Evlenecektik ama sadece nikah yeter dedi ben de düğün istiyorum senin annende düğünle evlenmedi mi bana niye yapmıyorsun dedim o da eskiden farklıydı dedi geçiştirdi ben de ayrıldım
Özellikle düğün isteyen kızların fikrini merak ediyorum sırf karşı taraf istemiyor diye vazgeçer miydiniz isteğinizden?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tercih meselesi, mecbur degil sart degil isteyen yapar. Bos masraf istemeyen onun yerine tatile balayina gidiyor iki uc hafta, ki bana sorsan bana da en mantiklisi bu geliyor, sen orada "EN MUTLU GUNUN"de evliligin ilk uc bes senesini borcla devam ettirecen ve evliligin en hassas en onemli sureci de zaten ilk 5 senesi, buyuk cogunlukla bosanmalar orada yasaniyor cunku insanlar birbirine tahammul edemiyor cekemiyor ayni evde yasamak paylasmak zor geliyor alisamiyor alttan alma huylari yok aliskanliklari yok vs ve bir yandan bi borclar da araniza sogukluk getirecek hep gecim sikintisi cektiginiz icin istediginiz gibi disarlarda gezip tozup yiyip icemediginiz icin halbuki daha yeni taze evlenmissiniz insanin en cok istedigi seyler bunlar ozellikle de cocuk olmadan once dogal olarak evet hak da veriyorum bende isterim ama insanin durumu yoksa borclar oduyorsa nasil olacak o is? Sen orada uc bes saat millet gobek atsin dans etsin diye kendin evliligin en guzel senelerini cop ediyorsun borc odemekle geciriyorsun. Bunlari beraber konusup anlasmak lazim orta yolu bulmak gerek cunku zaten her seyi erkek tarafi karsiliyor kiz tarafa hava hos tabi istekler bitmiyor sanki cebinden bir sey cikiyor ama karsi gelince de aaa nasil boyle bir sey der nasil istemez ne bilim cimri olur bilmem ne olur, ee madem boyle kendiniz karsilayin siz yapin dugunu atin gobeciklerinizi. Evlilik fedakarlik ister saygi ister anlayis ister hep ben hep ben ile olmaz, karsi tarafi da dusunmek lazim empati kurmak lazim, butun bunlar yerine kendinize harcayin bu paralari yahu, gidip bi guzel tatilinizi yapin cunku bu borclara girdikten sonra tatil matil olmaz, hikaye olur yani o yuzden iyi dusunup tercih etmek lazim sonra gidip de evliligini etkilemesin borclariniz var diye araniz bozulmasin acilmasin yok su elbiseyi alamadim almadi diye kafa utulemeyeceksiniz, hem o hem o nasil olacak...
Ben borç ödemeyeceğim çünkü benim param var ama düğünü ben yapmam niye yapayım? Kadının da yaptıkları var bir çoğu kadın hem çalışıp hem ev işi yapıyor hem de çocuklarıyla ilgileniyor. Erkekse sadece çalışıyor. Eh bi zahmet olacak ama düğünde yapıversin. Ayrıca o parası olmayan erkeklerin çoğu parayı oraya buraya yedirenler.
Tam da bundan bahsediyorum. Artik bu dusuncelerine isteklerine gore erkek bulursan evlenirsin...
Erkek onunla evlendiğime şükretsin bir çoğu karıyla kızla geziyor yatıp kalkıyor parayı yediriyor napıyım zaten onları? Değerlisini bulursam anca o zaman evlenirim eh o adamda zaten düğün yapar çünkü o da diğer kızlara para yedirmemiştir.
Tamam knk bulursan evlen diyoz bizde..
Bulursam evlenirim bulmazsam evlenmem sağol
rica ederim..
Yani bu benim tercihim düşünüyorum herkes evleniyor ne özelliği var yani ben isterim ki sahilde (sahil olmak zorunda değil) bir nikah belki sadece arkadaşlarla evde eglence ne özelliği var ki evet herkes ister gelinlik giymek ama 1 günün masrafı yıllarca suuruyor onun yerine mesela ben kuzey ışıklarına gitmek hayalim beraber birbirlerinin hayallerini gerceklestirirz seninki biraz abartı olmuş bu yüzden de ayrilinmaz ortak bir yol bulunmalı
Biraz değil baya
Senin gibi hatuna varya ne yapsan az az
Evet Hr genç kızın hayalî ama ben senin yerinde olsam o kdr düğün masrafı yaqacagima o parayla harika bir tatil ya da ev eşyalarımı tamamlardim güzel bı tatile gider güzel bir dış çekim yapardın miss gibi vala