Kabul etmiyorum çocuk gibi geliyorlar bana ama etmeye başlasam mı diyorum mesela 23 yaşındakiler çok yazıyor kadının ilişkide büyük olması sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayMeselenin iki yönü var. Sırasıyla ikisini de ele alalım.
KONUNUN İLK YÖNÜ: 29 yaşında bir kızsın ve partner, sevgili, eş olacağın kişiyle arandaki ±6 yaşın çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Eğer 23 yaşında bir erkeği beğenmediğini söylüyorsan bunun sebebi onu çocuksu bulman değildir.
Sen, Türkiye coğrafyasında 23 yaşındaki bir erkekten 30 yaşında bir adamın olgunluğunu bekleyemeszsin zaten. Hele hele bu adam askerliğini yapmamışsa, iş hayatına girmemişse...
Öncelikle şu konuda bi anlaşalım. Bir erkeği beğenmediysen, sorun o adamın yaşı ya da yaşının adamı olup olmaması değildir. Adam ya senin tipin değildir ya altında baba parasıyla da olsa alınmış bir arabası yoktur ya da pısırık bir şeydir. Yoksa tercih ettiğiniz erkeklerin kahir ekseriyetinin olgun adamlar olmadığını biliyoruz.
KONUNUN İKİNCİ YÖNÜ: Sana çıkma teklif eden ya da sana sürekli iltifat eden bir erkeğin yaşı kaç olursa olsun o adam nitelikli, ideal bir erkek değildir. Çünkü teklif ya da iltifat, kadınla bir şeylerin pazarlığını yapmaktır.
Dürüst bir adam, sana bir şeyin teklifini yapmaz. Seninle sadece insanca iletişim kurar. Senin için uygun biriyse, sen ona kapıyı ararlarsın. O da kapıdan seni ürkütmeyecek, kızdırmayacak şekilde girer ve ondan sonrası kendiliğinden devam eder. Kimsenin kimseye teklif edip sevgi ya da seks dilenciliği yapmasına gerek yoktur. Ben bu tip şeylerin kadın erkek ilişkilerinin doğasına aykırı olduğu kanaatindeyim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğru düzgün bir ilişki istiyorsan onlardan birine şans vermelisin biz genelde 18 25 arası evlilik odaklıyız o yaşlarda işimizi yeni yoluna koymuş oluyoruz ve artık sırada doğru düzgün bir kadınla gerçek bir ilişki istiyoruz bazıları denk geliyor olgun kadınlar ya da yaşıt karakterli kızlara zor da olsa denk geliyor evlenip ortadan kayboluyor kalanlar ise kızların en çok talep gördüğü yaşa kurban gidiyor kızlar genelde 18 25 arası ciddi veya evlilik odaklı olmuyor en iyisini arama derdinde talep çok ya o lavuklar da bunun acısını en çok talep gördükleri 25 30 yaşına gelirken çıkarıyor o yaşta hemen hemen bütün 20 li kızların en iyisi maddi kazanç var vücut toplamış kendini oluyor o yaşta kolay evliliğe de yanaşmazlar
10 Yorumla
5 ayAlışmak zorunda değilsin. Yaş tek başına bir sorun değil ama senin hissetmen asıl belirleyici. 23 yaşındaki biri sana çocuk gibi” geliyorsa, bu zaten cevap. İlişkide önemli olan sayı değil; olgunluk, sorumluluk alma ve hayata bakış. Kadının büyük olması başlı başına bir problem değil ama sen kendini rahat hissetmiyorsan denemek zorunda değilsin. “Benden küçük yazıyorlar” diye standartlarını düşürmek de, sırf toplum öyle diyor diye kabul etmek de doğru değil. Senin için doğru olan kişi yaşından bağımsız olarak seni eşit hissettiren, yanında küçülmediğin biri olur.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
5 ayGenelde 25 ve 30 yaş arasındaki bütün erkeklerin tek derdi kadınlar ile birlikte olmak yani kendi vücut sayılarını yükseltmek onların derdi senin etkileyici olman görünüşün ya da duyguların değil onların tek derdi seninle birlikte olmak oluyor genelde
137 Yorumla- 5 ay
25 yaşındayım ve hiç alakası yok dediklerinle.
- 5 ay
Her erkek bir değil
- 5 ay
@günes121212 Çok şükür ki öylelerinden değilim.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey 👍🏻
- 5 ay
@günes121212 Ama bu kez de kendin gibi birini bulmakta zorlanıyorsun. Karşına çıkan kişi sana uymuyor vs.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Temiz kalırsan temiz biri çıkar karşına merak etme
- 5 ay
@günes121212 çalıştığım yerden bir kız sinemaya gitmeyi teklif etti iki defa. Ben uyuşmayacağımızı düşünerek olur gideriz dedim ama bişey yapmadım. Kendisi sigara içiyor ve farklı bir inanca mensup olduğuna dair duyum da aldım tabi kendisine sormadan bir şey diyemem yargılamak olmaz. Daha önce erkek arkadaşı vardı ayrıldı sanırım.
Benden tepki görmeyince bir keresinde sitem etti gibi oldu ben kabul ettim sinemaya gideceğiz. Bakalım. - 5 ay
@Han_ıEmirbey Madem kız sana göre biri değil o zaman ne diye kabul ettin
- 5 ay
@günes121212 İş arkadaşlığı babında.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Her sana yüz veren kadına doğru gidersen temiz kız bulamazsın tabikide
- 5 ay
İleri düzeye götürmeyeceğim.
- 5 ay
@günes121212 Yav sanki hep kızlarla geziyorum gibi yorum yapmasanız mı? İlk defa bu olay başıma geldi.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Umarım bunu açık ve net bir şekilde onada söylersin
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Ne fark eder kafama ve yaşam tarzıma uyuşmayan bir erkek bana teklif etse bende gitmem ayda senede bir kez olsa da
- 5 ay
@günes121212 Kalbini kırmadan nezaketle hallederiz. Doğrudan söyleyince olmaz.
Ben şunu anlamadım. Niye benim yaptığım şey yanlışmış gibi yorum yapıyorsunuz?
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Yanlış çünkü kıza ilgi bile duymuyorsun ama kabul ediyorsun bunun neresi normal sence
- 5 ay
@günes121212 İş yerinde sohbetimiz oluyor arkadaşça.
Ayrıca kötü niyetli bir erkek kızdan başka şey ister.
Ben onun isteğini kabul ettim sadece. - 5 ay
Neyse sonuçta toparlayabilirim. İleri düzey bir şey yok. Sadece film.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Sen bilirsin
- 5 ay
@günes121212 Bakalım. İlerisini nazik yollarla getirmem yani o kadar.
- 5 ay
@günes121212 peki sinema teklifini o milletin içinde yapıyorsa ilgi duyuyor demek mı?
- 5 ay
3-4 kişilik yemek masasında ve başka masalarda başka kişilerin de olduğu yerde çat diye filme gidelim demek bence arkadaşlık gibi.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Normalde bir kadın durduk yerse teklif etmez belli ki senden hoşlanıyor
- 5 ay
@günes121212 Hoşlanıyor madem niye film teklifi dışında ne Whatsaptan ne İnstagramdan nasılsın napıyosun günaydın vs yazmadı? Whatsaptan bile iki üç defa konuştuk o da film için.
- 5 ay
Kendinden emin değil ya da belki beni yakından tanımak istemiştir?
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Belki çekiniyordur veya sendende bir şey bekliyordur olamaz mı
- 5 ay
Bence bunu buluşmada kendisine sor
- 5 ay
@günes121212 yav Allah aşkına iş yerinde muhabbetimiz bile doğru düzgün yokken neyin beklentisine girecek? Belki beğenisi falan vardır.
Benim anladığım tek şey var. Şu ana kadar olanlar belirsizlik. - 5 ay
@Han_ıEmirbey Ya belki kız milletin içinde utanıyordur türk toplumu bilmiyor musun
- 5 ay
Dediğim gibi sor kendisine
- 5 ay
@günes121212 Neyse gidince anlayacağız. Herhangi bir uyuşmazlık sezersem bir şekilde ilerletmem zaten.
Sigara içmesi hoşuma gitmedi. Tabi teklifini kabul ettikten sonra öğrendim sigara içtiğini. - 5 ay
@Han_ıEmirbey Erkek ayarlamak bu kadar kolay olduğunu bilseydim çoktan evli olurdum herhalde hahahaha baksana kızı beğenmediğin halde kabul ediyorsun resmen
- 5 ay
@günes121212 Şu ana kadar yazdıklarımdan tav olmadığımı anlamış olman lazımdı. Erkek ayarlamak mı?
Hiç sanmıyorum... - 5 ay
@günes121212 o kadar kendimi anlattım da anlamak isteyene.
- 5 ay
@Han_ıEmirbey Kız seni istemediğin halde ayarlamış belli ki basit bir erkeksin sende
- 5 ay
@günes121212 Yav ben kendi düşüncelerimi orada anlattım mı? Anlattım.
Ne düşünürsen düşün hadi iyi günler. - 5 ay
Arkadaşım tüm erkekler öyle, 25-30 yazman cahilce olmuş. Bana gorede 15-20 yaşında ki tüm kızlar Ergen
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
29 bence tam prime yaşın bu arada, haberin olsun 😌✨ 23 de öyle minicik bebek yaş değil aslında, ama sana çocuk gibi geliyorsa hislerin doğruyu gösteriyordur. Kalbinin yaşına uyan biriyle olman önemli 💘
Kadının büyük olması asla sorun değil, karakter ve olgunluk uyuyorsa herkes mis gibi ilişki yaşıyor. Peki sence seni zorlayan şey yaş mı, yoksa onların davranışları mı? 🙃💕10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
144Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 5 ayKadının büyük olması daha güzel bende olgun kadın severim.
10 Yorumla
5 ayMantıklı düşünen bir erkek görüp tanımadığı, aşık olmadığı 3-5 yaş büyük bir kadını istemez. Kadınlar erken olgunlaşır, bu 20'li yaşlarda avantaj ama kolay da yaşlanır. Erkek 35 yaşında gelince 40 yaşındaki bir kadınla çok zor mutlu olur, çünkü kadın artık 40 değil 45-50 gibi gelir o erkeğe. İstisnaları olur elbet.
Neyse özetle, yazan çıkmak isteyen erkeklerin niyeti ciddi değildir bence. Tipinden hoşlanmıştır, çıkarım, yatarım, güzel zaman geçiririm, daha genci çıtırı gelince buna bye bye derim diye düşünür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı. Çocuk mu avutacaksın kardeşim? Erkek 30dan önce olgunlaşmıyor. Kendinden küçük bir erkekle sevgili olan sürü danışanım var. Hepsi seanslarda ağlayıp duruyor.
Seni obje olarak görecek.
İlişkinin sorumluluğunu sana yükleyecek.
Narsist olacak.
Tek derdi bacak aran olacak.
İlişkide çocuk büyütmeye başlayacaksın.
Yorulacaksın. Ama emek verdiğin için "belki değişir" diyerek sabretmek isteyeceksin, daha çok yıpranıp enkaza dönüşeceksin.
Hadi ilişki %10 ihtimalle tuttu diyelim, şu an 29 olduğun için ona tecrübeli ve olgun geliyorsun (o yaşta sadece yatağa önem verirler) o 35 iken sen 41 olduğunda seni beğenmeme ihtimali olacak. Çünkü sana obje olarak bakıp da seninle ilişkiye başlıypr.00 Yorumla
5 ayYorumdaki erkekler nasıl kudurmuş hahahaha ee ne var olmuş bir erkeğin bir kaç yaş küçük olduğunda kadınlar erkeklerden 5 10 hatta 20 yaş küçük olduğunda kimse bir şey demiyor ama kadın kendinden 1-5 yaş küçük bir erkeğe yüz verdiğinde mi sorun oluyor yıl olmuş 2026 hala bunu tartışıyorsunuz halbuki önemli olan yaş maş değil ahlak edep olgunluk ve uyumdur buna göre eş seçersen daha iyi edersin kesinlikle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ay29 yaşında olman hayat tecrübesi, olgunluk ve duruş olarak belli olur. Bundan dolayı:
Daha gençler seni olgun ve güvenilir buluyor → ilgilerini çekiyor.
Kendi yaşıtları hayatın farklı evresinde olabilir (ev, iş, sorumluluk vs.) → gençler daha cesurca yaklaşabiliyor.
Kendine güvenen duruş gençler için cazip.
Kısaca: Yaş farkı değil, duruş ve olgunluk fark yaratıyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBir erkek 30 ila 35 yaşından önce olgunlaşmıyor.
Sorumluluk sahibi olmasa benim için sıkıntı yok olabilir diyorsan o zaman düşünülebilir. Olgun bir yapın varsa kesinlikle yaşı küçük kişiler sorun oluyor. Kendi adıma konuşacak olursam kadın erkekten küçük olduğu durumlarda bile kadın çok küçük olduğu zaman bir süre sonra çocuk bakıcısı gibi hissediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayFB harici erkeğin senle işi yok... 35 likte 20 likte... evlenicek kız 18-25 arası bitirir olayıeskiden okul felan mazeretti okumakta mazeret değil artık... Sevsin beni shiplensin beni istiyor 18-25 sonrası verdiğin kada alma mantığı... İşe yarar zamanlarını sağda solda sürterken harcadığını varsayıyoruz ister harca ister harcama biz öyle var sayıyoruz...
03 Yorumla- 5 ay
Sanki 18ler hic sagda solda yapmiyor demii? Kendi adina konus. Pc
Cevap sahibi5 ayBu seksle ilgili değil. Ona bakarsan ben 17 yaşında yaptım ilk deneyimimi... Konu seksten bağımsız. Sahiplenme ve sevebilmeyle ilgili. Kadının 18-25 yaşında karakteri ilişki temeli atıp beraber bir şey kurmaya müsait zamanlar... 25 sonra içsel olarak ilişki kuramıyor erkek kadınla. İlişki derinelşip kök salmıyor. Günlük al-ver konulu basit tek düze ilişkilere girilebiliyor 25+ kadınlarla. Kafanız da tabular oluşuyor ve tek düze ilişkiden öteye varamıyorsun.
- 5 ay
Kadının ve erkeğin arasında ciddi bir bağ olması için ya liseden aşklarının başlaması lazım ya da aralarında en az 10 yaş fark olması lazım.
29 yaşında kaliteli bir kadının dengi 30 35lik adam değildir 44-45 yaşındaki kaliteli erkektir zaten.
35 yaşındaki değerli bir erkek 24 25 yaşındaki kadına ulaşabilir. O yaştaki erkek bana gelse ben kendim istemem mesela. Çünkü mecburiyetten geldiğini düşünürüm. Çok değerli olsa benimle ne işi var yani? Gider daha gencini bulur. 44 45 skalasındaki kaliteli erkek ise beni kendi iradesi ve isteği ile seçer.
Ünlülerde bile evliliği uzun süredir devam eden çiftlere bakarsanız hemen hemen hepsinde kadınla erkeğin arasında 10 yaş olduğunu görürsünüz.
Gizli Üye(18-24)5 ayBahsettiğin yaşlardayım, yaşıtım kızlar bana çocuk gibi geliyor. Yaşı büyük olanlarla daha iyi anlaşıyorum. Demek istediğim yaşla olgunluğun doğrudan bir bağı yok. Tabii senin bahsettiğin kişiler olaya böyle bakmıyor olabilir, amaçları başka olabilir. Onlara bu yüzden şans vermiyorsundur belki. Ama önemli olan karakter ve aradaki uyum bence. Yoksa yaşın aşırı bir önemi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
5 ayEvet sorun olur. Teklif eden erkekler neden böyle bir tercih yapıyorlar acaba. Ya çok genç duruyorsun ya çok güzel ve seksisin ya da karakterin çok feminen ve itaatkar bundan dolayı çok seviliyorsun
10 Yorumla
5 ayŞu devirde kadının büyük olması daha mantıklı çünkü şimdiki kadınlar 25 yaşında bile evlenme çağı zihniyetine giremiyorlar. Hala çocuk gibiler. Şahsen kendimden büyük birini isterdim ama bakalım kısmet ne olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı. Benim şahsi görüşüm ve sevgililerim hep benden 5 yaş büyük oldu ıspatı da var inanmayan kızlar varsa da selfielerim var. Kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum çocuk gibi oluyor kızlar nazları cilveleri çekilmiyor. Yaşım 26
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben doğru bulmuyorum. Direkt benden küçüklere kardeş muamelesi yapıyorum. Zaten geç olgunlaşan bir tür. Bir de daha ergenlik halinde olanları hiç çekilmiyor.
12 YorumlaYav sebebi belli işte, neden böyle diyor :D Buradan pay biç, kadın gizli profil ile soru soruyor, o sorunun altında yürüyorlar kadını görmeden, tanımadan, pembe kimlik düşünmeleri yetiyor :D
00 Yorumla
5 aySizi rahatsız eden yaş değil “ davranış “ anladığım kadarıyla.
Yaş ile elbette yaşanma, tecrübe olgunlaşma gibi konularda olabilmekte. Yalnız tek kıstas yaş demek te doğru olmaz. Parametre ve beklentilerinizin uyumunu netleştirmenizi önerebilirim.00 YorumlaEğer hoşlanıyorsun et hoşlanıyorsun etme. Zaten ciddi ilişki düşünmüyorsun 30 yaş üstü adamı ne yapacaksın. Ciddi düşünüyorsan olgun anın tadını arıyorsan genç. Kararı buna göre verirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayaksinje mutlu olmalısınız zira genç gösteriyorsunuz demek ki yani zaten gençsiniz elbette de daha genç hem fazla yaş farkı yokmuş kabul edin sizde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayOnlarinda çogu zaten eglence ariyor. Evlilik degil amaclari. Senden kuçük erkekle iliski olur sorun yok ama evliliğe yurumek niyeti varsa erkegin olgun olmasi iyi olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
5 ayOlur tabi ne işin var çoluk çocukla.
30 yaş üstü olan bizler de kendimize yakın yaş grubundan kimseyle karşılaşamıyorum. Çevremde hep 20 li yaşların başında olan çocuklar var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
5 ayKendi yaşıtlarım evlenip gittiği için küçük erkeklere kaldık ama sanki kadının yaşının büyük olduğu ilişkide daha mutlu olunuyor gibi bir şey okudum sjdjd
00 Yorumla Yaş sadece bir sayı. Biz küçükken bu durum biraz abes geliyordu ama şu an 28 oldum ve bazen şahit oluyorum ve normal geliyor. Karşılıklı hisler varsa kafa yapısı da uyuyorsa eğer, yaş önemli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayOluyor. Hemde çok fazla. Bunu anladığında ise zamanını boşa heba ettiğinle kalıp hayatı kaciriyorsun. Olgunlara da sen kriter koyuyorsun ve ortada kala kalıyorsun
010 Yorumla- 5 ay
Olgun adamlar sorun 40 yaşından sonra çocukları olmuyor malum tabii ki küçüklere bakacak daha sağlıklı çocukları olur
- 5 ay
- 5 ay
Senin ne tip bilgin var nede gerçeklerden. Erkekler ölene kadar çocuk sahibi olma özelliği yaradılış tan gelir. Sen nerde bir hurda varsa ona denk gelmissen o senin seçici olamamandan kaynaklı. 50 yaşındayım ve doğurganlık özelliği olan her kadını çok rahat hamile bırakacak kadar fazla sperm sayısına sahibim. Kendini müptezel eden erkek bozuntulari senin şansın. Sen adamına denk gelmemiş sin. Cinsel hayatım haftanın her günü aktif.
- 5 ay
@babacan5255 dayı senin tıp bilgin yok. Erkeklerin biyolojik saati vardır 40 yaşlarından sonra baba olması zorlaşır Anadolu Çomar zihniyetiyle yetişip ölene kadar çocuk sahibi olurum diye avutursan kendini evde kalırsın. 50 yaşında pilin bitmiş sende biliyorsun ama hala kendini kanıtlama derdindesin 18lik erkeğin kapasitesi nete 50lik külüstür nere. Her türlü 18likle evlenirim.
- 5 ay
Ben 30 yıldır tipin içindeyim zilli. Sen kulaktan dolma ile daha cokkk şey başında gezersin
- 5 ay
Anan şey başında gezer herkesi anan sanma moruk pert olmuşsun
- 5 ay
A mini s iktigimin or ospu çocuğunun kaşar ör ospusu
Gizli Üye(30-35)5 ay29 yaşındasın alt tarafı görende en az 10 12 yaş fark var sanacak… 25 26 olanlara şans ver. Çok büyük bir fark yok benzer şekilde büyümüş oluyoruz ve onlarda y kuşağı komiksin 😅
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
5 ay23 iyiymiş. Bana 19 yaşındaki biri yazıyor. 😂😂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
5 ayYorumdakilerde bir karar versinler büyük olsa eğlence görüyorlar derler küçük olsa aynı erkekler bizden ne istiyor kendileri çok biliyor
10 Yorumla
5 ayAa site de var 30 40 yaş arası adam bulursun Zkzkxskdksk
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
5 ayBana 22 yaşında bebeler yazıyor ya bakkala göndermelik
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayİmmm bilemedim takilmalik bir iliskide dikkat etmez kimse. ama ciddi bir iliskide bu sorun olucaktir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Erkeğin küçük olması sorun olur
Belki minyon göründüğün için olgun insanlar seni küçük sanıyor olabilir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
5 ayNe güzel iştee..
Yeterince çekici gelmemişlerdir sana. Birde acele ederlerse tamam olacak işide bozarlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayKadının ilişkide büyük olması sorun olmaz ama erkek kadına sorun olmasın önemli olan bu. Sana yaklaşıyor olmaları çok çok normal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayKabul et bir tanı derim ama umduğun gibi çıkmazsa pes etme
yılma hiç bir zaman çünkü tanıdıkça tecrübe kazanırsın00 Yorumla
5 ayKâlp ve kafa anlaşabiliyorsa kimin bir ilişkide büyük kimin küçük olduğu farketmez karşılıklı aşk ve sadâkat yeterli.
00 Yorumla
5 ayYa erkekler zaten geç olgunlaşıyor zaten üstüne küçük birisinin olması annesi gibi davranmak zorunda kalırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
5 ayKadın milletini anlamak çok güç, 35-40 yaşındakiler yazsa dayı derler, 20-23 yazınca çocuk diyorlar, ne istiyorsunuz siz neee? 😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
5 ayBenim yaşım 25. Bende genelde kendimden büyük kadınlarla konuşmayı tercih ediyorum. Bence sorun olmaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Ilişkide aradığını karşılıyorsa düşün Tabii ki bize ne sizin yaşınızdan önemli olan sizin mutluluğunuz bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet alışmalısın bir aşamada yaşıtların evlenmiş oluyor çünkü. Olgun makul mantıklı birilerine evet demelisin
07 Yorumla- 5 ay
Küçükle evlenicem diyor kadın
- 5 ay
Sonu evlilik dayıcım
- 5 ay
Dayı senin babandır ucube. Kudurma kadınlar kendinden küçüklerle evleniyor diye git ötede havla.
- 5 ay
Edepsiz
5 ayBende anlamiyorum banada hep 32 o arada teklif ediyor 🤣🤣🤣 ablalik yapamam kimseye bu yastan sonra
13 Yorumla- 5 ay
Senden kardeş olmanı istemiyor, hayat kurmak istiyor. Şu cevapda gram olgunluk yok. Bı de kadınlar olgun derler. Komediye bak
- 5 ay
Ay kes makara yapiyoruz yukarda otu b.. ciddiye alma
- 5 ay
Es*ort lafı bunlar, onlarda Erkekte secicidir. Ne çok ortak yanın var
5 ayOlmaz canım, bulmuşsun çıtır tadını çıkar bakma kimseye 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Olgun seviyorlardır some parental issues yaşıyorlardır. Çok da kurcalama yani boş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Olabilir takılma yaşa kafa yapınız uyuşuyor sa sorun yok demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKardeşimin arkadaşları da bana yürüdü çok kez bence enerjimiz yüksek yaşımız da 50 değil sonuçta
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
5 ayO 23 ler de büyük kadınlara yazmayı moda haline getirdi şimdi. Ama niyetleri iyi değil.
00 Yorumla Gel bakım şuraya küçük çocuk sana erkeklğini göstericem dersin artık
00 Yorumla
5 ayBende 28 yaşındayım yaşıtlarım ve benden daha büyükler ilgimi çekmiyor mesela, anca 21-27
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 ayYahu sevgililerin %65'i hatta daha fazlası ayrılıyor zaten. Çık işte onlarla, takıl.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
5 ayŞimdiki nesil de bir garip yaşça büyük istiyorlar 😅sugar momy mi istiyorlar anlamadım ki😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yüksek ihtimal çoğu cinsel olarak kullanma amaçlı yaklaşıyordur dikkatli ol sen yine
00 Yorumla
5 ay23 normal ama kuşak farkı var
İster istemez sorunlar çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
5 ayDün aynı konuyu konuştuk Biliyor musun Artık o kadar yaşlandık ki ………
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Çocuklarla uğraşmayı seviyorsan kabul et tabii 😄
00 Yorumla
5 ayMilf takıl..
Benim range +10 - tartışmalı.. İDİ..
00 YorumlaEtmeye başlasam. ?
Birden fazla sevgili mi yapacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. İstısnalar var tabi ama insan yaşıtlarıyla daha iyi anlaşabiliyor..
00 Yorumla
5 aykendi tercihin bilemem. sonuçta senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayKendinden büyükleri de kabul etmiyorsun yavrum 35-40 yaşında bir erkek çıksa karşına ona da hayır diyeceksin bence sorun senin hayatta ne istediğini bilmemen tam olarak sorunun bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 23 ile 29 kadın için doğru değil gibi sanki 26 falan olsa normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu yaştan sonra çocuk bakıcılığı mı yapacaksın mk oldu olacak altını da bağla emzir uyut
05 Yorumla- 5 ay
Siz 6 yaş küçük kızlara çocuk bakıcılığı mı yapıyorsunuz kızlar geç olgunlaşıyor sen 20lik bebeleri büyütmeye trip çekmeye devam et
- 5 ay
23 yaşında koca adama bebe diyen adamda 18 yaşındaki bebe kızları kovalıyor
- 5 ay
Ayrıca o 23 yaşındaki adam senden olgundur üsluba bak kudurma pabucun dama atılıyor dayııı
5 ayBen cok uygun bulmuyorum ama mutlu olanda vardır. Hayat ssnın hayatın bırsey dıyemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır sakın etmeee, çocuk büyütmekle mi uğraşacaksin
01 Yorumla- 5 ay
Anestezi mi?
- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 29 yaşındayım, artık benden küçükler çıkma teklifi ediyor. Neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler