eski sevgilime karşı bir duygum kalmadı, ayrılalı epey oluyor, herhangi bir his beslemiyorum. ama şu anki sevgilimle ne zaman sorun yaşasam, ilk aklım öncekine gidiyor. önceki böyle değildi ya falan diyorum.
sorun biraz da önceki kızın uysal sessiz sakin bir kız olmasından kaynaklıydı, bana çok aşıktı, her zaman bir orta yolu buluyordu, asla kıskanmıyordum, aklım arkada kalmıyordu, çevresinde pek erkek tanıdıgı da yoktu. yani gerçekten ilişki yaşamak için en ideal kızdı. güzeldi falan da.. elbet kusurları vardı diş teli taktırması gerekiyordu, yüzünde kücük izler vardı ama totalde güzel bir kızdı.
aşık değilim ama çok düzgün olması ve güzel olması her seferinde onu hatırlamamı sağlıyor, çok az sorun yaşardık. biraz mesafelerden ve hayatımızın farklı yerlere evrilmesinden dolayı bitti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Moruk sana bir tavsiye. Eskiyi tamamen bitirmeden yenisine başlama. Hem kıza hem. sana yazık. Sen böyle yaptıkça ihanete meyilli oluyorsun
Abi ben bitirdim zaten kızı hani.. Gerçekten 2 sene oluyor. Kız başka ülkeye taşındı. Nerede ne yapıyor bilmiyorum merak bile etmiyorum. Ama şu anki sevgilim çok zor bir kız. Bir sürü erkek arkadaşı var. Yani trip atıyorum çekemiyor çoğu şeyi. Durmadan kendi istedikleri olsun istiyor falan. Yoruyor yani
Trip atma. Erkek adam trip atmaz. Erkek çevresini istemediğini söyle. Onları tercih ediyorsa da bitir gitsin
ya işte onu da söyleyince kısıtlamak gibi oluyor bilmiyorum ama istemiyorum gerçekten
Gerektiğinde kisitlayacaksin. Bir ilişki yaşıyorsan, bu ilişki senin istediğine göre olmalı. Sevgilisi olan kız senden başka diğer tüm erkeklerle mesafeli olmalı. Olmuyorsa onları yedekte tutuyor demektir. Kız onları arkadaş dost olarak görse de kızın en güçsüz anından faydalanir o gevşekler ama kız anlamaz. Kızlar ne kadar zeki gözükurse gözüksün saftir. Senin istediğin şekilde yaşamıyorsa bu ilişkiyi boş ver yaşama
Aramızda çok yaş farkı var kız daha üniversiteye gidiyor ben çalısıyorum. Gençlik işte geziyoruz tozuyoruz falan da.. Aslında hep yanımda kız 21 yaşında, ben 27 yaşındayım. Hala çocuksu tavırları ve hareketleri var. Dediğinizi çıtlattım ama "sen bana karışamazsın ailem karışmıyor bana güven" falan dedi. Ben de sevdiğim için bir şey diyemedim onu. Ama böyle yaptığında eski sevgilimi hatırlıyorum, "sen istemiyorsan görüşmem" diyordu.
Bu kıskançlık ve karşı cinsle konuşmasını istememenin kısıtlama olmadığını bu saf kizlar anlamıyor maalesef. İşlerine de gelmiyor olabilir. Onlar da diğer erkeklerin ne kadar arkadaşı olsa da ilgisi olduğunun farkında
Kıza tel taktirmasi gerekiyordu iz vardı bla bla diyosun da kardeş sen nasılsın güzel de geç ne diye o olması gerekiyordu bu vardı diyosun iyi ki kız senle olmamış sansliymis
Ya şimdi mükemmeldi falan demek istemedim. herkesin kusuru vardır anlamında demek istedim, karakterinde bir sey bulamadığım için de.. öyle dedim. yoksa gerçekten güzel kızdı
O kızı birakman yanlış olmuş bu zamanda tripsiz sakin kaprissiz kız çok az
Knk naptın sen bu devirde öyle kız bırakılır mı
Abi kız başka ülkeye taşındı yani en doğrusu bitirmekti. Amerikaya gitti doktoraya.. Bir süre devam ettirmeye calıstık ama saat farkı bile çok etkili oldu.
Hmm orada bişe diyemem işte unutmaya çalış o zaman ama evlenseydiniz sende gitseydin Amerika'da yaşasaydınız öyle karaktere sahip birisi kolay kolay bırakılmaz
çok düsündüm abi evlenmeyi, kızın ailesinin durumu da çok iyiydi, işte ama benim öyle değildi, para da birikmisim yoktu hiç ucuz şeyler de değil, bileti geçtim bir sürü şey var oturma izni başvurusu vizesi falan..
bir de orada iş bulmak da zor olacaktı mühendislik falan okusaydım olurdu da hukuk okudum orada işimi yapamazdım
Hastalık bu
ya evet.. ama bilmiyorum neden böyle oldu oluyor hani 2 sene oldu sesini bile hatırlamıyorum