Bana yardımcı olun lütfen ne yapmamalıyım şu an?

Çok canım sıkkın. Erkek arkadaşımı çok seviyorum oda beni aynı şekilde dün şöyle birşey yaşandı.. bayram olduğu için bayramlaştık telefonda bana da dünden yanıma geleceğini söyledi sonra da gelmedi eski çalıştığını müdürü bayan birde onu eşi akrabası gibiler uzaktan birde eski işyerinden erkek arkadaşı kendi kendi planı yapmış aşkım biz bağ evine gidiyoruz dedi. Düşünebiliyor musunuz emrivaki bir şekilde bana bunu söyledi ve yanıma gelmedi bu bizim ilk bayramımız onunla onun önceliği ben olmalıyım nasıl benim yanıma gelip bayramlaşmadan oraya gidebilir ya kendi kendine düşünmüş ilk gün ben ailemle olurum diye düşünmüş ya sen bana sordun mu? Ben kabul ettim mi pardon da ben yurtdışından ya da şehir dışından mı geliyorum ki gün boyu ailemle mi bayramlaşıcam bi 5-10 dakika kapıma gelde bayramlaşalım kendi kafana ne düşüyorsun sen. O kadar kırıldım ki.. yok akşam yok yarın gelicektim demeye başladı dünden beri özürler diliyor arıyor sürekli arıyor asla cevap vermedim çünkü bayram bayram canımı sıktı üzüldüm herkesin önceliği sevdiği, nişanlısı eşi dir bu muamele görünce çok üzüldüm...
Bana yardımcı olun lütfen ne yapmamalıyım şu an?