Dingillik değil mi bu?
Nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamadım ki mal mal insanlar türedi her yerden
Dingillik değil mi bu?
Nasıl bir devirde yaşıyoruz anlamadım ki mal mal insanlar türedi her yerden
Başka birşrydir o neyin varsa alır seni abone eder bir uçyetlete dolandırılmaya müsait olursun e devlet giderse. Sen e devlette bekar olduğuna dair kısmın fotoğrafını çek yolla ama bir şartla yolla. O sana e devletini verirse 😅
yok ben bu kızı sallarım bu çok büyük mallık bununla ilişki falan olmaz
Mallık drğil hayır yanlış düşünüyorsun
Sende doktor raporu iste sağlammısın değilmisin bakacam ona göre ilişkiye başlıcam de. Hadi bu kaba oldu o zaman tamam ama sende e devlet şifreni ver bende senin evli olup olmadığına bakmalıyım de.
harbiden ha doktor raporu isteyeyim
Cevap
2Cevap
Kullanıcı adı şifre olarak istiyorsa ben olsam vermezdim. Buluşalım yanında açayım bakarsın derdim. Sormakta haklı bu arada. Dediğin gibi devir çok kötü. Eşini aldatmayan az insan var. O yüzden böyle sorular artık doğal.
Hiçte doğal değil sende bunu doğal algılama böylesi geldiği gibi ege denizine yüzmeye yolla geldikleri gibi gitsinler
Umarım başına gelmez ama sevgilisi evli çıkan çok kişi var. Karşı tarafı biraz araştırmazsan ve safsan kandırılabiliyorsun. Bazıları çok iyi rol yapıyor
Yalnız haklı. Kaç tane insan var biliyor musun sonradan evli çıkan kadın erkek farketmeksizin. Ben haksız bulmuyorum ya. Sen böyle amaçlar gütmediğin için belkide sana saçma gelmiş olabilir de dışarısı kurtlar sofrası.
Ya siz kafayı sıyırmışsınız bu kafada ki bir kızla da olmaz sallıyorum ben bunu iyi sanıp konuştuğum herkesin kafadan gidik olması da ayrı bir tez konusu
Aynen biz kafayı sıyırdık evet.
Evli değilim kanitliyim dersin sende kanitla ama ayni sekilde dersin sifre felan vermene gerek yok ekran goruntusu at yeter evliler de bekariz deyip konusup zaman calabiliyo ondan dolayi temkinli yaklasiyodur misal bende birinde bi tehlike sezinledim hic sabikan olmadigina dair bi ekran görüntüsü atsana diyom ben attım e dev sifremi hatirlamiyom diyo atmiyo sonradan neler neler anlatti konuştukça resmen zaman kaybı
Güvenmek istemiş yanlış bişey yapmamis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?