Güncellemeler
+1 yıl
Peki neden genc erkekler benle ilgilwnmiyor olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Ciddi soyluyorum zengininden fakirine, benden hep 35 yas ve ustu erkekler hoslaniyor. Kaldi ki ben 20 yasindayim. Bunun sebebi erkeklerin 35'inden sonra evlenmek istemeleri ve bunu genc biriyle yapmak istemelerimi acaba sebep?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kendin sorup kendin cevaplamışsın gibi olmuş biraz🙄😂😂
Evet ama baska cevaplarda olabilir belki. Ben genc kendi yaşıtım istiyorum ama 30 35 falan hoslaniyor benden
Bu konuda yalnız değilsin dostum ben de hep olgun akılcı erkekleri çekiyorum kendime😂
Pürüzsüz bir cilt dik meme ve diri kalça başka soru varsa alayım
İğ*rençsiniz efendim, peki bu saydıklarının hepsini 20-30 yaş arasında göremeyecek kadar aptal mı bu erkekler?🙄
Sana iğrenç geliyor çünkü toplum ne diyorsa sende onu diyorsun. Aptal olan sensin, sen yüzlerce olasılıktan sadece bir tanesisin. Sana değer vereceklerini düşünüyorsun birde pff
Ben yüzlerce olasılıktan biriyken, sen seçilmiş olan mısın?😂😂
Ben avcıyım av değilim canım seninle benim aramdaki fark bu
Ay g*tüm😏 anlat bakalım avcı kaç leşin var? Ama dürüst anlat çünkü yalancının mumu bile...😂
300 ile 500 arasında, 100 barasjını lisede iken geçtim, sonra saymak gibi ergence şeyleri bıraktım. Yalan söyleyenin a. k
Hahaha daha çok doğru söyleyenin a. k olmuş biraz 😂😂
Neyse herkesi olduğu gibi kabullenmenin zamanı gelmişti zaten 😉😏
Sen harbi dünya görmemiş masum köylüsün daha,
Aynen sende dallas'sın dimi😂
Kendimi övmüyorum ki ya bizim ortamdaki herkes böyle, siz canım size yazanlar bir tek size yazıyor sanıyorsunuz
Aynen öyle sadece bize yazıyorlar sakın bunu gidip başka yerlerde dinlendirme tamam mı?🤫😶🙄😂😂
Sen harbi eziksin aq hiç mi kimse * seni
Hahah dostum sakin ol neden bu kadar sinirleniyorsun?🙄😂😂 Hem küfür edip hem de bu kadar öfkelenmeni anlamaya çalışıyorum aklıma yalan söylediğinden ve bu yalanlara kendin bile inanmadığından başka bir gerçek gelmiyor😏
Sinirlenmiyor ya da küfür etmiyorum, ufacık dünyanda kendini sinek zannediyorsun kafanı kaldır dışarı bak insanlar neler yapıyor bir gör,
Evet gördüm şimdi ne oldu?😒
Ergenliğinle gözlerimi kamaştırıyorsun dışarıdan bakınca canım olarak görünüyorsun sadece
Hahaha sağol cınım😂😂
Rica ederim her zaman
Vay be bende 24 yasindayim 20 lik citirlar bize yuzmermiyo demekki suavr dady seviyor
Belki olgun gösteriyor sun sen
Yok be yawrum seksi old için ilgileniyorlardır
Kadayıf görüntün vardır belki
Erkekler taze A. M sever
Hayır burada neden genç kadınlara bakıyorlar demiyor. Neden genç erkekler değilde üzeri erkeklerin ilgisini çekiyor bu yaşlar diyor 😂
Beni de yaşlı erkekler seviyor
Çoğumuz genç isteriz normal
Evlilik düşünmüyorlar gençler
Olgun kadın imajın var sanırım
senin yaş kaç
Yirmi diye yazmış ya🤦♀️😒
@onlyteenage detay okamadım kank
Bir daha ki ne olursun😂
Okursun🙄
@onlyteenage okumam
Uyuz😑😝😏😂😂
@onlyteenage bana takip at