Benim Şu an da ne yapmam gerek yardım edin?

2 yıllık iliskim bitti çocuk beni her yerden engelledi kendi annesinden bile benim çevremide engellemis ben napıcam iliski boyunca hep ben çabaladım zaten bana insan içinde sürekli bagrıyordu kırılmama rağmen aynı hataları yapıyordu baska kızlar icin sürekli kavga ediyorduk ayrılalı 5 gün oldu ilk defa bu kadar uzak kaldık evet o bana iyi gelmiyordu ama sanki tek iyi gelen oymus gibi ben ne kadar barısalım diye yazsam da o barısmıycak bunun farkındayım ama konuşursak barısırız diyo ve benimle konusmuyo cünkü barışmak istemiyomus bana o yasattıklarını neleri affettim sizce napiyim ben hep iyi taraflarını düşünüyorum beni mutlu etmeye hic ugrasmıyordu sanki onun yanında kendim oldıgum için mutluydum ben hic böyle olucagını tahmin etmemistim daha 2 gün önce buluşmuştuk ve çok mutluyduk çok eğlenceliydi gülerek eve geldik beni öptü gitti son öpücügü oldugunu bilsem sıkı sıkı sarılır öperdim bana çektirdiginin farkındayım hiç bir zaman düzelmedi napıcam onsuz hayat olmuyor gibi elimden geleni de yaptım
Benim Şu an da ne yapmam gerek yardım edin?