Şu an ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımla 4 gün önce ayrıldık yaklaşık 1 yıllık bir ilişkimiz vardı (sanal) ve gerçekten mükemmeldi hatta yakın zamanda gelmeyi bile planlıyordu. Her neyse ayrıldıktan sonraki gün oyun üzerinden çok yüksek birlikteliğimize rağmen beni sildi instagram üzerinden önce çıkarttı sonra engelledi ve instagramdan sadece birbirimizi takip ediyorduk öyle konuştuğumuz kimse yoktu birbirimize de yetiyorduk zaten. Sonrasında profiline baktığımda kızlarla maç atmaya başladığını gördüm ve asla öyle birisi değildi hatta bu ayrılıktan önce bir kez daha ayrılmıştık severek ve kısa sürmüştü ama yine de beni hiçbir yerden silme gibi bir düşüncesi olmamıştı ve biz işte aramız iyiyken şöyle anlaşmıştık olur da ayrılırsak birbirimize 1 hafta süre verelim eğer hâlâ konuşmazsak o zaman oyunda partnerden çıkarız vs demiştik fakat o ertesi gün daha önce ona istek atan eski bir kız arkadaşıyla maç girdi ve hâlâ da giriyor ben kimseyle girmedim zaten girme isteğim de yok. Kısacası benim üzüleceğimi bile bile bunları yaptı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Onu ne zaman görsem kalbim acıyor ve ağlama isteği geliyor. O oyun girdiği kıza istek atmak ve erkek arkadaşım mı ekledi yoksa sen mi gibi bir soru sormak da aklımdan geçiyor fakat çocuksa gibi geliyor sonrasında. Ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda aldığım en büyük darbeyi aldım çünkü o asla kızlarla takılan birisi değildi beni sevmeyi mi bıraktı diyorum ama bakıyorum beni stalklıyor hâlâ o zaman neden canımı yakacağını bile bile böyle yapıyor diyorum cevap alamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum ve tüm bu olanlara rağmen onu affedeceğimi de zannetmiyorum fakat yine de cevabı olmayan sorular beni çok yıpratıyor.
Şu an ne yapmalıyım?