Çok sevdiğim bi sevgilim varken hala arada eski sevgilimin aklıma gelmesi normal mi?

Gerçekten çok sevdiğim bi sevgilim var benim için her fedakarlığı yapıyor. Bana görmediğim ilgiyi gösteriyor. Ne zaman başım sıkışsa benim yanımda oluyo. Benim için öl desem ölür yaklaşık 4 aydır birlikteyiz. Eski ilişkim ise çok toxicti bana hiç değer vermiyordu beni sahiplenmiyordu ama 2 yıl sürdü iki yılın sonunda ortak kararla ayrıldık. Ayrıldıktan 2 ay sonra yeni ilişkime başladım ama yeni ilişkim başlar başlamaz eski sevgilim sürekli yazıp barışmak istedi onu sürekli reddettim çünkü onla barışmak istemiyorum ama arada hala onunla yaşadığımız eski anılarım geliyor aklıma ve böyle oldukça yeni sevgilimin sevgisini hak etmiyormuşum gibi geliyor. Onu kullanıyormuşum gibi kendimi çok karaktersiz hissediyorum bazen ağlıyorum. Beni bu durum yüzünden bırakmasından korkuyorum. Bazen diyorum belki de anılar aklıma gelmeyene kadar yeni sevgilimden ayrılmalıyım ama kendimi tanıyorum ayrılırsam daha çok üzülürüm çünkü onu seviyorum ama aklıma öbürüyle anılar geldikçe kendimi yeni sevgilime ihanet etmiş gibi hissediyorum ne yapmam gerek benimle paylaşır mısınız?
Çok sevdiğim bi sevgilim varken hala arada eski sevgilimin aklıma gelmesi normal mi?