Güncellemeler
+1 yıl
Profil resmini değiştirmiş wp bu arada sadece instagramdan engelledi wp den engellemedi ne yapmaya çalışıyor?
Sevgilime takip ettiği kızları çıkartmasını söyledim o da bana biz nişanlı evli sözlü değiliz dedi tm umrumda değil naparsan yap istersen bi sürü kız ekle hepsine yaz tm Allah’a emanet ol deyip engel attı amacı ne? Sevmemiş gibi hissettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aramızda resmiyet bağı yok sen kimsin ne oldun sana hayatıma karışacak kadar değer vermiyorum diyor daha ne desin
Evet de biz sevgiliydik sence sevgililik de bi şey değil mi? İlla çıkartması için evlenmemiz nişanlanmamız mı gerek?
Öyle demiyor aradığım kız sen değilsin daha karıya kıza doyamadım sevgili adaylarımı takipten çıkaramam
Diyor*
Aslında bu kişiden kişiye değişir ama bazı erkekler bu kafada
Hımm soruyu cevaplayan sen ne diyorsun buna?
Cevabını yazdım yukarda
Dedim tamam bu saatten sonra umrumda değilsin istediğini yap kızlarla takıl takip et dedim bi de kızları takibi çoğaldı son zamanlarda ve Engel attı Allah’a emanet ol dedi bende engel attım niyeti ne?
Kendisi mi engel attı sana?
Evet bende onu engelledim
Sevmemiş be
Ah şaşırmadım erkek milleti hepsi aynı kime güvendiysem aynısı çıktı valla
Kimseye güvenmeyeceksin be of
Evet arkadaşa bile… 1 senelik arkadaşım yapmadığını bırakmadı
Vay be hiç şaşırmamam gerekiyor ama her defasında olayları yeni duyuyormuşum gibi şaşırıyorum
Hımm niye şaşırdın?
Seninle de takılıyor yani
Hımm anladımm ve bence de aldatıyordu öyle hissettim bilmiyorum ama hisse inanmak yanlış evet
Cikarmazsa aldatıyor bu kadar net yani
Anladım:(
Ayril derim
Engel attı suratıma kapatıp Allah’a emanet ol dedi ayrıldım bende engel attım bana söz hakkı bile tanımayan birini zorla hayatımda niye tutayım ben istenmediğim yerde durmam.
İyi yaptin bos ver
Evet bi de instagramdan engellemiş wp den engel atmamış
Ee sevmemiş zaten
Seven insan nasıl olur bana tarif etsene knka ona göre hayatıma insan alam ben anlamıyom da
Seven insan instagram'ın da bıtane kız bırakmaz çünkü aradığı kişiyi bulmuştur artık sürekli yazar bahanesi yoktur
Evet onun bi de son zamanlarda bahanesi artmıştı bana vakit ayırmıyordu ve iki gün sonra buluşacaktık sözde
boş ver unutursun eminim ki şu an geçmicek gibi hissediyorsun ama stalk yapmayı bırak onu 3 aya tamamen bile unutursun aynı şeyleri bende yaşadım zamanında deli gibi aşık olduğum erkeği gördüm geçen kafede buz olmuşum ona karşı
Ben acı çekmiyorum aslında rahatlamış hissediyorum hatta çünkü kıskançlık vardı aldatma düşünceleri kafamdaydı çok kız takip ediyordu ya ve bana zaman ayırmıyordu tek kendim çaba halindeydim sanki rahatlamış hissediyorum üstümde ağır bi yük vardı yük kalktı gibi
Keşke bitirseydin ondan önce
İnsanı çok yıpratıyor öyle insanlar
Maalesef hep çözüm bulmaya çalıştım ya düzeliriz düzeliriz diye diye daha kötüsü oldu
Bende yaşadım aynı şeyleri bi erkek umursamaz davranıyorsa mutlaka hayatında başka bir kadın vardır 2 kez yaşadım hiç bir erkek hayatımda başka birisi var veya seni sevmiyorum ayrılalım diyemiyor seni suçlayıp ayrılıyor sana kendini suçlu hissediyor sende kendi kendine diyorsun ki ben soğuttum bu çocuğu kendimden aslında olay hiç öyle değil seven erkeğin bahaneleri olmaz hissettirir sevdiğini
Evet bi de zaman ayırır hep bahane üretiyordu işteyken molası yokmuş hiç akşamları işten çıkınca konuşmaya başlamıştık son zamanlarda ilk başlarda öyle değildi işteyken her an her dakika konuşuyordu son zamanlarda sadece akşamları bana vakit ayırır oldu
Yalan molası olmayan iş mi var
Evet :( mesaj atıyordu ama bak iş saatlerinde de sadece sesli konuşmuyordu müsait olamıyorum diyordu ss de attı aslında hiç kız görmedim aldattığını düşünmüyorum
Öyle bir aldatır ki ruhun duymaz valla
Kurtulmuşsun ondan
Öyle demeyelim canım çünkü seviyorum onu benim sevgim gerçekti…
Tamam sen sevmişsinde, peki ya onun böyle yapması doğrumu sence
Derdin ne yazdı kafam karıştı şimdi
Sen engel atıp yazmayınca zoruna mı gitti acaba belki ondan yazmıştır. ya da pişman oldu
Bana diyor ki seni seviyorum
Ama kendinden uzaklaştırıyorsun
İstersen bir konuş derdini öğren sen bilirsin tabi
Evet şu an konuşuyorum
Seni sevmiyor
Ağa beee
Evet
Üzülmedim çünkü bana zaman ayırmadı son zamanlarda bende soğudum o yüzden acımı çektim şimdi güçlüyüm çünkü bana değer vermeyen bana zaman ayırmayan beni sevmeyen birini hayatımda zorla tutamam kimseyi zorla sevdiremem kendimi
Tabi