Yardım edin. Şu an ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba,
öncelikle sizleri bu tarz bir konu ile rahatsız ettiğim için çok üzgünüm. Ancak, bu konuyu danışabilecek kimsem yok! Öncelikle şunu da belirtmek istiyorum ki; ben anksiyete, OKB ve depresyon hastasıyım. 5 sene oldu, ilaç tedavisine başlayalı.
Son birkaç aydır ilaçlarımı kullanmayı bırakma kararı almıştım ki, beni bu hâle sokan bir gelişme oldu geçenlerde.
Arkadaşlar ne yazık ki sapık diye tabir edebileceğimiz ve aşağılık biri ile bütün ilişkimi kesmiştim. Ki birkaç gün önce bana ait kimlik, ikâmet, TC no gibi bilgilerimi mesaj olarak attı bana.
Ve bunu dediğine göre bir savcı tarafından elde ettiğini söyledi (Ben bunu olacağına inanmıyorum. Yani hiçbir savcı böyle bir serseri ile ne arkadaş olur, ne de bu şeyi yapar. Ama tedirgin oluyorum. Bu mal herif bilgilerimi nasıl ulaşıyor? Bilen eden varsa söylesin ).
Ben şikayetçi olacağımı söyleyince de; böyle bir şey yapmam durumunda devletin kara listesine alınacağımı, yani bir nevi fişlemeye maruz kalacağımı söyleyerek tehdit etti beni.
"Ben birkaç sene yatarım. Ama senin için iyi olmaz" a getirdi resmen.
-"Ne devlette, ne de özelde iş bulamazsın" dedi.
Sonra da "konuyu kapat şimdi sileceğim bilgilerini" dedi. Keçen gün benden de çevremden de uzak duracağını şerefi üzerine yemin etti.
Arkadaşlar bu kişi benim bilgilerimi ne amaçla ele geçirdi?
Ayrıca birkaç zamandır adıma hesaplar açıldı. Ancak açılan hesaplar +91 (Hindistan) kodu ile açılmış gözüküyor.
Ve ne hikmetse bu hesapları da sadece bu şahsiyet takip ediyordu.
Bunu sorduğumda da aonuna kadar inkar ediyordu.
Yani bunlar belirttiğim gibi son birkaç gün içinde oldu.
Sahte Instagram hesaplar ise son 3 sene içerisinde defalarca açıldı.
Bilemiyorum.
Kendimi ve kişiler verilerimi nasıl korumaya alabilir, ayrıca ele geçirilen verilerimin kötüye kullanılmasına nasıl mani olabilirim?
Bu şahısla 5-6 sene önce bir daha görüşmeme kararı alma sebebim ise kendisinin sapık olması, psikolojik durumumdan fayda sağlayarak benden çirkin taleplerde bul
Güncellemeler
+1 yıl
çirkin taleplerde bulunması. Ve bunlardan biri ile de bana şantaj yapması idi. Ve bunları yaptığında ben 17-18 yaşlarında idim. Şu an ise 26 yaşındayım. Artık çok kötü hissediyorum. Çok savunmasız hissediyorum. Ne yapacağım?
Yardım edin. Şu an ne yapabilirim?