Yer yarılsa yinede evlenmem o çocukla çünkü parası olsa bile saf sessiz hemde aşırı sessiz sakin su vur ensesine al lokmasını diyen tiplerden bizim uzak akrabamız olur çocukken annesi bu çocuğun kıyafetlerini verirmiş anneme onun kıyafetlerini giyermisim anlatırdı hep küçüklük zamanlarını hatırlıyorum yıllar sonra bi yerde bi araya geldik beni görmüş 1 kere görmeyle istediğini söylemiş babaanneme halama vs o başka demiş işte terbiyesizce fotoğrafları yok demiş işte açık vs giyinmiyor demiş ama ben istemiyorum hemde hiçbir şekilde ayrıca erkekler o kadar yalancıki bir kez görmeyle aşık olur mu bi insan aşık olduğunu söylemiş bide bizim hayatımız boyunca giremeyeceğimiz yerlerde cafelerde çalışıyor o diyo babam tatillere gidiyor çeşmeye vs diyor bananeki beni ilgilendirmez
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatın boyunca gidemeyeceğin yerde çalışması artı değil ki
Paraları evleri arabaları var ya sözde bizim yok külüstür bi arabamız var Allah'tan o onlara göre +
Evlilik bu kadar basit bir şey değil maalesef, zaten bu kadar dengesiz bir gelir de mutlu olamazsınız. Herkes kendi dengi bir hayatta kendi varlığını daha rahat ortaya koyar
Kendim gibi fakir biriyle evlenip sürünmekte istemiyorum açıkçası özendigim şeyleri alamamak istemiyorum nebiliyim işte hayırlısı yinede
senin tercihin senin hayatın
Bencede hiçbir erkeğe inanmıyorum güvenmiyorum artık 1 kez görmeyle birini böyle istemek sağlıklı değil diye düşünüyorum
Erkolar hep yalan. İçine sinmeyen biriyle evlenme
Bide illaki o olucak ben onu beklicem sonuna kadar diyomus delimi ne ya
Burcunu biliyo musun onun
Bilmiyorum benle arasında 1 ay yasmi ne varmis annesi öyle demişti anasını bile göndermişti çocuk ya eve konuşmaya Allahım
Senin ne burcun 😄
Balık
O da kova koç balık olabilir. Bence dediğin gibi biriyse balık olma ihtimali yüksek
Evet zaten duygusal biriymiş babaannesi ölmüştü cenazesinde çok ağlamış öyle duymuştum
İşte bende kendim gibileriyle yapamıyorum hep zıt burctan sevgililerim oldu bitanesi yengecti sadexe
Ee senin gibi birinden neden bu kadar nefret ettin ki öyleyse 😄
Bilmiyorum çocuğa aşırı kin duydum herkes o kadar baskı yaptıki teyzelerim bile evlen böylesi karşımıza çıkmaz iyi biri bize denk gelmez it kopuk çıkar karşına aldatır kurnaz biri denk gelir bırakır gider yarı yolda diye zaten eski sevgilim böyle biriydi aldattı yalancının teki çıktı terkettim ondan dolayı güvensizligim var o yüzden bu çocuktan nefret ettim işte yok konuş bi en azından seni alıp götürmezler hemen diye diye iste
Yaa senin tercihin. Bir kez görüşsen başına kalmaz herhalde ama içinden gelmiyorsa da boş ver
Ya inan bana öyle olmaz çünkü çocuk beni gördüğünden bir kaç ay sonra benim numaramı bulup mesaj atmış bana aramış konuşmak istiyorum diye düşün
Kabul etsen bırakicak biri değil kısaca
Yavrum derdiniz ne sizin?
Ne gibi
Yani o çocuk şöyleymiş , böylemiş... Ne önemi var ki ?
İstemiyorum demek neden zor?
Çünkü hayırdan anlamayan biri istemediğimi haber ettiğim halde bi kaç ay sonra annesi evimize geldi ikna etmeye çalıştı ona rağmen demiş ben onu beklicem sonuna kadar illa o olucakmis demiş vs en son geçen sene düğün olmuştu kuzenin ordada karşılasmistik gelmiş bana bakiyomus bide köyün gençleri oyuna kaldırmak istemiş kalkmamış ya Allah aşkına böyle pasif biri nasıl eş olurki ya içki icirmeye kalkmışlar 1 kere bunuda erkek kuzenim anlattı her yere kusmus rezil olmuş şakami ya
İçki içince kusan erkek mi olur lan?
Sen ciddi misin?
Evet ilk kez içmiş öyle diyodu
Bilmiyorum belki evlenmemi istemez onlar pek onla arada başka mevzu var atmış olabilirde
İlk kez içen erkeğe erkek demem ben. Bir erkek bir kadına "ilk kez içiyorum" dememeli mk.
O demedi zaten kuzenim anlattı
Ne fark eder ki... İlk kez içen erkek olmamalı diyorum sana.
Napabiirim beni ilgilendirmez ilk kez içmis diye alay edip gülücek halim yok kimseye ben ömrümde hiç içmedim bile 24 yaşındayım İzmir'de yaşıyorum üstelik
İzmir ve 24 yaşındasın demek. Seni tanımak isterdim.
Evet öyle inanmayabilirsin tabi bu senin tercihin ama doğru pek sosyal biri olduğum söylenemez ama içen bi erkeklede sevgili oldum ben aldattı yalan söyledi oynadı benimle az kapılmamistim ona ama çok içen biride iyi değil yani ben bu yönden hep şanssızım daha önce 1 yıllık ciddi ilişkim bu çocuğun tam tersiydi askerden geldi geldikten sonra artık sevmiyomus ayrıldık vs yarı yolda bıraktı oda kısaca işte bende artık kimseye güvenemiyorum kimseye inanmıyorum
Tanımak istiyorum seni. Şu saatten sonra karar senin.
Ben istemiyorum şu an öyle şeylerle uğraşacak hiç Halim yok inan girmem gereken sınav var bi iş sahibi olmam gerek o işlere kapalıyım uzunca bi süre artık beklemiyorum olucagi varsa olur
Hangi sınav istiyorsan yardımcı olurum söz. Ama garip bir kadınsın ve bu durum benim ilgimi çekti.
Artık her şey senin elinde.
yok teşekkür ederim iyi geceler
İyi geceler güzelim. Kendime daima iyi bak.