Kız arkadaşım benden ayrıldı ve birkaç gün sonra artık yazma evleneceğim dedi ama ben öyle biri olmadığına eminim. Acaba diyorum?

Güncellemeler
4 ay
Gerçekten o kişilikte biri olduğunu zannetmiyorum. Birbirimizi çok seviyorduk. Aileler tanıştı ve anlaşamadı ikinci kez denedik yine anlaşamadı aileler. Biz iki aya yakın konuşmaya devam ettik. Sonra artık olmuyor imkansız dedi ve beni terketti. Birkaç gün uğraştım olmadı. Bugün tekrar yazmak istedim artık yazma ilerde senin için daha zor olur dedi. Neden diye sorduğumda birkaç aya evleneceğim dedi. Sonra ben ciddi şekilde öğrenmeye çalıştım vazgeçirmek için mi dedin dedim bu sefer evet dedi.
Güncellemeler
4 ay
Ama yine de beş gün olmuşken böyle bir şey söylemesi garibime gitti. Ciddi anlamda kalbime kazık saplanmış gibi hissettim. Ciddi şekilde şüphelendim. Yakında herşeyi değiştircem yazma yanlış olur felan dedi. Çok üzüleceksin falan dedi. Ama nedense ben biraz üsteleyince aldattın mı beni diye sorunca hayır dedi öyle bir şey yok vazgeçirmek mi diye sordum evet dedi. Yemin ederim şu an canım çok yanıyor. Eğer doğruysa öyle bir şey varsa, ölümü bile düşünür oldum.
Kız arkadaşım benden ayrıldı ve birkaç gün sonra artık yazma evleneceğim dedi ama ben öyle biri olmadığına eminim. Acaba diyorum?