Lütfen yardım edin ne yapacağım ben şimdi?

Arkadaşlar selam. 6 aydır birlikte olduğum birisi var. Ancak son 1 aydır durmadan kavga ediyoruz. Bu kavgaların sebebi sevgilimin en yakın kız arkadaşı. Zaten biliyordun o zaman neden sevgili oldun demeyin. Ben ilk başlarda sırf bu sebepten onu hiç istemiyordum. Bana sürekli sen neyi nasıl istiyorsan öyle olacak diyordu ancak işler ciddiye bindiğinde hiç öyle olmadı yani ben ona en başından beri böyle şeylere karşı olduğumu zaten söylüyordum. Neyse işte bu en yakın arkadaşıyla sürekli birebir buluşuyorlar, birbirlerine snapchatten fotoğraflar atıyorlar, üniversitede her ödevi projeyi birlikte yapıyorlar bu olay beni çok üzüyor. Ona defalarca söyledim yani arkadaşının olması sıkıntı değil ama mesafe koy biraz benim için dedim. Tamam dedi ve buna söz verdi. Ancak aradan 2 hafta geçti ve yine birebir buluştular ve daha neler neler. Şimdi benim önümde iki seçenek var ya ben de bu kızla tanışıp yakın olucam ki bu seçenek tüylerimi ürpertiyor ancak sevgilimden ayrılmayı hiç istemiyorum. ikinci ihtimal de sırf bu sebepten ayrılacağım çünkü ne istesem sırf sen istedin diye hayatımın merkezine seni alıp sana göre yaşayamam diyor. ne yapmalıyım lütfen lütfen lütfen akıl verin?

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Lütfen yardım edin ne yapacağım ben şimdi?