Yani neden biri helaliyle evlenmişken niye kötü gözle bakılır
3 ay
Yani neden biri helaliyle evlenmişken niye kötü gözle bakılır
Onlar değerli kişilerdir, hayatlarına haram katmamış ama olmayınca ayrılmak zorunda kalmış, kendi ayakları üzerinde durmak için çabalayan, toplumdaki sapık zihinlerile mücadele etmek zorunda kalan güçlü insanlardır
Onlardan biri benim
Rabbim yardımcın olsun. Hayatındaki güçlük ve zorlukları sadece sen bilirsin, ben ve benim gibiler sadece anlar gibi olur.
Yardım edebileceğim, konuşmak istediğin bir şey olursa söyle olur mu? Gerçek ve samimi iyi arkadaş olur senden. Çıkarsız egosuz.
Allah razı olsun
Sizden de Hanımefendi
Bu konu can sıkıcı, hissini anlıyorum 💔 Toplumda maalesef kadının değeri hâlâ medeni durumla ölçülmeye çalışılıyor. Oysa biri helaliyle evlenmiş, yürümemiş ve bitirmiş… Bu bir “ikinci el” meselesi değil, bir hayat deneyimi. Erkek boşanınca “tecrübeli”, kadın boşanınca “etiketli” diyen bakış açısı tamamen çifte standart 😌
Sen kimsenin algısına göre eksilmezsin. Boşanmış olmak karakteri değil, sadece bir süreci anlatır. Sence bu önyargıyı en çok kimler besliyor, hiç dikkat ettin mi? 💭✨
Cevap
26Cevap
cahildir öyle bakan

Yenmis bir tatliya nasil bakilmasini bekliyorsun?
Çoğu eğitimsiz kahvenede takılacak tipler. Vasatlar böyleleri herkese kötü bakıyor zaten. Dün xde birini gördüm laikliğe sövmüş dincinin tekiydi. Sayfasına baktım bir sürü esc takip etmiş misal ne bekliyorsun ki. Çoğu böyle
Ben olsam o kişilere bunu derdim Eşyanın eskisi, yenisi, ikinci eli olur; insanın olmaz. Ben bir nesne değilim, hayat tecrübesi olan, onuruyla bir yuva kurmuş ve gerektiğinde o yuvadan başı dik ayrılmış bir kadınım. İnsanları eşyalarla kıyaslaman, senin hayata ve kadına bakışındaki sığlığı gösterir. Bu seviyede bir konuşmayı kendime yakıştıramıyorum.
Zaten öyle deyip konuşmayı kesiyorum
Bu arada bende senin bu durumundan geçiyorum Mart 'ta bakalım bitecek Allah yardımcımız olsun
Çocuk var mı
Bir kızım var
Allah bağışlasın bende yok
İyi ki var
Kız çocuğu erkekden daha sağdıktır
Kessinlikle ve çok tatli
Zihniyetleri kötü onların. Açık kapı olarak görüp, rahatça kullanabileceklerini düşünüyorlar. Adam yerine koymayın onları.
Erkekler bu kadar iğrenç işte anla tanı altındaki binlerce kefensiz yatanı jxjxj
😂😂😂güzeldi
Öyle bakıldığını düşünmüyorum aksine geçmişte incinmiş kadınlar daha çok değer görüyor.
Yok görüyorum igrencler
O insanlar adını üzgünüm acınası insanlar zaten öyleleri düzgün bir kadını hak etmiyorlar.
bu toplumda farketmıyo o, bırıyle ıster yasal ıster dını sekılde beraber olduysan o gozle bakıyolar.
erkeklere de o gözle bakılıyor. dul olmak çok kotu sırf bu risk yüzünden evlenmedim biraz da.
Yok erkekler için öyle bakılmıyor tüm yük kadında
bakılıyor, emin ol. herkes eskimeye mahkumdur. yaşı da geçiyor hem erkeklerin.
Benim eski eşim rahatlıkla diyor ki
Ben erkeğim bana bir şey olmaz olan sana oldu
o kendini kandırsın, 20likler dede muamelesi yapar ona para ile olmadıkça.
Demekki parası var
ama para ile gelirler ancak iste..
İnsanların gönlü fesat aklı kıt maalesef kendimize eziyet ediyoruz
Yav ne alakası var aksine en azından derim ne istediğini biliyor bu kadın artik
El değmemiş kadın merakından. Kendilerine sorsan bir tanesi bile el değmemiş değil
Başkasinin yemek yediği kaşığı yıkamadan peçeteyle silip yemek yer misin
Ne alaka ya
Erkek içinde kadın içinde aynı şey başkasının kullandığı şey ikinci eldir
Peygamberimizin eşi ikinci el mi
Peygambere eş olabilecek birinci el var mı sanki onunla kıyas bile edemezsin şimdiki kadınları
Şimdiki kadınları derkrn
Ne zina ettim ne kötü bir ahlaksızlık
Kendini peygambere yakıştırabiliyor musun sen
Ne alaka her boşanan kötu gözle bakilmamali
Boşanan kişiye kötü gözle bakan kim ki sen kendi kendine heyecan arıyorsun sanırım insanları tek kalıb sokmayın hemen
3 yıldır sevısmedıysen ılk sevısecegın kısı cok sanslı
kötü gözle bakılmıyor boşanmış olarak biliniyor yani sen üzerindeki gözleri kötü biliyorsan o ayrı
Beyinsiz ve eğitimsiz bir toplum olduğu için
bakire olmayana o gözle bakarlar
Elalem çok temiz sanki
ben öyle bakmadım hiç
Yok öyle bir şey yahu
Ben boşanmışı daha öncelikli bakarım
Kimse boşanmış bir kadına öyle bakmıyor kucaktan kucağa gezenlere öyle bakıyoruz
Saçma oğlan anaları yapar onu çok
Çükleriyle anca bu kadar düşünebiliyorlar
ulkemizin geriliginden oluyo bu
Bu, böyle bakanların kötü karakteridir.
Tecrübeli oluyor o korkutuyor
3 yıldır boşandım ve kimseyle çıktığım bile yok çünkü o bakışlar beni erkeklerden uzaklaştırdı
Sana da mı yapiliyor
Ortam pislik
AP Tal lık
Yobazlıktan
digru dedin
Geri mi geldin
Kimse bakmıyor öyle
Ben severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?