Selamlar,
Sen olayı biraz farklı değerlendirmişsin. Sonuçta adam 70 yaşında değil ki. Sende 20 yaşında genç kız değilsin. Fazla tepki göstermişsin olaya. Aranızda altı üstü 8 yaş var. Hadi 20 yaş olsa haklısın diyeceğim.
Seni görmüş, beğenmiş ve bir adım atmış. Senin genel düşünme tarzında yanlışlık var. Bana uygun değil deyip hayatına devam edebilirsin. Buna zaten herkes saygı duymak zorunda.
Fakat 36 yaşında bir adama kart horoz demek biraz nahoş bir tabir bana göre de.
Bol şans diliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimsin eğitimin işin ne ona göre değerlendirme yapalım şahsen ben çikma teklifi alınca bu siteye bunu yazan ilgi budalası kadına yalvarsa yüz vermem yaşında küçük değil şimdi ben ortalama bir insanım Türkiye standartlarınin üstünde gelirim yaşantım var ama buna rağmen gidipte kendimden çok daha eğitimli zengin bir kadinada bakmam bakamam kimseyi kucumsemiyorum kız kasiyer işinde gucunde çalisan efendi adamı beğenmiyor (öğretmen) yahu sen kimsin derler adama herkes CEO galerici zengin adam arayışında yahu dönüp bir kendine baksana
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kızlar değil 8 yaş kendinden 20 hatta 30 yaş büyük erkeklere ilgi duyuyor. Kadını çocuk yaşlandırıyor oysa erkek sigara alkol gibi kötü alışkanlıkları yoksa birde beslenme ve dinlenmeye dikkat ediyorsa sporda yapıyorsa yaş pek önemli değil. Testesteron hormonunu düğün sürece kadını mutlu edebilir. Uzun lafın kısası horoz kart olabilir önemli olan horoz peşinde düştüğü zaman kaçarsan sorun olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir şey bu neden bu kadar abartılı yazıyorsun ki. Senin anne baban arasında hiç mi yaş farkı yok. Aynı saat aynı dakika aynı saat de mi doğmuşlar.
Benden bir tavsiye belli ilişki konusunda tecrübesizsin. Arada yaş farkı olunca daha sağlıklı bir ilişki olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında aradaki yaş farkında bir şey yok yani yüzsüzlük olacak bir durum göremedim ama tabii yaşından büyük duruyor olabilir yani fizik olarak da yaşlı bulmuş ve beğenmemiş olabilirsiniz. Buna da saygı duyulması gerekir elbette sizin kararınız sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılAradaki 8 yaşlık farkın normal olduğunu düşünüyorum.. İkiniz de belli bir olgunluğa erişmişsiniz.. Bu yüzden bu farkın uçuk bir fark olduğunu sanmıyorum.. Yine de karar senin tabii ki.. Herkesin belli bir yaş kriteri var kendine göre.. Saygı duyulmalı buna da..
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnan ki artık ben zaten genç gösteriyorum ama bana büyük de yürüyor küçük de şunu demek istiyorum biri pislik zaten ama ilk defa abi dediğim insan o hareketi yaptı demek ki etkileniyorlar doğru değil tanımadığın da yapabiliyor yani tabiki çıkma teklifi değil ama inan ki ikisine de sarılmıyorum galiba hiç sarılmadım abi dediğim çocuğa ama oda dediğim gibi iki senedir değişik o ama evlenecek insan arıyor o pislik av arıyor arada fark var yani insanların hal ve hareketlerine anlam veremiyorum
10 Yorumla
+1 yılBuna yüzsüzlük denmez. Sen hiçbir şeyden anlamıyorsun. Erkekler doğalarında olanı yapıyor. Bütün erkekler, bütün kültürlerde 18-24 yaş arası kızları çekici bulur.
Sen 28 yaşındasın. Yaşlı bile sayılırsın. Sana gelmesi senin için bir şansdır bile. Buna sevinmek yerine moralin dibe çöküyorsa çok ciddi psikolojik sorunların var demektir. Acilen bir terapiste gitmeni öneririm. Sadece bir çıkma teklifi seni bu kadar tetikliyorsa, bunun altında yatan bir travma ya da yetersizlik hissi olmalı.
İşin çok zor aşk hayatı konusunda. Geçmiş olsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin 34-35 yaş sonrası düşüşe geçmesinden dolayı 35-40 arası apar topar birini bulma çabası oluyor kadınların 25-30 arası gibi, sen de 30a yakınsın birini bulmak istersin hemen diye sana yürüyor
140 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar otuzdan düşüşe geçiyor bir tane doğuyor bilimsel olarak otuza kadar doğum yapamayan kadın 😂😂
- +1 yıl
60 yaşında anne olanda var ne alaka
- +1 yıl
@Soyperfecto Onlara mucize anne diyorlar bide onlar 20 yaşından önce doğum yapan kadınlar
- +1 yıl
hiç alakası yok bilimle de artık mümkün
- +1 yıl
öff zaten çocukla da kim uğraşcak
- +1 yıl
sanki doğursa bakıyormuş gibi anca pış pış yapıp bırakırsınız
- +1 yıl
@Soyperfecto Zaten doğumların yüzde 70 ine tıp müdahale ediyor artık normal doğum bile yapamıyorsunuz erken düşüştesiniz😂
- +1 yıl
sezeryanda ölüm riskini de araştır zahmet olmazsa
- +1 yıl
@SoyPerfecto bitane doğunca sağiniz solunuz eğriliyor eski Anadolu kadını en 11 kez doğum yaparmış siz kağıttan kaplan😀😀
- +1 yıl
ondan sonra da 30 yaşında 60 gibi görünüyorlar erkenden ölüyorlardı sizin gibi mal erkekler için
- +1 yıl
değmezzz
- +1 yıl
senden de karakter sahibi biri çıkmaz zaten üreme hiç dünyaya kötülük getirirsin
- +1 yıl
Yoo hepsi seksen doksan yaşında ölüyordu sizin gibi kırk yaşında göğüs kanseri olup gitmiyorlardi😀
- +1 yıl
Senden de karakter çıkmaz üreme bencilin dik alasisin😀😀
- +1 yıl
dnfnfndn saçmalığa bak sen bi Türkiye'nin ortalama yaşam süresini araştırsana çin mi sanıyon lan burayı
- +1 yıl
sizin gibi erkeklere böylesi
- +1 yıl
Gider misin başımdan sayı aşığı 😂😂
- +1 yıl
kafadan sallamak kolay geldi tabi dimi
- +1 yıl
Yaa gidin kendinizden küçük bulup pedo olun benim başımdan gidin lütfen yeter ki
- +1 yıl
ay pedofilininde anlamını bilmiyor ayhhh
- +1 yıl
sen boşa yaşıyon valla
- +1 yıl
Ya uzaaa beni sinirletme iğrenç insan
- +1 yıl
sana fikrini soran olmadı ikile o zaman
Soran+1 yıl@asiprens2905 Erkeğin küçük olması mantık açısından daha iyi zaten. 28 yaşında kıza 20 yaşındaki erkek yürüse bu kadar abes kaçmaz ama 30+ erkekte bir zahmet baksın kendine uygun yaşa avucunu yalamakla kalır yoksa ancak
- +1 yıl
Yaa aklı olan erkek zaten bu zamanın hiç bir kızına yürümez evine bela getiriyor bu zamanın erkeği
- +1 yıl
belanın ta kendisi sizsiniz sizi alacağına hayvan alsın beslesin daha faydalı
- +1 yıl
Hayvanları seviyorsunuz zaten insanlıktan habersiz 😂😂
- +1 yıl
onlar sizden daha insanda ondan
- +1 yıl
Onlar insan değil hayvan iyi anlaşırsiniz😂😂
Soran+1 yıl@asiprens2905 Ben kedinin bile erkeğini eve sokmam
Cevap sahibi+1 yıl@asiprens2905 sfgsfsfssfg sen de abartma mk
- +1 yıl
Soran Koymayın zaten istemiyorsunuz artık😂😂 hersene nufusumuz bir milyon artıyordu bu sene 92 bin arttı kimse evlenmiyor sizinle artık 😂
- +1 yıl
türk erkeğini tercih eden mal kalmadı da ondan
- +1 yıl
@SoyPerfecto Etmeyin umrumuz da mi 😂 Esra erollarde sizi görüyoruz neler yaptıklarınızi, ruh hastaları 😂
Cevap sahibi+1 yıl@asiprens2905 çenen düştü karı gibi
- +1 yıl
sizide haberlerde görüyoruz katil psikopat magandalar
- +1 yıl
Yazmayın yaa zorla mı istenmiyorsunuz artık tuhaflar 😂😂
- +1 yıl
istenmeyen tek kişi sensin tek hücreli
- +1 yıl
Mesala uzun boy istiyorsunuz bir kavak ağacına aşık olabilirsiniz veya geniş omuz istiyorsunuz sempanzelerin omuzları baya geniş, ya da başka uzunluklar istiyorsunuz atlarda eseklerde çok, ya da kuçu kuçu gibi peşinizden dolaşann erkekler istiyorsunuz köpekler o işi iyi yapar ama onlarda para yok yine mutlu olamazsınız paragöz çıkarcilar😂😂
- +1 yıl
sizde koca meme gtt istiyonuz ya inekler tam size göre işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet gerçekten seni anlıyorum... Yorumdakiler ne yaşıyorlar hepsi kartlaşmısın falan demişler de arkadaşlar herkes 25 yaşında evlenmiyor kız kariyer yapıyor olabilir ya da okuyordur her neyse
Gerçekten insan kendini kötü hisseder ama artık onunla çok fazla yüz yüze gelme daha çok morelin bozulur10 YorumlaBende 28im ama bana normal geliyor bu.
Pardon da 28 yaşta ergen ve ya genç kız yaşı değil artık, aranızda çokta yaş farkı yok, hatta ideak yaş aralığı. Erkekler için cidden iyi bir yaş o. Sen bence başka şeyleri beğenmemişsinde yaşı bahane ediyorsun.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasagıdakı slak bır yaslı normal demıs bu normal degil ! 2-3 yas fark olabılır ama 8-10 yas üstü olamaz böyle sacma ahlaksızlıgınızı normallestırmeyın
23 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle! Zaten aklı başında bir adam 36 yaşında olupta 28 yaşındaki korpecik kıza o gözle bakmaz/ bakamaz. 28 yaşındaki kız henüz gençliğinin baharında hatta 36 yaşındaki adama göre çocuk sayılır be çocuk! Rezil herfller
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle burdakı erkeklerın cogu srfsızın onde gıdenı o asagıdakı 2 feno da dahil aman diyim dikkat et bunlara güven olmaz baksana hepsi nasıl kudurmus normal diyolar bide ahlaksızlar
Soran+1 yılBana kalırsa 36 yaşındaki bir erkek için yaşıtı kadın bile genç bence. O yaşta erkek 40+ bir kadınla daha uyumlu olur diye düşünüyorum çünkü erkekler bilirsin çabuk çöküyor bilmiyorum katılır mısın bu fikrime?
Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Gercekten bunu bende anlamıyorum buyukte konusmak istemiyorum ama kendi yasitlari evlenmis oldugu icin olabilir ya da ne bilim herseyi gormus geçirmiş biri oldugu icin kendi yasitlarindan asagi kisilerle muhattap olmak istiyor olabilir. Neyse yani göreceli bir durum bu hersey gelebilir insanin aklina.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru komple yanlış çünkü onlara bu cesareti yeni yetmeler ya da senin yaşıtların veriyor. Kimisi senin gibi yorumlarken ÇOĞU olgun sevdası olarak görüyor erkeğin de işine geliyor hatta kendini bir şey sanıyor bu çoğunluk akılsız veletler yüzünden. Yani sorun erkeklerde değil her zamanki gibi kızlarda. Sadakat konusunda da bu böyle kadınlar hayır demeyi bilmeyip istediğinin altına yatınca adam gerek görmüyor sadakate çünkü veren var biri gider diğeri gelir
30 Yorumla
+1 yıl1- adam kart horoz değil
2- sen küçük kız değilsin ,
3- evde kalmış gibisin bence değerlendir
4- yaş farkınız normal
5- adam başına bela aldığının farkında değil :)60 Yorumla
+1 yılO kadar da genç ve küçük değilsin artık. 18 yaşındaki birisine 26 yaşındaki birisi yürümüş olsa anlarım bu söylediklerini de. 28 olmuşsun be. Çen hala küçük mü çanıyoşun kendiniiii oyyyyy yeyim çeni bennnnn
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadindan kadina degisse de genelde 35-40 yasindan sonra kadinlarin cinsel cekiciligi azalmakta ama tabi ki 8 yas fark bana gore oldukca fazla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenç ve güzel gördüğü her kadına yürür maalesef. Böylece kendinde şunu hisseder, genç kadını düşürebiliyorum demek ki bende hala iş var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 lu yaşta ki erkeklerin çoğu öyle. 20 ler öyle değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen kendi yaşıtlarından bekar bayan bulamiyordur veya biraz daha gençlere ilgi duyuyordur. Bana göre de fazla 5 yaşa kadar olabilir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende çok küçük sayılmazsin hani adam seni beğenmiş etmiş kabul edersin etmezsin bilemem ama sanirim hoşuna gitmişsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. Bir dayı tarafından hemde :(
- +1 yıl
O kişi ile aynı yastayım dayı dedigin senden 8 yaş büyük ama tabi herkesin kendi tercihi saygi duyarim bence dayidan ziyade adam senden genc gbi geldi 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörende 18 sanacak. 28 ile 36 gayet uyumlu. Edebiyle gelmiş sormuş. 40 yaşındaki de sorabilirdi. Kendinden 10 hatta 15 yaş büyük erkeklerle evlenip çok mutlu olan birçok kadın var. Kaldı ki hayır dersin gider. İnsanlardaki derde bak. Biz de derdimiz var sanıyoruz.
40 Yorumla
+1 yılKanka siz de bir şey beğenmiyorsunuz ya kendinden küçük olsa sorun büyük olsa da sorun napsin bu adamlar, ölsün mü?
21 Yorumla- +1 yıl
Hem ayrıca çok bir fark yok aranızda
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekeler çok boş konuşmuş bu arada herkes kendinden büyük sevecek değil kendinizden 10 20 yaş küçük kızlara yazıyıp dolandırıldım demeyin bu da uyarı olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya oda değil bence zaten aklı başında bir 36 lık adam gidipte 28 yaşındaki bir kıza yazmaz... Kendinden o kadar küçük yaştaki bir kızla öyle şeyler düşünmez/ düşünmemeli
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin çoğu sübyancı ben 19 yaşındayım 30 yaşındaki adam yazıyor aklı başında olan kendinden 5 yaş küçük birine yazmaz
+1 yılUfal da cebime gir. 28 sin 2 sene sonra 30. Evde kalma yaşına geleceksin neredeyse.
23 Yorumla- +1 yıl
sadece gerçekler
+1 yılErkek için 36 yaş neki ya Kartaloz demişsin Sen 28 yaşındasın aslında 40 yaşında erkeğe denksin. 😂 Erkek gözünden de böyle gözüküyorsunuz 😂
215 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl laftı ya 😁
- +1 yıl
Kırk olmazsada 36-38 bandı dengi olan yaş farkı
- +1 yıl
@ebruşal Sızın bu sayı aşkınizdan, niteliğe değil niceliğe bakma huyunuzdan bende igreniyorum
- +1 yıl
@ebruşbal Boyun kaç maaşın kaç yaşın kaç bilmem neyin kaç cm , omuzların kaç cm hep kaç kaç? Çok iğrencsiniz
- +1 yıl
36 yaşında erkeği kim napsın ya İngiltere prensi falan mı sanıyonuz kendinizi fkfkfk
- +1 yıl
Sizin gibi ergnlerle uğraşamam yazmayın bana işinize bakın
- +1 yıl
41 yaşındayım benim yaşımdaki lise üniversite arkadaşım olan kızlar annemle aynı gözüküyor maalesef. Ve sadece görüntü olarak değil Hayat enerjileri de yok.
Bana hayatta ayak uyduramazlar.
Hatta 30 yaşında olan arkadaşlarım da var şu an onlarda çok bitkin halsiz Bıkkınlar 🥺 - +1 yıl
30 yaşında kel göbekli bakmsız erkekler hiç kendine bakmıyor galiba
- +1 yıl
Ben onlar adına konuşmuyorum. Bir sürü yorum gelmiş ekleme yaptım istemiyorsanız okumayın
- +1 yıl
Sonuç olarak kişiye göre değişir Bazı kadın benden büyük olur ama çok mutlu enerjiktir ama çok nadir
28 yaşında o kadar da küçük sayılmazsın. Kendinden 7 8 sene büyük birinden itiraf gelmesi bence normal.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle küçümseme ifadelerin 🤣🤣🤣
Sen hala kendini 20 yasimda prenses mi saniyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yıl20 demedim? Ama ona göre çok küçüğüm adam 36? Soruları iyi okuyup gelin
Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bence çok o seni kendin den küçük gördüğü için kabul eder erkeklerin huyu o benden genç küçük olsun bide kendine bakmadan güzel olsun da isterler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. genelleme yapmasan ölürsün dimi? bos muhabbetler ya. tam tersi de var. veya kendi yasitiyla gorusen de. sımarık sey
06 Yorumla
Soran+1 yılAma geneli öyle maalesef. sizin gibileri tenzih ediyorum. Zaten 36 yaşındaki aklı başında bir erkek kalkıpta 28 yaşındaki gencecik bir kıza o gözle bakmaz/bakamaz
Soran+1 yılBu düpedüz sübyancılik
Soran+1 yılSende 86 li mısın? Kusura bakma ama rezil bir yaş farkı rezil bir ilişki kıza yazık bırak gençliğini yaşasın onu hayatının baharında yaşlı bir adama mahkûm etme
Soran+1 yılO henüz yaşından dolayı iyi kötüyü ayırt edecek yaşta bile değil Seviyorsan ayrıl o kızdan onun iyiliği için 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın yaşını söylemeseydiniz yazdıklarınızdan 70 yaşında falan zannederdim 28 ile 36 arasında abes bir fark yok abartmayın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyi anladım da adam sana teklif etti diye neden moralin bozuldu? İstemediğini söyler geçersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkından dolayı? ,28 yaşındaki gencecik kıza o şekilde yaklaşmaya nasıl cesaret eder 36 yaşındaki bir dayı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tam tersine, Ben olgun kadın seviyorum, Mümkünse benden büyük olsun alsın kucağına cork cork emzirsin 😂
10 YorumlaGayet normal 18 falan değilsin yani moralin neye bozuluyor git 20 yasindakilerle takıl oldu olacak.
20 Yorumla
+1 yılGenç kız mı :D sen kendine genç kız diyorsan o da genç yani o kadar şaapma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu senin niye moralini bozuyor anlayamadim. istemiyorsan reddedersin olur biter..
03 Yorumla
Soran+1 yılTeklif edenin Bir dayı olması canımı sıktı.
- +1 yıl
can sıkmaya hiç gerek yok
- +1 yıl
sana teklif eden bir insan seni tanımlamaz
+1 yılDaha cıtırım bebekim
00 YorumlaHala bi kızı tavliyabiliyormuyum erkeklik avlama iç gücüm hala devredeki bugünden ego tatmin etmek
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda neden bunu 28 yaşındaki gencecik bir kız üzerinde deniyor? Ben ona göre çocuk sayılırım be henüz çocuk... Utanmaz herf
Soran+1 yılEvet bu mantılı. 28 yaşındaki kız o. adam için hem henüz çok körpe hemde dediğin gibi her söylenene inanacak kadar küçük bir yaşta. Niyetleri kötü
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kanka artık çıtır değilsin bana da 35 yaşında kadının yürüdüğü oldu böyle tepki vermedim normal olur böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılKüçük değilsin aranızda 8 yaş var sadece, hadi 10 yaş üstü olsa neyse derim de. Boşuna triplere girmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ma. lmisin? Kendini bebek saniyosun galiba. 30 a dayanmissin 36 yasinda birinin ilgil3nmesi cok normal. Istemiyosan yok dersinde sanki arada 20 yas varmis gibi konusman apt. alca.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ama ne bileğim kendi yaşıtlarım var iken veya 30 var iken neden 36 bence çok abes teklif etmesi çünkü yasimi biliyordu cidden ayrıca yaşlı bir kafa yapısı ile genç bir kafa yapısı bir olur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılAsiri bi fark yok abartiyosun. Sen tercih etmezsin o ayri ama ab3s falan degil. Kafa yapisi uyuyosa hic sorun olmaz asil yasina yakin olursa sorun
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden küçük ama o kadar küçük değil anormal bir durum yok bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma be hint kumaşı beğenmezsen reddedersin bi tarafının kalkmasına gerek yok. Egoist pislik
10 Yorumla
+1 yıl8 yaş bence normal büyük gösteriyosundur ya da adam genç duruyordur ne olucak 7 8 yaştan
10 Yorumla
+1 yılSen de otuzuna merdiven dayamışsin.. aranızdaki yaş farkı çok değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yasinda birine 30 yaşındaki biri asla teklif etmez sen kart olmussun
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 8 yaş farkı çok değil ki hem sende ufak değilsin 28 yaşta az değil. Tepkin abartılı yazdıklarına göre yorum yapıyorum. Zaten red edersin olur biter.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanki 18 liksin kocaman kadınsın aranızda 20 yaş var gibi havalara girmen adamın sana teklif etmesinden daha saçma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri anlıyorum bu konuda. Ama senin tepkin kibirli ve kırıcı. İstemiyorsan söyle ne bu sinir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın sizce de bir önemi var mı? Neyse konu yaş ta değil bizim kriterlerimiz olsa hemen iğrenirsiniz sizin kriteriniz olsa saygı gösteririm ne olacak?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 🤣🤣🤣 abla hala kendini çıtır sanıyor makyajı silsek adamdan daha yaşlı görünecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuyukmu olucakti? 22 yasinda bir cocuktanmi teklif bekliyordun?
00 Yorumla
+1 yılSen neden kendinden büyük erkeklere yöneliyorsun, adam sana yoldan gecerken teklif etmedi heralde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Aranızda öyle abartılacak bir yaş farkı yok bence. Tamam istemeyebilirsin ama iyi abarttım yani.
00 YorumlaAbla 28 yaşındaki kız mı oluyor?
Yaş aldıkça talebiniz azalır
Kuraldır00 Yorumla
+1 yılOha yaş farkına bak bayramda harçlık falan verir ne dersin @Nawdeniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle apt*llara cevap yazmayın. Ne yazsanız umurunda olmaz!
36 ve 28 yaş ulan sanırsın 18lik genç kız. Kartlaşmışsın hala kendini genç zannediyorsun.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka kızım? 8 yaş çok mu büyük? Ayrıca siz demiyor muydunuz ”Erkekler geç olgunlaşır”? Tamam işte tam istediği kriter. Ama bence hanımefendi tipini ya da maddi durumunu sevmedi o yüzden kabul etmedi. Yoksa Acunla Çağla arasında da 30 yaş var. 😅
+1 yıl30 az dayanmış yaşın adamın yaşında normal sana göre
00 YorumlaSana yüz verdiği için bence teşekkür etmelisin😊
00 Yorumla
+1 yılonlar çocuk yaştakilere de yürüyor ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen. 28 de çocuk sayılır zaten 36 lık dayıya göre... Benim gözümde sübyancı bir pislkkkten başka bir şey değil o erkek
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öyle bir yazmışsın ki sanki 16 yaşındasın, 8 yaş bir ilişkide normal adam seni önemsemiş tanımak istemiş ama hata yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 30 banındını geçtikten sonra yaş farkının bir önemş kalmıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 yas bisey degil sen karta kactiginin farkinda olmalisin
03 Yorumla
Soran+1 yılKomik bir canım mısın sen?
Cevap sahibi+1 yılRealist diyelim
Cevap sahibi+1 yıl30 olmussun farkinda degilsin
Küçülde cebime gir shshheje
25’ten sonra kadın için artık küçük sayılmıyor 35 civarı erkek de orta yaş sayılıyor.00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar