Erkek arkadaşımdan evlenmek istemediği için ayrıldım?

dokuz yıldır tanışıyoruz son iki yıldır sevgiliyiz dokuz yıl önce de bi kaç kere denemiştik ama olmamıştı yaşımız küçüktü neyse şimdi ben istiyorum ki iki yıldır beraberiz iki sene sonra da evlenebiliriz fakat o daha beş sene olduğunu 30 olmadan evlenmeyi düşünmediğini kendine karşı sorumlulukları olduğunu düşünüyormuş bana da birikim yapalım dedi ama mesela sözlenelim o zaman dört sene sonra öyle bekleyelim dediğimde de kabul etmedi ailesi boşanmış travması var anlıyorum onu fakat beni kaybetmeyi göze aldı en son çok tarttıştık ve bende gidiyorum dedim gittim yılbaşında mesaj attı işte yeniy ıl kutlamaya falan özlemedin mi bitirdin mi falan dedi bende adım atacaksan at atmıyorsan hayır dedim yazmadı sonra bi daha istiyorum ki gelsin insan gibi konuşsun madem beni seviyor evlenelim diyebilsin acele ettiğimi dşünenler olacaktır biz evlenmiyoruz ama aynı zamanda gezmiyoruz da bi yere gitmiyoruz para harcamıyoruz hediye almıyoruz bana yılbaşı hediyesi iki tane tatlı çorap aldı mesela yani basit şeyler ben mutlu oluyorum bunlarla da ama istiyorum ki bi akşam yemeğe gidelim bi akşam dışarda bi şeyler içelim bana gelince harcama yapmıyo ama evlenmeyi de ittiriyo ve uzaklaştırıyo beni kendisinden

Erkek arkadaşımdan evlenmek istemediği için ayrıldım?