Çizgi film vardı. Pocahontes. Bilgili, cesur, şevkat dolu, savaşcı bir kadındı. Aşırı aşıktım, aşırı 😃 Sonra zeyna çıktı. Bu seferde zeynacı oldum. Ama o biraz soğuk ve sert bir kadındı. O yüzden ilgi duydum ama çok bağlanamadım. Bu gün olsa yine pocahontes derdim. 😃 Sylvan isimli çizgi filmde prenses diana ya da aşıktım. 🤦♂️ İleride hep onunla evleneceğim derdim 😀 O da güçlü inatçı bağımsız savaşcı hür bir kadındı. 😃 Sonra anladım meğer ben kadının ruhuna aşık oluyormuşum. 😃 Savaşçı, güçlü hür, sevgi ve şevkatide içinde barındıran. 🤷♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
31Görüş
Çizgi film vardı. Pocahontes. Bilgili, cesur, şevkat dolu, savaşcı bir kadındı. Aşırı aşıktım, aşırı 😃 Sonra zeyna çıktı. Bu seferde zeynacı oldum. Ama o biraz soğuk ve sert bir kadındı. O yüzden ilgi duydum ama çok bağlanamadım. Bu gün olsa yine pocahontes derdim. 😃 Sylvan isimli çizgi filmde prenses diana ya da aşıktım. 🤦♂️ İleride hep onunla evleneceğim derdim 😀 O da güçlü inatçı bağımsız savaşcı hür bir kadındı. 😃 Sonra anladım meğer ben kadının ruhuna aşık oluyormuşum. 😃 Savaşçı, güçlü hür, sevgi ve şevkatide içinde barındıran. 🤷♂️
Benim de harry di ama onun da büyümüş halini görünce vazgeçtim🤣🤪
Benimde vazgeçme sebebim oydu
Bütün Tazmanya canavarları böyle guzel mi oluyor
@Benedetto1903 yürümedi maraton koştu
evet öyle oldu
Çok saçma ama Polat Alemdardı ya nejati şaşmaz bile değil
Benim de filmdeki karakterdi gerçekteki değil
Olabilir ☺️
Yoktu ama kızımı sana vereceğim diyerek istediğini yaptırmaya çalışan teyzeler vardı sjsjsld
Hermony benim niyese küçükken seviyordum misdi daha da çekici olmuş
Küçükken fatih sultan mehmetle evlenmek isterdim ne günlerdi be :D
Olm bu sorular cidden önüme tam istmediğim zamanda çıkıyo djdjxzmz gerçi istediğim kişi yinede istemezdide yapamazdım , var-dığ
Yok ya hiç olmadı ama bir arkadaşım vardı vefat etti geceleri camı açık bırakıyorum Edward Cullen gelir belki diye derdi 🙈
Dondurmayı çok sevdiğim için dondurmacıyla evlenmek istiyordum
Supermannn😅 🦸🏻♂️
Evlenmek hala hayalim değil. Hiç böyle bir hayal kurmadım
Eş adayı olarak cuk oturan bir insan vardı olmadı...
Ama yine diyorum tam bir eş 🙂
Arda kural vardı yaa ama tabii çocukluk aşkı sarışın sevmiyorum şu anda 😂
Büyüyünce evleneceğim dediğim biri olmadı. Çocukluk aşkımın bile olduğunu hatırlamıyorum.
Yoktu ama beni oğluşuna almak isteyen çok anne vardı. Hala var👀
Hepp Tarkanla evlenmeyi hayal ederdim🤣 Neden bilmiyorum amma çoçukluk işte
büyüyünce evleneceğim dediğim biri olmadı. Çocukken birinin sevmedim zaten ben kendi kendime yeterim dedik...
Hiç sevgilim olmadı ki
Buradaki cevaplar zaten hayali yani ben Harry Potter sevgilisi değilim
Hayalimde olur anca zaten gerçek hayatta mümkün olmaz
‘Sevgilimin olması’
Olur olur üzme kendini
Avutma beni
Komşu oğlu vardı dfkktr
Ne olur gibi duranı
Anlamadım
Benimki de Harmony 😅😅
Ron kimin acaba
Ron ya da Neville'yi birini bulur kendine :))