4 ayBir gün, çok uzaklarda, küçük bir köyde yaşayan bir kız çocuğu varmış. Artık 34 yaşındaymış. Okulunu bitirmiş, düzenli bir hayat kurmuş; her şey yerli yerinde, işler tıkırında akıyormuş. Ama kalbinde bir eksiklik varmış: Sevdiği, yanında olmasını istediği biri yokmuş. Yine de ümidini hiç kesmemiş. Yıllarca beklemiş, sessizce, sabırla beklemiş.
Sonra bir gün aynı köye yeni biri taşınmış. 32 yaşında bir erkekmiş. O da okul okumuş, çok zeki, çok bilgili biriymiş. Ama hayatı hiç düzenli değilmiş; hep yalnız kalmış, kimseye tam anlamıyla bağlanmamış, kendi dünyasında yaşamış.
Bir akşamüstü yolları kesişmiş. Belki köy meydanında, belki bir kahvehanenin önünde, belki de tesadüfen aynı patikada yürürken… Önce selamlaşmışlar. Sonra sohbet başlamış. Saatler ilerledikçe sözler derinleşmiş. Hayattan, hayallerden, yalnızlıktan, umuttan konuşmuşlar. Sabahın ilk ışıkları gökyüzünü pembeye boyayana kadar konuşmuşlar.
O gece ikisi de çok mutlu olmuş. Sanki yılların bekleyişi, o tek gecede anlam bulmuş gibi. Gözlerinde bir ışık, kalplerinde bir sıcaklık… Artık yalnız değillermiş.Hikaye için KDV kesiyorum bana 198 dolar borcu var
Ciddi alma şaka sadece
Hikaye geç erkek benim bu arada merak edersin diye cevap veririm şimdiden dedim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış yapıp yapmadığını bilemem, bunu en iyi kendin bilebilirsin. Ama özellikle, hayatını düzene oturtup, tamam artık evlenmek istiyorum diye içinden geçirdikten ya da niyetlendikten sonra karşına çıkanlar, yorumlarda yazdıklarından ibaretse eğer yanlış yapmış gibi görünmüyorsun. Ayrıca kriterlerin de gayet makul. Bir diğer durumda, herkesin kendi zamanının olması ki zaten sende bunun farkında olan birisin. Bu konuda "Evde kaldın" gibi yorumlara hiç aldırış edip canını sıkma. Ayrıca yorumlarda gizli bir üyenin tavsiyesini bende yineliyorum, eğer gerçekten istediğin ve etkilendiğin biriyle karşılaşırsan adım atmaktan çekinme. Sakın, "aşkımdan ölsem de ilk adımı atmam havaya giriyorlar" falan deme ya da onu diyenlere aldırış etme, öyle istediğin gibi birini bulmak çok zor çünkü. Havaya giren olursa da bu doğru tercih değilmiş dersin en azından önüne bakarsın. Ama ben senin etkileneceğin kişinin öyle biri olmayacağını düşünüyorum (en azından rol yapmıyorsa). Yoksa sadece sana gelen ama gönlünün istemediği kişilerden seçmek ya da yalnız yaşamak zorunda kalabilirsin. Bir başka tavsiyem ise, zaten eğitimli birisin ama okumaktan, yeni yerler gezip görmekten ve yeni şeyler öğrenip kendini geliştirmekten asla vazgeçme bunlar sen fark etmesende zamanla seni daha iyi seviyelere getirecek şeyler. Öz eleştiri de yapabiliyorsun ayrıca bu da iyi bir şey. Son olarak da her zaman kalbini temiz tut ve dua et, olmaz denileni Allah oldurur.
06 Yorumla
Soran4 ayÖncelikle bu kadar detaylı bir cevap ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
Aslında neyin ne olduğunu ya da neden olduğunu ben de az çok biliyorum ama yine de güzel tavsiyeler farklı bakış açıları oluyor, konuşmak iyi geliyor o yüzden- 4 ay
Rica ederim. Öncelikle cümleye o şekilde başlamamın sebebi sana karşı bir eleştiri ya da seni yargılamak değil, senin hakkında net bilgi sahibi olmayışımdan dolayı. Evet insanlarla fikir alışverişi, farklı bakış açıları ve istişare her zaman ve her konuda önemli, bu yüzden soruyu sormakla iyi yapmışsın. Her şey gönlünce olsun.
Soran4 ayTeşekkür ederim, senin de her şey gönlünce olur umarım 🙏
- 4 ay
Bu zamana kadar kaç kişi çıkma teklifi etti
- 4 ay
Merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 aySorunu ve yorumlarını okuduğumda şunu gördüm sen karşına çıkanları doğru düzgün tanımadan hemen reddetmişsin. Çok kriterim yok diyorsun ama kalbimin kabul ettiğini aklım kabul etmiyor diyorsun yani belli ki içten içe kriterlerin yüksek. İnsanın kriterlerinin olması elbette iyi ama gerçekçi de olunmalı yani beklentilerin gerçekçi olmazsa senin için bu süreç bir başarısızlık döngüsüne girer ve sürekli aynı noktada kalırsın tabi bu süreçte geçen zaman da cabası olur ve ileride o belirlediğin kriterleri çok daha fazla esnetmek zorunda dahi kalabilirsin.
16 Yorumla
Soran4 ayYa öncelikle zaman ayırıp inceleyip yorum yaptığın için teşekkür ederim 🙏
Ama gerçek üstü bir beklentim yok. Mesela aklıma uymayan dediğim biri 35 yaşına gelmiş olmasına rağmen bir işi bir düzeni yoktu ve işin kötüsü buna dair bir planı da yoktu.
Ben yıllarca okuyup emek verip kendime düzenli bir hayat kurdum ve karşımdakinin de düzenli bir işi hayatı olsun istiyorum bu çok mu sence- 4 ay
Yok öyleyse başka tabi. 35 yaşında olup evlenmek istiyorum diyen birisinin düzeni yoksa zaten o kişiyle evlenmek başlı başına bir hatadır. O zaman kriterlerinde bir problem yok belli ki şanssızsın ve istediğin gibi birisiyle denk gelememişsin.
Soran4 ayEvet, bazen anlık bir üzüntüyle yanlış olan ben miyim acaba diye sorguluyorum ama sonra da bakınca bazı şeyler de elimde değil ve denk gelmedi yani, nasip 🤷🏻♀️
- 4 ay
Kendini suçlama bazı şeyler ne yaparsan yap vaktini bekliyor. Umarım dilediğin gibi birisini bulursun
Soran4 ayUmarım, teşekkürler 🙏
- 4 ay
Rica ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)4 ayAklı başında birini bulduğunda ilk adımı atmaktan çekinme
220 Yorumla
Soran4 ayMesela ne yapabilirim. Öyle biri de yok da hadi oldu diyelim
Cevap sahibi4 ayFlörtü başlatabilirsin. Sonra baktın sevgi de hissediyorsun sevdiğini söyleyebilirsin
Soran4 ayBu kısım bendeki eksik nokta işte
Cevap sahibi4 ayBen bu devirde evlenecek bir erkek bulunca şansı deneme taraftarıyım. Bir daha denk gelme ihtimali çok düşük çünkü
Soran4 ayYok kesinlikle haklısın ben bu düşünceye daha yeni ulaştım
Cevap sahibi4 ayAma biraz geç olmuş :/ hayırlısı olsun ama
Soran4 ayÖyle vardır bunda da bir hayır 🤷🏻♀️
Cevap sahibi4 ayHiç yok mu çevrende edepli ahlaklı biri
Soran4 ayYok maalesef yani zaten erkek yok çevremde. İş yerimdekiler evli ya da çok yaşlı mesela
Cevap sahibi4 ayAile akrabaya söylesen? Belki seni biriyle tanıştırırlar
Soran4 ayTanıştırmak isteyenler oldu bir iki. Ama sorun şu ki ben mesela yaşımdan küçük gösteriyorum hadi diyelim olduğum yaşı bile göstersem bana söyledikleri kişiler amca gibi ya erkekler kendilerine bakmıyor hiç 🤦🏻♀️
Cevap sahibi4 ayZor hem de çok zor bu zamanda uygun birini bulmak
Soran4 ayÖyle maalesef ya sen kaç yaşındasın çok erteleme böyle şeyleri
Cevap sahibi4 ay25 ama var biri
Soran4 ayYaa maaşallah ✨ ama belli zaten sen aklı başında işini bilen bir kızsın 😀
Cevap sahibi4 ayYani gereksiz tiplerle birlikte olmaktansa adam gibi adam birine ilk adımı atmak çok daha akıllıcaydı :)
Soran4 ayKesinlikle, ama işte denk gelmesi ve denk geldiğinde de farkedecek olgunlukta olmak lazım.
Hangi aşamadasınız sevgililik mi :)
Cevap sahibi4 ayEvet
Soran4 ayÇok güzel Allah tamamına erdirsin ✨
Cevap sahibi4 aySağol senin de güzel bir evliliğin olsun inşallah
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu hissetmen çok normal, yalnızlık bazen insanın içine oturuyor gerçekten 😔 Sevilmek, birine ait hissetmek çok temel bir ihtiyaç, bunda en ufak bir gariplik yok 💗
Belki de yanlış yapmıyorsun, sadece karşına çıkan insanlar seninle aynı duyguda, aynı olgunlukta değildi. Zamanlama, denk gelme, duygusal olgunluk… Hepsi çok etkiliyor. Kendini suçlaman gereksiz yere canını yakar.
Şu an hayatında flört durumun falan var mı, yoksa tamamen durgun bir dönem mi? 💬💕12 Yorumla
Soran4 ayTamamen durgun
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayDurgun dönemler aslında ruhun reset tuşu gibi 😌 Bu arayı kendine yatırım zamanı yap bence 💆♀️✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni? 😅
Sen daha iyi bilmelisin. Bende bekarım, yanlış kişilere şans vermek ve doğru kişilerden uzak durmak! 😅
Hepsi bu! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ya cidden değer verenleri görmüyorsun ya klasik it kopuğa bakıyorsun ya da kısmetin yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çok düşünme bazı insanlar kısmetsizdir o kadar 😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 4 ayararsan bulursun belki de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Merhaba Gizli arkadaş. Senin durumunda çok insan var ülkemizde. Evlenmek sonuçta tek taraflı bir eylem değil. Çok önemli, hayatın sonuna kadar her şeyini etkileyecek çok önemli bir karar. Artık insanlar evlenip sorumluluk almaktan, hayatın yükünü paylaşmaktan korkar oldu. Çünkü hayat şartları çok ağırlaştı. Yine de senin önünde uzun yıllar var. Henüz geç kalmış değilsin. Evlenmiş olmak için yanlış kişiyle evlenip hayatı daha da zor hale getirmektense bekar şekilde hayat yoluna devam etmek daha güzel. Hiç olmazsa güzel hayaller ve umudun var. Akıl, kalp ve ruh uyumunun olduğu kişiyle henüz karşılaşmadığın için bekarsın. Umarım tez zamanda o uyumlu kişiyi bulur ve evlenip birbirinizi mutlu esersiniz. Her şeye rağmen hayat çok güzel. Pozitif ol lütfen. Allah’a emanet ol.😎
04 Yorumla
Soran4 ayBence hayat şartları önceden daha ağırdı. İnsanlar korkak oldu beki de..
- 4 ay
Haklısın. Buna rağmen seninle aynı cesarete sahip bir karşı cşnse rastladığında o kişi senin için büyük ihtimalle uyumlu olacaktır. Şevik toplum örgütleri, vakıflar, dernekler, kurslar, sosyal platformlarında aktif olmanı bir adım daha öne çıkarak senin gibi düşünenleri daha kolay tanıyabilirsin. Bu güne kadar bulunmadığın alanlarda da yer alıp öne çıkmayı dene lütfen.
Soran4 ayAslına bakarsan ben de o korkaklardan biriyim. Yapamayacağımdan değil, tamamen ilişki kaygısndan dolayı. Şu hayatta aşamadığım tek konu galiba
Muhtemelen bu yönde bilinçli bir çaba göstermediğin için bu noktaya gelmiş olabilirsin. Biz erkekler, eğer çok net bir ilgi ya da ciddi bir sinyal almazsak genelde harekete geçmeyiz. Aslında birçok kadının yanlış bildiği bir durum var: İlişki dışarıdan bakıldığında erkek tarafından başlatılmış gibi görünse de, çoğu zaman süreci başlatan kadının verdiği sinyallerdir. Bu yüzden sana tavsiyem çevrene biraz daha dikkatle bakıp hem aklına hem de gönlüne uyan birine kendini fark ettirmen, işleri senin adına istediğin noktaya getirecektir.
03 Yorumla
Soran4 ayÇok doğru bir gözlem. Katılıyorum ama nasıl yapacağımı bilmemekle birlikte zaten kimse de yok o sinyali göndereceğim
- 4 ay
Öncelikle çevreyi geniş tutmak gerekir. Çoğu insan eşini ya üniversitede ya da çalıştığı yerde bulur; çünkü hem seçenek fazladır hem de birlikte vakit geçirme imkânı vardır. Bu vakit geçirme süresi arttıkça, ister istemez karşı cinsi farkında olmadan kendi süzgecimizden geçirir ve değerlendirmeye başlarız.
Bu değerlendirme sonucunda bazı insanlara içgüdüsel olarak daha farklı güler, daha farklı konuşur, onlara daha fazla değer verir ve onlar için bir şeyler yapma isteği duyarız. En basitinden, bakışımız bile değişir.
İşte sinyal tam olarak bunlardır. Sonradan öğrenilen değil, tamamen içgüdüsel bir durumdur.
Soran4 ayO zaman benim iç güdülerde bir sorun var şimdiye kadar olmadığına göre 😁
Şaka bir yana bazen gerçekten nasipte olunca mumdan heykel gibi dursan bile gelip seni buluyor nasibin. Benim henüz nasibim açılmamış diyorum 🤷🏻♀️
Gizli Üye(36-45)4 ayYanlışın sende olduğunu nereden çıkardın🤣 adamakıllı evlilik yok ki senin bulsun adamakıllı biri de yok boşuna arama. ya da olan da tipsiz olur onu da kimse istemez. Millet bugün evlenip ilk fırsatta boşanıyor. Sen kendini bundan koruduğun için şanslı sayman gerekir kendini
34 Yorumla
Soran4 ayNe bilym ya insan özeniyor bir ilişkim olsun sevip sevileyim diye 🥲
Cevap sahibi4 ayValla bu bir güzel sebep ama kötü yönleri de çok fazla. Getirisi götürüsunden az. Seninki bekarlar evlenmek istiyor, evliler boşanmak durumu ama eminim ki sorun sende değil. Çünkü verdiğin cevaplar çok doğru. İlla biri olsun da kim olursa olsun diyenler sürekli deneyip diğerine geçiyor. Bulanlar nasıl buluyor demişsin onun cevabı da bu. ya da çoğu zaman konu menfaat. Bizim gibi temiz yürekli insanlar bulamaz çünkü azınlığız. Bu yüzden mecburen geri çekilip izlemek kalıyor. Bu ülkede kadının değeri yok görüyor duyuyoruz toplumu en yakınıni da gözlemle. İyi ki bakarım diyeceksin kimseyi değil sadece kendini sev yeterli
Soran4 ayEvet söylediklerin çok doğru hepsine de katılıyorum ama işte bir kere bile denemeyince insan pişmanlık duyuyor. Denersin ama olmaz o ayrı. Hiç denemeyince belki de olacakken benden dolayı mı olmuyor diyor insan
Cevap sahibi4 ayTamamen yanılıyorsun. Kesinlikle ama kesinlikle sorun sende değil bundan eminim. Dediğim gibi olanların başına gelenleri izle ve ders çıkar o zaman iyi ki diyeceksin🌸
4 ayanaç değilsindir... anne sevginin özüdür. İlk sevgiyi ve şefkati annenden alırsın... anaç olmadan erkeklerin gözünde etten başka bir şey olamazsın... Sevgi vermeden alınmaz... Bak benim kız kardeşim aldığı abur cuburları odasına saklar asla paylaşmaz... Bu denli bencillik yapan biri kimseyi bulamaz uzun süre yakınında tutamaz... Paylaşabilmektir hayat. Her anlamda... alıcağın yiyiceğin 1 biskuvi... kız kardeşim 105 kg ben 88 kg yum... Neymiş bencillik fayda getirmiyormuş. Paylaşımcı olmazsan paylaşanın da olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
4 ayBazıları kariyer yapacaklar diye kısmetlerini kariyer yaparken veya okurlarken terk etmeyi seçiyorlar ve bu yüzden de kısmetini kaçırma sonucunda onun kadar iyi birisini bulamadıkları için kendi ölçülerinde olan birisi çıkana kadar beklemeyi tercih ediyorlar ama geç kalıyorlar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bir çok kişide şunu gözlemledim. Kızlar özellikle karşısına biri çıktığında aklında sürekli bu kişi kötüdür deyip karşısına çıkan iyilere de saldırıp eleme yapıyor.
Karşısına düzgün biri de diğer kızlar yüzünden düzgün adam çıkmıyor.
Beklentiler aşırı derecede yükseldi. Erkeğe çok görev yapması gerekiyormuş gibi davranılıyor.
Yani işin kısacası kimse kendi yerini bilmiyor.
Sorun sende değil, Ben de bulamıyorum. Sanırım neslimiz bi 50 sene içinde tehlikeye girecek düzeyde olacak.10 Yorumla
4 ayBen de 31 yasindayim, bekarim, hic dogru duzgun ciddi bir iliskim dahi olmadi ama icten ice ozgurlugu, hesap vermemeyi, baglanmamayi seviyor ve istiyorum
Evlenmek cogu zaman mecburiyet gibi geliyor. Sende kendine durust olursan cevabi bulursun
12 Yorumla
Soran4 ayHer kızın cevabına yorum yapmayı kesecek misin artık
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
4 ayİnsanlarla konuşmasını bilmiyorsundur belki fazla böyle hürmet etmeyecek yani tamam sevgilin ama kendinide değersiz konumuna düşürmeden ilişkiyi yürütmen gerek
12 Yorumla
Soran4 ayHürmet etmek neden kötü algılanır oldu
- 4 ay
İşte maalesef devir öyle
4 ayBende aynı valla düşünüyorum bazen ulan nerde yanlış yaptım yaşıtlarımın 2-3 Çocuğu var ben boş boş dolanıyorum şükürler olsun iş güç var varda senin de dediğin gibi çocuk falan hikaye onlar olur olmasına ama gerçekten bir dayanak ya fazla bir şey değil cidden seven yok bakıyorum millete hepsi bir varlık peşinde para pul inanki önemli değil önemli olan iki kafanın uyuşması bi düzgün dert anlatacak insan yok inanki
13 Yorumla- 4 ay
Ama gerçekten birinin varlığını hissetmek isterim
Soran4 ayYani umarım en yakın zamanda buluruz ne diyim 🤷🏻♀️
- 4 ay
Kahveye ne dersin 😊 belki bulmuşuzdur ben Manisa sen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayMaalesef ki yeni nesil erkekler prenses gibiler ya da anne kuzusu oluyorlar. E akıllı kadın da bunu görüp istemiyor. Sorun sende değil ahir zamandaki erkeklerde. Ama bol hoş dua et geç olsun güç olmasın karşına hayırlı imalı akıllı düzgün biri çıksın inşAllah
02 Yorumla
Soran4 ayAminnnnn
Gizli Üye(30-35)4 ayÇok mu seçicisin? Ama dua et sadece aşktan yüzün gülmemiş. Seninle aynı yaştayım , benim hiçbir konuda yüzüm gülmedi. İş sağlık aşk hiçbiri yok bende. Haline şükret. Eğer evlenme niyetinde ciddiysen de çok seçici olma. Bu devirde evi arabası yazlığı olan adam bulmak zor. Düzenli bir işi olsun , karakteri iyi olsun gerisine fazla bakma.
33 Yorumla- 4 ay
Seçici olsun seçici... böyle fikirler vermeyin sonra mutlu felan olurlar. Mutlu kadın para harcamaz biz nası para kazancaz sonra?
Soran4 ay@zodyakbeyi ne iş yapıyorsun ki
Ben bunu sorguladım. Çok iyi davrandığım ve karşı tarafa gizemli olmadığım için. Kadınlar bunu istemiyor. Kadınlar sürekli bir heyacan olsun beni avcunun içine alıp ordan oraya sürüklesin istiyor. her şey kolay olunca bağlanamıyorlar. Bende bunu yapabilirim ama yapmıyorum. Benim karakterim böyle. Ne yapalım nasip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayYanlış olan çoğu zaman sen değilsin. Ama muhtemelen yanlış insanlara doğru yerinden yaklaştın. Ya fazla idare ettin, ya erken bağlandın, ya da gerçekten isteyenlerle denk gelmedin. Sevgi ihtiyacını bastırıp “olur mu acaba”larla yürüdün. O da seni yormuş olabilir 🤷🏻♀️ bilemiyorum
00 Yorumla
4 aySen yanlış yapmıyorsun önce bu düşüncelerden kurtulmalısın, belkide karşısına doğru biri çıkmamıştır. Doğru derken sana göre doğru, senin kafana uyan biri olarak doğru kişi çıkmamıştır.
Sen yaşına göre olgundun belkide karşına çıkanlar çocukmuş hissiyatı verdi belkide...
Belkide sana uyan biriyle tanışmak için bir zemin kurulmadı, aynı ortamda bulunamadın denk gelemedin bir şekilde
Ama hata senin hatan değil ve yanlış bir şey yaptığın içinde değil00 Yorumla
4 ayNerede sevilmeyecek bir erkek var peşinden ayrılmıyorsunuz, nerede sevilecek bir erkek görseniz bu seferde arkanıza bakmadan kaçıyorsunuz, bu şekilde ağlayan kadınların ortak özelliği geçmişteki erkeklerin değerini bilememek ya da değeri olan erkekleri sadece arkadaş olarak görmek..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir yerde yanlış yapmadın sadece iyi insanlar kenara çekildiler. Bunlar yâ erken yaşta evlendiler ya da onlarda senin gibi kısmetini bekliyorlar.
Bir de bu zamanda evlilik maddi açıdan çok büyük bir külfet. Anca durumu iyi olabilen ailelerin desteği ile evlenebiliyorlar.
01 YorumlaSende hayvanlar alemindeki dişilere aldandın.. sandınki erkekler senin için boynuz tokusturacak , kavga yapacak çiftleşmek için ( evlenmek için).. su kadın secilmez secer algısından arinmalisiniz veya genlerini aktarmak için ultra ideal erkek modelini aramayı bırakmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ay20 li yaslarindayken evliliğe saçma, ne gereği var, insan hiç 20 li yaşlarda evlenirmi, 30 yaşına kadar bekar durcam ben gibi bir bakış açısıyla bakıp evlenmek için gelen insanları kabul etmediysen olmamıştır. Şimdide en tehlikeli riskli yaşlarındasın. Çünkü bu yaşta daha çok seçici olmaya başlıyor insan. Daha çok kural koyuyor. Hayatına biri girmek isterse çok seçici olmayı bırak derim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Artık erkek adam yok ki
Evlenmek eziyetten başka bir şey değil, sadece kağıt üstünde sadakat imzası o da yalan zaten sadakat diye bir şey yok insanoğlunda
O yüzden bomboş bir üzüntü
Erkekler ağlasın artık kadınlar çalışıyor, bize muhtaç değiller artık diye
Eskiden evlilikte zaten kadınların muhtaç olmasındandı, şimdi akıllandık, kendi gücümüzü keşfettik 😌 onların derdi artık 🙂↕️00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu soruya en güzel cevabı siz verebilirsiniz. Neden bir ilişkiniz olmuyor ya da tutmuyor. Genel olarak hangi özellikteki kişilerle deniyorsunuz? Seçtiğiniz kişilerin ortk özellikleri neler?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAhh bacımmmm ah bacım aynı durumdayım. Evet yeri geldi içim ısınmadı be istemedim yeri geldi tanıştık flörtleştik ciddiyete binince tüydüler birşekilde bişeyler koptu. Bende bu soruyu kendime soruyorum. Bana göre bu tamamen kader ama ya sonra çabalamadım diye pişman olursam diyorum. Çabalayanlarda yanılabiliyor ilişkilerde evliliklerde bitiyo sonuçta
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu ihtiyacı karşılayacak temizinden bir insan bulmak bilmiyorum ben zor olduğunu düşünüyorum. Menfaat olmuş. Saf duygulara sahip çıkacak biri kalmamış. Akranlarımın evliliği ve sevmeyi sorumluluk olarak gördüğünü düşünüyorum. Herkes mağarasında kalmayı daha çok seviyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 949 cevap paylaştı.
4 ayBir anda oluyor bu işler. Dayımın kız kurusu dediği kızla bir anda evlenmesi de kadere kısmete dahil fjfjf
26 Yorumla- 4 ay
öyle bir dünya yok... soğuk atış dediğimiz şeyi yapmışlardır... adamı görmeden adamda onu görmeden eski usül evlilik görmeden hiç... adı üstünde soğuk atış. böyle kadınlar başka türlü evlenemez.
- 4 ay
Alakası yok senelerdir tanıdığı biriydi
- 4 ay
Senelerdir tanıdığın biriyle evlenmek mantıklı değil... Özellikle erkek için iyi bir şey değil. kadın için ultra iyi bir şey ama erkek bu yola girmemesi gereken midem kalktı demesi gereken taraftır. Yürümesi zor yakında çatırdar kırılır onların ki... Eş gibi olamaz kadın o ilişkide.
- 4 ay
Her şeyi biliyormuşsun gibi konuşmayı keşke kessen ya
- 4 ay
Ben kendi cinsiyetim açısından yorumluyorum. Yoksa dedim kadının işine gelir bu durum. Yıllardır selam verdiğim kızla evlenip aynı yatağa girmeyi istememek ne zamandır bilmişlik oldu mideli olmak?
- 4 ay
Sevmediği bir kızdı ama sonrasında durum değişti. Fikirler değişebilir ama sen bunu midesizlik olarak algılıyorsun. Seni alan da senin gibi biridir umarım çünkü normal değilsin.
Gizli Üye(36-45)4 ayYanlış değil, doğru yapıyor da olabilirsin.
Yanlış bir evlilikle kafese girmekten iyidir bence...
Ben iki kere niyetlendim, saçma sapan istekler yüzünden (4+1 ev, 9 bilezik 5 metre zincir vs) " ALMIYORUM" dedim kalktım masadan...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayEvlenene madalya mı takıyorlar... hadi evlendin diyelim ya mutsuz olursan ya sürekli keske evlenmeseydim dersen... bence bu devirde gerek yok maceraya... ben evlenmedim düşünmüyorum hayatımı riske atamam valla
03 Yorumla
Soran4 ayYahu dedimya mesele evlenmek değil diye
- 4 ay
Sevmek sevilmek duygusunu diyorsan kendin halledebilirsin...
Soran4 ayNasıl?
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Daha gençsin boş ver, her gün evlenip kavga etsen, takıntılı bi manyağa denk gelsen daha mı iyi!
10 Yorumla
4 aybirazda kısmet bazen şansızlıktan olur bazen senden kaynaklı olur nerede yanlış yaptıgını seni tanımadan hakkında detaylı bilgimiz olmadan bilemeyiz
12 Yorumla
Soran4 ayDoğru söylüyorsun
- 4 ay
öyle belki hatan varır belki yoktur elinden geleni yaptınsa yinede olmadıysa ya şanssızlık ya da bulundugun ortamdan kaynaklı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
4 ayAhahah bence de o görsel ne öyle 😂 evlenmek sevilmenin garantisi değil bu arada. Senin beklediğin şekilde sevmeyebilir ayrıca. Yani sever ama başka bir şey bekliyorsundur sen. O kendi yöntemine göre sever.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ay
Yalan.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes iyi niyetinizi hak etmez… evet seçici olmalısınız.. birini çok seviyor olabilirsiniz. Ama o sevgiye layık biri değilse Duygu çeşmenizi kapatmanız gerekir…
03 Yorumla
Soran4 ayHahahh 😂
4 ayKısmet meselesi. Zorlayıp biri olsun deyip sonra fark ettiğinde çok geç olacak bir ilişkiye başlamaktansa bekar kalmak daha doğru. O yüzden bu gibi meseleleri düşünmemek lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Sorun sende değil düzen artık eski düzen değil insanlar çok tuhaf ayrıca evlilik inan marifet değil seni üzecek biri olacaksa varsın bekar kal insan yaşlanıyor valla
00 YorumlaYanlış falan yok. Sadece doğru yerde doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşmadın. İster kadere ister kuantum mekaniğine yor. Çare geleneksel çöpçatanlık müessesesinin tekrar canlandırılması 👍
00 YorumlaDeğer verip, değerli olduğunu hissetmek muazzam bi his evet, evlilikse doğru zaman ve doğru kişi mesele, yoksa ilerde basitleşip keşkelerle yaşamakdan iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sen mi karşındaki kişileri reddediyorsun, yoksa onlar mı seni?
Bunun muhasebesini yaptığın zaman problemin ne olduğunu bulacaksın.04 Yorumla
Soran4 ayHep ben 😕
Soran4 ayYa şöyle, hazmedilemeyecek şeyler mi bilmiyorum ama mesela birinin iş hayatı oturmamıştı bir diğerineyse içim ısınmadı bir türlü sevgilim ya da eşim olur gözüyle bakamadım.
- 4 ay
Isınamayabilirsin. o normal tabi.
Ama diğerine gelirsek iş hayatı herkes için değişken bir şeydir aslında.
Ben mesela çok uyduruk işler yaptım. Markette kasiyerlik bile yaptım. Ama şu an 1 değil 2 aile bile geçindiririm.
O yüzden birine kanın ısındıysa, parayı pulu dert etmemelisin.
Her aile maddi açıdan zor günler de yaşar, güzel günler de.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel şeyler bunlar elbette ama bu devirde düzgün bir ilişki kurabilmek için baya uğraşmak gerekiyor. Kimse kendi isteklerinden karşı tarafın ne halde olduğunu fark etmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayha ha bende aynıyım umudum da kalmadı. kime güveneceğiz evlenen de bin pişman
56 Yorumla
Soran4 ayOffffff 😢
Cevap sahibi4 aygelenler de olmuyor kısmetsizim valla
Soran4 ayYani benim de sayı düştü baya
Cevap sahibi4 ayya düzgün erkek yok ki evlenecek gibi olmadıktan sonra sayısı önemli değil
Soran4 ayBulanlar nasıl buluyor o zaman
Cevap sahibi4 ayİki gün sonra boşandıktan sonra öyle bulmadım daha iyibacim
Gizli Üye(25-29)4 aySorun biz degiliz , bulundugumuz ortam, büyüdügümüz ortam, öyle düşünme , kötü düşünme. Eminim belkide bazı insanlara göre degildir. Belkide hayatımıza başka insanlar müdahale ettigi için elimizden kayboşup gitmiştir. Üzülme.
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@antiquark Sanane? Bu senin sorun degil , sorun kişinin sorusu
Allah aşkına akıllı işi mi evlenmek… bir pzvgge inan seni aldatsn. Evde olan sana ve peçetelere oluyor.. peçetelerde bıktı kadınlardan 😂😂
10 Yorumlavalla bende öyleyim bacım bende aynı durumdayız :(
11 Yorumla
Soran4 aySenin niye olmuyor
Benim arkadaş çevrem senden dolu kankam olabilirsin 😄
22 Yorumla- 4 ay
@antiquark hshshshs
Gizli Üye(30-35)4 ayNiye mi? Yaş 32 olana kadar bekledigin icin olabilir mi 🤣 sorun yok her zaman nefes alsa bile yeter diyen bi guruh var. Onlar seni bulur ama hayal dunyada ki beyaz atlı prens se unut gitsin derim
00 YorumlaYanlış olan sen değilsin -ya da yanlış yapan-, yanlış olan zaman ve insanlar... Bu zamanda evlenmek, doğru - düzgün insan bulmak büyük mesele.
00 Yorumla
4 ayYa ben intihar düşüncesi geliyor. Hocam intihar etti. Acaba bende mi? Yalnızlık ve kimsesizlik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 aySevmek ve sevilmek her insanın ihtiyaç duyduğu eylemler
belki bir gün senin de karşına sevgiyi hissettirecek biri çıkabilir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öncelikle biraz çevrenizi değiştirin derim belki olmaz ise olmazlariniz vardır onlarda esneme yapın soruyu bira daha açarsanız yardımcı oluruz
01 YorumlaErkeğin sana gelmesini neden bekliyorsun sen gideceksin sen
02 Yorumla
Soran4 ayErkek yok yok
Yanlış yaptığımızı düşünmüyorum ne kadar düşünürsem düşüneyim, olmuyor sadece kimseyi sevemiyorum da sevildiğime inanıyorum da
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. O seni bulur merak etme sen kendin gibi davranmaya devam et
016 Yorumla
Soran4 ayHep böyle diye diye zaten 😀 bulmuyor yahu bulmuyor
Soran4 aySen bulmuşsun profiline baktım evlisin, Allah daim etsin
Soran4 ayMaaşallah. Tabikide sıkıntısız insan yok bu hayatta. Maddi sorunlar mı
Soran4 ayAa normal sohbettir belki içeriğine hakim misin yazışmanın. Birde yanlış anlama ama bence evli erkek ya da kadın farketmez burayı kullanmamalı ya da çok şeffaf olmalı bu konuda eşine karşı
Soran4 ayİntikam için mi burdasın, o yaptıysa ben de yaparım diye yani @Alp608
Soran4 ayİkiniz de kapatın yuvanızı yıkmayın, boş ver
4 ayBence kendin tam anlamıyla evlenmek istemiyorsun. Öyle olsa çoktan evliydin şu an
02 Yorumla
Soran4 ayBen de en son bu noktaya varıyorum düşününce
- 4 ay
Senin gibi yegenim var. Her geleni reddetti armutun sapı üzümün çöpü dedi dedi 30 yaşında şu an hala evde. Ayagında sıkıntı var çok ayakta kalırsa topallıyor, ayagı agrıyor. Sanırım bu yüzden de istemiyor. Ev işini bile zar zor yapar yan gel yat başka bir iş bilmez. Bunun yüzünden baba evinde yan gelip yatıyorum diye istemiyor diye düşünüyorum. Yani kendisi istemiyor, yoksa talep yok degil.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 ayBazı şeyler nasiptir
Sonuçta herkes iyi bir ilişkim olsun ister
Bence sen biraz kendini ve sectiklerini gözden gecirip istek listende güncelleme yap derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayTercihin kaderin. Bunu da belirledigin aradığın kriterler yapıyor. Demek ki yaptığın yanlış. Anlayabilmen mümkün mü sence? Bende değil.
00 Yorumla
4 ayGünümüzde şöyle bir paradox yaşıyor çevremdeki kızlar … hayatımı yaşamalısın erken evlenmek yanliş - geç kaldım evlenseydim keşke
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 37 yaşına geldim benim de bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı evlenemedim gençliğimi hep yalnız geçirdim ve maalesef yalnız yaşlanıyorum bu kötü hissettiriyor
02 Yorumla- 4 ay
Herkesin ilişkisi mi oluyor olmayan da çok var ben dr 37 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı zaten benim gibi birinin sevgilisinin olmaması normal çünkü çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz öz güvensiz asosyal biriyim hiç açılamadım kendimi hep geri çektim gençliğimde de hiç açılamadım ve işsizim kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum bu yaşıma kadar hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim bakan beğenen hoşlanan seven de olmadı gençliğim hep yalnız geçti geçmişimde hiç kimse olmadı bu yaşıma kadar yalnız kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
4 ayErkek ortamın yoktur erkeklerden kaçıyorsundur görücü bekliyorsundur belki sence neden
01 Yorumla
Soran4 ayErkek ortamım yok erkelerden kaçtım genelde evet
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
4 ayŞimdiye kadar olmaması hiç olmayacağı anlamına gelmez ki.
02 Yorumla
Soran4 ayOlmayacağı hissi var
- 4 ay
Merak etme genç değil, hislerine bu seferlik güvenme ve akışına bırak, en ummadığın anda bırak bulsun seni ve tüm bedenini sarsın o mutluluk, sürpriz olsun ve yüzünü güldürsün, hiç hesapta yokken ve inancını kaybettiğin anda..
- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat