakkin yok. Arti kadin buyuk olunca gercekten evin bereketi artiyor. tanidigim senin gibi bir aile var. Ogullari ve kizlari oldu. Ogullari doktor kizlari ogretmen oldu.. Harika guzel geciniyorlar.. Een buyuksun, onu cekip cevirebikirsin.. Ne yapacaksin, bosanip oglunu elin adamiyla ayni catiya sokacakmisin.. tacizci erkeklerin cogu cocuklu dul kadin pesinde.
42 Yorumla- +1 yıl
Cok haklisin o cocugun babayla buyumeye hakki var... Bosansa ne olacak 2 sene sonra baskasi ile evlenecek belki adam sapik olacak belki o cocuga siddet uygulayacak belki kendi cocuklari olunca onu dislayacak daha 4 aylik yavru haketmiyor bunlari. Sonucta bile isteye yapti o cocugu
Cevap sahibi+1 yıl@Canerates89 ben de ayni dusuncedeyim
Yazik etme adama seni sevmis ki evlenmis ve o yaslarda ki erkekler genelde sadece cinsellik dusunur ama kocan yasindan olgun biri ki seni gormus , sevmis evlenmis ki muhtemelen cok guzel birisindir cunku genelde bu sekilde hizlica evlilik yoluna girmez genc erkekler... Onun yaptigi seyleri 35 40 yasinda adamlar yapmiyor emin ol takiliyor terk ediyorlar kizlari evlenip evde yatanlarda cok. Kocalik yapmayanlarda cok üzme onu vebale girme. Ben bu yasimda onun yaptiklarini yapamadim daha helal olsun cıva gibi delikanlı.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen duygusal boşluğa düşünce maksimum kendimi Starbucks’a falan atıyorum siz nasıl evleniyorsunuz ya komedi
22 Yorumla
Soran+1 yıl@Senemay48 Tez vakitte umarim.
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Kafan karisikmis baya, esin evde duracak degil ya. Ailesinden destek almasi, ise gitmesi, okulunun olmasi normal sartlarda yipratacak konular olmaz, olmamali. Yasinin getirdigi degisimle birlikte dogum sonrasi kadinlarin degisimi ust uste gelmis, bence seviyorsaniz esinizi biraz zaman taniyin kendinize
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz olgunsunuz nefsinize yenilmişsiniz olmuş bir kere hangimiz hata yapıp hatamızdan dönmedik ya da pişman olmadık ki. Hayat sizin gelecek sizin elbet. Olan çocuğa olmadan bir an önce karar vermeniz. Zaman içinde gerçekleri öğrenecek alışa alışa ancak o bilinçli hale gelirse ya da gelene dek sizin durumlarınızdan hava durumu gibi etkilenecek. Şu an düşüneceğin tek şey evladın ve sen. Anladığım kadarı ile yürümez sizin evliliğiniz. Üzgünüm düşüncem bu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Onu çocuk gibi görüyorsun, eş gibi görerek kabullenmen gerekir, Kendin küçükler ile yaş farkı sorun olur, ama daha büyük yaştakiler ile olsa böyle mutsuz olmazdın.
Kadınlar en büyük hatayı bu BOŞLUK nedeniyle yapıyor sonrada pişman oluyorlar. Boşluk neden olur olmamalı, ona sığınmamalılar.013 Yorumla- +1 yıl
Bence birde esinin dostunun doldurusuna geliyordur bu es dost aile pek girmemeli yasantilarina ve kocasi caliskan uretken bir insana benziyor anlattiklarjna gore. Sadece cok calisiyor cok yorgun oluyor diyor ysni kadinin isteklerini biraz bosladiysa yeni dogum yapmis denebilecek bir kadin sonucta uzulmesi normal.
- +1 yıl
Kanka zaten yazan bendim panik yapma soran degil Aileler ödüyor artık hep.. Bence daldan dala konacak olsa evlenmezdi ve kendini secilmis hissediyor vay be meslek sahibi kadın benimle diye.. Artik bosanmamalilar ne olursa olsun çocuk var ortada ailesiyle yasamayi hak ediyor ve şiddet aldatma yalan dolan gi bi durum yokken ben bosanmalara karsiyim. Ben 30 yasindayim eski nisanlim 36 yasindaydi beni dolandirdi hatta bi cok kisiyi kendini acindirip para aldi yetmedi alenen istedi ben hâla onun paralarini oduyorum hep gün verdi şu gun bu gün ödicem diye sonra ben vakit kazanmak icin yalan soyluyorum dedi ve gitti baska biri ile evlendi.. Demem o ki burdaki adam 21 yasinda calisiyor ailesine bakiyor, kadin mimarmiş zaten elini sallasa ellisi ee guzelse de 2-0 önde oluyor hayatta bu cocukta demek ki baskalarinda olmayan bir sey var kısmet peygamber efendimizin eşi de ondan yasca buyuktu dinen de sakincasi yok.. Benim ki 36 yasindaydi ama insan degildi , degil ki kazanip ek is yapip bana bakacak beni soymanin planlarini yapardi şu an evlendigi kadina uzuluyorum kim bilir basina neler getirdi ya da getirecek akil yasta degil basta bence birazcikta.
- +1 yıl
Odeyecegim demisti hibe etmemistim ödemedi haram zıkkım ediyorum. Bu konuya gelir isek simdi 21 yasinda bi insan hem okuyup hem calisip hem ek is yapip hem evlenip hem cocuk sahibi oluyorsa zaten farklidir ortada işte bunu ben yapamadim 30 yasindayim, abim 34 yasinda daha kirli tabagini kaldirmiyor annem olmadigi zaman ac bekliyor evde
Okulunu, para kazanmak istemesini sonradan sorun yapman haksızlık bence. Bu arada o yaşta henüz tam olgunluğa erişmemis olmasıda normal. Sen 30 yaşında bir kadın olarak bunu bilipte evlenmen gerekirdi, sonradan sorun yapman mantıksız ve haksızlık
32 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklisiniz bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılArada ki yaş farkı çok orantısız ve 20 yaşındaki biri ne kadar olgun olabilir ki. Burada size tavsiyem evliliğinizi kurtarmanın yolları arayın hayat size değil ama ufaklığa karşı çok acımasız olacaktır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSabretmeli.
Bir çocuk var. Ve, Yeni bir evlilik.
Bence siz de o da acemi. İkimizde öyle olgun değilsiniz. Bir mücadele var. Ve sabır isteyen bir süreç...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ailesi için ek iş yapıyor çalmasından iyidir. Okulunu bitirir işine başlar. Sizinde mutlu bir hayatınız olur inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Onun senin kadar olgun olmaması ve senin gölgende kalması buna sebep oluyor. Biran önce erkek olduğunu göstermeli ve bunu sana hissetrmeli. Sanırım senin aradığın bu
14 Yorumla
+1 yılÇocuğun varsa ve seviyorsan boşanmak çözüm değil. Sonuçta aranızdaki sorunlar ceviz kabuğunu doldurmaz. Çözülebilir şeyler..
34 Yorumla- +1 yıl
Yasi sorun etmis.
- +1 yıl
En baştan hiç evlenmeyecekti o zaman. Çocuğu yaptıktan sonra mı aklın başına geldi derler insana.
Soran+1 yılBazı seyleri degistiremiyorum., degistirmek istiyor muyum ona da emin degilim.. Oncelikle zate cocugum en degerli varligim var evlenmeseydim tanismasaydim olmazdı.
- +1 yıl
Her şeyi değiştiremezsin zaten. Uyum sağlamayı denesen. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Emin ol evli olup sürekli mutlu olan insan sayısı %5 bile değil. Herkes birbirini idare etmeye çalışıyor. Bazısı çocuğu uğruna, bazısı seviyor diye, bazısı da düzeni bozulmasın istiyor. Ama hayat bu bazen mükemmel bazense vasat
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışması neden kötü olsun. Siz ne işle meşgulsünüz?
11 Yorumla
Soran+1 yılMimarım ben.
Bende nişanlımdan ayrıldım boşluktayım, iyi düşün çok zor bir karar gerçekten... nişanlıdan ayrılmak bile zorken evliliği bitirmek çok zor bir karar
23 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😊👍 her ayrılık acı ve hüzün getirir
Soran+1 yılEvet çok çok zor karar vermek.
+1 yılBekara avrat boşamak kolay derler. burada asılsız birçok yorum var. Bir eşikten geçtiğini düşünüyorum. Süreci iyi yönetirken eminim ki her şey yoluna girecektir. Panik yapma, sabrını zorla geleceğe ümitle bak lütfen
00 Yorumla
+1 yılAdam oturup çalışmasa senin maaşını yese o zaman rahatsız olmayacak mısın sence? Ona da yazık sana da yazık. Seviyorsun ve bence o da seviyor seni. Çocuk da var. Böyle saçma şeyler yüzünden mahvetmeyin kendinizi de ailenizi de.
01 Yorumla- +1 yıl
Problemleri tek tek belirleyip sonra çözüm arayın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama aklın karışmış adam evlenmiş işte seninle elbet hallolur oda girer bir işe kendine gurur yapıyor
129 Yorumla- +1 yıl
@Senemay48 hayır birde 30 yaşında kadın çocuğu var sanki dul çocukla kalınca kim alacak onu işte güvencesi işi var..
- +1 yıl
Beyfendi siz nerede yasiyorsunuz kim alacak falan mal mı bu kadinda aliyorlar igrenc bir zihniyetiniz ve konusma sekliniz var dul mul diyorsunuz birde 🤢30 yaş yasli bir yas degil ki zaten. Size gore her cocugu olan bosanmis kadin evlenemez oyle mi adete 1800 anadolu kafasindasiniz.
- +1 yıl
@Senemay48 Ne kadar basit geliyor insanlara boşanmak…Çocuğu olan kadın tabiki problem kim babası gibi sevebilir.. Evlenmek haksa boşanmakta hak lakin çocuklu dul bir kadın yaşayacağı zorlukları düşünmesi gerekir öncelikle ne kolay geliyor insanlara bu olmadı boşanalım ee diğeri iyi olacak mı
- +1 yıl
Ben bosansinlar demiyorum ama kim alacak v. s demeniz cinsiyetci bir soylem... Zaten burada ki kadin seviyor adami sadece yeni dogum yapmanin da verdigi depresyon haliyle yasi işi v. s sorun etmeye baslamis diyorum he cozemezlerse yine bosanabilirler ve ikisi de bi hayat kurabilir illa kadin baska adamla evlenince o cocuga eziyet cektirecek diye bir sey yok yeni evlendigi kisinin.
- +1 yıl
@Senemay48 Başkası ne düşünür bilmem ben şahsen öyle bir karar alsa eşim çocuğu bana bıraksın gitsin ne hali varsa görsün ben bakarım elin adamı benim öz çocuğuma bakamaz.. Benden sıkıldı mı yolu açık olsun ama çocuk bende kalır..
- +1 yıl
@Senemay48 İşte bu ayrımcı kanunlar aileleri mahvediyor ottan sebeplerden boşan olan çocuğa olsun.. Ondan sonra adam cinnet geçirsin…Olaya bak çocuk annede kalırmış elin adamı üvey babalık yapacak çocuğuma bende buna göz yumacam
- +1 yıl
@Senemay48 Boşanmasınlar zaten.. Yuva kurmak kolay mı.. Ne kolay evlen boşan oyun sanki.. Kapat tüm sosyal medya hesaplarını saçma sapan boş çevredeki arkadaşlarından akıl almayı bırak sarıl eşine tüm herşeyi onla paylaş bak bakalım boşanma oluyor mu hep bu istgaramın yüzünden insanlar böyle
- +1 yıl
😅Valla helal olsun instagrama bagladiniz ya bu konuyu da ya adamin instagramlik. hali mi kalmis calisiyor , okuyor ek is yapiyor ilgilenmesi gereken karısı cocuğu var , zaten 4 aylik bebek butun gece ikisini de uyutmuyordur bile maması , gazı iviri ziviri. Bencede bosanmamalilar orasi ayri...
- +1 yıl
@Senemay48 Olsun istagram insanları yoldan çıkarıyor…Daha ne istiyor bilmiyorım ki adam çalışıyor okuyor bir defa kadın parası yemiyor.. Bu kadınlar ne istediklerini bilmiyor usta erkek adam gurur var.. Çalışan eşte sıkıntı bunu da görmüş olduk.. Maddi özgürlüğü var diye hemen boşarım büyük bir hata ile evlendim laflara bak sinirlerim bozuldu..
Soran+1 yılOncelikle ben kocamı seviyorum , hata demis olabilirim cunku soru isaretlerim var. Ve ben calismasin demiyorum calissin ama ek is v. s gitmesine gerek yok benimle kalsin istiyorum biz bu noktada anlasamiyoruz yani cok yoruluyor
- +1 yıl
Sen varya öyle adam bulamazsın.. Bir hata ile evlendim demen bile yanlış.. Sen yalnız kalmaktan sadece sıkılmışsın.. Sen şimdi iş sahibisin o değil bunun bir erkek için ne kadar zor bişey olduğunu anlaman lazım..
- +1 yıl
@Senemay48 O konuda haklısın o işleri ihmal etmesi olmaz tabi sonuçta kadınında istekleri var.. Boş meseler için boşanma lafı geçmesi bile sinir ediyor işte insanı
- +1 yıl
@Senemay48 O olmaz erkek adam arkasını dönüp nasıl uyur kadın önce mutlu olmadan kaldiki çocuk 20 yaşında…Hormonlara bişey diyemem anlamam ondan☺️
- +1 yıl
@Senemay48 Olur mu aynı hiç görmüyormusun burada neler yazıyorlar.. Performans herkeste bir olmaz 20 yaşındaki sigara içmeyen sağlıklı biriyle 30 yaşındaki adam aynı olmaz
- +1 yıl
@Senemay48 Kadın anne olma yaşı 30 zaten ideal zamanda yapmışlar.. Hallederler sorunları ufak tefek şeyler bunlar.. Ama korkuyorum böyle şeyleri görünce evlenmeye
- +1 yıl
@Senemay48 Öyle kolay mı o işler sanıyorsun.. her şey sevgi de bitmiyor boşanmayacak kadını nerden bulacam
- +1 yıl
Bir kadın kolay kolay kurdugy yuvayi yikmaz absurd bi durum olmadikca aldatma , ailelerin araya girmesi , siddet gibi bir durum olmadikca. Benm arkadasimin 1 bucuk yasinda kizi var kocası calısmiyor 3 senedir evliler 3 senede belki 1 hafta ancak calismistir her gun icip icip geliyor eve kusuyor sabah 5 te onun kirini pasnı temizleyip. ise gidiyor arkadasim ama yinede bosanmiyor cunku cocugu var yani bosanmak oyle kolay verilcek bi karar degil misal bu kadinda kolay kolay bosanamaz cunku cocuk var her ne kadar maddi ozgurlugu olsa da vazgecmesi cok zor alistigi hayattan.
Soran+1 yıl@Senemay48 Cinsellikle alakalı bir sıkıntım yok onun da yok.. Benim sıkıntım onun cok fazla calismasi yorulmasi beni dinlemeden dusuncelerime önem vermeden iş kabul etmesi gitmesi..
- +1 yıl
O zaman canim bence sikayet etmemeli onun daha cok yanında durmalisin, ona kendini degerli hissettirmelisin, calismasi ve sorumluluk sahibi olmasi güzel bisey gercekten bu zamanda 40 yasinda olup calismayan karisinin eline bakan o kadar cok erkek var ki bizzat yakin cevremden biliyorum oyle olsaydı daha mı iyi olacakti? ya da evlenip karisiyla en ufak sey yasamayan dokunmayan v. s o kadar cok erkek var ki elindekinin kiymetini kaybedince anlama mutlu olmaya bak hem bak cocugunda var.
- +1 yıl
@Senemay48 ya millet eşi çalışmaz diye şikayet eder.. Bayan çok çalışmasından müzdarip.. Erkek adam kadın eline mi bakar
Yasi neden bu kadar sorun ediyorsun
Cocuk degil ki üstelik. kendisi de baba olmus biri evladi var. Ve calisiyor senin parani yemiyor vazgecme bence.40 YorumlaÇocuğun ruh sağlığı açısından ikinizde taviz verip ortak noktada buluşun, bu tür ayrılıklara en çok çocuk etkilenir, ama ortak noktanız yoksa siz bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılYani erkeğin büyük olmasını anlarımda erkeğin 10 yaş küçük olması bana biraz garip geldi. Siz 40 erkek 30 yaşında olsa sorun olmazda erkek su an 20 yasında olduğu için tam olgunlaşmamıştır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
Sen kendini direk buraya atmışsın Artık her şey için çok geç :(
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Çok akıllısın. Ve şanslısın. Ek iş yapıyormuş. Senin işin iyiymiş: Maddi sıkıntınız yok. Daha ne istiyorsun. Sen 50 olduğunda o 30 olacak. Sana yeter artık dedirtir. Elindekinin kıymetini bil.
02 YorumlaEşin sorumluluklarını bilen birisi ki ek iş yapıyor haklı olarak sende zaman geçirmek istiyorsun konuşarak halledebilirsiniz boşanmayı düşünme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınların önüne dünyayı koy neden bu tarafa koydun der adam muhtaç olmamak için çalışıyor seni dövmüyor sövmüyor ne bu rahat mı batıyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk ezilmemek için bişeyler yapmaya çalışıyor ne kadar anlayışsız kadınsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Kocasini evinde istiyor kadın geceleri 😂
+1 yılee sen senden cok kücük biiyle olman seni niye korkutmadı ben onu anlamadım bir sürü ayrılık noktası var orta yolunuz hemen hemen hic yok
00 Yorumla
+1 yılAşağıdaki beylerden birinin görüşünü beğendim. Noktasına - Virgülüne katılıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi anlayamadım.
Maddi sebepler bir şekilde hallolur muruyum diyorsun çocuğun da var bence ciddi geçimsizlik aranızda yok. Birbirinize destek olmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer ki mutsuz iseniz ve sürekli sorunlar ile uğraşıyor iseniz yürütmenin anlamı olmuyor. Ben 6 yıl oldu ayrılalı. Sorunlar çok ise ilerde bunlar sağlık sorunu olarak çıkacak karşınıza. Sonra siz 40 yaşınıza geldiğinizde o halen genç biri olacak 😟
03 Yorumla- +1 yıl
Kardesim 40 yasta genç etrafimda, 25 likler çökmüs 35 likler bakimli ve güzel 9 yaş farktan bir sey olmaz.. Zaten kadın güzel v. s olmasa evlenmezdi diye dusunuyorum 20 yasindaki delikanli.. Adam bu calismayla 2 seneye kalmaz 30 gibi olur zaten😂Birde asagida okudum ailesi 27 yasinda zannediyormus damadı
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun onun hakkında. Aslında bence ayrılmayı kafasında bitirmiş ki buraya yazmış.
Soran+1 yılKafam da bitirmis olsaydim buraya hic yazmazdim tam tersi paylasmak icin yazdim. Benim sevgiden yana bir problemim yok ki.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adamı ek iş yapmaya sen itmişsin bence burada yıpranan erkek
06 Yorumla
Soran+1 yılBen itmedim. Kendisi istedi aksine ben karşı cıktim.
Soran+1 yılBelki de.
Soran+1 yılYani zaten o yalnız yasiyordu evlenmeden once de, hep calisiyormuş ama Şu an cok fazla.. Bi kac kez tartistik ama hâla devam ediyor. Maç yayıni yapiyor ust uste 6 7 tane mac anlatiyor amator liglerin v. s öyle ki sesi kısılıyor konusamaz hale geliyor bazen bu kadari fazla ondan sonra da zaten yorgun oluyor cocukla hep ben ilgilenmek zorunda kaliyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence destek almalısınız sorunu kendi başına çözmen zor gibi bir hatalar silsilesine kapılmadan psikolojik yardım için bir görüşme ayarla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Abi sen ciddi misin? Soru biraz film senaryosu gibi de :)
04 Yorumla- +1 yıl
Benim abimin hanimida 10 yas buyuk
- +1 yıl
Ama abim 45 yasinda😂
Soran+1 yılTabi ki ciddiyim..
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılMutluysan problem yoktur bence evlilikte itişip kalkışmalar illa olur maddi manevi
Çevrenin söylediklerine kulak asma mutsuz huzursuz olursun10 Yorumla
+1 yılÇocuk olmasa boşan derim. Çocuk için mantıklı bir çözümün var mı
12 Yorumla- +1 yıl
@Senemay48 olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana hakaret etmek istemiyorum. Çocuk elinden geleni yapıyor ama sen onu boşamaktan bahsediyorsun yazık kafana.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi halt yedin 10 yaş nedir bee bu kafsyla daha çok bosanırsın evlenirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir seçim yapmışsın. Kınuşarak çözüm bulmaya çalışın bence
00 Yorumla
+1 yılİyice düşün taşın onunla da geleceğiniz ile ilgili konuş ikiniz halledersiniz
00 Yorumlaİnşallah besle kargayı oysun gözünü tarzı bisey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakın boşanıp yuvanı yıkma o senin için çabalıyor çabalarını boşa çıkarma
00 Yorumla
+1 yıliş işten geçmiş artık, boşanmayın bu saatten sonra.
00 YorumlaBiraz sabreder, bazı şeyleri akışına bırakırsan zamanla düzelecektir her şey.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSadece biraz bunalmissin ve evet yanlış bir evlilik olmuş ama çözümleri var
00 Yorumla
+1 yılBence biraz daha sabretmelisin sonuçta yaşı daha küçük sorumluluklarını yerine getirmek için çabalıyor bocaliyor olabilir ama zamanla oturur yerine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşındasın 20 yaşındaki biriyle mi evlendin şaka gibi o çocuk daha toy evlilikten ne anlayacak hadi 25, 26 olsaydı neyseydi de
11 Yorumla- +1 yıl
Bence anliyor ki calisıyor ailesine bakmak icin diger turlu olsa alir babasindan parayi ee karisinin da geliri var yatar gecer evde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan 20 yaşında sen 30 ha yani yaştan dolayı anlaşmazlık oluyordur ama senin mesleğin nedir
05 Yorumla
Soran+1 yıl@Senemay48 Ben belediyede peyzaj mimarıyım.
Cevap sahibi+1 yıliyiymiş benim gibi belediyedesin yani
Soran+1 yılmaalesef hayir.
Cevap sahibi+1 yılpeki
+1 yılSakin yuvani batirma askin yasi olmaz evladiniz var
10 Yorumla
+1 yılMaddi olarak kendini yetersiz mi hissediyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu sebep ile sürekli calisiyorm
Soran+1 yıl*çalisiyor.
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım