Hiçbir kadına el sürmemiş, sevgililerinin sadece elini tutmuş biri olarak sadece şunu söylerim.
"Pişman değilsen zevk almışsındır. O zevki yaşarken nasıl ki daha sonra evlilik düşüneceğin ve kendini sevdirecegin erkeğin duygu ve düşünceleri ne olacak diye dusunmediysen, bende ne halt edeceğini düşünmem öylece sırtımı döner giderim" derim.
Şahsi kanaatim, erkek ya da kadın, nikah dışında cinsel ilişki yaşamış ise geçmişinde bile olsa gelecekteki eşini peşinen aldatmıştır.
Dul olmak ayrı birşey, nikahsız, nefsine sahip çıkamayıp zina farklı birşey.
Geçmişte yapan yine yapar diye birşey yok, tabi pişman olmuş ise. Çünkü pişmanlık erdemdir. Pişman değilse zaten onun ruhu fahişedir, hayır gelmez...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenirim neden evlenmiyeyim
Onemli olan sevdiğim kadındır
Bekaret değildir
O Onun hayatı
Insan sevdıgı ınsanı olguğu gibi kabul eder55 Yorumla
Soran+1 yılMantikli
- +1 yıl
Sev kadınını erkegını sev
değer ver
mutlu ol
Soran+1 yılÇok hassas bir insansınız teşekkürler ne kadar saygılısınız
- +1 yıl
Hayatı goz onune aldığında, bu sadece nokta kadar bir sorun
Kadınım beni mutlu etsin
Baska ne isterim ki
Soran+1 yılOlgun düşünüyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileri bakir olmadığı halde bakire ararlar kendilerine yediremezler bakire olmayan biriyle evlenmeyi çünkü onlar sözde namuslular!
32 Yorumla
Soran+1 yılErkekler gerçek o*
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılİnsan bence ondan önce bir başkasına sevgiyle baktığı için bile pişman olmalı, olabilmesi. Keşke sana baktığım gibi başkasına bakmasaydım diyebilmeli kendisine içinden... Bu bir suçun vicdan azabı olarak değil, gerçekten bu sevgiyi onun hak ettiğini, ama artık adı sanı olmayan olur olmaz insanlara da öyle bakmış olmanın verdiği iç burukluğu olmalı...
Bir başkasına ona baktığın gibi baktığın, elini tuttuğun, aşkım dediğin anları hatırlayınca bunu düşünmek istememektir. Pişmanlık duymaktır evet. Ama bir yanlış yaptığı için değil. Bu söylediklerimi yüreğine dert ettiği için...
Sense başkasıyla cinsel ilişkiye girdiğim için bile pişman değilim diyorsun. Seni bir başkasına "Seni seviyorum" derken bile hayal ederken, başkasına sevgiyle bakarken, o eski zamanın fotoğraf karelerini düşündükçe yüreğine kayalar oturan adama ne ağır fotoğraf kareleri veriyorsun... Yok hayır... Bence bu hiç hassas bir davranış değil.12 Yorumla
Soran+1 yılPişman olacaksan neden yaptın sorusunu duymak istemediğmden bence pişman değilim demek daha mantıklı
- +1 yıl
Pişmanım dediğinde sana onu diyecek adamla da senin bağın kalmamalı o halde. Bence senin samimiyetine inanan ve seni seven birisi sen pişmanım dediğinde bunu kabul eder.
Benim için çok değerli olması lazım her şeyden önce geçmişini silmeli ve birdaha anmamalı ve güven eksikliği yaşatmamalı neden düşünülmesin ki...
Yoksa eline başka el değmemiş birinin evlendikten sonra ahlaksızlaşmayacağı nerden malum içinde olsun sadık olsun bana yeter40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılPisman olsada olmasada boyle biriyle evlenmeyi dusunen benim gozumde adam degildir. Pisman olmadiim diyen bir kizla evlenen adam boynuzlanmayi goze almis bir adamdir pardon madamdir. Pisman olmadigini soyleyen bir kiz bunu her daim kullanir, kullanmasa da pismanlik hissetmedigi kisiyle her daim hazirdir beraber olmaya. Ben bunu kabul eden bir erkeke simdi kalkip nasil adam diyim olsa olsa madam olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu ne saçmalık ya daha önce başkasıyla beraber olmuş biri hayatı boyunca herkesn altına yatcakmı diye bakıyosunuz o zaman evli olan kadınlar nasıl olsa açık herkesle yatar boşanınca miğdemi bulandırma defol git ya madamda sensin ayrıca embesil
- +1 yıl
Helal olan ile harami birbirine karistirma. Edep ve edepsizligi birbiriyle bir tutma. Kimin embesil oldugunu ben goruyorum. Bunlari yapan bir kisinin neresine guvenebilrisin. Evlenmeden nefsine yenik dusen birisinin, ve bundan pismanlik duymayan birinin senden somra durulacagina nasil inanilabilirsin. Bir iliski guven uzerine bina edilir. Bunlari bile bile bir ilisai kuruluyorsa ya o adam cok genistir, ya da cok genistir. Bu kadar genis insan da bana gore erkek olabilir erkekligin adini kirletebilir ama adam olamamistir.. Sadece ben degil toplumda bunu bu sekilde yadirgar. Madem bunu sacmalik olarak goruyorsun bunu sadece apartmanindaki komsularina soyle bak bakalim kiminki sacmalik gorursun.
Soran+1 yılBen milletin bakış açısına göremi yaşıyorum apartmandaki insanlara söyleyecekmişim ne söyliycem banane ne düşürse düşünsün ayrıca bu kadar dürüst olan bir insan dürüst olmasaydı bu konudada olmazdı bide böyle düşün ok.
Evet çünkü sevmiş olmuş beni benim onu tanıdığıdan sonrası ilgilendirir. Bunu söyleyebilecek kadar cesaretli biri ise benim onunla mutlu olabileceğim biridir. Ama benle birlikte iken olmuşsa onu afetmem ve terk ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bunu dürüstçe itiraf eden kızın sizi aldatması ne alaka ya resmen o*rospu gözü ile bakıyosunuz
+1 yılSeviyorsam güveniyorsam inanıyorsam. Hiçbir engel olmaz
20 YorumlaOnunla pişman olmayan kimse ile pişman olmaz eğer onunla evlenilirse boynuzlari eşikten içeri sığmaz. ... adam hem ole kadını alacak hemde cilaciya bir dünya para verecek parlatmasi için 😃😃😃😃
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüven sıfır
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet evlenirim...
Pişmanlık bitliktelikten çok daha büyük bir yaradır insan benliğinde, biraz empati yapıp karşıdaki insan yerine koymak lazım kendini...00 Yorumla
+1 yılİstediğim karakterdeyse gvenirsem ve pişmansa problem olmaz, gibi geliyor ama büyük konuşmıycam neyse
00 Yorumla
+1 yılpişman değilsen git onla evlen derim şahsen demişliğimde var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmis bitmiş şu an sevmiyo
- +1 yıl
ama vermiiiş? bu kadar kolaymıydı geçiceksiniz o işleri eğer evlenmeden garaj kapısını açarsanız orası otopark olur kimin park ettiğini takip bile edemezsiniz :)
+1 yılHata olarak kabul ediyorsa ve bir kereye mahsus olmuşsa, o günden sonra kendini korumuşsa olur.
Aksi taktirde kim dokunduysa sana ona git derim11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kabul ediyor fakat isteyerek yapmış bunuda itiraf ediyor
+1 yılhayır ve asla düşünmem. zamanında da geri çevirdim zaten...
12 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
- +1 yıl
olabilir...
Asla eger pişman deilse demekki hala onu seviyo diye dusunurum net.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alâka ayrilmis bitmiş
İsterse Pişmanlıkta Ölsün, Biriyle Birlikte Olan Kızla Ne İşim Olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılO bambaşka
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. sonucta hıc bır erkek bir kızla ilişkiye girince pişman oldum demez.. bayanında demesi dememesi önmli olmamalı hanımefndii
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılBu ülkede zaten kimse kendini sorgulamaz sadece etrafı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevdim sevgilim oldu öpüşmedim dahi ben bakirsem bakire isterim hem bence öyle bir kız şerefsizdir.
18 Yorumla
Soran+1 yılOps okey bakirsen sana lafımız asla olamaz
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ya bence aşk cinsellik değildir böyle yapmayın sizde :/
Soran+1 yılCinsellik düşkünü değiliz erkekler kadar değil en azından biz sadece cinsel anlamla beraber olmuyor önce duygularımız geliyor ama erkekler sadece cinsellik
Cevap sahibi+1 yılYa bırak allahını seversen ben kendi adıma konuşcam cinsel olarak kullansaydm terk edilmezdim bunu yaşıyacagn kadn hak etmeli siz kadnlarda bu yok birinden hoslann biraz piclik yapsn direk hobaaa ondasnz sonra sevdim kullandı kandrmayn kendinizi
Soran+1 yılSevdim kullandı mı dedim ben yaptım pişman değilim diyorum hastamısınız ya siz
Cevap sahibi+1 yılSeninki ayrı bir yüzsüzlük hasta olan sensin :p
Soran+1 yılpişman değiimmm okey mal
Cevap sahibi+1 yılKasar.
+1 yılPişman. Olsada olmasada olmaz Başkasının tadıyla gelmesin. Uzak dursun
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin farklı
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Eğlenilecek evlenilecek diye sınıflandırılmıştı galiba az önce sitede. Bunun klasmanı eğlenileceğe giriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekleri sınıflandırmak lazım asıl
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılNeyse fazla birşey yazmak istemiyorum cahillik işte seni kabul edene Allah yardımcı olsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle kaşarla evlenilmez evlenmeden başkasına veren evlenincede gider verir.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevlenirim diyenlerde gösteriş peşinde kız başkasının ya da başkalarının altına girmiş inlemiş inlemiş zevkten dört köşe olmuş çıkacak karşınıza ben sevdim verdim pişman değilim diyecek sizde o kızı kabul edeceksiniz kimse verdiysen git onunla evlen kimse 2. el bir kıza düğün masrafı yapmaz kızı yapanla aynı dünyada yaşamayı kabul etmez tabiki adam gibi adamsa bir gün eskiden yapan adam la karşılacımam kıza tip tip sıratacak bende 2 sini öldürmeyecem.
Soran+1 yılSen ondan daha kaşarsın
Cevap sahibi+1 yılEğer bu kız sensen git kimin altına girip pişman olmadıysan onunla evlen tamammı yemişim senin kaşarını
Erkeklerle tokalaşan kıza ön yargıyla bakıyorum bırak söylediğini yapmayı.
414 Yorumla- +1 yıl
@Sene77 Ulan hepiniz avrupa ozentisisiniz başkası gelcek senin hatunu düdükliycek sende batiliyim avrupaim diyip sevinicen ölemi? Soruda pişman olmamisim diyor bir olaydan pişman olmayan o olayı tekrarlar. Hadi sole bana misal ilişkiye girdiğim insanı kalktın sen kendine karı yaptın sonrada karşısına tekrar ben çıktım ne yapıcan? Buyur kardes avrat senindir diyip bana peşkeş mi cekicen?
Soran+1 yılYahu siz ne biçim insansınız kendi karınıZ tokalaşmasin elalemin karisina ne diye sinirleniyorsunuz
- +1 yıl
Bahane kardeşim el alemin kızından karısından? Boş boş konuşuyorsunuz. Herkes kendinden sorumlu. Ben um on yargılı düşünüyorum diye kalkıp birşey yaptigim mi var herhangi bir kimseye? Kim ne yaparsa yapsın. İsteyen gitsin kocasının yanında başkasına sarilsin. Onemli olan benim sorumlu olduklarimdir.
Soran+1 yılEee erkekle tokalaşan kıza neden ön yargıyla bakıyorsun git karın yaparsa ona ön yargıyla bak.
Soran+1 yılSenin gibi biri zaten ilgimi çekmez merak etme
Soran+1 yıltamam canım by by ay şimdi canım dedim bunada tepki gösterirsin geniş olmuşumdur şimdi neyseee
Pişman olsa da evlenmem..
10 Yorumla
+1 yılo pişmanlığı duymuyorsa olmaz asla kabul etmem..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
pişman değilse bir gün bendende vazgeçebilir diye düşünürüm ve güvenemem ona..
Beni gerçekten seviyorsa evet.
00 YorumlaBüyük konuşmak istemem ama evlenmem.
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuştun bilee.
Soran+1 yılHe yani pişman olsa evlencen
Soran+1 yılE peki pişmanım diyen kıza s/ktir l*n pişmansan niye yaptın diyen bir erkek hakkında düşüncen ne
- +1 yıl
Bir işi yapmadan önce o işin sıcaklığıyla pişman olacağını kestiremeyebilirsin. Buna da tecrübesizlik denir. Bir işi yaptıktan sonra bunların farkında olup cahilliğinin ve nefsinin kurbanı olduğunun farkında olarak tövbe edersen İNŞALLAH ALLAH kabul eder ve ALLAH kabul etmişse kuluna laf düşmez. Yani toplayacak olursak bir işten sıcağı sıcağına pişman olacağını anlayamayabilirsin bu çok doğal ama yaptıktan sonra bir şeyler içinde yara açmış tövbe etmene pişman olmana vesile olmuşsa işte sen doğru insansındır ve bir daha da bu işlere bulaşmazsın. Anlatabildim mi?
+1 yılKızlar pişman olacakları şeyi yapmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılEee sonuç?
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsla evlenmem namussuz biriyle
022 Yorumla
Soran+1 yılsen çok namuslusun değilmi kaç kişiyle yattın
- +1 yıl
Hiç kimseyle benim sevgilim bile olmadı daha ilkim ve sonum diyeceğim birini bulamadim muhtemelen namussuz birini herkes kullanır atar
Soran+1 yılHiç kimseyle olmadıysan öyle hak ettiğini alırsın okey o ayrı kimseye namussuz diyemezsin saygıl ol
- +1 yıl
bana göre birinin altinda inlemis biri namussuzdur
Soran+1 yılo zaman erkeklerin çoğu namussuzun bayrak sallayanı
- +1 yıl
Anladım senin canın yanmış sakin ol kimsenin altına yatmasaydin nefsine hakim olsaydın keşke bir şey olmaz al tarafı hep kullanılırsin kimsede evlenmez senle
Soran+1 yılevlenmesin sanki ben onlarla evleniyorum da
- +1 yıl
evlenme tabi sen kullanılırsin ne olucak ^^
- +1 yıl
Birde pişman değilsin sen varyavarya sen bildiğin namussuzsun insan utanir ne biçim insansıniz bu ne biçim genişlik anlamıyorum sizi
Soran+1 yılKimse kullanmaz canım çünkü kimseyle çıkmıyorum hayatımda 2 tane çıktığım oldu ikisylede beraber oldum pişmanda değilim okey. Sen şimdi 50 kişiyle çıkmış sevişmiş yiyişmiş ama zarını korumuş biriyle evlenir 2 kişiyle bunları yaşayana namussuz onada namuslu dersin zihniyetiniz bozuk
- +1 yıl
zihniyetim bozuk değil sen namussuzsun kabul etsende etmesende o dediğin kişilerde senin gibi namussuz utanman bile yok yazık daha çok kişiyle yatarsin sen
Soran+1 yılyatarım sanane herşeyi kabul ediyorum yeterince tatmin edemedi seni dimi?
- +1 yıl
Yazık namussuz seni dilerim bir gün pişman olursun ve seni sennolarak kabul edecek birini bulursun 😭 eminim canın yapıyordur
Soran+1 yılevlenmeyi düşünmüyorum bu yüzden birine boyun eğeceğime hele hele herkesle yatıp kalkan birinin kalkıp bana bu yüzden değersiz bakmasındansa evlenmem köpekler sizi
- +1 yıl
Canın çok yanıyor demi ama neden sen nefsine hakim olmadin
- +1 yıl
Neden gittin birilerinin altında inledin hic kimse o kadar geniş olmaz anca seni o iki kişi gibi sömürür atarlar benim amacım burada karı kiz düşürmek değil yoksa burada bende kabul ederim derim Oyle lelerini ben sana gercekleri diyorum sevsende sevmesende
- +1 yıl
Nasıl oldu?
- +1 yıl
Bu arada brn sana gercekleri söyledim
Soran+1 yıltamam sus nasıl olduysa oldu girdim inledim başkasının altında ben hiçte pişman değilim herks siktirip gitsin erkeklerin hepsinden miğdem bulanıyor evlenmeyede niyetim yok yetermi
- +1 yıl
lada bak namussuz olduğunu kabul ediyorsun yani :(
Soran+1 yılhe ediyorum başka hakaret edebilcğin bişey kalmadı tatminde edemezsin kendini yazma hadi
- +1 yıl
demek öyle demek namussuzsun :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirazdan yalan rüzgarı başlar...
21 Yorumla
Soran+1 yılneymiş o yalan rüzgarı
+1 yılİlk olmaya bilirsiniz, Önemli olan son olmak!
01 Yorumla
Soran+1 yılSamimisin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbedenen ve beynen bakire olmayan biriyle evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim bakireliğini aldıysa onla evlensin
10 Yorumla
+1 yılHayır..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bir cahillik yapmıştır yatmıştır başkasının altına ama pişman değilim de ne demek..
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Düşünmem
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. düşünürüm...
00 YorumlaSadece eğlenirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılbelkide o seninle eğlenir ;)
asla kasar dan karı olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılSenden de olmaz
Soran+1 yılolmadıysan olmamış birine seçersin bunada sonuna kadar hakkın var ama yapana kaşar diyemezsin kaşarlıkta cinsel organla olmaz bal gibide böyle saygısızıda kaşar olur tıpkı senin gibi
asla evlenmem...
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun bakire likmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimle ol mus
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi
Cevap sahibi+1 yılBenden önceki mı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026