Eski sevgilimle barıştım ama aklıma sürekli b kişisi geliyor, bu duygu karmaşası normal mi?

Aynı anda tabii ki olmadım özet geçicem umarım uzun olmaz;

Biri a biri b olsun

2024 Şubat ayında a ile tanıştım ve hazirana kadar arkadaştık ama birbirimize çekiliyoduk ister istemez sonra ikimizde hislerimizi farkına varıp çıkmaya basladık. Hayatımın en guzel aylarını yasadım o kadar mutluydum ki kelimelere dökemiyorum ama mutluluğum uzun sürmedi 2024 aralık sonuna doğru birtakım problemler oldu ve başka bi kızla mesajlarının sslerini gördüm onu da kısaca özetlersek sevgilisi olmadığını söylemişti ve hafiften yürüyor gibiydi kıza beni çok mutlu ettiği gibi en çok üzen de o olmuştu ve ayrıldım uzun bi süre depresyona girdim ilk kez birine böyle yoğun duygular beslemiştim aptaldır hâlâ öyleyim ama burada bitmedi tabii arkadaş kalmak için bana yazıyodu ben kabul etmeyip engellemiştim sonra engeli kaldırdım tabii.. sonra mesaj attım zorbalayarak konuştum özlediğimi anlasın istemedim ve sonunda da engel yedim HAHSHASHJAJDQPÖR ve bu arada ayrıldıktan sonra başka bir kızla sevgili olmustu hemen onları da bana anlatıp arkadaş kalmak istedi o yuzden engelledim sonra 2025 temmuzun başında engeli kaldırıp yazmıştı arkadaş kalmak için kabul ettim çünkü en son engellediğinde çok ağır şeyler söylemişti ve duygularımın bittiğini sanıyordum eskileri konuşup konuyu kapattık baya özürler diledi ama arkadaşlar nasılsa öyle ilk tanıştığımız zamanlardaki gibi konuşuyoduk artık sonra temmuzun sonuna doğru biriyle tanıştım adeta a kişisinin daha düzgün hali gibiydi uzaklaşamadım onunla tanışmadan bi kaç gün önce en son a kişisiyle konuşmuştuk b kişisiyle bi iki hafta arkadaş olduk mutluydum çünkü beni tamamen anlıyordu a kişisinin diğer yarısıymış gibi bilmiyorum kafayı yedim sanırım sonra b kişisiyle sevgili olduk fakat b kişisi ilk aşkını unutamamıştı ve ben sonunda onunda gideceğini bildiğim için görmezden geldim ve eylül ayında ailevi problemleri olduğunu söyledi fakat bahaneydi sadece bana vakti yoktu kısaca bende uzatmadım ayrıldık ve ayrıldıktan sonra ozlemeye basladım yine ama a kisisiyle oldugu gibi depresyona girmedim tabii iki gün sonra a kişisi yazdı arkadaşlıktan devam ediyorduk işte nedense b kişisiyle sevgili olduğum arada hiç konuşmadık bilerek yapılmış bir şey değildi ama isabetli olmuştu ben sonra tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım bi kaç ay hep ikisini de düşünmeye başladım güzel anılar olsun kötü anılar olsun sonra hesaplarımı açtım ama b kişisine yazmadım çünkü ayrıldıktan sonra yazmıştım ve yazdığıma pişman olmuştum bacısı olarak:d a kişisine arkadaş kaldığımız için yazdım hep gidip geliyodum sık sık konuşmuyoduk 2026 ocak ayında çok pişman olduğunu barışmak istediğini vs yazdı baya eskileri açtık ne kadar sevmiş olsam da barışmak istemedim ama engel de olamadım sevgiliyiz tekrar ve ayrıldığımız zaman olan problemleri vs açıkladı benden sakladıkları öğrendim ama benim için hiç önemli olmamıştı söylediği şeyler zamanında söylemediği için bi tarafım kırık ama bi tarafım da vazgeçemedi şu an sevgiliyiz eskisi gibi olduk tekrar mutluyum ama arada b kişisiyle olan anılarım aklıma geliyor normal mi yanlış mı yapıyorum napmalıyım şu an 😓😓

Eski sevgilimle barıştım ama aklıma sürekli b kişisi geliyor, bu duygu karmaşası normal mi?