Beğeniyosan neden şans vermiyosun 8 yaş çok bir fark değil. Hem yaşı itibari daha ciddi düşünebilir. Erkekler zaten geç olgunlaşıyo. Anlaşman çok zor olmaz bence.
ben öyle düşümnüyorum sen 15 o 23 olsaydı daha farklı olabilirdi ama şu an durum gayet normal. eğer ona şans vermek istiyorsan yaşını buna engel etmemelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
34 33 olan lar benle evlenmek istoyor 25 gircem isin sey tarafi annem sd 18 misin evlen diyor toplumda bunu normal goruyor
Gosteriyormu yasini
Sen nasil bakıyorsun peki o yastakilere?
30 gecmiycek ben bakmam
Yaşı gibi duruyor tam
Sende 95 lisin sanırım canım bu arada?
97
96 ay
Sen genç kız değilsin ki. Sanki 18 yaşındasın adam 33 yaşında sana teklif etmiş. Yaşlarınız gayet normal olur sizden
Sende küçük değilsin ki? Neredeyse kendini kundağa sokacaksın. 8 yaş çok değiş ki, 10 yaşa kadar normal.
Neden abes kaçsın ki zaten yaş farkı olmalı olgun olduğunu düşünmüştür yaşından biraz büyük duruyorsundur beğenmiştir
Sen guya gencmisin?😂 30na cok az kalmis. Gayetde senin yasina uygun birisi.
Abla senin yerini 18-19 citir kizlar aldi ya😂
Beğeniyosan neden şans vermiyosun 8 yaş çok bir fark değil. Hem yaşı itibari daha ciddi düşünebilir. Erkekler zaten geç olgunlaşıyo. Anlaşman çok zor olmaz bence.
İlgilenmiyorsan geri çevir. İrdelemek zaman kaybıdır
8 yaş olamayacak bir yaş farkı değil
Öyle mi diyorsun canım?
ben öyle düşümnüyorum sen 15 o 23 olsaydı daha farklı olabilirdi ama şu an durum gayet normal. eğer ona şans vermek istiyorsan yaşını buna engel etmemelisin
Ne saçma insanlar illa yaşıtıyla mı sevgili olmalı yaş mı sorcaz kızlara bir de , yaşıt olması da önemli değil ayrıca
Hem laf sokup hem yakışıklı olduğu için bi kabullenesin var sen söyle bakalım asıl
Yaş farkı işte kararımı sorgulayan?
Sorgulatan
Milletin lafına bakarak iş yapacak kadar cahil olma kendin karar ver
Benimkide tam tersi bende 33 yaşındayım 25 yaşındaki kız bana aşık oldu ama ben istemiyorum
Yaş farkindan dolayı mi istemiyorsunuz?
Hayır elektrik alamadım ama güzel kız
İdeal normal erkek zor olgunlasiyor
Saçma mesela ben olgun büyük seviyorum
Anormal bir yaş farkı yok Pera'da
25 genç kız mı teyze
33 delikanlı dimi?
Bdhzhsbzb yoo moruk o. E iyi madem beni al kendine gencim ben çıtır çıtır 😂😂
Büyük gösteriyon dur belki nerden bilelim
33 yaşında tam. yaşı gibi gösteriyor tam
Sen büyük gösteriyosundur
bence absürt değil