Eski kız arkadaşımı çok seviyordum. Kendisiyle 10 yıla yakın bir birlikteliğimiz oldu. On yılın sonunda nişan yapacakken anlaşamıycağımızı anlayıp ayrılmak istedim. Ve bir yıl içerisinde ailemin de uygun gördüğü sessiz sakin efendi biriyle evlenme kararı aldım yaklaşık dört aydır evliyim. Eşim güzel değil aşkla evlenmedim zamanla sevdim ancak eski kız arkadaşıma duyduğum sevgi gibi değildi. Eski kız arkadaşım çok güzel çok alımlı bir kız. Ancak kıskançlık aile arası anlaşmazlık kabul ediyorum benim annem ablamda tehlikeli insanlardır ama benim hatrıma susmadı dayanmadı. 10 yıl boyunca beni bekledi çok sevdi çok kavga ettik ama hep sevdik hep aşkla tutkuyla. Şimdi ben eşimin tanıdığı olan birinin evini tuttum ev eski kız arkadaşımın evinş görüyor karşı karşıya eski kız arkadaşım en son mesajında dilerim hiç mutlu olmazsın o evlilik sana zulm olur inşallah dedi çok kötü günler geçirdi biliyorum ama ondan sonumız yok diye ayrıldım aşkımı kalbime gömdüm vicdanımda kalbimde hep o var. Bedduası tutar mı? Evliliğimi etkiler mi? ( sayfa onaylamadığı için yazamadım ancak aramızda beraberlik oldu onu öylece bıraktım😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirliktelik vs olmadı bende ama bende bekledim 9.5 sene. Uzaktı görüşemezdik. Ailesi beni bir kere bile görmeden istemedi. Ayrılmamak için her gece yalvardı ayrılamadım. Sonra bir gün yine artık evlenmeyeceksen bırak diye kavga ettim. 1 hafta sonra ailesinin istediği kızla evlendi. Aynı durum ama biraz farklı. Biz çok fakir olduğu için pek görüşemedik gelemedi. 2 kez buluştuk ama telefonda 5 dk mız ayrı geçmedi mesaj arama vs. Deli gibi seviyorduk. Yıllarım gitti diye ağladım. O gitti diye değil yalan yok. Artık umursamıyorum ama arada aklıma geliyor. Onun çocuğu bile olmuştur belkide, ben hala bekarım. Mutlu olsun ya da olmasın hiç umurumda değil işin tuhafı. Bazen acaba aşık değil miydim bile diyorum. Zamanla oda unutmuştur ve bedduasını geri almıştır bence. Çünki bir zaman sonra yabancı oluyor insana canından çok sevdiği bile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İyi oldu kardeş bazen uzun aşk da biter çok gordum oluyorum askinda diyeni anlasamayip biteni senin durumuna yakında benim ki ben sevdim öptüm kokladım yakinlastim bı nevi iciceydik aynı evdede yaşadık evliliğe atim ederkene tsrtisma kavga lari düşündüm ailem pozitifdi huzur güzelliğe değişmem hergun tartışma yedi beni deli etti ilk ben bozdum yalan yok ağladı üzüldü ama asla olmucak hep kavga hep kavga trip küsluk engel yine konuşma olacağı yok iyice siyirmaya başladı paranoyaklasti bı gün oturdum içiyorum lan dedim bu kız bana hiç iyi oluyor 7 senedir benim ama hiç olmuyor bı kizla tanistim güzel değil ama huzur veriyor bana abi içim rahat ya valla benim düğünü basaydi burnunu kırarım o fındık burnunu huzuru buldum abi huzuru la boş ver sil geç kafan rahat olsun ya güzellik diyoz hepimiz en sonda yaslancaz ya geç gitsin ya ağa huzue hepsinden bin kat iyi ya sadık sessiz efendi ilk defa rahat kafam yok ailesi yok kendi dertdi süttür et
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde sorunun %70 bendim onu delirten psikolojisini bozanda ben oldum
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan, başkalarına karşı adil ve saygılı olmaktır. Eğer bir ilişkiyi sonlandırmak zorunda kaldıysanız ve bu durum başka bir kişiyi üzdüyse, bu kişiyle konuşmak ve durumu açıklamak genellikle en iyi yaklaşımdır. Bu, her iki tarafın da durumu anlamasına ve kabullenmesine yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Her şey tamam ama evini gören bir ev tutup onun gözüne sokarak her şeyi yaşamak olmamış. Kendiniz yeni bir aile kurup mutlu olurken onun sizi izleyip mutsuz olmasını istemişsiniz. Ahı da tutar mı tutar. Yine de sizin tüm bunları bırakıp eşinize ve yeni hayatınıza odaklanmanız gerekir. Olan olmuş biten bitmiş sonuçta. Şu saatten sonra bir şey değişmez. Herkes için hayat devam ediyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
5Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151b cevap paylaştı.
u +1 yılTutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz kurtulmus. Boyle durumlarda erkegi bilmem ama kiz gercekten ilk basta üzülse de sonra daha iyi oluyor her sey. Hatta uzun iliskiden cikip iyi ki bitmis, iyi ki evlenmemisiz diyeni bile biliyorum. Ve bu tarz kizlar sonradan daha iyi erkeklerle evleniyorlar her anlamda. Kariyer olarak, statu olarak, tip olarak vs. Artik bu noktada kizlar hem mantik hemde duygusal dusunmeye basliyor cunku. Sevdi, asik oldu ama hicbir halt olmadi, degmedi. Bunun yerine kendisini her anlamda rahat yasatacak ama ayni zamanda yine duygulari da olan erkeklerle beraber olup evleniyorlar.
Uzun iliskiden cikip baska erkekle evlenen kiz arkadaslarim var. Ve gordugum kadariyla mutlular. Her konuda evliliklerinde tatmin oluyorlar. Bazi insanlar gercekten insana buyuk ders oluyor. O aldigin derslerle ayni hatalari yapmamaya calisiyorsun. Sen bu kiz icin buyuk bir ders oldun. Bundan sonraki hayatindaki kisiyi daha temkinli, daha kendine uygun, bu kadar sure beklemeyecek, daha mantikli sekilde seçecek senin sayende. Ve burada kazanan da o kiz olacak.
Simdi uzelse de iyi ki olmamista diyecek. Sonucta kimse bulunmaz hint kumasi da degil. Senden daha iyileri hep vardi hala var. O seni secmisti ama kiymet bilmedin. Simdi senden daha iyisini bulabilecek durumda. Onu daha mutlu edecek, daha el ustunde tutacak, daha iyi bir erkek elbet bulacak ve senin actigin yaralari o erkek bir guzel saracak ve bu nokta da o kiz o erkege hayran olacak... bu isler boyle yürüyor.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin tamam kardes sen evlenme. Sen de yasadiysan temiz kiz bekleme. Her malin da bir alicisi vardir bunu da unutma. Her kiz iliski yasayacak diye bir sey yok iliskilerde. Kiza gelince namusu cok dusunuyorsunuz ama keske erkekler icinde namusu bu kadar düşünseniz. Hicbir ayette erkek yapar yazmıyor cunku hatta bu konuda ilk inen ayette erkeklere. Gozlerinize sahip cikin diye. Kadinin tesetturunden once siz erkeklere uyari verilmis ama her seyi ucundan, istediginiz sekilde algiliyor ve yasiyorsunuz.
Ayrica tum bu baskilariniz sadece turk kizina özgü. Senin gibi dusunup kadin ukraynali falan olunca ahlak, bekaret hicbir sey dusunmeyip nikah kiyan turk erkegi gordum. Turk kizina gelince namus. Ama yabanci kadin olunca kim bilir kac tane erkekle yatti, belki para icin bile yapti ama konu yabanci hatun olunca ne. ahlak, ne bekaret ne de onceki ilsikileri onemli oluyor. Bu kadinin cocugu da arkadaslari tarafindan annesi ukraynali oldugu icin annesine baska seyler de dendi. Artik cocuk surekli okul değiştiriyordu, kavga cikariyordu anneme boyle dediler diye. Keske su namus ve ahlak kavramini turk erkekleri olacak kendinize de sart kosabilseniz. Gidip pis esc ile beraber olup adina da milli diyorsunuz. Her acidan zihniyetiniz ve düşünceleriniz o kadar igrenc ki. Allah bildigi gibi yapsin sizi ve bir seyler yasamis erkegi de temiz kiza layik gormesin Rabbim. Iyi gunler. Daha da sizin gibi zihniyete cevap verip seviyemi düşüremem. Yorumunuzu dahi okumam.- +1 yıl
çünkü namus kavramını sadece kadınlara yüklediğiniz için olabilir mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde bu kafada malın teki 2 senelik iliskimizi bos yere bitirdi okadar hayal kurdurup bogazimda birakti heveslerimin hepsini ailesiyle daha tanismadan kafasinda kurdu anlasamazsiniz diye bizden olmaz diye iliskiyi guzelce ilerletip kadin benimle tanismak isteyince bitirdi oysa biliyorlardı beni dilerimki inşallah kızın ahı tutar adamliktan nasibini almamis insana az bile bu yapılanlar insanlara yaptığınız bu ayıp karşınıza cikmaz bi b. k olmaz saniyosunux ama oyle bir oluyorki inşallah ahı tutar
47 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşırı iğrenç bir uslup...
Cevap sahibi+1 yılSenin ben kafani skm b. k beyinli seni skndn yukari akli cikmayan herifsin iste derdiniz basiniz o
Cevap sahibi+1 yılYa sen ne ezik bir adamsin ozel hayatimi sana burada niye aciklamak zorunda kalayim o. Evladi ne eziksin ya hayret bi sey defol git hadi erkek degilmisin faxla bi dusunce beklemek hata sizden zaten ergen
+1 yılevliliğimi etkiler mi demiş bir de hıyar herif seninki gerçek evlilik bile değil ailenin uygun gördüğü biriyle ortak alanı paylaşıyorsun sadece ev arkadaşı gibi aşk yok sevgi yok karın sana güzel bile gelmiyor, karının ne suçu vardı? ve emin ol etkiler. hem korkak hem yüzsüz, eski sevgilinin evine bakan ev tutman. zamanında göze alamamışsın şimdi de gözünü almıyorsun. zibidi seni.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de zamanında terk etmiştim erkek arkadaşımı. hayatım da olduğu sürede ondan başka hiçbir şeyle ilgilenmeme rağmen şizofrence davrandığı için artık huzur istiyorum diyip ayrıldı ve uzun bir ilişkiydi. şimdi iyi ki diyorum iyi ki çıkarmışım bi ann bile pişman olmadım içim çok rahattı bu ilişkinin katıli oydu çok ikna etmeye çalıştı ama kafada bi yemiştim. aama tabi gidip başka biriylede evlenmedim birini hayatıma almam 6 ay kadar sürmştü o da buna istinaden gitti evlendi. bir garezim yok tabi beni de hiç ilgilendirmezdi ama evliyken bile bana ulaştı gözümde beş kuruş etmiyor artk o kızın yerinde ben de olabilirdim senin eski kız arkadaşınında umarım gözü açılır ve o da sükreder bigün bittiğine darısı tüm kızçlerimin başına
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe çeşit bir insansın ya yani sana yazacak kelime bulamıyorum şu an. Karaktersizliğin en temsili halisin diyebilirim. O kızın ahı da tutar umarım. Yazık
22 Yorumla- +1 yıl
Eğer evlenseydik sonumuz yoktu kavga kavga kavga sürekli mutlu olamayız sonumuz yok diye bende kendi aşkımı feda ettim
- +1 yıl
10 yıl vardı son 2 gün aklına düştü herhalde. O kadar ümit verip hem hayati itibarini hem de güvenini zedeledin o kızın. Şimdi gitse başka biriyle evlense utanmadan kıskanma hakkıda bulursun kendinde
+1 yılBeddua sı tutar tutmaz , ama sen eşinle şimdi bile mutsuzken bu durumunu diğer kadına yüklemen çok manasız, kendinde ara bence suçunu , bir kadındı incittiğin 2 olacak
13 Yorumla- +1 yıl
Eski kız arkadaşıma yüklemiyorum, aşık olarak evlenmedim zaten ama o çok üzülüyormuş çok ağlıyormuş herkes onun yerinde olsam seni düğünü basardım diyor ama o hiç sesini çıkarmadı kabul etti durumu bende buna çok üzülüyorum içi acıyor üzülüyor diye bende çok üzülüyorım
- +1 yıl
Sonuçta üzüleceğini biliyordun evlenerek, düğünü niye bassın ki , gurur diye bir şey var
- +1 yıl
O kadar delice seviyordu beni ve bende biraz iftira gibi suç atmak gibi bişeyler yaptım ona o yüzden herkes o kızın yerinde olsaydım seni işyerinde basardım dedi. Ben çok sevip çok hata yaptım şimdi onun hakkı vicdanıma dokunuyor
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTabi tutacak sen ne sanıyodun? gez dolaş umut ver sonra defol git, gelmiş bide buraya sormuş. Nefret ediyorum ya sizin gibilerinden
30 Yorumla Madem eski kız arkadaşınız bu kadar hala aklınızda ve kalbinizde niye evlenerek. baska. birine kötülük. yapiyorsunuz. Sizin gibi insanları. hicbir zaman anlamadım anlayamacagim. bence senin gibi kişiler kimseyi sevmez kendinden. Başka ne halt yiyosaniz yeyin bıktım hepinizden kötü insanlar
10 Yorumla
+1 yılKızla birlikte olmuş 10 yılını heba etmissin sana güvenmiş beklemiş umutla. Çok üzüldüm kız için çok. Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse
127 Yorumla- +1 yıl
Eğer evlenseydik sonumuz yoktu kavga kavga kavga sürekli mutlu olamayız sonumuz yok diye bende kendi aşkımı feda ettim
- +1 yıl
10. Yıla kadar ne durdurdu? Sen evlenmissin erkek adamsin ama o? Bi kızın kadinligini elinden almaya çalışıp bunları yapamazsin 10 yılı gitmiş en büyük ah budur
- +1 yıl
Afedersiniz sürtünme yoluyla ilişki sırasında yanlışlıkla bozuldu ama sonrasında tabi bende ona güven verip birlikte olalım devamı gelsin dedim çok üzülüp çok ağladığını duydum aslında benim gibi 10000” tane bulur çok alımlı çok güzel bir kız
- +1 yıl
Milyonlarca insan bulunur ama tek Bi kişiye yenik olursun, o da imkansız olur. Duygusuz olupta başkasını hayatına alamazsın çünkü gerçek sevgi budur. Biz kızlar öyle erkekler gibi düşünemeyiz yazık etmişsin çok yazık
- +1 yıl
Onu deli gibi kıskanır kısıtlarken eşimi kısıtlamıyorum hiç bikini giyiyor açık giyiyor eski kız arkadaşım kısa kol önü açık giyse delirirdim
- +1 yıl
Sizce neden olabilir eşimi seviyorum
- +1 yıl
Ne hissediyosunuz şimdiki eşiniz de onda aşkı nasitanimlarsiniz
- +1 yıl
Güvenmiş beklemiş dedim zina için demedim ( : 10 yıl ne demek biliyo musun sen
- +1 yıl
Bu işi kız tek yapmamış erkekte ortak. Kıza gelince namussuz erkeğe gelince 10 yıl sonra git başkası
- +1 yıl
Güvenmek seksle olmaz tek. İnsan kalpten bağlanır ki 10 yıl sürmüş seks icindegil mis iliski.
- +1 yıl
Kıza kalsa olurdu. Erkekler için bunların önemi yok kadın için namus. Kötü olmuş tabi ama sadece 10 yıl o kadinincektigi aciask
- +1 yıl
Evet bende biliyorum üzülüyorum kadınlar için. En büyük etken sevgisizlik bağlanmak oluyor erkeğe karsidakini es goruyolar sonsuz goruyolar ama erkekler göze aliyo birakmayi
- +1 yıl
Evet kız Bi ömür o kafadan atamaz o kalpten atamaz yerini dolduramaz ama erkekler yerine başkasını bulur
- +1 yıl
Zekilik değil kadınları kullanmak onursuzluk
- +1 yıl
Haklısınız erkeklere güvenmek kadınların yaptığı tek hata, tek yenilgi.
- +1 yıl
Bazen diyorum ki keşke erkekler kadar duygusuz olunabilse
- +1 yıl
Yahu kardeşim güvenmiyorlar güvenmiyorlar Bu güven meselesi kadınların söylediği en büyük yalandır kadın bekaretini kaybedene kadar aşk Öncelikle düşünür evlilik ikinci plandadır ve bekaretini kaybettikten sonra da evlilik odaklı düşünür Aşk ikinci plandadır başta evlilik odaklı düşünseydi 10 yılını vermez bir sene 2 sene sabrederdi baktı gördü evlenemiyor bırakırdı şimdi sikilip atıldığıyla kaldı bile bile lades dedi bu kadar net
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKızın hayatını ve umutlarını çalmışsın. O kadar sevseydin çoktan evlenirdin zaten. Resmen oynamışsın. Aileni hiç bahane etme.
20 Yorumla
+1 yılEvlisin artık.. ana odaklan. şimdiki eşinle mutlu olmaya bak.. ikinci bir kadının daha kanına girme. kavga edilen ilişkiler zaten sağlıklı değil.. hayırlısı böyleymiş ikiniz içinde..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. İyi halt etmişsin! Şimdi aldığın ahı tepe tepe kullan!!!
00 Yorumla
+1 yılİnşallah bedduası tutar kul unutur Allah unutmaz
00 YorumlaOha 10 sene niye beklediniz en başta işi ciddiye bindirseydiniz olmayacağını erkenden anlardınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 sene ne ya, bu evlilik bitişi. Yenisi de bunu bilmeden seni aldı değil mi yamandin ona bu Ahlar değil hesap gününde haklar seni kurtarmaz
10 YorumlaSürekli seninle kavga eden, hayat enerjini bitiren biriyle evlenmektense anlaşabildiğin biriyle evlenmek daha mantıklı bence en doğrusunu yapmışsın.
11 Yorumla- +1 yıl
Genelde %70 sorun bendim 😔
+1 yılAhı tutar elbet yazık kıza
11 Yorumla- +1 yıl
Çatır çatır tutar hemde. Geçmiş olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye bıraktın
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılUmarım tutar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse yaşattığını yaşamadan ölmez
10 Yorumla
+1 yılTutar
11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah tutar karşim
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik gibi geldi bana
00 Yorumlabeter olursun umarım
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTutar mı tutar
00 Yorumla
+1 yılHayirlisi
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı