21'im arada kaç yaş var kjdjs bu adam deli mi 😅 isteyeceğimi falan sanmış Allah aşkına kim ister kendi yaşında birine talip olsana bir de demiş güzel kız biraz kilo alırsa çok güzel olur 🤦😂 kafayı yiyorum. d
3 ay
21'im arada kaç yaş var kjdjs bu adam deli mi 😅 isteyeceğimi falan sanmış Allah aşkına kim ister kendi yaşında birine talip olsana bir de demiş güzel kız biraz kilo alırsa çok güzel olur 🤦😂 kafayı yiyorum. d
Yaradan ziyade istemeyen birine ısrar ermek yanlış bir durum. Diğer taraftan günümüzde kızlar daha çabuk ruhsal olarak olgunlaştığından kendisinden en az 10 yaş büyük erkeklerle anlasabiliyor
Dış görünüş önemli yanımda babam gibi duran birini tercih etmem üstelik olgun düşünceli biri değilim
Bence de çok saçma o şimdi senin yaşında olsa kendisini de 36 yaşında bı kadın gelip ailesi ile istese ne yapardı acaba sen hayatın basindasin birsürü fırsatın var bu hayatta o ise bitirmis hayatı gidip yasitina baksa belki birini bulacak ama yok illa genç alacaklar
İşte komik olan da o ben olsam benim yaşıma yakın bir kadınla beraber olmak isterdim doğru olan bu
Jdjdj aynen kızları olunca görelim onları hepsi de kendi hemcinslerini çok iyi tanıdıkları için asla vermezler çoğu uyduruyor
herhalde bazı erkekler genç kızlara takıldıkları için kendilerini genç hissetmeye çalışıyorlar. sana da yaşınla ilgili laf söylemesi de oldukça saçma, güzel olduğunu düşünmüyorsa başka birisi görecek zaten.
Yaşımla ilgili bişey demedi ki ben kilolu seviyorum sorun yok kilolu olsa güzel olur demiş jdjdj o benden büyük
Bu durum sandığından daha yaygın ve çoğu zaman da seninle ilgisi olmayan nedenlerden kaynaklanıyor.
Bazı erkekler kendilerinden oldukça küçük kadınları tercih ediyor çünkü kendilerini daha güçlü, daha kontrol sahibi hissediyorlar. Bazıları da olgunluk farkını umursamıyor, sadece egosunu besleyen bir ilgi peşinde oluyor. Bu da karşı tarafa gereksiz bir baskı yaratabiliyor.
Sana söylediği kilo yorumu da aslında sınır tanımadığını gösteriyor. Birinin seni beğenme bahanesiyle bedenine karışması sağlıklı bir davranış değil.
Sen istemiyormuşsun, bu zaten yeter. Onun ne istediği değil, senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Bu tür ilgiyi reddetmekte kesinlikle haklısın.
İstersen bu adamdan biraz daha detay verebilirsin; tanıdığın biri mi, ısrarcı mı? Bu bilgiler daha iyi yönlendirmeme yardımcı olur.
Cevap
19Cevap
Shdhc ben 26 yaşındayım ben korkuyorum yazmaya size
Jxjxjx bey amcadan ben de korktum. d
3hdhfj ben yazsam bana da der misin hdhd
Kimseyle konuşmuyor
Üzdü ben seni merwk etmiştim
Erkekler geç olgunlaşıyor. Sizin yaşlarda daha çocuk oluyor. Parası pulu da yok çoğunun. Haliyle biz gibi olgunlara geliyorlar genç kızlar
Param pulum hiç olmasa bile istemem mide bulandırıcı okul mokul iş hayatı ancak 25 26yı buluyor o yaşlarda bir kadının parası olmaması gayet normal erkekler her işi yapıyor hemen iş hayatına atılıyor
Erkek diyorum hemen işe giriyor her işte çalışıyor kadınlar öyle değil onu anlatmaya çalışıyorum
Orası da öyle tabii Allah herkese yardım etsin tüm işsizlere bir de bana 😄 sınava giricem inş atanirim jxjx
Evett
Tds 🥲
Küçüğü kolay kabdıracağı ve ondan kolay kurtulacagini düşündüğü için işi bitince
Çıtır kavramı yüzünden
Komik kendisi çıtır değil onu napcaz
Jxjxj düşünmeye devam etsin
O kızlarda akıl yok erkeklerde de akıl yok böyle düşünen kimsede akıl yok
Yeterince parasi olmadan nasil boyle bisey der dimi?
Kötü bi haberim var sana yeterince parası da var biliyor musun beni eleştirmek için yorum yaptın kendin düştün abicim
O zaman niye evlenmiyirsun ablacım? Yeterinceyse?
Baraj alti iqlarla bide laf soktugunu zannedenler gelince aniden gozlerim parliyor ellerimi. ovusturup yeni gelecek cevabi bekliyorum. Buyur ablacim anlat 🤣
Hasta mısın abicim niye isteyeyim istemek zorunda mıyım? Her istediğini elde edebiliyor musun sen öyle mi oluyor o işler git beğendiğin birini hemen isteyiver karşı taraf istemeyince aaa neden istemedi acaba diye otur düşün benim de beğendiğim şeyler var valla çok istiyorum ama olmuyor
Bu demek oluyor ki ueterince parasi yok. Ben parasi yok demedim zaten yeterince yok dedim. Acun gelse kosarak atliyorsunuz ama o nasil oluyor? Tip varsa tip ve genclik o yoksa para vardir. Bu kadar basit inkar etmeyein bosuna.
Kendini bu kadar güzel özetlemen ne hoş maddi durumu konuşmaktan hiç hoşlanmam ama bizim ihtiyacımız yok o adamdan daha iyi durumdayız bu saçma s. lakca düşünceni çürütmüş oldum
Tamam iste adamin larasi yokmus. Adam sizden iyi durumda olsa birda adami bize sikayet etmek yerine nasil kafeslerim diye soru soruyor olurdun. Simdi bizkm durum ondan iyi diyince sonuc olarak kendin düştün ablacım. Dava kapanmistir bye🖐️
İhtiyacım yok erkeğin parasına düşmem anlamında kullandım olur sen kendince yorumla baysss
Ya sen kabul ediyor musun etmiyor musun önüne bak. Senin düşüncen o
Hayır tabiki de adam neredeyse 40 olacak jdjd arada 15 yaş fark var kabul etmem için delirmiş olmam lazım 🥴
Daha eğlenceli ve dinamikler çünkü
Çok haklı bir isyan saçma yani
Hoşlananlar da var Sen hoşlanmamışsın o kadar
Hoşlanan kişide de problem vardır
Hoşlanmayanda da problem var o zaman. Biriyle anlaşıyorsan Hayallerim fikirlerin düşüncelerin konusunda yaşayacağın şeyler sana heyecan katıyorsa onunla ilgili hayaller kuruyorsan bu kişiyle ilişki yaşayabilirsin bunun yaşla alakası yok O kişiden beklentin ne o beklentiyi sana veriyor mu mevzu bu senin beklentilerin farklıydı
Tamam kendi kızını ondan 15 yaş büyük birine verirsin o zaman
Bekâra karı boşamak kolay demişler mdxj
Genç olcak çıtır olcak
Çıtır seviyoruz biz taze jelatini açılmamış
Biz de yaşımiza yakın birini istiyoruz
Kimi kızlar olgun erkek seviyor knk
Öyle seven kızları istesin
Şansını deniyor işte nerden bilsin senin isteyip istemediıini
İstemediğimi söyledim düşünsün demiş hemen karar vermesin demiş 😄
Kime demiişşş
Sözde aracı dediği adama demiş adam da geldi bize söyledi işte annem de saçmalamasın , işine baksın demiş 😀
Yuhh annen yaşanda adam kızını istemiş aaa
Jdjdjd gülüyorum sadece rüyasında görür ancak
Sen en fazla kaç yaşında birini istersin
Ben hayatıma bir erkek almayi düşünmüyorum 24 25 yaşına gelince 27 en fazla 28 yaşındaki biriyle evlenmek isterim o kadar ama şu an evlilik falan istemiyorum
Nerelisin peki
Napcan boş ver
Niye kızz
Söylemek istemiyorum
Öğrenci misin
bende öyle
erkekler hep genc severler tabi yaaaa
Bazıları böyle arzuluyor.
Takılma
Maymun iştahlı bunlar genel
İsteyen çok
Akıl yok demek ki