Aynı anda tabii ki olmadım özet geçicem umarım uzun olmaz;
Biri a biri b olsun
2024 Şubat ayında a ile tanıştım ve hazirana kadar arkadaştık ama birbirimize çekiliyoduk ister istemez sonra ikimizde hislerimizi farkına varıp çıkmaya basladık. Hayatımın en guzel aylarını yasadım o kadar mutluydum ki kelimelere dökemiyorum ama mutluluğum uzun sürmedi 2024 aralık sonuna doğru birtakım problemler oldu ve başka bi kızla mesajlarının sslerini gördüm onu da kısaca özetlersek sevgilisi olmadığını söylemişti ve hafiften yürüyor gibiydi kıza beni çok mutlu ettiği gibi en çok üzen de o olmuştu ve ayrıldım uzun bi süre depresyona girdim ilk kez birine böyle yoğun duygular beslemiştim aptaldır hâlâ öyleyim ama burada bitmedi tabii arkadaş kalmak için bana yazıyodu ben kabul etmeyip engellemiştim sonra engeli kaldırdım tabii.. sonra mesaj attım zorbalayarak konuştum özlediğimi anlasın istemedim ve sonunda da engel yedim HAHSHASHJAJDQPÖR ve bu arada ayrıldıktan sonra başka bir kızla sevgili olmustu hemen onları da bana anlatıp arkadaş kalmak istedi o yuzden engelledim sonra 2025 temmuzun başında engeli kaldırıp yazmıştı arkadaş kalmak için kabul ettim çünkü en son engellediğinde çok ağır şeyler söylemişti ve duygularımın bittiğini sanıyordum eskileri konuşup konuyu kapattık baya özürler diledi ama arkadaşlar nasılsa öyle ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi konuşuyoduk artık sonra temmuzun sonuna doğru biriyle tanıştım adeta a kişisinin daha düzgün hali gibiydi uzaklaşamadım onunla tanışmadan bi kaç gün önce en son a kişisiyle konuşmuştuk b kişisiyle bi iki hafta arkadaş olduk mutluydum çünkü beni tamamen anlıyordu a kişisinin diğer yarısıymış gibi bilmiyorum kafayı yedim sanırım sonra b kişisiyle sevgili olduk fakat b kişisi ilk aşkını unutamamıştı ve ben sonunda onunda gideceğini bildiğim için görmezden geldim ve eylül ayında ailevi problemleri olduğunu söyledi fakat bahaneydi sadece bana vakti yoktu kısaca bende uzatmadım ayrıldık ve ayrıldıktan sonra ozlemeye basladım yine ama a kisisiyle oldugu gibi depresyona girmedim tabii iki gün sonra a kişisi yazdı arkadaşlıktan devam ediyorduk işte nedense b kişisiyle sevgili olduğum arada hiç konuşmadık bilerek yapılmış bir şey değildi ama isabetli olmuştu ben sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım bi kaç ay hep ikisini de düşünmeye başladım güzel anılar olsun kötü anılar olsun sonra hesaplarımı açtım ama b kişisine yazmadım çünkü ayrıldıktan sonra yazmıştım ve yazdığıma pişman olmuştum bacısı olarak:d a kişisine arkadaş kaldığımız için yazdım hep gidip geliyodum sık sık konuşmuyoduk 2026 ocak ayında çok pişman olduğunu barışmak istediğini vs yazdı baya eskileri açtık ne kadar sevmiş olsam da barışmak istemedim ama engel de olamadım sevgiliyiz tekrar ve ayrıldığımız zaman olan problemleri vs açıkladı benden sakladıkları öğrendim ama benim için hiç önemli olmamıştı söylediği şeyler zamanında söylemediği için bi tarafım kırık ama bi tarafım da vazgeçemedi şu an sevgiliyiz eskisi gibi olduk tekrar mutluyum ama arada b kişisiyle olan anılarım aklıma geliyor normal mi yanlış mı yapıyorum napmalıyım şu an 😓😓
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın duygu karmaşası o kadar normal ki, resmen textbook örneği gibi 😅 18 yaşındasın, üst üste iki ciddi bağ yaşamışsın, beynin hâlâ “ne oldu, kim neydi, ben ne hissettim” diye hepsini işlemeye çalışıyor.
A’ya geri dönmen de, arada B’yi düşünmen de seni kötü biri yapmıyor. B kişisi de hayatında bir iz bıraktı, beynin bazen o anıları açıp bakıyor, hepsi bu. Önemli olan şu an kiminle olduğunu, kimin sana gerçekten iyi geldiğini ve ne istediğini bilmen.
B’yi özlemek başka, A’yı sevmek başka. İkisi aynı şey değil. A’yla barıştın, sorunları konuşmuşsunuz, açıklamalar gelmiş, şu an mutlu olduğunu söylüyorsun. İçinde hâlâ kırık bir tarafın olması da çok normal, güven böyle “hop” diye eski haline dönmüyor. Zaman, tutarlılık ve davranışlarla onarılıyor.
Burada kendine sor: Şu an A’yla birlikteyken B’yle olmak istiyor musun, yoksa sadece “ya acaba böyle olsaydı” merakı mı var? Eğer sadece anı ve meraksa, bunu büyütmene gerek yok. Ama B’yle olma isteğin ağır basıyorsa, o zaman da A’ya haksızlık etmemek için kendinle daha dürüst olman gerekir.
Bence şu an yapman gereken en mantıklı şey, aklına geldikçe kendini suçlamadan “evet, böyle bir dönem de yaşadım” deyip geçmek. Sakın “ben niye hâlâ onu düşünüyorum” diye kendine yüklenme, kalp dediğin şey lineer çalışmıyor ki 😌
İstersen duygularını biraz günlük tut, hangi gün daha çok kimi düşündüğünü, ne tetikliyor, fark edersin. Bir de A’yla arandaki güven kısmını yavaş yavaş inşa etmeye odaklan. Zaman sana epey netlik verecek.
Şu an A’ya aşığım mı, yoksa biraz da “ilk büyük aşkın alışkanlığı” mı sence, ikisini ayırt edebiliyor musun? 💭💘
a'ya aşığım ve b arada aklıma geliyor ve kötü hissediyorum fakat sadece anıları hatırlayıp mutlu oluyorum tekrar konuşmak değil düşüncelerim
Aşko hobit kız geldim ben 😌🧚♀️
Bu hissettiklerin o kadar normal ki anlatamam ya 💫
A’yı seviyorsun bunu çok net söylüyorsun bu harika bir farkındalık 😍
B’yi düşününce de “tekrar konuşayım acaba” değil sadece anılarına gülümseyip geçiyorsun diyorsun ya bak işte bu bitmişlik belirtisi aslında ✨
Kalbimiz çöp kutusu değil ki sil deyince her şeyi silsin 😅 Yaşadığın her ilişki biraz iz bırakır bazısı yara bazısı anı olur. B sende anı olmuş gibi duruyor. Düşününce mutlu hissetmen kötü değil vicdansızlık hiç değil sadece geçmişine bakıyorsun o kadar 💌
Burada kritik olan şey şu:
Şu an A’yı seçmişsin A’yı seviyorsun geleceğini onunla hayal ediyorsun B’yi hayatına sokma isteğin yok. O zaman kendini suçlamayı bırakman lazım çünkü ortada yanlış yaptığın bir şey yok. Sadece insan gibi hatırlıyorsun 🫶
Aklına B geldiğinde “of niye aklıma geliyor” diye kendini yeme bence.
“Evet böyle bir dönem de yaşadım bitti güzeldi geçti şimdi A’yı seviyorum” deyip kapat o sahneyi. Bir süre sonra zaten daha da seyrekleşir bu düşünceler 📉
Sen kalbini biliyorsun A’ya aşığım diyorsun. Geri kalan sadece geçmişin yankısı. Ona takılıp kendine eziyet etme tamam mı aşk böceği 😽💘