öhöm sayın hemcinslerim. biliyorum , evlenince yapmak tabii ki daha doğru geliyor bize , bana da. ama erkekler öyle değil işte. senin güzel olman bile o kadar önemli değil dünya güzeli ol , 74748 yıldır birlikte olun yine vermiyorsan başkasına gidiyor. sonuç olarak bizim gibi duygusall olmalarını beklemeyin. bu konuda tartışmayın bile onlarla. biz farklı yaratıklarız. onlar düz basit. seks varsa varlar , yoksa başkasını arıyorlar.. saygılar.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu devirde böyle kız bulmak zor. Ne diye boşu boşuna günaha girmek istiyosun ki? Öyle temiz bir kız bulmuşsun bırakma bence.
46 Yorumla
Soran+1 yılİlla evlenmek mi lazım anlamıyorum sizin bu düşüncenizi.
Cevap sahibi+1 yılDüşüncemi beğenmeyip en iyi cevap seçmen ilginç. Yanlışlıkla seçtin sanırım :-)
Soran+1 yılYok baktım en samimi senin cevap geldi beğenmesemde :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :-)
Soran+1 yılBacım biz barıştık sorun kalmadı sakin... :)
+1 yılYarınının garantisini kim verebiliyor? Kendine şu soruyu sor öncelikle "Ben bu kızı gerçekten seviyor muyum?" eğer gerçekten seviyorsan yatabilme konusundan korkardın. Yarın bir gün ayrıldığınızda o kızın durumu ne olacak? Eğer gerçekten seviyorsan sevdiğin kişinin mutluluğunu düşünürsün şeyinin keyfini değil.
30 Yorumla
+1 yılSert tepki göstermiş ana tek hatası bu
Onun isteyip istememesine saygı duymalısın sende
Sadece bunun için ayrılık yaşıyorsan yazık54 Yorumla
Soran+1 yılAslında buda değil tepki göstermesi beni rahatsız etti o yüzden ayrıldım
- +1 yıl
Barış sorunları konuşarak çözersiniz ancak
Soran+1 yılBilmiyorum ki dostum
- +1 yıl
İyi düşün taşın bir maziniz var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılKızı kandırmadığın için tebrik ederim seni gizliş.
O kızın da aklına tüküreyim hala seni aradığı için.71 Yorumla
Soran+1 yılDemekki seviyor.
konu sana güvenmemesi değil kızın doğruları vardır belki? 3 yıl diyorsun ama sende bir anda silmişsin bro o ne olacak
65 Yorumla
Soran+1 yılEn çokta o koyuyor işte bana
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılBilmiyorum neler olacak dostum arayacam ama.
+1 yılSaygı duymalısın. Böyle olduğu için de gurur duymalısın.
311 Yorumla
Soran+1 yılBenim olduğu için 3 yıl boyunca gurur duyuyordum zaten.
- +1 yıl
Eee ne değişti şimdi. Üzme kızı
Soran+1 yılBana güvenmiyor sorun bu.
- +1 yıl
Zamanın kendisine ne getireceğinden emin değil. Ya biterse korkusu olabilir sonu evlilik olmayabilir. Hak vermelisin. Ne yılların sevgilileri ve evlileri ayrılıyor.
Soran+1 yılOna bakılırsa ya evlendikten sonra ölsem yine aynı hesap olmayacak mı.
- +1 yıl
Ooo ne yaptın kardeş iyice abarttın. Üsteleme biraz zaman tanı. Bu yüzden ayrılırsan da güvenmeme de haklı olduğunu gödterirsin. Birliktelik sevgi sadece bu mudur
Soran+1 yılBilemiyorum ki şu an aramız bozuk tekrar barışırsam mutlu olamayız diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Soğuklu sürdürürken araya mesafe ve zaman koyarsanız iyice uzaklaşırsınız. üç yıl birlikte olabilmek için mi yanındaydın. Onda sevdiğin şeyleri düşün.
Soran+1 yılEvet haklısın evlenecem birlikteliğimizi ölene kadar taşıyacam.
- +1 yıl
Şimdi den Tebrikler. Mutluluklar.
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılSenin gibi birinden kurtuldugu icin sukretmeliydi, ama baglanmis sana demekki o yuzden barismak istiyor. Uzuldum kiza. Yazik
39 Yorumla
Soran+1 yılBizi tanımadan öyle yorumlarınız varki hayret verici.
- +1 yıl
Sen yeterince tanittin zaten kendini.
Soran+1 yılEvet sevdiği kadınla beraber olmak isteyen bir sapığım oldumu mutlu musun? Sahiplenmek sapıklık olmuş * q dünyasında.
- +1 yıl
Bunun adi sahiplenmek degil, 'saygisizlik'.
Soran+1 yılEvet evet öpüşsek adı aşk oluyor. Sevişmek isteyince sapık ve saygısız haklısınız.
- +1 yıl
Opusmenin karsiliginin ask oldugu soyledigimi hatirlamiyorum :)
Soran+1 yılGenel anlamda konuştum.
- +1 yıl
Burada genelleme yapmiyoruz. Fikrimizi sordun ve benim fikrim de bu okey, fikrimi aptalca elestiremezsin.
Soran+1 yılBeni eleştirince benim sesim çıkmıyor ama sana saygı gösteriyorum. Eleştirilere bile açık değilsin daha boşuna konuşuyorum seninle. Fikrini daha ne kadar açıkça ifade edeceksin anlamıyorum.
+1 yılOlduğu gibi kabuletmelisin. Aradan kaç yıl geçerse geçsın onun isteği önemli olan da bunu bahane edıp ayrılanı aramak da tuhaf.
25 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyor hissi uyandırdı bende.
- +1 yıl
Bu basit bir şey mi? Tabiki de bu konularda güvenmeyecek. Ayrıca kaldırabilecek psıkolojısıde yoksa yapamaz zaten.
Soran+1 yılO zaman tek başına kalsın umrumda değil artık kendisi.
- +1 yıl
bence de sensiz kalmalı. en doğrusu bu. fikirler istekler uyuşmuyor.
Soran+1 yılGaliba
aşık o kız öp o kızı başında koy ben olsam aşiret toplardım
23 Yorumla
Soran+1 yılAşiret ne alaka
Soran+1 yılÇok korktum.
+1 yıl'' evlendikten sonra zaten istediğim olur deyip mantıken ayrıldım. ''
mantıksal açıklama yapar mısın? benim mantığım doğru algılamadı yaptığın şeyi çünkü.51 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantıksızsın o kız arkadşın daha da mantıksız 3 seneye çok mu diyosun sen :D :D 6 senedir birlikteyim sevgilim bana böyle bir şey teklif etmedi edemez bu sevmekle alakalı seneyle şunla bunda değil arkadaş
11 Yorumla
Soran+1 yılSorunu çözdük sıkıntı kalmadı biraz geç kaldın cevap vermek için :)
+1 yılBu kızla şu kadar yıl çıkıyoruz hadi beraber olalım mantığından kurtul erkek adam nikahı basar sevdiğini helali yapar ondan sonra ona dokunur
63 Yorumla- 1 yıl
Helaaaaal 🌸 Konuş be aslan yürekli adam gibi adam 👏🏼👏🏼
Vermedi diye ayrildin bide kizi sucluo helal bro :)
30 YorumlaKızı namuslu diye terketmen çok akıllıca olmuş ( ? ! ?)
88 Yorumla
Soran+1 yılBenim namusum olacaktı kendi kaybetti.
- +1 yıl
Senin namusum olmasi icin onun ailesinden istemen gerekir :)
Soran+1 yıltoplumun ne dediği umrumda değil. Namusun olması için evlenmek gerekli kuralınıda pek takmıyorum bayan.
Soran+1 yılEvlendikten sonra ölürsemde aynı hesap olacak o zaman çok ince düşünüyorsunuz ahbap
- 1 yıl
Toplumun değil Allah'ın ne dediği önemli 🌸
+1 yılNiyetini belli ettigin icin seni takdir etmek lazim kiza de ki benim gibi sapik igrenc karakterli biri senin gibi temiz namusluya yakismaz ahlaksiza alisana namuslu agir gelir
22 Yorumla
Soran+1 yıl2 dakikada sapık ettin bizi.
- 1 yıl
Helal kız sana 🌸
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik neden yapılır neden resmilestirilir bunu bil. oncelikle dini açıdan bulursun değil zina yapmış oluyorsunuz ikncisi iliskiye girdiniz diyelim më kadar yasiyacaginiz i biliomusunuz o işi yaptıktan sonra o şekilde gitmek ne kadar doğru sence namus kavramı neden var bunları bir dusunun eğer seviosaniz nikahi basar o halde ne yaparsaniz yaparsiniz evlilik dışı yapilan hersey günah ve haram bunları bilin
14 Yorumla
Soran+1 yılBir dine mensup değilim bu sözlerin benim için önemli değil. Sırf ben onu sevdiğim için evlenmek istiyorum yoksa din vs bir kaynağın korkusu yüzünden değil.
Soran+1 yılBir dine mensup olup her poku yapıp hatta kafa kesen bile var. Yanlış düşünüyorsun ecem
Cevap sahibi+1 yılOnlar kafayı tirlatanlar dine mensup falan da değiller inancı olan kişi zaten kafa kesme cinayet işleme gibi bişi ye kalkisamaz
+1 yılSenin gibi birinden kurtulduğu için mutlu olmalı bence sakıın barışmada kız kendine yakışır bir erkek bulsun..
Sende kendine yakışanı..36 Yorumla
Soran+1 yılNamus bekçisi kesildin bakıyorumda? Başka erkek bulsun hemen sizin karakteriniz ortaya çıktı erkek delisi...
- +1 yıl
Ulan kız senin altına evlenmeden önce yatmadığı için ayrılan sensin namus bekçiliği denmez ona yediremedin sanırım :D Doğrusu bu saçma sapan laf sokman saçmalık. Seni ciddyie almıyorum..
Soran+1 yılBende seni pek iplemiyorum sanırsam. Ne olursa olsun benim 3 yılımı verdiğim sevdiğim kadına gidipte başka erkek bulsun diyemezsin adam akıllı cevap at atmıyorsan yol al. insanı küfür ettirmek için uğraştıyorsunuz * yerinde.
- +1 yıl
Sen git kızın namusuyla oyna yarın ne olcak belli değil ayrılcanız mı ölcen mi kalcan mı sonra bide utanmadan ayrıl git Allah aşkına senin gibi erkeklerden sahi sahi iğreniyorum.. İplemezsen ipleme kuzusu ayrıca cevabını kaldıramıcağın sorular sorma öyleyse bays.
Soran+1 yılO kadar insan cevap atıyor senin gibi karaktersiz cevap atan yok daha. Cevap atmak karşı tarafa hakaret etmek değil. İnsanları tahrik ediyorsun ben normalde sakin biriyim beni bile çıldırttın. İğrenmen umrumda değil, namusyla oynayıp bir köşeye atacak olsam 3 yıl çıkmazdım boş konuşuyorsun * anca boş. Bilip bilmeden saygısızca cevap atan tiplersin.
- +1 yıl
Aç bir kitap oku evlenmeden önce ilişki yaşayanın günahı nedir?
Eskiden ölümmüş biliyo musun bunu bir kızı kendi zevkin için bu şekilde harcayamazsın diyosun ki ortada bırakmam ne biliyosun yarın ne olacak.
Allahtan başka kim bilir büyük konuşmanıda saçma buluyorum bu yüzden bazı şeyler insanın elinde değil bu senin içinde geçerli o kızla ilişkiye girsen sonra başkasına vurulsan ortada kalmasın diye ılıskıye gırdıgınle evlenceksın senın ıcın ıyı mı olucak.. Ayrıca verdıgım cevpta gram bır saygıszlık yok 2nızde kendınıze yakısanı bulun dedım sınır yapman manasız benı tanımıyosun bıdahada karsına cıkmıcam nasıl olsa bende soru soruyorum sıtede sevıyemden dusuklerle sidik yarıstırmak yerıne cevap vermıyorum.. Sana oyle soylememın amacıda benım ıcın basıt bı ınsansın burdan bakınca ve dusunce ozgurlugumde vsr daha sakın olmaya calısmalısın ve gozunu aç.
+1 yılYeterince sevmediğini düşünüyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılSEviyorum hemde deli gibi.
- +1 yıl
O zaman bir anlık öfkeyle kurduğun saçma bir mantığı savunup terketme sevdiğini. Hem o istemeden yaşadığın birşeyden zevk alabileceğini düşünüyormusun? Tek sorununuz bu ise konuşup çözün artık ve kızı bu konuda kendinle sınayıp zor duruma düşürmemelisin bana göre.
Soran+1 yılşu an üzülüyormudur acaba düşnmüyorda değilim. Sence üzülüyormudur ya da mutlumudur?
- +1 yıl
Yani ben kendimi kızın yerine koysam 3 yıl birini sevmişim, üzülürüm tabi bitti diye ama onun beni yeterince sevmediğinide düşünürdüm açıkçası.
Soran+1 yılO zaman sevdiğimi kanıtlamanın tam zamanı nese teşekkürler cevap için ;)
- +1 yıl
Çok sevindim güncelleme konusunda. Hakkınızda herşeyin hayırlısı. Bir ömür mutluluklar :)
- 1 yıl
3 yıllık helali olmayan sevdiğini terk etti bir de üzülüyor mudur diye soruyor !! Hem Allah'sız hem de duygusuz 😂😂😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir mantıktır ya karşındakinin ne düşündüğünü önemsemiyomusun sen hiç ondan sonra da namuslu kız ararsınız ayrıca 3 yıllık sevgilin o senin yaptığıyla övüneceğine verdiğin tepkiye bak
311 Yorumla
Soran+1 yılBana güvenmiyor niye övüneyim ki?
Cevap sahibi+1 yılSana güvenmese seninle 3 yıl değil 1 dakika bile geçirmezdi o kız herşeyi güvensizlik olarak algılamayın utanıyo senden ve artık ona başka gözle bakmanı istemiyo bu durumu bende yaşadım kız sadece korkuyo hiç mi sevmiyosun sen onu?
Soran+1 yılÇok seviyorum ama benim olmasını istiyorum. Az değil 3 senemiz geçti en kötü zamanımda yanımda oldu ama bana öyle tepki göstermesi bağırması hiç hoş değildi ayrıldım pişman değilim.
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik pişman değilsin ama emin ol ilerde bunun acısı senden mutlaka çıkar çünkü her insan bişeyin değerini onu kaybetmeden anlayamıyo malesef o bigün tamamen susucak ve senden vazgeçicek işte o zaman sıra sana gelicek çünkü sevmesende varlığına alıştın
Soran+1 yılHaklısın sanırsam
Cevap sahibi+1 yıl"Kadın senden soğumuşsa, unut gitsin.
Seni severler, sonra içlerinde bir şey döner.
Bir lağım çukurunda ölmek üzere olduğunu, ya da
bir arabanın altında kaldığını görseler bile üzerine tükürürler."
Charles Bukowski
bu sözü iyi hatırla ve gerçekten seviyorsan onu tamamen kaybetmeden kendinden soğutmadan geri dön herşey daha güzel olucak
Soran+1 yılEskisi gibi olmaz hiçbirşey
Cevap sahibi+1 yılHer konu için geçerli değil o söylediğin her insan ikinci bir şansı mutlaka hakeder ve bazen hatalardan erken ve vaktiyken dönmek büyük bir ders olur her insana sen gene de dön en azından saygılı bir şekilde bitsin biterse de
Soran+1 yılSaygı falan kalmadı artık bizim ilşkimizde.
Cevap sahibi+1 yılama asıl saygısızlık senin böyle bişey yüzünden yılları silip atman ve o kız şu an fazlasıyla acı çekiyo eminim uyumakta bile zorlanıyodur birbirinizin düşüncelerini isteklerini karşılayabilecek karakterler değilsiniz görüyorum ki birlikte olmanızda saçma olur bu durum da bitirmekte kararlı olmalısın o illaki alışıcaktır 1 hafta sonra 1 ay sonra belkide 1 koca yıl ama alışıcak
Soran+1 yılAlışamayacak o benimdir.. Başkasıyla görmeye dayanamam herne olursa olsun onu çok seviyorum.
+1 yılBen olsam mesaj atmazdım sana birdaha. Bulmuşsun da beğenmiyorsun, herkesin altına yatan basit bir kız değil demekki.. O da sana pek uygun değil anlaşılan. Kızın adına sevindim.
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin altına yatan bir o*spuyla benim ne işim olur? Ben sadece bana ait olsun istedim hepsi bu.
- +1 yıl
Ha seninle olmuş ha başkasıyla, sen de kocası değilsin onun. İki gün sonra ne olacağı belli değil, böyle bir şey yapmak istememiş evlenmeden. Evlenene kadar kendini korumak istemesi kadar doğal bir şey yok fakat sen anlayamamışsın.
Soran+1 yılBen başkası değilim burdaki ayrıntıya dikkat çekelim. Kendi kararı karışmadım ve ayrıldım.
+1 yılHadi mutluluklar size o zaman.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKizin yerinde olsam seni asla aramam
11 Yorumla
Soran+1 yılO öyle değil işte pamuk kalpli
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılYa dini konusu var bu işin. Hep güven güven. Hayır yani illa ki sevişmeniz mi lazım, amaç nedir? Evlenmeyi beklesen ölmezsin değil mi?
24 Yorumla
Soran+1 yıldin konusu umrumda değil çünkü bir dinin mensubu değilim. Sevişmeden aşk olmaz.
- +1 yıl
Kız arkadaşında öyleyse eğer kendine saygısındandır. Ya da bilemeyeceğim ama kararına saygı duymalısın.
Soran+1 yılKararına saygı duydum ve ayrıldım hepsi bu.
- 1 yıl
Ölür galiba 🥲
Umarım her şey eskisi gibi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılbu karakter yapını neye borçlusun acaba.. Merak ediyorum da.
22 Yorumla
Soran+1 yılSiz anca boş konuşursunuz
- +1 yıl
ay sen çok dolusun ama pardon.
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Direk nikahı basarım senin eski sevgilini bir bulayım.. Eğlenmek için takıldığın ne kadar belli kızın zekasına küfrettim seninle çıktığı için.
23 Yorumla
Soran+1 yılbir sktrgit l*n ben 3 yılımı verecem sen 1 dakikada özetleyecen eğlenmek için çıktın diye çok saçma.
Soran+1 yılUlan seni ne ilgilendirir benim yaşantım istediğimi yaparım sorduğum soruyla verdiğin cevabın alakası yok aqq.
+1 yılolum manyakmısın evli değilsin bişey değilsin yarın birgün ayrıldınız diyelim kızı kirletmiş olursun yazık olur hemde günah yapma evlenince yap
37 Yorumla
Soran+1 yılGünah günah nereye kadar dilediğin gibi yaşa. Bir kızı sahiplenmek için illa evlenmek mi gerekir ne saçma.
- +1 yıl
H. z Muhammed öylemi yaşadı da sen öyle yaşıyorsun, Bir kızın bakire kalması ne ise erkeğinde bakir kalması tamamen aynı şey namus her iki cins içinde aynıdır günah günah nereye kadar diyor sen bu dünyada çevrene ve herşeye rağmen sabır edersen ahirette de mükafandılacaksın, Anlaşılan sana bu terbiyeyi veren annende gençliğinde dilediği gibi yaşamış...
Soran+1 yılBen müslüman değilim ki * bana Muhammedin hayatını anlatıyorsun.
- +1 yıl
O bütün aleme örnek olmuş bir insan her davranışı ile, senin annende günah filan dinlemeyip şuanda istediği gibi davransa babana değil ama, peki kardeş kız kardeşinde istediği gibi yaşasa günah filan tanımasa ayıp olmadan iyi şeyler değil bunlar günah boyutunu aştım farkında olmadan erken yaşta ilişkiye giriyorsunuz sonra psikilojiniz bozuluyor ama farkında değilsiniz bu iş en iyi helalin ile yapılır
Soran+1 yılKardeş anlamıyorum yani illa evlenmek mi lazım bu insan yapımı kurallar nereye kadar? H. z muhammede saygım var iyi bir insan olabilir ama benm fikirlerim düşüncelerim farklı.
- +1 yıl
Insan yapımı kural değil bu Allah'ın emri zinaya yaklaşma demiş zina nedir nikahin olmayan helâlin olmayan karşı cinsle ilişkiye girmek umarım ileride doğruyu anlarsın inşallah
Oglum verecek kız vardır vermıcek kız vardır sen vermıcek kızdan cıger istıyorsun sonra o cıger bozulunca. Ve sız ayrılınca kız napacak sen vereceklerden al: ) hadı bakım
13 Yorumla
Soran+1 yılVerecekten alsam 30 liraya var dostum. Ben sevdiğim kadını istiyorum.
Soran+1 yılKafam çok dolu * k yazdıklarını yarım yamalak okuyorum hernese hayırlısı.
+1 yılevlenmeden yapan biriyle evlenirsin.
çünkü bunu hak ediyorsun.13 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlenecem.
- +1 yıl
o zaman tak yüzüğü parmağına sonra bu teklifi yap.
Soran+1 yılDüşüncem değişti dediğin gibi en mantıklısı. Evlenmek şart tamamen benim olması için onu çok seviyorum 3 yıl sonra bir çöp gibi atamam onu.
+1 yılneden mesaj atmış tekrar cok sacma..
10 YorumlaAteşin başına mi vurdu evlenene kadar bekle. Evlenmeden önce ölürsen eğer o kizin hali ne olur uçkuruna düşkün Allahtan korkusu olmayana abaza herif?
01 Yorumla
Soran+1 yılAbaza mı beni bir akrabanla falan mı gördün dostum nedir bu yargısız infazınız. Sevdiğim kadınla beraber olmak istedim babasından çok tepki verdin ahlak bekçiliğnii başkasında yap
Simdi kiz sana mesaj atiyor diye kendini hakli goruyosun yarin kiz pesini birakinca nasil pisman olup ona geri doneceksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen geri dönmem gururum el vermez
Soran+1 yılSonuçta ayrıldık bikere barışsam tekrar eskisi gibi olmayız
egon okşandıysa mesajına cevap at şimdi oda akılsızlığının cezasını çeker artık.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka egoyla falan?
Soran+1 yılVerdiği değere layık olmaya çalıştım taki bana bağırıp çağırna kadar belki daha düzgün ifade etseydi kendini ayrılmazdım.
iyi edrsin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ;9
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin mantığını s*keyim orospunun evladı. O kızın yerinde olsam senin ananı domaltır bir güzel de sikerdim piç herif. bir de utanmadan mantıken ayrıldım diyor şerefsiz köpek.
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin ananı tüm dünya alem siksin * yobaz kafalı o* çocuğu seni.. Sizin gibi tipler yüzünden ülke bu haldeee * geri kafalı yavşağı seni. küfür etmeyi bir pok sanan anası kerhanaede çalışan yavsak seni. Benim anama küfür ettiğin her saniye anayın * itler kurtlar siksin yvsağın oğlu. Namus bekçiliği yapan normalde anasıini pazarlayan pezo seni. Sktrgit skerim seni.
+1 yılkızda kişilik bölünmesi var galiba.
05 Yorumla- +1 yıl
davranışları çelişkili değilmi sence?
- +1 yıl
belkide ilk istek değildir en sonunda böyle bir tepki vermiş ama yani bu şekilde bırakan kişiyi aramakta bir saçmalık ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bu Türk kızları Türk kızları diyonuzda kızların neden yüz vermediği belli size yani
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birşey demiyorum genel konuşma.
Cevap sahibi+1 yılSen diyorsun diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum
Biz kizlar icin evlenmeden olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermiyosa zorlama :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyorum
hala mesaj mı atıyor?
aklina tükureyim kızin.01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü seviyor.
+1 yılkeşke kız barışmak istemese. sen onu haketmiyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevdiğimle beraber olmak istiyorum diyemi?
- +1 yıl
hayır. kız kabul etmedi diye ayrıldığın için
Soran+1 yılBağırıp o kadar laf söylerse ayrılırım düzgün şekilde anlatmadı tepkisini.
Kurtuldum diye sevineciğine birde mesaj mı atıyor
218 Yorumla
Soran3 yıl az değil.
Soran+1 yılBence şart yani sonuçta bana güvenmediğinin kanıtı redetmesi.
Soran+1 yıl3 yıl heran yanında oldum diye haklı bencede güvenmesin.
Soran+1 yılBırakmazdım kesinlikle.
Soran+1 yılEvet kesin
Soran+1 yılAbaza demişsin beni ananla bacınla mı gördün moruk bu öfken niye?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardes afedersinde karaktersizsin
00 YorumlaTekrar mesaj atmasi salaklik niyetin acik ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılNiyetim neymiş 3 yıl boyunca onu sevmekten başka birşey değil. ç
Adam mısın sen şimdi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevdiğim kadınla beraber olmak istiyorum diye mi? ya da öpüşsem mutlu bir çift sevişmek istesem sapık ve karaktersiz olarak görünmek mi adam olmamak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen malmısın birader? kız haklı.
14 Yorumla
Soran+1 yılSana göre haklı.
Cevap sahibi+1 yılsenin kızkardeşin var mı bilmem, sevgilisiyle evlenmeden yatsa ve bigün sevgilisinden ayrılsa ayrılmak zorunda kalsa hadi onuda geç sevgilisi ölse... kız ortada öylece kalır namuslu kızın bekareti değerlidir iyi ki ayrılmış senden.
Soran+1 yılBenim kız kardeşim yok. Hernese çok uzadı hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılfarzet ki var?
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. kız haklı
00 Yorumlabir bitmediniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem